Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

canım bu nasıl ilişki boyle biriyle mutlu olabilecek misin...
tüm bunların üzerine ailen de istemez zaten boyle biri ile olmanı

Snein yerinde olsam "yüzüğü ve bohçalaıkagoya verdi" diye mesaj atardım ama yorumlarından anladığım kadarıyla zerre ayrılma düşüncen yok
Yarın öbür gün sinirle direksiyon yerine sana vurursa çekersin sen, nede olsa saf bir kalbi var adamın değil mi?
En çok beye kızıyorum böyle insnalar bencilliklerinden bir de çocuk yaparlar. Çoçuklar ömür boyu baba korkusu şiddeti siniriyle aile içi huzursuzlukla büyür. Ama sorsan kalbi "saf"
Bu konuda saf olan tek bir şey var ama ben söylemeyeyim onu da sen bul

hala evlenmeyi dusunuyomusun bununla ? hayatinin geri kalanini bu erkekle bu tavriyla mi geçireceksin ...

Ne vardi bu kadar simartacak ? Ne halin varsa gör diyip kapatsaydiniz telefonu suratina. Sinirliymis,haspam. Nefret ediyorum şu tiplerden ya.Ama suçun büyüğü sizde. Bulunmaz hint kumasimi ? Biliyorum ayrılık zor geliyor. 5 yıl diyorsunuz ama karşınızda size değer veren, sevıp sayacak bir adam yokki. Bence şöyle yapın. O arayana kadar arayip sormayin. Aradiginda bitirmek istedigini söylerse tamam der telefonu suratina kapatir eşyalarını kargoyla gonderirsiniz. Devam etmek istiyorum derse de tokat gibi ''bitti'' dersiniz o poposu tıssss diye iner. Yüz vermeyin nolur. Ömür geçmez böyle.

annemi uzmeye hakkin yok ! annesini arayarak mi uzmuşsun. demek evlendikten sonra hazir ol da durman gerekecek baksana. canim sen bilirsin ama kaç kurtul

Sizi sindirmeye çalışıyor bu adam.Eğer şimdi bunlara izin verirseniz,hayat boyu hiç kıymetiniz olmayacak,kesin.Değer mi?Haddini bildirin.

Nişanlınız çok kaba biri ve sorunlu .. Onu herkes Yazmış zaten. Ben başka Açıdan bakıcam ..

Siz onun bu ulaşılamama Hastalığını bilmiyor musunuz? Neden anneye babaya dek aradınız? Yerinizde olsam ben yapmazdım.

HAKLI da olsanız adamın annesine not vermeniz hoş olmamış. HAKLI iken haksız duruma düşmüşsünüz o sözü ben de haksız da olsa anneme ettirmem ki nişanlınız o noktada çıldırmış.

Arkadaşlarla içmeleri bence bugun Başlamadı. Eskiden beri olan bir zevk, bir hobi bu.. Sizi rahatsız etse de değiştirmek zorunda değil o onun hobisi..

Bana kalırsa temiz niyetlisiniz hem siz hem nişanlınız ancak nişanlınızın kabalığını zor bir dönem geçirmesine bağlayarak temiz diyorum .

Ama çok acık ve net farklı dünyaların insansınız.
Siz önemsenme çabası ile kendinizi düşürmeyin. Adam bunalmış ve acık acık Demiş; ben hiçbi kadını hayatımın merkezine koymam diye..
Koymak zorunda değil ama sizin koyulma gibi bir arzunuz varsa ki var; sizi El üstünde tutacak, taleplerinizi (aradığında ulaşılma, hayatın merkezine konma ..vs ) karşılayacak bitini bulacaksınız..
Korkarım ama tercihleriniz cok farklı uyuşmuyorsynız bu sebeple de o çok bunalmış hatta soğumuş sizden..

Annesine sakin acma dese bile annesi telefona cevap vermeliydi. Oglum ayip olur kiza, ne var bunda arasin konusalim. Ben havadan sudan konusur gönlünü yaparim diyebilirdi. Kiz arkadasin degil nisanlin, ailesine karsi sorumlulugumuz var durduk yere nedir bu sacmalik, siz kavga bile etmis olsaniz kendi aranizda halledin ben gelinim olacak kiza bunu yapamam. Ararsa acar konusurum sen de biraz kendine gel nedir bu bagirip cagirmalar kizi terslemeler falan dese oglunun havasini indirseydi biraz. Kadin havada kapmis telefon acmamayi. Bana sanki sucluluk psikolojisi gibi geldi. Yani normalde her dk arar kontrol etmem rahat birakirim diyorsunuz. Ya bir haltlar karistirirken ariyorsaniz ve gönderdiginiz mesajlar huzurunu bozuyorsa?

Daha 3 gün önce evlerinden geliyorsunuz, isyerindekilerle nisan pastasi kesiyorsunuz ne oldu da 3 gün icinde benim annemi ailemi rahatsiz etme hicbirimizi arama havasina girdi? VIP demis bir de güldüm acikcasi.

allahın sevdiği bir kulmuşsunuz ki o adamın yüzünü size göstermiş söylemesi elbet kolay ama başlamadna bitmeli ve siz yaptığı terbiyesizliği yüzüne vurarak hadi eyvallah demelisiniz

canm sen muhendis misin, nisanlinin bi meslegi var mi merak ettim. bence agirligini koru kesinlikle ve kesinlikle arama msj atma whatsappa girip kontrol bile etme. baya şimarmiş bu. daha simdiden ailesine karsi seni bi kenara atmis. evlendikten sonra degisecegini dusunmuyorum. biraz tavrini koy bakalim agirdan sat kendini

5 sene verdim ne ya zaman geçer yaşanır belki devam eder belki etmez.5 sene verdin diye bir ömür mü vermek gerek.elin delisini sen mi akıllandıracaksın.azıcık kendinize saygınız olsun ya ya da onun anasını düşündüğü kadar sende ananı düşünsene her kaqvgada anneni arayıp seni şikayet edip kadını mı azarlayacak.
bir de kaynan suçlu büyü yapan suçlu nişanlından başka herkes suçlu sana göre.ben de o kadının yerinde olsam açmam telefonu. ayrıl koma noktası yazma başlığa da koptu gitti yaz.şimdi mesaj at bitti de.

Adam aslında dengesiz değil. Sizden uzak duruyor, istemediğini belli ediyor. İlk başta sizi kırmamak için bir takım izler vermiş ayrılmanız için ama siz hala üstüne gidince size" bu kadar şey yaptım sana, hala anlayamadın mı ayrılmak istediğimi, illa ben mi ayrılıpta tüm okları üstüme çekeyim" imajını bu sert ve salakça tavırları ile veriyor. Annesini, babasını bile dolduran o bence. Sorun sizde ki bunları anlayıp, hala daha ayrılmıyorsunuz.

Başta okurken "keşke evlerine gidip 1 hafta kalmasaydın daha fol yok yumurta yok" diye düşündüm.
Okuduktan sonra da "İyiki gitmiş yoksa hayatının hatasını yapacaktı" diye senin yerine ben şükrettim valla.
Oğlu annesine gaz veriyor, annesi oğluna gaz veriyor,kimbilir senin için neler konuşuyorlar,kaç kurtar kendini.İkisi de senden annenden özür dilese bile sakın kanma,evlenince bin pişman olursun

Son düzenleme:
Karşınızdaki insan sizi sevmiyor, değer vermiyor, saygı duymuyor.

Kısa bir süre önce nişanlandığınız için bunu normal bir dille ifade edemeyip, hakaret boyutunda saygısızlık ederek çirkinleşiyor.

Kolay değil bu durumu kabullenmek. Ama gerçek olan bu.

Sadece anlamlandıramıyorsunuz. Çünkü gerekçesini bilmiyorsunuz.

sevgiliyken dert keder çektim diye anlattığınız bir ilişki, nişanlıyken de evlendiğinizde de yüzünüzü güldürmez...
öncesinde ne yaşadınız bilmiyorum ama o zaten kendine düşüneceği bir süreç oluşturmuş ve bitirmeye yaklaşmış...
annesine "telefonu açma" demesinden belli...
anneleri hiç karıştırmadan tartışsanız belki unutulur barışılır olabilirdi ama daha yolun başında annenizin kalbini kırmış, annesini sizden uzaklaştırmış...
hakkında hayırlısı.

Bu adama da haddini bildirmeyip pısıp devam ediceksen, bundan sonrası müstehak... Canı sıkkınsa da adabıyla sıkılsın, o ne biçim laflar, hareketler. Terbiyesiz şey. Nasıl soğumuyorsunuz anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…