Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Geçmiş olsun size.. Ben yaptım siz yapın demiyorum ama, yıllaaarr önce, şımarık.. bu tip bir nişanlım vardı, ve baskı altındaydım aslında ailem ve çevrem tarafından.. Sanki evlenmeye mecburmuşum gibi davranıyorlardı. Kınadan 1 gün önce iş arkadaşı evli barklı adam, çalıştığıkları yerdeki sekreterle gelecekmiş, eşiyle değil, (sekreterle o adam sevgiliymiş) benim sözde nişanlıda bunu biliyormuş, bende hayır gelemezler, eşiyle gelecek dedim, çünkü eşi ile selamlaşmamız olmuştu, ayıp artı ben kabul edemezdim afedersiniz dostuyla gelen bi adamı. Bana sözde nişanlımın dediği laf, benim arkadaşlarım seni ilgilendirmez! oldu. Evet ilgilendirmez ama ben karısını tanımasamda yarın bir gün karşılaşınca yüzüne bakamam diye düşündüm. Kavga ettik ve ilkkez o günün akşamı kafa tuttum resmen. Telefonda kavga sürdü, ev yerleşmişti sözde nişanlı orada kalıyor, gece 3 civarı çıktım evden 2 sokak öte anahtarım var. Gittim, bu şaşırdı, yüzüğü çıkarttım salondaki masanın üzerine bıraktım, benden bu kadar dedim. Başladı zırlamaya sen yanlış anladın vs.. Sonra baktım kavgaya çevirecek, çıktım gittim. Ertesi gün yani kına günü bize geldi, bişey olmamış gibi, bizimkilere dedim ben nişanı attım, düğün müğün yok! Bizimkiler şok, elalem ne der vs.. Nederlerse desinler, bitti dedim sebepleri ve olayları anlattım bizimkiler biraz alttan alaydın dedi! Ben yine şok. Ama dediğimi yaptım, eğer o gelinliği giydirip o masaya oturtursanız Hayır derim dedim. Kısacası bir ömür duyacağım lafı 48 saatte peşin duydum :) Ama bitti ya kafam dinlendi resmen

Takdir ettim

Bu olanları kabullenip hakaretleri sindirebiliyosan. Daha söyliycek bişey bırakmazsın bize... Senin annen de üzülüyo ondan önemlisi sen üzülüyorsun anası da kim oluyo Alla Allah bırak allasen bide düşüncekmiş miş. Ver yüzüğü eline rahat rahat düşünsün

sonun bitirmeden yazmaya başladım
ben senin yaşadığının aynısını yaşadım hatta daha fazlası
SEN NİŞANI AT BU ADAMDAN BEKLENTİN NE SONU YOK
BEN EVLİLİĞİMİ BİTİRMEYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM
2 YIL OLDU EVLENELİ
YAZIK ETME KENDİNE

sen tavır koymaya basladıgın an bırkac hafta ıcınde kendısıde aılesıde mutlaka peşine dusup pişmanım durumları olacak.ama bencede kac kurtar kendını bır omur bu adam cekılmez pısman olsada donme bence

Kac kurtul derim.. Ne bicim tavirlar bunlar.. Bence pisman olmus nisanlandigina bahane uyduruyor ... Hadi onu gectim ailesi senden ozur dilemesi lazim oglunun yaptiklari adina. Gerci dilese bile duzelecek bi durum degil bu.

Hayatimin merkezinde misin demis sana.. Tabiki de merkezinde olacaksin. Bir aile kuracaksiniz ne demej bu ya... Bence onlar sana ve ailene saygisizlik etmisler.

İnsallah devam etmezsin. Balik bastan kokar unutmaki...

Bu arada şuan evli olduğum Sevgili eşim ile çok mutluyumi çok şükür, hani derler bazı şeylerin sebepleri vardır ya nasibin değildir, yada daha iyisi bekliyordur diye.. Eğer nasibinizse döner dolaşır olur, ama net tavrınızı lütfen koyun, af diler gibi davranmayı

Çok daha mutlu ol o kadar güzel birsey yapmışsın ki, adam resmen evli adamın sevgilisi olmasını doğal karşılıyormus

Kusura bakmayın af dileyerek söylüyorum s.çtığın b.k kadar değeri yok.
Haa sizde biraz olayları tırmandırmışsınız.

Jasse senin nişanlın geçen yıl emre zamanı elinde çiçeklerle habersizce gelen kişi mi .Bak çok şaşırdım . Halbuki neler yapıyordu geri dönmen için . Senin öyle çok düşünmene gerek yok ben nişanı atıyorum demelisin .Ama tabiki devam edip etmemek senin bileceğin . Stresi sıkıntısı var diye her yaptığını alttan almışsın . Asıl senin değil onun hareketleri şımarıklık eseri gibi görünüyor .Çok çirkin ve kaba davranmış . Ailesini ve senin aileni bile gereksizce bir tartışmanın içine sokmuş. Sen unutsan o unutsa aileler unutmaz . Özellikle senin ailen .Özür dilemesi gerek nişanlının .

Çok daha mutlu ol o kadar güzel birsey yapmışsın ki, adam resmen evli adamın sevgilisi olmasını doğal karşılıyormus
Aynen, ve 1 gün bile pişman olmadım, tek pişmanlığım 9 ay o öküzümsüye neden katlandım oldu Sevgi falan bi noktaya kadarmış, 2 lafıyla sevdiren tek kelimeyle sevgiyi bitirebiliyor..

bana kalırsa senin orda kaldıgın sürede senin davranıslarını tavırlarını izlemişler ve sen gidince ogullarını doldurmuslar belki de aile istemiyor diye düsünüyorum tatlım cünkü nişanlının hiçbir neden yokken böyle davranmasının baska acıklaması yok simdiden böyle davranan bir aile var karsında evlenince düşünemiyorum bile.

Resmen okurken ağlıycaktım ya canım kusura bakma ama bence bırak ne hai varsa görsün hem suçlu hem üste çıkıyıor.kendini bu kadar ezdirme sonu iyi olmaz tatlım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin

jasse , seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. ben de yaklaşık olarak aynı sıkıntıları çektim. çok sustum, aman sıkıntı olmasın dedim ama nişanlıyken iyice zıvanadan çıktı. ben de dayanamadım yeter dedim. resti çektim. baktım ki resti çekince kıymetim oldu, niye bunca sene susmuşum diye kızdım kendime. sana da tavsiyem, asla ezdirme kendini. siz aile olacaksınız ama sen o ailenin kölesi değil, bireyi olacaksın. bu şekilde düşün ve kendine saygını koru lütfen. Ve asla sessiz kalma.

Siz bir kez daha ayrılmıştınız çalıştığın yere gelip barışmak istemişti sanırım.
Ama sen Emre diye birinden hoşlanıyordun.
Yani aranızdaki her şey zaten bitmiş. Boşuna zorlama.
Ben bu kadar tepkide nedense başka biri olabileceğini düşündüm.
Kendini de ailen de boşa yıpratma.

Aileni düşünüp at nişanı. İnan o kadar belli ki dışarıdan neyin ne olduğu.
Başkası açmış gibi okusan aslında konuyu, çok zor gelebilir biliyorum ama lütfen bitir bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…