Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Niye milletin aklı yok mu da benim yüzümden yorum yapsınlar

Şu da çok komik başkasını etiketleyerek adeta yardım çağrısı yapıyorsun. Üstte yazdım, gördüğüm en terbiyesiz ve hadsiz üye sensin burda

Bilinçaltının dışa vurumu olabilir mi acaba bu ısrarlı mastürbasyon kelimesi, bir şeyi mi böldük?

Şu da çok komik başkasını etiketleyerek adeta yardım çağrısı yapıyorsun. Üstte yazdım, gördüğüm en terbiyesiz ve hadsiz üye sensin burda

Ne için yardım savaşa mı giriyorum etiketledim çünkü ondan bahsediyorum

En hadsiz ben olduğum için insanlar bana özelden yazıyo kib nasıl yapılıyor rahatsız oldum diye

Bilinçaltının dışa vurumu olabilir mi acaba bu ısrarlı mastürbasyon kelimesi, bir şeyi mi böldük?

Klasik mahalle kadını belaltı seviyesi.ona ne tarz bir birey olduğunu ne yaptığını söyleyin size seksist yaklaşımlarla saldırsın.neyse senin seviyene inmem sadece şunu söyleyeceğim nikini "adam olamayacak insan" olarak değiştir bence çünkü insanlara yaklaşım ve nefretin ortada.daha fazla yazmayacağım sen gibileri sebepten konumun kapanmasını istemiyorum

Muhabbeti bel altına taşıyan sensin, yanlış yere bileniyosun, söylenenler doğru diye bu tripler

Tamam ailesini ön planda tutabilir,doğal sonućta ailesi...Ama anlamadığım şey de sizden dış kapının mandalı gibi bahsetmesi.Sorunlu bir insansa bitirin arkadaşım,yapacak bir şey yok.Ayrıca sizi hić umursamamış belli ki bu lafları rahat rahat elini kolunu sallaya bu laflarî söyleyebiliyor.Ayrıca merak etmişsibiz,haklısınız anlıyorum ama belki de nişanlınız meselelerinize aileyi katmak istemiyorsa dogal olarak siz ailesini alınca üstüne de annesine laf edince sinirlenmiştir.Bir daha düsünün,bir ömür geçer mi?

ablam sen iyi misin ya bu adamla evlenilmez, derhal mantığına geri dön ve bu nişanı at, ibretlik

Jasse benim de dikkatimi çeken tek bir nokta oldu sanırım AdAm_OLaCaK_KIZ ın da değindiği noktalardan biri bu
Sen onun annesine laf söyleyemiyorsun
Hemen sana bağırıp çağırıyor
Ama o senin anneni istediği gibi azarlayabiliyor ve sende hiç bir şey yapmayarak buna izin veriyorsun

Ben olsam kimsin lan sen annemi üzüyorsun diyerek bohçayı yüzüğü yollardım evine. Sen nasıl hazmedebiliyorsun ki annene böyle davranmasını. Ben düşündükçe delirirdim

Mantıklı bir açıklama gelecek yahu, annene şu şu şu sebeplerdenbağırıp çağırdım dicek, keyfi gelince

Burada bir sürü iyi-kötü,yumuşak-sert yorum yapılmışken neden sadece sana çıkıştığım sana en büyük cevap bence. Tabi kavrayabilirsen.

Israrla beni göz ardı etmemeni de kavrayamıyorum, sıkı sıkı kavratır mısın

Polemik yasak ve karsilikli polemik icerisindesiniz..

Mune abla bu konuyu inceleyene kadar kapali kalacak konu. Bilginize..

Canim bi gelisme yok sanirim...

Jasse nasılsın var mı bir gelişme . Ailesi falan aramıyor mu seni aileni .

Merhaba, son durumlar hakkında kısaca özet geçeyim.Nişanlı müsveddesi çarşambadan bu yana birkaç defa aradı.Cevap vermedim,içimden gelmedi...
Perşembe ve cuma günü de ikişer defa annesi aradı,açmadım.içimden gelmedi...
Cevabını almak istediğim soruları artık merak etmediğimi farkettim.
Cuma öğleden sonra da kargoya aldığı yüzükleri,hediyeleri bohçaları ve bilimum ıvır zıvırını koyarak gönderdim.bilmiyorum ne zaman ulaşır ellerine..
Artık nişanlı falan değilim,bu nişanı attım.
Böyle..

Ama çok zor gerçekten ve çok acı..Bunu itiraf etmeliyim.
Bunu deneyimlemeyi hiç istemezdim,Allah da kimseye göstermesin kolay kolay.
hakkınızda hayırlısı olsun, acı olacak elbette, hem emek var hem sevgi, kolay değil ama geçecek. Çok daha iyi olacaksınız, Allah güzel bir ömür nasip etsin size

Hakkında hayırlısı olsun .Ama bu yaptığın sanki doğru olandı senin için belki ileride daha fazla üzülürdün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…