- 25 Temmuz 2013
- 12.829
- 52.573
-
- Konu Sahibi seahorse88
İki araba olacağını zannetmiyorum. O adam ne yapıp edecek, ilk konudaki gibi o arabayı babasına verecek.Iki araba satip tek araba almayi dogru bulmuyorum. Ikinizde arabaya ihtiyaci var sonucta.
Siz niye kıçına tekme vurmadınız ?En azından nişanlısın.
Benim koca babam ev alacak dedi. Sonra biraz eksik kalmış biz tamamlıcaz dedi. Bi sürü kredi çekip beş parasuz kalıncada çalış dedi. Evi kimi üstüne yaptılar peki görümcemin.
Sonrada çalışmam diyince ben paragöz oldum. Ben hesapcı fitne fesat oldum
Şimdi kıcına tekme vurmazsan benim gibi uğraşır durursun
gorumcenin konu ile alakası nedir ben şokEn azından nişanlısın.
Benim koca babam ev alacak dedi. Sonra biraz eksik kalmış biz tamamlıcaz dedi. Bi sürü kredi çekip beş parasuz kalıncada çalış dedi. Evi kimi üstüne yaptılar peki görümcemin.
Yok hayır adamın üzerine hatta kredisini hala ödüyordu. Ama babama vericem arabayı sen arabanı sat, koyduğun para kadar bende katıcam yeni araba alalım diyordu ki birikimi yoktu. Koyacağı parayı da borç alacak yada yeni kredi çekecekti. Ben öyle hatırlıyorum.O araba da adamın babasının üzerineydi yanlış hatırlamıyorsam
Şartlar olgunlaşınca vurucam. Çocukla annemin yanına döndüm olmadı sığamadık. Annem açık açık söyledi bakamayacagını. Kreşe de saatlerim uymadı. Biraz büyümesini bekliyorumSiz niye kıçına tekme vurmadınız ?
Aman boşanırsak evi bölerim diye baskasına yaptılar.gorumcenin konu ile alakası nedir ben şok
allah bildiği gibi yapsın onlarıAman boşanırsak evi bölerim diye baskasına yaptılar.
İki araba olacağını zannetmiyorum. O adam ne yapıp edecek, ilk konudaki gibi o arabayı babasına verecek.
Ayrıl diyen olmuş da konu sahibinin bu adamdan okkalı bir kazık yemeden akıllanacağı yok. Yaşasın görsün ne yapalım...Bence evlilik gerceklestikten sonra arabayi bir sekilde sattiracak konu sahibine. Artik yeni araba mi alir, ev mi alir bilemem. Maksat kizin arabasindan da kendine pay cikarmak
Ayrıl diyen olmuş da konu sahibinin bu adamdan okkalı bir kazık yemeden akıllanacağı yok. Yaşasın görsün ne yapalım...
Görümcenin üstünde olunca ev,eşi hak talep edemez ayrılık durumunda.Bu erkekler çok fena.gorumcenin konu ile alakası nedir ben şok
Biliyor mudur ki sizce cevaplasın? Adamın evini arabasını yeni öğrenmiş...Konu sahibine sebebini sordum ama cevaplamadi
Eşiniz sizden evi kaçırmış.Sizde uğraşmayın bu sahtekarla.Vurun tekmeyi.En azından nişanlısın.
Hiç birşey yapmayacak. Gidecek evlenecek...Hepimiz ayni seyi söyledik bakalim ne yapacak konu sahibi
Biliyor mudur ki sizce cevaplasın? Adamın evini arabasını yeni öğrenmiş...
Bu bahsettiginiz kisi simdiki esiniz mi eski esiniz mi? Bosanip kurtuldunuz mu, o açıdan merak ettigim icin soruyorumEn azından nişanlısın.