Nişanlımla ilişkiye girmek istiyorum

Evet tam olarak bunu düşünüyordum. Teşekkür ederim. Peki benim bu şekilde düşünmem ya da davranmam yanlış mı?

Evet tam olarak bunu düşünüyordum. Teşekkür ederim. Peki benim bu şekilde düşünmem ya da davranmam yanlış mı?
Amann herkesin yanlışı dogru su farklıdır sen ne düşünüyorsun ona bakmak lazım isteyen istedigini yaşar her koyun kendi bacağından asılır pişman olmadıktan sonra istedigini yap ama pişman olmayacağına emin ol nişanlınla ayrılsan bile onunla bunu yaşadığına pişman olmaman gerek nasılsa evlenecegiz mantıgı ile yapmamalısın ve bence de ha sürtünme ha birleşme ikisi de aynı sayılır çıplaksın sevişiuorsun ama bekaretin duruyo diye masum sayılmıyorsun yani

Teşekkür ederim

Adamla soyunup aynı yatağa giriyorsun saygı duyuyor da, penetrasyon gerçekleşince neden saygı duymayacak?

O zaman şuan yaşadığınızı da bir gün başınıza kalkicak
Sen iyi sürünüyordun diye
Her şekilde söylecek kişi söyler

Şuan bakiresin içine girince gitti bitti herşey öylemi

r.. düğüne cok mu var.. gerçi tercih sizin . Nisani atma ihtimalinde var sonra sizinle birlikte olduğunu cümle aleme söyler sonucta erkeklerin penisi ap ak kalıyor

Evlenince daha tatlı her şey bence surtunmeyi de bırakın bazı şeyleri zamana bırakmak gerekir.

Bence yapın. Evlenmeden önce tanıyın birbirinizi

Nişanlanmışsın evliliğe ne kaldı bekle kafan rahat olsun, ilerisi içinde koz vermemiş olursun güvenemiyorsan

+1 şapka takın

Ne zaman evlenceksiniz resmi nikahınizi kiyarsaniz okey bence ben onaylıyorum

Öyle düşünecek bir insan bu halinizde daha çok düşünür, herkesle sürtünüyor muydu gibisinden. Yani birinin ne düşünüp düşünemeyeceğini biz belirleyemeyiz. O insanın size olan tutumu belirler. Nişanlınızı siz tanıyorsunuz. Sizi penetrasyon sebebiyle basit görebilecek biri mi?

Bence sürtünmede basit görmüyor da diğerinde görüyorsa zekasından da şüphe duyarım. Aradaki fark ne ki?

Yani karşıdakinin düşüncesine bağlı yaşarsanız kendi hayatınızı yaşamazsınız. İkiniz de istiyorsanız, güveniyorsanız, seviyorsanız, pişman olmayacaksanız imza attıktan sonra ya da önce ne fark eder?

Ben de nişanlıyken yaptım iyi ki yapmışım. Çok seviyorum adamı çok istiyorum napim yetmedi artık sürtünme yiyişme. Sonra denedik vajinusmusum. Her defasında bunu anlatıyorum çünkü bende fiziki bir problem varmış delik normalden küçükmüş. İyi ki denedik de yaptık hallettik şimdi. Evlenince o borç harçla bir de tedaviye para zor bulurduk valla bir de gerginliği yaşayamazdım.

Benimki benden daha modern bir insan olduğu için zaten beni ilk tanıştığımızda önceden cinsel ilişkisi olmuştur güzel kız bu kafasıyla yanaşmış bana, aksine şaşırmıştı. Hiç de öyle yabancılamadı iyi ki yaptık yapıyoruz. Seven adam neden böyle önüne koyar falan diye düşünüyorsun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…