Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Sabah konunu başından sonuna kadar okudum. Doğru bir karar vermişsin, bu ilişkinin artık tutulacak bir yeri yok. Hatta kargo ile göndermen çok cesurca olmuş.. Hakkında hayırlısı olsun bu saatten sonra.

Tebrik ederim cuk oturttugundan ötürü havlaması kesilir o kargoyu görünce jasse'cim. İyi olmak, alttan almak, misilleme yapmamak, merhametli olmak, sabırlı davranmak suc bu devirde. Niye sen de onun gibi kopeklesmiyorsun derler adami zorla çizgisinden çıkarır insanlar. Sen cikma senin gibi insanlar az.

Bu saatten sonra önemli olan verilen kararin arkasında durabilmek. Esyalarini yolladin bi güzel mors olcak beyfendi ve cok saygideger ailesi ama bil ki yelkenleri indirecek bu adam ve eskisi gibi gecenin üçünde beşinde sana gelecek.

O duruma hazırlıklı ol keske aileler bu kadar haberdar olmasaymis. Ortada fol yok yumurta yok olay çıkmış da çıkmış. Illa ki pisman olacak. Biliyorum su an umrunda degil ama onca senenin hatrı illa ki sana da acaba dedirtecek. Kendini o gune hazirlayarak yaşa ki alacağın karar sürpriz olmasın.

Ama çok zor gerçekten ve çok acı..Bunu itiraf etmeliyim.
Bunu deneyimlemeyi hiç istemezdim,Allah da kimseye göstermesin kolay kolay.
Tabi ki çok acıdır. Ama bu acıya sebep olan kişi yine o şahıs. Yapacağın en mantıklı davranış buydu bence, bu yaşatılanların üstüne. İyiki de açmamışsın tlf ne diyecekleride belli değildi. Belki onlar yapacaktı bu hareketi, fırsat vermediğine sevindim. Yinede her şeyin hayırlısı. Umarım daha mutlu olacağın insanlar tanırsın.

Gönderdiklerini alınca bi gelişme olursa yaz olur mu? Ne tepki verecek merak ediyorum. Buradaki yorumları da çok takma, herkesin mizacı bir değil.

Jasse senin nişanlın biraz inatçı . İstenmediğini söylemene rağmen ellinde çiçeklerle iş yerine gelen biri . Sen kargo ile her şeyi yollasan da onlar vazgeçmezler gibi geliyor bana . Annesi de açmıyordu telefonu bak nasıl o da aramaya başlamış .

yaşadığına benzer şeyler yaşıyorum. kesinlikle doğru karar vermişsin. biz de 1 yıl flört ettik sık sık tartışırdık ama hep alttan alırdım. ben yapı olarak çekingenimdir. sürekli eleştirirdi beni. değiştirmeye çalışırdı. nişanlandıktan sonra çekingenliğimi attım daha ilgili ve samimi olmaya başladım. ama o her yaptığımı yetersiz buldu. en son bir aile toplantısında suratımı asık buldu ve bana bağırdı. benimle yeterince ilgilenmemesine rağmen aşırı ilgi bekleyen bir adam.. şu an benden nefret ediyormuş ve müthiş soğumuş, ben de bitsin dedim tamam dedi lanet olsun sana koparsa kopsun herşey dedi. ve günlerce konuşmadık. hep abuk sebeplerden tartışa tartışa yıprandık, elle tutulur tek bişey yoktu oysa. ablası ve abisiyle konuşmuş onlar bana bir kere bile arayıp ne oldu demediler. sen haklısın kardeşim boşver demişler. insanların gercek yüzünü görebiliyorsun bu nişanlılık döneminde. Anne ve babası ailemi arayıp ne oldu bile dememişler. Ben de kargolamayı düşünüyorum herşeyi.

Durdugun hata gönder gitsin :)

Çok üzüldüm senin adına.seninki de bir tür tanrı kompleksine girmiş benim eskisi gibi...bizimle nişanlanıp lütfetmişler.sana kargoyu gönder gönderme diyemem benimkisi sonuna kadar hakediyordu..çok acı çekiyorum şu anda ama olması gereken buydu.

Bende acı çekiyorum benim eski nişanlım hiç naz kapris çekmez her lafı ters anlar, bir gün aramasan ilgisiz olursun, hep ilgi hep pohpohlama ister. Kendi ailesine sonsuz saygı bekler ama o 5 ay nişanlılıkta babamı sadece 1 kez aradı o da bayramdı:) üstelik ben ayrılmak isteyince hiç de ayrılmayalım demedi. 2 damla gözyaşı döktü bitti gitti. Ben sana şunu söyliym canım kız evi naz evi derler nişanlılıkta kızın üstüne düşmesi gereken erkektir. Bunlar tam tersi biz mi onları alıyoruz belli değil. Aileye gelince beni çok seven ailesi 1 kez aramadı seni anlıyorum.

çoooooooook çooook iyi yapmışssın canım. biliyorum zordur hissettiklerin ama bir insanın hamurunda ne varsa her hareketinde ortaya tekrar çıkar. belki aşırı pişman olur döner yalvarır ama sana bu kadar hakaret eden bir insanı sen nasıl hayatına evine yatağına alıcaksın. gün gelicek belki iş işten geçince yine aynı davranmaya başlıcak ama bu sefer evini çocuğunu alıp gidemiceksin. sabret unutucaksın onu.

ellerine sağlık tatlım inş.. neyi kaybettiğini anlar da iş işten çoktan geçmiş olur bu kadar da bi halt sanmasın kendini kimse bulunmaz hint kumaşı değil...

Yeni gordum etiketi. Konuya cevap verirken once sadece konu sahibinin yorumlarina bakmistim, diger uyelerinkini sonra okudum. Yani senin yorumuda sonradan görmüştüm etkilenme gibi bisey soz konusu değil konu sahibinin soyledigi gibi. Bu kadar cikismamin sebebi degmeyecek adamlara omur adamalarina, kendilerini unutmalarina cok kızıyorum. Yorumlarimizin paralelligine bakılınca asagi yukari ayni kafadayiz demekki yani illa birbirinden etkilenmek gerekmiyor konu sahibi.

Saygi olmayınca sevgi de cok zor gördüğüm kadarıyla..

Tatlim cok iyi yapmissin cidden. Annesi felan seni aramis ya sende anneni aratsaydin benim kizim arayip taciz edemezsiniz bizi rahat edemezsiniz deyip kapatsaydi telefonu suratlarina.bi insana.ne kadar deger verirsen okadar aziyor.herkesin tespiti bu ce cok dogru.daha iyisi cikacak karsina.insallah

Jasse gelişme var mı durumunuzda, sen nasılsın? Her şerde bir hayır vardır. Bu adamla gitmeyeceğini şimdiden öğrenmiş olmak seni rahatlatıp hayalkırıklığını bastırıyordur umarım.

Son durum nedir konu sahibi ?

kendine böyle laflar ettirip sonrada ama beni Seviyo diye hala ilişkiyi yürütmeye çalışan gurursuz kadınlara acımıyorum aslında

Terbiyesiz adam ne zannediyor bu kendini ne olmuş annesini aradıysan madem senin arayıp annesini rahatsız ettiğini düşünüyor hangi cürretle senin anneni arayıp böyle bir saygısızlıkta bulunuyor onun annesi annede seninki ney ! Canım Allahın sevgili kuluymuşsun gerçek yüzünü evlenmeden gösterdi sana kolay kolay asla bu adama geri dönme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…