Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Jasse canım konuyu bende basından beri okuyorum ve emin ol en iyisini yaptın hakettiğini yaşattın ona...
Sen sakın ama sakın üzülme atlatacaksın emin ol arladaşlarınla vakit geçirmeye çalış yalnız kalma ne kadar istesende yalnızlığı...

Bu kadar hadsizlik bu cesaret evlenseydin sana modern bi hayatın altında çok farklı acılar yaşatabilirdi...
Son olarak seni tebrik ediyorum kendine saygını ve gururunu çiğnemediğin için allah yardımcın olsun ve hep gül jassecim

bir forumda sordum kendisine. tüm iletişim hatlarını koparmış konu sahibi.yani kapsama alanı dışındaymış doktor müsveddesinin.

yeterince alttan almışın.
şimdi def etme vakti.
çok bile sabretmişin.
ailesinin piyonu rezil herif.......

bu aileler yüzünden bitiyor hep ilişkiler.erkekler de akıllarını kullanamıyor mu anlamıyorum.şuan benimde başımda var aynı dert ve sırf kaynana sevinmesin diye bitirmiyorum ben hayatında oldukça ona azap oluyor

Gözünü aç! Sana nişanlıyken bile böyle davranan bir erkek evlenince neler yapar neler. İster ağla, istersen zırla ama nişanı sen at evlenme bununla ulan bana biri böyle bişey dicek ben adamı naparım varya. Sen ona trip atcaksın o senin peşinde koşucak sen değil. Sende suç yok edepsizin teki kesinlikle ayrıl bırak ne hali varsa görsün bununla bir ömür geçmez kesinlikle affetme o zaten gözden cıkartmıs seni üzgünüm

Burda aileler etken değil ki, kv etkisiz eleman hatta

En ufak birşeye hemen gerginleşiyor ve anne babasını dahiazarlamaya başlıyor.Ailesi de durumubildiklerinden üzerine varmıyorlar

Demiş konu sahibi, annesini bile azarlamış telefonu açma diye kadın korkmuş açmamış

Nısanlınızın pardon (ıyıkı) eskı nısanlınızdan ayrılmayı tercıh etmıs olmanıza sevındım.Kendisinin gercekten öfke kontrolu terapisine ihtiyacı var.. Size manevi şiddet uygulamaya ve ofkesını telkın etmeye calısırken kendısıne zarar vermesı şok edici.. Uzaklasmanız yerınde olmuş.. Eğer ola ki barışmayı dusunursenız kesınlıkle terapiye gitmesini isteyin bence.

ayrılmakla en güzel kararı vermişsin.bu ne böyle şok oldum okuduklarıma.evlenseniz neler çektirirdi sana düşünemiyorum bile.hakkında hayırlısını diliyorum

ilişkide saygı cok önemli ve en önemlisi büyüge saygı annenizle bu şekilde konuşama

merhaba,
gelişme var mı diye soran arkadaşlar;
herhangi bir gelişme yok.kargo teslim edilmiş.
hiçbir ses seda yok,şok oldular diye düşünüyorum..
umarım fırtına öncesi sessizlik değildir bu.
Umarım daha fazla canını sıkcak bişey yapmazlar

merhaba,
gelişme var mı diye soran arkadaşlar;
herhangi bir gelişme yok.kargo teslim edilmiş.
hiçbir ses seda yok,şok oldular diye düşünüyorum..
umarım fırtına öncesi sessizlik değildir bu.

Sessiz olmaları ilginç .

Belki de istedikleri budur onlarında bazı yörelerde erkek nişan atınca eşyalar gönderilmiyormus o yuzden senın atmanı beklemıs olabılırler bizde telefonda tartıstık eskı nısanlım bıttı ayrılalım dedı telefonda nısan attı kımse ıletısıme gecmedı benımle de altınları esyaları ıcın bıle ben gonderdım helallık ıcın bıle aranmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…