- 15 Şubat 2015
- 13.329
- 47.013
-
- Konu Sahibi seahorse88
Ben sanırım konuyu anlamadım..annesinin babasının oturduğu evin tapusunun nişanlıniza ait olmasının ne önemi var ki? Zaten anne baba oturduğu sürece o evi satamayacaksiniz,kiraya da veremeyeceksiniz. Yaslarinizi 35'ten, ortalama ömrü 80'den hesaplarsak o ev size bir yatırım değil, cocuklariniza bir yatırım olur.
Gel de bu evlilikten hayır bekleEvim var, ailem oturuyor diyebilecekken evimi gizledim, benimle param icin mi berabersin bunu denedim minvalinde konusma yapmış. Sorun bu aslında. Tabi kendi evini gizlerken konu sahibinin bekarken aldigi arabayi satip yeni alacaklari eve pesinat yapmak istiyordu. Adaminda kendi arabasi var ama o satmak istememisti. Cok fazla hesap yapiyor yani.
Arabayı ortak bi şeye gömmeyin. Pişmanlık garanti.Ortak bir ev alırsak ikimiz ödeyeceğiz. İkimizin kendi ihtiyaçları doğrultusunda maaslardan bir miktar para ayrılacak. Geri kalan eve mobilyaya. Hatta belki herşey oturduğunda ev alınıp vs sonradan arabalarımızıbsatıp ortak güzel bir araba almak ta var. Ama ben bunları duyunca arabamı hiç satmak istemiyorum ki benim suanki tek güvencem arabam...
Gel de bu evlilikten hayır bekle
O araba da adamın babasının üzerineydi yanlış hatırlamıyorsamAdaminda kendi arabasi var ama o satmak istememisti.
Öyle çakal çukal adamlar normalde malını anasının babasının üstüne yaptırır ama, kardeşinin eşinin üstüne yatma ihtimalinden korkmuş HeraldeAynen öyle. Yoksa normal bir insan ailen ciksin biz oturalim demez. Adamin varliklarini saklama amaci baska
O da kendisininmiş buarada babası ufak bir yardımda bulunmuş ama ona borcunu ödemiş. Yani arabası da ev de onun üzerine. İkisi de onunmuş.O araba da adamın babasının üzerineydi yanlış hatırlamıyorsam
*diyemeyen yazacaktım yanlış olmuş.Peki bu duruma “Sen kimsin de beni deniyorsun ?” deyemeyen konu sahibine ne demeli ?
O araba da adamın babasının üzerineydi yanlış hatırlamıyorsam
Dedigin gibiymis zaten baksana yine yanilmadikÖyle çakal çukal adamlar normalde malını anasının babasının üstüne yaptırır ama, kardeşinin eşinin üstüne yatma ihtimalinden korkmuş Heralde
Boşuna ilk karısı boşamamis bu adamiÇok sinsi ve içten pazarlıklı bir adam. Sana bile yapıyor bu davranışlarını. Bu evlilikten hayır gelmez kendini yakacaksan iyi düşün
Aaa ben orayı kaçırmışım, bir de eski eşi mi var. O zaman kızım arkana bakmadan kaç belli bu adamın neden boşandığıBoşuna ilk karısı boşamamis bu adami
O da yalan çıkmış. Araba da kendinin üstüneymiş adamınEger öyleyse isin rengi belli oldu.
Beraber odeyecekseniz ortak olmali.
Eski konunuzu hatirladim. Nisanliniz cok hesap kitap yapiyor ve bunu sinsice yapiyor. Kendi evini saklarken sizin arabanizi satmayi planlarken utanmamis mi? Sizin onu parasi icin istemediginize emin olmus. Peki o kendini nasil ispat edecek?