Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

hayvan hayvandır<
hiç insanlaşan hayvan gördün mü sen??
iyi yapmışsın ayrılmakla.
senin maaşında imiş bence gözü.
eğerki çalışıyorsa insan gidip iki bilezik almaz mı hiç.
ameliyattayken aramaz mı.
seni sevmediği baştan belli imiş.
çok fazla değer vermişsin sen fazla bişşe dayanmışsın.
hatta nasıl böyle bir hanzoya denk gelmişsin bozukluğunu anlayamamışsın çok garip.
ama dua et Allahın sevgili kulu imişin evlenmeden atmışın tekmeyi mıçına

cnm ameliyattayken sabah beni erken aldılar ameliyata 10-10.30 arası dediler 9.00 da aldılar ama beyefendi müdür yardımcısının yanında olduğu için telefonu meşgule alıp mesaj atıo , (tabi ben mesajı günler sonra gördüm) hastaneye geldiğinde beni ameliyata almışlardı zaten. ama ben ameliyattayken seven insan o kapıda bekler diye düşünyrm. neymiş ameliyat uzunmuşda il müdürlüğüne falan gitmiş , camiye gitmiş dua etmiş,hemşirelere sormuş bişeye ihtiyaç varmı diye onlarda yok demişler yapacağım bişey yoktu dio . ameliyattan çıktığımdada göremedim kendisini yarım saat sonra falan geldi ama ben isterdimki ameliyata girdiğimdede ameliyattaykende çıkarkende yanımda olmasını çok şey mi istyrm bilmyrm ama o ameliyat olsaydı ben hastaneden ayrılmazdım.

Arkadaşım sen kurtulmuşsun şükret, arkana bile bakma. Sana saygısını da geçtim anneye öyle konuşulur mu! Çok sinirlendim ne kadar ayıp!!! Annen de melekmiş benim anneme desin bakalım bir kalemde bozup atıyor mu atmıyor mu!

annem, ben anneyim karışmayım diye düşünmüş ama bu kadar tutabildi kendini :KK43:(

Nişanlını Eve Düşen Yıldırım'daki nişanlı hamile kızın odun nişanlısına benzettim o da böyle yerli yersiz konuşmaları var, hiç sevmem!

bakayım bi o diziye bunun kadar odun olamaz gerçekten zaman geçtikçe daha çok canım yanıoo verdiğim emeklere üzülyrmm :KK43:(

ben de anneni tebrik etmek istiyorum... nasıl bir sabırmış kadıncağızdaki

benim anneme böyle birşey yapılcak var yaaaaa.... insan evladı bunu da Allah yarattı demez, anında rezalet çıkarır doğduğuna pişman ederdi onu

tövbe estağfullah ne insanlar var EVLERDEN UZAK!

Allah işte neler çıkarıo insanın karşısına bana yaptıklarına sustum ama anneme susamadım , bide kendi bana herzaman anneme saygısızlık yapma derken kendi anneme düşünmeden yaptı. sonrada ben annene o kadra iyi davrandım onları görmedide bunumu gördü dio halbuki annem her hafta sonu onun çamaşırlarını yıkadı ütüsünü yaptı, giderken yemekler pastalar yaptı gönderdi , şimdi millete bizi annesi ayırdı annesine hakkımı helal etmyrm diomuş :))

arkadaşlar,bilnler,tanıyanlar soruyolar düğün hazırlıkları nasıl gidio?

düğün tarihi belli oldumu diye :KK43:

içim yanıo cevap verirken :KK43:(((

Canım senin adına çok üzüldümm. Fakat şunu söylemek istiyorum gerçekten verilmiş sadakan varmış . Ve senin nişanlın seni hiç sevmemiş Çünkü seven bir insan Bunları yapmaz . Acını anlıyorum ama emin ol bu acıların geçer. Sen değerinden fazla değer vermişsin . Yoluna devam et mutlaka hayatının erkeği seni bekliyordur .. Allah yardımcın olsunn !!

Canım senin adına çok üzüldümm. Fakat şunu söylemek istiyorum gerçekten verilmiş sadakan varmış . Ve senin nişanlın seni hiç sevmemiş Çünkü seven bir insan Bunları yapmaz . Acını anlıyorum ama emin ol bu acıların geçer. Sen değerinden fazla değer vermişsin . Yoluna devam et mutlaka hayatının erkeği seni bekliyordur .. Allah yardımcın olsunn !!

sağol cnm ama malesef haklısın sanırım çünki annemde aynısını söyledi bu adam seni sevmio ve değer vermio diye, ama ayrıldıktan sonra geldi nasıl ağladı ben seni çok seviyorumda,sensiz yaşayamamda ama ben hep dua ettim Allahım hakkımda hayırlıysa düzelsin olsun yoksa olmasın içime soğukluk ver diye ve sonuç ayrılık oldu. sabahları gözümü her açtığımda aklımda , içim çok acıo, miğdem kötü ,yemek yiyemyrm bu forumda yazılanlar rahatlattı beni ama dahada iyi olmak için zamana ihtiyacım var sanırım :KK43:((

hepsini satır satır okudum ve kesinlikle çok iyi yapmışsın.!
hepimiz nişanlandık ve hepimiz alyansımızın yanında tek taş istedik ben de evlenme teklifi aldığımda tek taş olsun isterdim olmadı maddiyattan ama sözümde nişanlım bunu bana yaptı ve aldı
belki pırlantası olmaz dı 200 tl lik bişey olur ama olurdu amaç gönül almak mutlu etmek şimdi ben böle seni şimdi mutlu etmeyen bir adamı evlendiğiniz de düşünemedim
evlilikten beklentimiz nedir aşk dır sevgidir birliktelikdir sabah beraber mutlu uyanmak demektir ben bu senin ilişkinden anladığım kesinlikle bunların gramını bulamayacağındır. bulamayacağın gibi kendini kahredecektin.
Gelelim doğum gününe;
İnsanda maddiyat olmaya bilir bu düşüncesizliği odunluğu getirmez bir hediye almazsında bir gül alırsın veya çiçek koparırsın verirsin mutlu edersin bi yazı yazar verirsin ama yine yaparsın bişey
hastane ameliyat işine gelince nasıl bir insanlıkdır ki bugun bir iş arkadaşın dahi ameliyat olduğunda koşup gelmiştir gerekirse beklemiştir bu değer dir ama senin nişanlın bunu becerememiş malesef
Kaynanan Farklı bişeyle gelebilirdi bilmiorum ben sana iyiki BİTMİŞ diyorum çok mutsuz olurdun çook sakın arkana bakma derim ben

ve bir tavsiyem daha olucak dramatize etme olayları uğraş bul ve tekrar hayata odaklan bak en basiti insanlar ölüme alışıyor bu nedir ki

hepsini satır satır okudum ve kesinlikle çok iyi yapmışsın.!
hepimiz nişanlandık ve hepimiz alyansımızın yanında tek taş istedik ben de evlenme teklifi aldığımda tek taş olsun isterdim olmadı maddiyattan ama sözümde nişanlım bunu bana yaptı ve aldı
belki pırlantası olmaz dı 200 tl lik bişey olur ama olurdu amaç gönül almak mutlu etmek şimdi ben böle seni şimdi mutlu etmeyen bir adamı evlendiğiniz de düşünemedim
evlilikten beklentimiz nedir aşk dır sevgidir birliktelikdir sabah beraber mutlu uyanmak demektir ben bu senin ilişkinden anladığım kesinlikle bunların gramını bulamayacağındır. bulamayacağın gibi kendini kahredecektin.
Gelelim doğum gününe;
İnsanda maddiyat olmaya bilir bu düşüncesizliği odunluğu getirmez bir hediye almazsında bir gül alırsın veya çiçek koparırsın verirsin mutlu edersin bi yazı yazar verirsin ama yine yaparsın bişey
hastane ameliyat işine gelince nasıl bir insanlıkdır ki bugun bir iş arkadaşın dahi ameliyat olduğunda koşup gelmiştir gerekirse beklemiştir bu değer dir ama senin nişanlın bunu becerememiş malesef
Kaynanan Farklı bişeyle gelebilirdi bilmiorum ben sana iyiki BİTMİŞ diyorum çok mutsuz olurdun çook sakın arkana bakma derim ben

ve bir tavsiyem daha olucak dramatize etme olayları uğraş bul ve tekrar hayata odaklan bak en basiti insanlar ölüme alışıyor bu nedir ki

cnm ben ona dedimki pırlanta olmasına gerek yok 100 tllik tektaş bile olsa yeter ama bana dediği şu isteklerin oldukça saygını kaybediosun,isteklerin oldukça biz nasıl evlenicez..
ben seni her hafta sonu görmeye geliyorum birsürü yakıt yakyrm o zaman gelmeyim yakıt paralarını sana vereyim sen al ne istiosan dedi ...
ayrıca nişanlımla benimle aynı maaşı alıo ailesininde durumu ii yani yapamayacağı bişey değildi bunların hiçbiri... o bana bi mesaj attı, o gün boyunca beraberdik gidelim 1 dilim pasta yiyelim demedi :KK43:((
ameliyat olayında şöyle ameliyat sonrası geldi hafta sonunuda bizd geçirdi ziyare saatlerinde geldi ama ben ameliyattayken orda bulunmamaı çook üzdü beni annem bekledi beni kapıda annemi bi kere arayıpta çıkdımı diye sormamış bile :KK43:((

inşş günün birinde rahat bi şekilde bende bu cümleyi kuraraım arkadaşım :KK43:(

Gönlün ferah olsun bir çok evlenen ve ayrılan ,nişandan dönen tanıdığım var en büyük hatamız yanlışları farkettik fakat ilerde düzelir demek oldu diolar sen başından görmüşsün iyi olmuş

cnm ben ona dedimki pırlanta olmasına gerek yok 100 tllik tektaş bile olsa yeter ama bana dediği şu isteklerin oldukça saygını kaybediosun,isteklerin oldukça biz nasıl evlenicez..
ben seni her hafta sonu görmeye geliyorum birsürü yakıt yakyrm o zaman gelmeyim yakıt paralarını sana vereyim sen al ne istiosan dedi ...
ayrıca nişanlımla benimle aynı maaşı alıo ailesininde durumu ii yani yapamayacağı bişey değildi bunların hiçbiri... o bana bi mesaj attı, o gün boyunca beraberdik gidelim 1 dilim pasta yiyelim demedi :KK43:((
ameliyat olayında şöyle ameliyat sonrası geldi hafta sonunuda bizd geçirdi ziyare saatlerinde geldi ama ben ameliyattayken orda bulunmamaı çook üzdü beni annem bekledi beni kapıda annemi bi kere arayıpta çıkdımı diye sormamış bile :KK43:((
O seninle mantık evliliği yapacakmış ve seni çok çantada keklik görmüş yani nişanı iş bitti diye yorumlamış Allah korumuş seni , pek kurnaz da değilmiş düğüne kadar saklayamamış kendisini

Gönlün ferah olsun bir çok evlenen ve ayrılan ,nişandan dönen tanıdığım var en büyük hatamız yanlışları farkettik fakat ilerde düzelir demek oldu diolar sen başından görmüşsün iyi olmuş

hep düşüncem evlenince düzelirmi acaba idi
taki anneme takk edene kadar annemin içinin artık rahat olmadığını görünce dedim annem daha tecrübeli ve bu güne kadar çok şey görmüş geçirmiş ve olayları oda yaşadı,

birde çok güvendiğim bi mesai arkadaşım var onunla paylaştım Allah ondanda sizlerdende razı olsun tecrübeli bi arkadaşım evli kendisi gelecek göremediğini nişanlıyken böyle olayların yaşanmması gerektiğini söyledi

derken bu ayrılık oldu işteee...

O seninle mantık evliliği yapacakmış ve seni çok çantada keklik görmüş yani nişanı iş bitti diye yorumlamış Allah korumuş seni , pek kurnaz da değilmiş düğüne kadar saklayamamış kendisini

ama konuşmalarına bakarsan kendisi çok zeki,çok akıllı, çok yardımsever o sanırım bu kız benden ayrılmaz diye düşünüodu hep

Allah yüzüme baktıı cnmm

Ben seni her hafta sonu görmeye geliyorum birsürü yakıt yakyrm o zaman gelmeyim yakıt paralarını sana vereyim sen al ne istiosan dedi ...
Ayrıca nişanlımla benimle aynı maaşı alıo ailesininde durumu ii yani yapamayacağı bişey değildi bunların hiçbiri... O bana bi mesaj attı, o gün boyunca beraberdik gidelim 1 dilim pasta yiyelim demedi :KK43:((

çok saçma valla çok iyi olmuş üzülme hiç

konu sahibi arkadasim haklisin erkekler boyle onemli gunlerde bisey yapmazlar sen istesen değersiz olursun...yok ince ruh yok iste..

X