Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

akıl vermek en kolayı, yerınde olsaydım önce faaliyeti keser kendımde merak uyandırırdım,şımdı cok arayıp sordun peşıne düştün ya o arkasını ıstemese bıle senden gelecek hamlelerı tahmın edıyordur,bırak onu şimdı sen şaşırt bıçak gıbı kes herseyı... sadece sessız ol suss ve sesıne SESSS BEKLE, Dönerse senındır dönmüş olursada keser döner sap döner bırgun gelır hesap döner

hemen ayrıl ewlenme bu adamla şimdiden böyleyse ilersini düşünemiorm şanslısın ki yüzünü göstermiş...veee sinirli agresif insanla bi evlilik yaşamak çok zordur onuda ekleyim

ya nişanlımızın hayatında da VİP olamıcaksak, nerde olacağız biri de bana bunu söylesin.

Nişanlımız eşimiz de bizi hoş tutmayacaksa, bize karşı sorumluluk duymayacaksa, kimden bekleyeceğiz ilgiyi sevgiyi.

konu sahibi size tavsiyem hayatında VIP olacağınız kişiyi bulana kadar evlenmeyin. Zaten yoksa evlenmenin ne anlamı var.

Aman sakın gözünü seveyim evlenme bu adamla, bak seni tanımıyorum sadece hemcinsimsin yalvarırım evlenme bu adamla. Hayatın boyunca hep ezilen sen olacaksın, emin ol evlendikten sonra arkanı dönüp gitmek çok daha zor oluyor. Her zaman , aman o sinirlenmesin diye susacaksın, aynı evin içine girince emin ol şiddete dönüşecek bu sinir. Ortak hayatı paylaştığınız zaman, aynı evin içinde birbirinizin hiç görmediğiniz yanlarını göreceksiniz, şu an aman ya deyip görmezlikten geldiğiniz en ufak şeyler göze batacak, ama sen hep susacaksın...Ve o da hep bağıracak. Bu hayatı yaşamak zorunda değilsin...

Gerçekten böyle biri için hayatını feda etme yolun başındasın , bu dünyaya kahır çekmeye mi geldin ? Asıl sen düşünbu süreçte devam edip edemeyeceğini
Sen kayınvalideni ne niyetle arıyorsun onlar oğullarını ne niyetle dolduruyor. Şimdiden böyleyse sakın derim. Sinirli asabi insanla ömür geçmez. seni şimdiden gözden çıkarıveriyorsa düşünsene evlendikten sonra çok rahat defolgit diyebilir. İki üç güzel söz jest bunlara kanma. Hiçbirşey olmasın saygısı huzuru olsun yeter ilişkinin. Bu lafları duyup devam edersen sen ve ailen ilerde çok üzülür. Annene nasıl olur da böyle konuşmaya hakkı olabilir ? İnanılır gibi değil

O nasıl bir konuşma tarzı öyle ya. Sen VIP değilsin her dakika bana ulaşasın. Yarın öbür gün evleneceksin bu adamla o zamanda böyle mi yapacak?
Hemen cevabını vereyim daha beterini yapacak. Bir insanın karısı olacak insana bu şekilde davranması tek kelimeyle çok iğrenç.
Üzülme demeyeceğim ama en azından şunu düşün bu olay olmasaydı, sen onun bu yüzünü göremeyecektin. Şükret allaha bence bu adama geri dönme, bırak ne hali varsa görsün hadsiz.

Başka biri olduğunu düşünmüyorum şimdilik,yani herşeyini çaktırmadan kontrol etmeye çalışıyorum birşey yakalamadım.
Bende de var bitane ana kuzusu, yani yanlış anlasilmasin ana kuzusundan kastım kendi anne baba ailesine düşkün olduğu için karsisindaki insanı düşünmeden kıranlar... Bide eşlerini veya senin gibi nisanlilarini. Allah hepimize yardım etsin ama sana olacak olanı söyliyim nisan falan atmazsiniz muhtemelen aradığında konuşurken biraz yumuşar sonuçta yine de seni hatalı çıkarır ama . İşte şöyle yaptın da bunu dedin de biraz anlayisli ol zaten gerginim de... Her türlü kendisini haklı çıkarır ve bu kadar lafi yiyip yutarsin. Bana kalırsa yapabiliyorsan at o nişanı bak hayatina ama tabi bu dile kolay... Malesef ki bizde her seferinde böyle kavga edip büyük bi aşk la barisiyoruz ama evlenince tek kalacak olan şey saygı. Yani en.önemlisi o Oda olmayınca zor yürür bişeyler olan sana olur arada bu gitgeller olduğu sürece

Üstünden kaç saat geçmiş de adamın siniri geçmemiş aramış bağırıp çağırmış. Şimdi bu bekleyişin sonunda o nişan atıyorum derse daha çok yıkılırsın. Ona gore hesabını yap, sen söyle. Gerçekten seviyorsa düzeltmeye çalışır zaten.

Sana resmen tacizci muamelesi yapmis. Karsi karsiya olsaydiniz o sinirle napardi acaba? Ki senin bir sucun yok. Bir de sucun olsaydi? Bu adam kendince sana ceza verme egilimine sahip.
"Bugun bu suçu isledij jasse, o zaman cezan bu, gec bakalim ceza kosesine." Boyle mi olacak?

Bak, annesi olayin icinde olmadigi halde kizacak bir nokta buldun, bir de acsaydi o telefonu suc ona kalabilirdi. Yani oglu acma deyince acmamasi da mantikli, kendini garantiye almis kadin.

Annesini falan bir kenara birak. Adam dramaya donusturmus olayi, abartmis. Bir insan neden abartili tepkiler verir? Bir amaci vardir, bir seyin zeminini hazirliyordur.
Lafi hemen ayrilmaya getirmis.

Bence kopma noktasi yok sizde kopmussunuz. Baskasi var midir bilemem ama watsapa sık girmesi dusundurucu.

Baskasi yoksa da adam sanki emin degil, istememe daha agir sanki.

Sana ayril diyemem ama adam ayrilacak gibi hissediyorum ya da sessizce son sozleri soylemeden karsilikli bir ayrilik olacak.

Cunku adamin ozur dilemeye niyeti yok, o secenek aklindan gecmiyor, kendini hakli goruyor.

E sen de kendini hakli goruyorsun ki bence de sen haklisin.

Hakikinda hayirlisi olsun. İyi dusun bu adam senin kazancin mi , kaybin mi?

Sana ınanamıyorum hala ne olacak mı dıyorsun ya pardon da sen 5 seneyı gozunde buyutme boyle nısanlıyı 20 senem gecse gene bırakırım o kım kı hakaret edıyor sana ve sen sadece dınledınmı yanı??? Tamam git evlen sonra 3 gün sonra bu agrasıflığıyle senı hırpalıyıp kapının onune koyar bu adam secım senın!

Sizce saygı kalır mı evliliğe??? Ben şu an bile saygı göremedim, evleninceyi tahmin bile edemiyorum...

Şu yorumunuzu görene kadar yorum yapmayı düşünmüyordum, söylenecek herşey söylenmiş nerdeyse ama nişan atmanız durumunda kimsenin bu düşüncede olacağını sanmıyorum. Velev ki öyle oldu hem sizin geleceğiniz hakkında kimseye laf düşmez hem de bu son derece hastalıklı bir düşüncedir, dikkate almaya değmez.
Hiçbir sevgi, aşk karşınızdakinin size böyle davranmasına izin vermenize, geleceğinizi karartmanıza bahane olamaz. Biz toplum olarak her duyguyu uçlarda yaşadığımızdan mıdır nedir maalesef böyle bir algı var, "seven insan katlanır" gibi. Yok öyle bir şey, seven insan sevdiğine saygı duyar, kelimelerini düzgün seçer, kırmamaya özen gösterir, kötü gününde yanında olur amaa gururunu yok sayamaz. Mutsuz bir ilişkide sırf seviyorum diye devam edemez, etmemeli de!
Bu süreçte iyi düşünmenizi tavsiye ediyorum size de. Ama kendinizi, ailenizi ve geleceğinizi düşünün. Başkalarının ne düşüneceğini değil.

sevgi neydi, sevgi emekti... diyerek devam etmek istiyorum.

Ah ah o mabadları kaldırıyoruz göklere adamlar ulan ben neymişim oluyor.. Lafına laf 4 te fazladan bak o zaman nasıl oluyor. O arkadaştan bir halt olmaz sen en iyisi geçmişini değil geleceğini düşün ve postala gitsin. Hayat geçer mi be bununla ? Vallahi ben gırtlaklayıveririm

Boşuna uğraşıyorsunuz, saf saf davranmayın.
İlişki bitmiş, adam zaten nişanı atmış, bahane arıyor, o bir haftada bitmiş ama işte nasıl söyleyeceğini bilemiyor, direkt söylese ahınızı alacak, ayıp yazık falan.
O da bahane arıyor.

Çuvaldızı çaktık, gelelim iğneye.
Müsait değilse değildir, kudurmaya gerek yok.
Anası, danası, devesi, evi, babası... niye arıyorsunuz?
Zaten 1 saat önce konuşup tartışılmış.
Daha da konuşmak tartışmak için ısrarla yangına niye körükle gidip ortalıgı ayağa kaldırıyorsunuz...
Pess yani, burada kabahatlısınız.

İkincisi,
"annene notu verdim" nedir ya.
O sizin annenizi üzdüğü için ondan intikam duygusu mu?
Oğlan manyak, herkesi sindirmiş, annesine açma demiş, kadında da açmamış. Olan bu.
Siz bu kadar olgun birisiniz, hangi hakla ve hadle annesine not veriyorsunuz, ve sadece bu olayla annesinden soğuyabiliyorsunuz.
Sizin annenize yapılsa hoş mu.

Adam bahane arıyor, siz ise koz veriyorsunuz.

Ne yapmalı?
Herşeyi bi koli yapıp, sağlam bir mektupla (hakaret ve sitem doku değil, empati yaptıracak vicdana dokunan bir mektup) kargo edin, arkanıza da bakmayın.
Zaten bundan o mutlu olacak, ee siz de olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…