Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

acaba baska bır sıkıntımı var?
aılesıyle aranız nasıl? annesıyle fılan.
durduk yere ısler cıgrından cıkmıs gıbı sen nıyetlenmıssın onu sorgulamaya ama onun haberı bıle yokken ıplerı koparmıs
sasırdım
dengesız galıba
kac sene cıkarsan cık bence onun g.tüne tekmeyi sen salla ki sen yapmazsanda o yapacak gibi duruyor üzgünüm

inşallah ayrılırsınız evlenirseniz daha kötü olacak gibi....kAÇ yaşındasınız ??

bune yahu...sen at nısanı...kaç kurtar kendını bu manyaktan

Kim der yahu, o.senin yorumun,belki de şunu derler: kıza ne yaptı ki 5 senenin sonunda kız çekemedi ayrıldı

şaka demi senin nişanlın bu ne allah aşkına ne var annesini aramışsan ki sen insanlık yapıp bişeymi oldu diye ki kaynanan terbiyesiz açıp konuşa bilirdi nişanlını hiç saymıyorum aklın varsa bırak bakma bile arkana bunlar nasıl hitamlar herkesin sorunları var herkesin derdi kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yok ki o senin nişanlın sorun varsa insan gibi anlatır çözüm bulmaya çalışırsınız adam bırakmak için bahane arıyor açık ve net

Nişanı atmayı tehdit unsuru olarak kullanması ne alaka. atarsan at. bu ne şımarıklık.

Ben 9 sene sonunda evlendim bir gün bile musait değilim şeklinde cevap almadım, müsait değilim çünkü....budur yani, musait değilim ne g.t,padişahın sol seysinden kopmuş sanki, bir havalar bir gizemler, birseyler yedirmisler de bilmem ne,ailesi buna inanıyosa kendileri de panzehirini yedirsinler neyi bekliyorlar,bana kalırsa yürek yemiş o ayrı

Bak kızım bu adam seni sevmiyo,zamanında sevmiş bitti demek ki,is ciddiye binince hepten ben napıyorum olmuş,başkası var yok bilemem,ama sen yoksun o kesin

bence nısan atarsanda anneı aradım annenın notunu verdım bılmem ne fılan hıc dallandırıp budaklandırma
senın bu yaptıklarını ve davranıslarını kabul etmedıgım ıcın senı artık gerı kalan hayatımda ıstemıyorum de olsun bıtsın
adama bak sımarık ve terbıyesız

bende malesef baska bırı oldugunu dusunuyorum

Bu arada annesinin davranışı bana tuhaf gelmedi, kv olmama Allah kısmet ederse çook var ama görümce adayıyım müstakbel gelinimizi de çok seviyorum ama böyle bir durumda kardeşim bana telefonu açma derse açmam, çünkü açtığım anda olaya dahil olucam benden yorum beklenecek, yarın onlar barışır benim adım herseye karışıyor diye kalır, ilişki 2 kişiliktir yani, hem kendin demişsin onları da azarlıyomus çekiniyomus insanlar nasıl açsın telefonu

bence cocugun b.k yemelerı bunlar yanı annemı rahatsız etmıssın fılan dıye ıyıce somurmus kızı
ay dusunuyorumda her gun evde boyle bır adam
ınsanı çürütür

bence cocugun b.k yemelerı bunlar yanı annemı rahatsız etmıssın fılan dıye ıyıce somurmus kızı
ay dusunuyorumda her gun evde boyle bır adam
ınsanı çürütür

Tabi canım rahatsız etmek taciz falan nişanlısının abartması, anne tabi ki ay beni aradı rahatsız oldum dememistir, oğlum açma dedin ama kız arıyor ayıp falan demiştir yani

Bana gayet bilinclisiniz gibi geldi pek akla ihtiyacınız yok sadece dik durmaya ihtiyacınız var. ..Vakur soğuk ve cok mesafeli durun kendinizi katı tutun ve bu tavrı asla affetmeyin. ..sizi biraz gözden çıkarmış ama örgütlü gibi geldi bana. ..ben eşime ulasamasam ki tavır bile olsa kayinvalidem bir şekilde kızım böyle böyle deyip beni yatistirir oğluna da bir güzel çeki düzen verir. ..geçinmek isteyen kızım diyen bunu yapar ,net!
Siz çok sanslisiniz aslında daha şimdiden rengini kumaşini belli etmiş. ..biraz uzak durup sonra da haklıyken haksız duruma düşmeden saygıyla bitirin bence...bizi de haberdar edin lütfen ...
Ortada bir durum yokken bu derece saygısız ve hadsiz davranan gerçek bir sorunda neler yapar SIZ TAHMIN EDİN KARDEŞİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…