- Konu Sahibi omrumu_yedi
hak hukuk bunları boşver bence. rahmetli dedem söylerdi kabak razı olsada kökü razı olmaz diye. sen razı olsanda Hakk razı olmaz zaten. ben her zaman verilmiş sadakam varmış diyorum ve 8 yılımı çöpe attığım için pişman değilim. insan sevdiği için birşeyleri hep gözardı ediyor malesef. bu yapılmaması lazım çünkü sevgi biryerde bitiyor. bence ilişkilerde en önemli şey saygı. sen hep verici olupta ondan birşey göremezsen bence buda saygısızlık. inan bana düşünceli erkek çok çok önemli. tabi bunları kaybetme korkusuyla yapmaması lazım. onuda anlamak sanırım biraz zor. biz şanslıyızki nişanda anlaşıldı. evlenmiş olabilirdik o insanlarla. ve bir hatamız daha bu bayanların çoğunda vardır eminim. biz erkekleri getirip hayatımızın merkezine oturtuyoruz. değer görmememizin ve bittiği zaman bocalamamızın nedeni bu aslında. ben evliliğimdede yaşıyorum bunu. aslında en doğrusu hayatının merkezi değil sadece bir parçası yapmak. yani herzaman onlardan ayrıda bir çevren bir hayatın olması..
çok haklısın ne diyeyim ki... bundan sonrası hayırlı olur bizim için inşallah...