Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Ama çok zor gerçekten ve çok acı..Bunu itiraf etmeliyim.
Bunu deneyimlemeyi hiç istemezdim,Allah da kimseye göstermesin kolay kolay.

Çünkü duyacagin hic bir cevap seni tatmin etmeyecekti. Bunu anladin ve doğru olani yaptın. Ailene de sana da cok gecmis olsun.

Çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun canım.

Mutlaka zordur. Sonucta bir kac zaman once hayatini birlestirip omrunu birlikte gecirmek istedigin adamdi. Kolay bir surec degil.. bir sabah uyanir ozlersin ertesi sabah uyanir nefret edersin baska bir sabahta ofke kusarsin boyle boyle alisilir ayriliga..

Peki bir sey soracagim. Kargo ile gondermissiniz her seyi. Karsi tarafla hic konusmaniz olmadi sanirim. Ya bir sans daha isterlerse? Nisani bozmak istemezlerse? Var midir oyle bir ihtimal?

Hayır,konuşmadım.
Yani bilemiyorum,pek bir gururlular ailecek.Bence zorlarına bile gidecek benim bu hareketi yapmış olmam..
Ama ben kararlıyım,kararımı verdim.Nişan benim için bozuldu,tek taraflı yürütürler artık.

Hakkında hayırlısı olsun çok zor karar ama doğru olanı yaptın..

merhaba nasılsın konunu şimdi okudum baya üzülmüşsün şimdiki durum nedir

son durumlar hakkında kısaca özet geçeyim.Nişanlı müsveddesi çarşambadan bu yana birkaç defa aradı.Cevap vermedim,içimden gelmedi...
Perşembe ve cuma günü de ikişer defa annesi aradı,açmadım.içimden gelmedi...
Cevabını almak istediğim soruları artık merak etmediğimi farkettim.
Cuma öğleden sonra da kargoya aldığı yüzükleri,hediyeleri bohçaları ve bilimum ıvır zıvırını koyarak gönderdim.bilmiyorum ne zaman ulaşır ellerine..
Artık nişanlı falan değilim,bu nişanı attım.
Böyle..

İnsanın içi soğuyor işte..

İnşallah hakettiginiz mutluluğu bulursunuz
Umudunuzu yitirmeyin Acınız elbet geçecek her gecenin bir sabahi vardır

Doğru olanı yapmışsın kararlılığını takdir ediyorum, ömür boyu ağlayacağına birkaç hafta ağlarsın, yaşanmışlıkları silmek zordur bilirim, sancılı bir süreç ama bir gün hepsi geçecek unutma, kendine sürekli bunu söyle. Hakkında hayırlısı olsun.

Sakın o adamla evlenme hayatının hatasını yapmış olursun bırak at nişanı kurtulduğunu kar belle şimdiden boyleyse evlendikten sonra ne olur kim bilir geçmiyo tatlım böyle kavgayla gurultuyle hakaretlerle hayat geçmiyo insan değerli olduğu anlamak hissetmek istio olmayınca da olmuo sonra bi bakmışın sendeki dev gibi aşk bi anda yok olmuş bitmiş gitmiş o yüzden hiç omrune torpu arama gençliğine yazık

Biraz üstüne geldik canım seni kirdiysak af ola lakin her seven insan gibi sen de gözünde sevdigini aklmaya calisiyordun. Yaralı kadınlar olarak biz biraz senin gözünü açmaya çalıştık daha fazla yara almayasin diye . Onun seni terketmesini beklemeden sen onu terk ettigin için tebrik ederim çünkü o seni terk etseydi inan bana acının üstüne on kat daha acı cekecektin . Bu doğru ve yerinde bir karardı. Bu kararı alman için seni ONLAR ZORLADI. Bunu aklından hiç çıkarma. Çok mutlu olasin...

Çok acı.. bu duyguları yaşamasam da, tahmin edemeyeceğim kadar acı. Bazen özleyeceksin, bazen içinde fırtınalar kopacak, bazen bol bol soğuyup nefret edeceksin, bazen yastıklara sımsıkı sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlayacaksın. Unutamayacaksın sadece onsuzluğa alışacaksın. Paşa paşa acını çekeceksin ama şunu unutma ki, zaman ilaç gibi... Mükemmel insanların var olduğuna ve bir başka insana ait olmanın mükemmelliğine sonuna kadar inanıyorum.. sende inan. Ondan asla nefret etme. Nefret bir duygudur karşındaki insanı düşüne düşüne, özleye özleye o nefrete dönüşüyor ne yazık ki.
Ailenin varlığına şükret. Onlar kutsaldır. Allah onları başından eksik etmesin onlara sığın, Allah'a sığın. Şu an yalnızsan bil ki Allah seni ondan koruyor demektir.
O anıları, o güzel günleri o yılları hatırlamak ve aklına getirmek istemiyorsan yapacağın tek şey kendisinden tiksindirmek için sana çok güzel malzemeler bırakmış. Annene söylediklerini sık sık aklına getir kavgada söylediklerinin hepsini düşün onlardan başka bir şey düşünme emin ol günden güne git gide şükredeceksin bittiğine..

Hayatında mutluluklar dilerim.

Vala kardeşim atmış kadar sevindim

Canim diger konunu okuduktan sonra nisani atman beni hic sasirtmadi.ne kadar kararli bi kiz oldugunu anlamistim.tebrik ederim seni kararliligindan dolayi.Allahim yolunu her daim acik etsin.cok cok mutlu olursun insallah seni hakeden biriyle...

Ayrica tlfonlarini acmamakla cok iyi etmissin.dunyanin merkezinde gordukleri icin kendilerini sok etkisi yapmistir cvp verilmemek.biraz da olsa empati yaparlar belki.ben asil kargo ellerine gectiginde ne halt etcekler onu cok merak ediyorum.jasse oyle iyi bi gol attin ki canim tekrar tebrik ederim seni...

Hayırlısı olsun Hakkı'nda tatlım. Olayların sebebini öğrenmek en doğal hakkındı ama sana bu davranışı sergileyen birinden ne duyarsan duy ikna olmayacaktın inandırıcı gelmeyecekti sana. Emin ol icin böyle daha çabuk soğuyacak. Belkide duyacağın seyler seni dahada üzecekti buna fırsat vermediğin icin seni tebrik ediyorum. Elbette üzüleceksin ama hepsi gececek. Kimse senden değerli değil bunu biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…