- 16 Aralık 2019
- 20.218
- 80.466
- 31
Belki aradığı içerdedirKiz vallah icerde bisey yok girmesin
Bi arkadaşa bakıp çıkacaktır
Dokanmayın şabanıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki aradığı içerdedirKiz vallah icerde bisey yok girmesin
Evet tam olarak bunu düşünüyordum. Teşekkür ederim. Peki benim bu şekilde düşünmem ya da davranmam yanlış mı?Anlatmak istedigin ilişki olunca bana mecbur başkası ile olamaz diye düşünür de öyle davranırsa mı acaba öyleyse zaten bu zihniyet evlendikten sonra da olur ve hiç degilse böyle biri ile evlenmeden ayrılma şansın olur karşındaki ne düşünüyor diye umursama sen istiyormusun emin misin o önemli pişman olucaksan hiç başlama
Amann herkesin yanlışı dogru su farklıdır sen ne düşünüyorsun ona bakmak lazım isteyen istedigini yaşar her koyun kendi bacağından asılır pişman olmadıktan sonra istedigini yap ama pişman olmayacağına emin ol nişanlınla ayrılsan bile onunla bunu yaşadığına pişman olmaman gerek nasılsa evlenecegiz mantıgı ile yapmamalısın ve bence de ha sürtünme ha birleşme ikisi de aynı sayılır çıplaksın sevişiuorsun ama bekaretin duruyo diye masum sayılmıyorsun yaniEvet tam olarak bunu düşünüyordum. Teşekkür ederim. Peki benim bu şekilde düşünmem ya da davranmam yanlış mı?
Teşekkür ederimAmann herkesin yanlışı dogru su farklıdır sen ne düşünüyorsun ona bakmak lazım isteyen istedigini yaşar her koyun kendi bacağından asılır pişman olmadıktan sonra istedigini yap ama pişman olmayacağına emin ol nişanlınla ayrılsan bile onunla bunu yaşadığına pişman olmaman gerek nasılsa evlenecegiz mantıgı ile yapmamalısın ve bence de ha sürtünme ha birleşme ikisi de aynı sayılır çıplaksın sevişiuorsun ama bekaretin duruyo diye masum sayılmıyorsun yani
Iyi surunuyordun Allah seni ii.. söylerler erkek milletine guven olmazO zaman şuan yaşadığınızı da bir gün başınıza kalkicak
Sen iyi sürünüyordun diye
Her şekilde söylecek kişi söyler
Şuan bakiresin içine girince gitti bitti herşey öylemi
BıraZ sabret bence hiç ağzına laf vermeÖyle biri değil ama çevreden duyuyorum hep ve bu beni korkutuyor
Nişanlanmışsın evliliğe ne kaldı bekle kafan rahat olsun, ilerisi içinde koz vermemiş olursun güvenemiyorsanNişanlımla sürtünme yoluyla ilişki artık yeterli gelmiyor. Daha fazlasını istiyoruz. Nişanlım bu konuda beni hiçbir zaman zorlamadı ve çok anlayışlı biri. Tek korkum bu durumu her tartışmamızda sürekli önüme koyar mı? Sizce ne yapmalıyım...
+1 şapka takınSurtusunce basitlesilmiyor mu. Hayir bu isi basitlik olarak gorecekse her turlu gorur.
Bi de surtussen de sevissen de allah askina sapka takmayi ihmal etmeyin. Sonra ortalik surtunurken gireyazdi 87 test yaptim negatif ama cocuk dogdu konulariyla doluyor ortalik.
Ne zaman evlenceksiniz resmi nikahınizi kiyarsaniz okey bence ben onaylıyorumNişanlımla sürtünme yoluyla ilişki artık yeterli gelmiyor. Daha fazlasını istiyoruz. Nişanlım bu konuda beni hiçbir zaman zorlamadı ve çok anlayışlı biri. Tek korkum bu durumu her tartışmamızda sürekli önüme koyar mı? Sizce ne yapmalıyım...