Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

mrb cnmm çok şükür daha iyiyim tatile gittim geldim 2 hafta çok ii geldi bana ....

nick değiştirme fikri çok hoşuma gitti o zamna ortak kararla nick bulalım bana yardımcı olurmusun?

bide siteden aynı yazılarımla değiştirebilymym ?

canım yazıların kalıyor bildiğim kadarıyla ama nick değiştiren çok kişi oluyor açtığın konuya yeni linkinle devam edebiliyorsun..ismin-soy isminle ilgili bi kısaltma yapabilirsin benim öyle :KK34: aklıma ilk bu geldi.tatile gitmekle çok iyi yapmışsın.

canım yazıların kalıyor bildiğim kadarıyla ama nick değiştiren çok kişi oluyor açtığın konuya yeni linkinle devam edebiliyorsun..ismin-soy isminle ilgili bi kısaltma yapabilirsin benim öyle :KK34: aklıma ilk bu geldi.tatile gitmekle çok iyi yapmışsın.

cnm bu nick değiştirme işini yapamyrm ben sanırım ama yine uğraşcam.... evet tatil çok ii geldi...iyiki gitmişim.. tatilde de kpds hazırlanma kararı aldım artık ona çalşyrm.. hem kafam meşgul olur... senin sınavada az kaldı dimi cnmm

Canım bence de verilmiş sadakan varmış. Ne güzel çok geç olmadan ayrılmışsın. Bence sürekli düşünüyor olmanın sebebi aklını vereceğin başka bir şey olmaması. İş dışında biraz sosyalleşmeye hobi edinmeye falan çalış. Düşünmezsin bunların üstünde çok fazla. Hem böylece çevrende yeni insanlar yeni kısmetler de olabilir.

Bir de değişme konusunda sana şunu söyleyebilirim ki sen ancak kendini değiştirebilirsin, koca bir insanı asla! O yüzden emin ol ki o kişi değişmeyecekti ya sen bu duruma her gün acı çekerek katlanacaktın ya da boşanıcaktın. Yaptıkları nişanlılık devresinde bile az buz değilmiş. Nasıl pişkin bir insanmış anlamak güç.
Her neyse geçmiş olsun eminim güzel kısmetlerin çıkacaktır. :)

cnm bu nick değiştirme işini yapamyrm ben sanırım ama yine uğraşcam.... evet tatil çok ii geldi...iyiki gitmişim.. tatilde de kpds hazırlanma kararı aldım artık ona çalşyrm.. hem kafam meşgul olur... senin sınavada az kaldı dimi cnmm

Evvveeettt:18: cumartesi sabah sınav var.artık girsemde kurtulsam çoook sıkıldım.bgn son kez gözden geçiriyorum takıldığım yerleri.yarın hep gezicem çalışmıcam son gün diye.bence de çok iyi fikir kpds yi hallet.inşallah ben de atanırım da ben de uğraşırım sonrasında kpds ye:KK31:

Evvveeettt:18: cumartesi sabah sınav var.artık girsemde kurtulsam çoook sıkıldım.bgn son kez gözden geçiriyorum takıldığım yerleri.yarın hep gezicem çalışmıcam son gün diye.bence de çok iyi fikir kpds yi hallet.inşallah ben de atanırım da ben de uğraşırım sonrasında kpds ye:KK31:[/QUOTE

o zaman bugün gezme günün ohhh ne güzel.. gez dolaş güzlce arkadaşım sınavındada başarılar diliyorum......... öpyrm seni..........

bu sınavı atlatt sonra kpdsye de girersin umarım.. yarın sabah dualrım seninle...

Canım bence de verilmiş sadakan varmış. Ne güzel çok geç olmadan ayrılmışsın. Bence sürekli düşünüyor olmanın sebebi aklını vereceğin başka bir şey olmaması. İş dışında biraz sosyalleşmeye hobi edinmeye falan çalış. Düşünmezsin bunların üstünde çok fazla. Hem böylece çevrende yeni insanlar yeni kısmetler de olabilir.

Bir de değişme konusunda sana şunu söyleyebilirim ki sen ancak kendini değiştirebilirsin, koca bir insanı asla! O yüzden emin ol ki o kişi değişmeyecekti ya sen bu duruma her gün acı çekerek katlanacaktın ya da boşanıcaktın. Yaptıkları nişanlılık devresinde bile az buz değilmiş. Nasıl pişkin bir insanmış anlamak güç.
Her neyse geçmiş olsun eminim güzel kısmetlerin çıkacaktır. :)

aynen öyle arkadaşım pişkinlikte üzerine yoktu.... bide her yaptığına ne var bunda şaka yaptım diye cevap verirdi.....

çok teşekü ederim yorumun için... bundan sonraki kısmetlerim içinde bakacaz artıkk inşşş böylesi çıkmaz karşıma...:KK43:

Evvveeettt:18: cumartesi sabah sınav var.artık girsemde kurtulsam çoook sıkıldım.bgn son kez gözden geçiriyorum takıldığım yerleri.yarın hep gezicem çalışmıcam son gün diye.bence de çok iyi fikir kpds yi hallet.inşallah ben de atanırım da ben de uğraşırım sonrasında kpds ye:KK31:[/QUOTE

o zaman bugün gezme günün ohhh ne güzel.. gez dolaş güzlce arkadaşım sınavındada başarılar diliyorum......... öpyrm seni..........

bu sınavı atlatt sonra kpdsye de girersin umarım.. yarın sabah dualrım seninle...

Amiiin.Teşekkür edeerim :KK16: Ben de öptüm canım kendine iyi bakk:KK54:

Ya arkadasim coook gecmis olsun.iyi kurtulmussun boyle bi insanla hayat yasamaga degmez hemde hic degmez.boyle ukala nankor birisine kendini ezdirme.hic uzulmede aksine sevin kurtuldun diye ALLAHa sukret.gercekren verecek sadakan varmis.ALLAH yardimcin olsun.

Ya arkadasim coook gecmis olsun.iyi kurtulmussun boyle bi insanla hayat yasamaga degmez hemde hic degmez.boyle ukala nankor birisine kendini ezdirme.hic uzulmede aksine sevin kurtuldun diye ALLAHa sukret.gercekren verecek sadakan varmis.ALLAH yardimcin olsun.

kızlar bende 2 ay oldu nişanlımdan ayrılalı... bende çok kötü günler geçiriyorum ama hayırlısı bu deyip rabbime sığınıyorum... yalnız kafama takılan bişi var.. çözemedim size sorayım dedim.. ben nişanı attım.. yüzüğü bile almadım ondan.. babası babama sadece yüzüğü vermiş, bu iş bitmesin filan demiş... babam bütün bohçaları verdi onlara.. onlar bohçaları vermedi.. hala ses yok...
işin bohçasında değilim yanlış anlamayın.. babam yüzüğü bile satıp hayır kurumuna vermiş parasını... verseler de eve sokmaz ben görmeyim moralim bozulmasın diye, dağıtır.. ancak merak ettiğim bu ne demek? o eşyalara tenezzül ettiklerini düşünmek bile midemi bulandırıyor.. nasıl insanlarmış diye, olamaz diyorum.. bunun başka bir anlamı olabilir mi?

kızlar bende 2 ay oldu nişanlımdan ayrılalı... bende çok kötü günler geçiriyorum ama hayırlısı bu deyip rabbime sığınıyorum... yalnız kafama takılan bişi var.. çözemedim size sorayım dedim.. ben nişanı attım.. yüzüğü bile almadım ondan.. babası babama sadece yüzüğü vermiş, bu iş bitmesin filan demiş... babam bütün bohçaları verdi onlara.. onlar bohçaları vermedi.. hala ses yok...
işin bohçasında değilim yanlış anlamayın.. babam yüzüğü bile satıp hayır kurumuna vermiş parasını... verseler de eve sokmaz ben görmeyim moralim bozulmasın diye, dağıtır.. ancak merak ettiğim bu ne demek? o eşyalara tenezzül ettiklerini düşünmek bile midemi bulandırıyor.. nasıl insanlarmış diye, olamaz diyorum.. bunun başka bir anlamı olabilir mi?

insanların ne kadar çirkinleştiklerinin resmidir bu. hiç takma bence. gelmediği iyi olmuş.
ben 8 yıl çıktığım insanla 8 ay zor nişanlı durdum. insanlar kaybetme korkusuyla gerçek yüzlerini göstermiyorlar. 2008 yılında ayrıldım. onlar yüzünden memleketimi terkettim çok canım acıdı ama emin olun geçiyor. dahada güzel günler geliyor. sonrasında 1 yıl çıktığım biriyle evlendim hemde aşık olarak. 2 haftalık evliyim şimdide kaynana problemi yaşıyorum. anlıyacağınız dert bitmiyor. herkesin var sorunu. ne yapalım bizimde imtahanımız böyle demekki. Rabbim sağlık versin gerisi boş hepsi geçio unutuluo zamanla. çok takılmamak gerekli. bende ilkinde hep düzelirmi diye bekledim ama inanın düzelmiyor. 8 yılımı çöpe atmak kolay olmadı. şimdi daha temkinliyim doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama eyvallahım yok. geçen gün eşim sadece sen varmışsın bu dünyada gibi davranıosun dedi. şimdi gerçekten de öyle belki kaynanam çok kötü deil ama benim tahammül sınırlarım düşük. mutsuz geçen her gün kayıp ömür çok kısa. her günü dolu dolu yaşayıp tadını çıkarmak lazım. şimdi akıl verio gibiyim ama ben harcadım siz harcamayın diye yazıyorum. bugün bu saat uraşıorum yeni sorunlarla belki bende yapamıyorum bu sölediklerimi ama en azından yapmaya çalışıyorum. çünkü insan kendine değer vermezse kimse vermiyor.

insanların ne kadar çirkinleştiklerinin resmidir bu. hiç takma bence. gelmediği iyi olmuş.
ben 8 yıl çıktığım insanla 8 ay zor nişanlı durdum. insanlar kaybetme korkusuyla gerçek yüzlerini göstermiyorlar. 2008 yılında ayrıldım. onlar yüzünden memleketimi terkettim çok canım acıdı ama emin olun geçiyor. dahada güzel günler geliyor. sonrasında 1 yıl çıktığım biriyle evlendim hemde aşık olarak. 2 haftalık evliyim şimdide kaynana problemi yaşıyorum. anlıyacağınız dert bitmiyor. herkesin var sorunu. ne yapalım bizimde imtahanımız böyle demekki. Rabbim sağlık versin gerisi boş hepsi geçio unutuluo zamanla. çok takılmamak gerekli. bende ilkinde hep düzelirmi diye bekledim ama inanın düzelmiyor. 8 yılımı çöpe atmak kolay olmadı. şimdi daha temkinliyim doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama eyvallahım yok. geçen gün eşim sadece sen varmışsın bu dünyada gibi davranıosun dedi. şimdi gerçekten de öyle belki kaynanam çok kötü deil ama benim tahammül sınırlarım düşük. mutsuz geçen her gün kayıp ömür çok kısa. her günü dolu dolu yaşayıp tadını çıkarmak lazım. şimdi akıl verio gibiyim ama ben harcadım siz harcamayın diye yazıyorum. bugün bu saat uraşıorum yeni sorunlarla belki bende yapamıyorum bu sölediklerimi ama en azından yapmaya çalışıyorum. çünkü insan kendine değer vermezse kimse vermiyor.

çok haklsınız.. ne zaman nişan takıldı çıktı gerçek yüzü ortaya .. hala inanamıyorum.. tekrar mutluluğu yakalamana çok sevindim.. illa bi sıkıntı oluyor dimi :KK43: evinin içinde mutluysan diğerleri tabiki etkiler ama çok takmamak lazım sanırım... ben ona benim insanlara olan güvenimi kırdığı için hakkımı helal etmiyorum. bidaha güvenemem gibi geliyor... ama geçecek allahın izniyle buda geçecek..

mrb bayanlar yardımınıza sohbetinize ihtiyacım var ... 1 yıldır tandığım sevgilimle temmuz ayında nişanlandık 6 ay nişan sonucunda ocak ayının son haftasında benim kararımla ayrıldık yaşadığım olayları anlatayım sizlerde düşüncelerinizi söyleyin lütfen

:KK43: inanın nerden başlayacağımı bile bilmyrm anlatmaya başlayım eksik kalan yerler olursa (ki eminim olacak) yeni mesajlarla tamamlarım. Nişandan 2 ay sonra nişanlımdan bana bi tek taş almasını istedim çünki nişanda hiç takı falan yapılmadı adetlerinde yokmuş maddi durumlarıda iyi değilmiş bizde çok üstünde durmadık ama bi tektaşım olsun istedim . nişanlımda (eski nişanlım artık) :KK43: bende kamuda mühendis olarak çalışyrz , bana her ay maaşını ne yaptın ne kadar biriktirdin gibi sorular sorardı bende araba almıştım onu ödüodum ve para biriktiremiodum ( aslında daha önce para biriktirdim onun hesabına yolladım biriktirdiğim parayı bana sormadan harcamış o yüzden biriktirme hevesim kaçmıştı) her ayın 15 inde hesap günümüzdü ne yaptın? nereye harcadın? niye biriktirmiosun? tek taş istediğimdede bana dediki sen para biriktirmiosun o yüzden tek taşı haketmiosun. bende ben nişanlanmakla tektaşı hakettiğimi düşünym dedim tabi umursamadı.

nişanlandığımız hafta doğumgünümdü o aralar kendime telefon alacaktım nişanlım ben alayım sana doğum günü hediyesi dedi 6 ay nişanlılık süresi boyunca bi telefon alamadı. gidip bakyrz almadan dönüyoruz. telefon almadığı gibi 1 dilim pasta yiyelim bile demedi çok üzüldüm bu duruma ben onun doğumgününde özel pasta yaptırmıştım 2 ayrı pakette hediyesini almıştım doğumgününü kutladım ama onun umursamaması çok üzdü beni. ben sevmem doğumgünü hediyesi doğumgünü kutlamasını falan dede halbuki kardeşinin eşinin yani gelinlerinin doğumgününde ona hediye almıştı hatta bana aldırmıştı hediyesini memlekete giderken götürmüştü. onu neden düşünüosunda beni düşünmedin deyince ama o bana birsürü hediye aldı dio ve çok ısrar etti doğumgünümde hediye al diye dedi sanki ben ona hiç hediye almadım herneyse.

nişanlım annemin yanında bana sen kadrolu mühendissin ne olursan ol seninle evlenirim gibi bi cümle kurdu annemle gözgöze baktık şaşkınlığımzıdan sustuk. sonra ne demek istedin diye sordum şaka yaptım dedi ve sonraları hep kurdu bu cümleyi ve bunun yanısıra evlendiğimizde boşanırsak sana nafaka davası açarım artık erkeğinde nafaka alma hakkı var dedi sonra bunada şaka yaptım dedi.

yine annemin yanında evlendikten sonra kızını döversem ne yaparsın dedi annemde karşında beni bulursun dedi ama bunu bana sürekli evliliğimizde şiddet var diyerek hatırlattı. ve sonrasında bunada şaka dedi.ben kendi memlketimde çalşyrm bi ilçede hergün gidiş geliş yapyrm evimd ekalyrm nişanlım başka ilçede çalışıo hafta sonları geliodu bize kalmaya bi hafta sonu ben ondan sonra uyanmıştım kalktım mutfakta oturuolar annem kızkardeşim de var bana dediki eşek gibi yattın bende ona sende eşek gibi yattın dedin ama nasıl zoruma gitti ne demek ya eşek gibi yattın !! ocak ayının ilk haftası bi ameliyat geçirdim ameliyatım 6 saat sürdü ameliyata sabah 10-10.30 gibi alacaklardı beni sabah 9 da geldi doktor hazırlan diye aradım nişanlımı telefonu meşgule aldı ben gittim ameliyata. meşgule aldığı sıradan müdür yardımcısnın yanındaymış bana mesaj atıo o sabah benim ameliyata gireceğimi bile bile telefonu meşgule alması çok canımı sıktı ve o şekilde gittim ameliyata.

ameliyat bitipde çıktğımda yanımda sadece annemi gördüm nişanlım yoktu ben ameliyattaken beklemediğini zannediyodum beyefendi beklemiş bizim kurumun il müdürlüğüne gitmiş orda oturmuş falan fişman ben çıktıktan sonra geldi nerdesin dedim buurdaydım dedi bana ama ben orda olmadığını biliodum ve sonra itirafda etti. 10 gün yattımhastanede kendisine duş alamdığımı sürekli ilaç içtiğim içinde kötü koktuğumu ve gelirken bi deodorant almasını istedim ve almadı. kızkardeşimle markete gitmişler ablam bundan istio demiş boşver onların yarısı boş çıkıo demiş ve almamış!! yine hastanede 10 gün boyunca bişey yiyemedim ve songün akşamı canım zeytin istedi kahvaltıda verdikleir vardı onu yedim ama daha yiycem annem nişanlıma git alda gel dedi oda bana sordu ben kimseye git al diyemem gerek yok dedim ve gitmedi oturdu. belki ben suçluyum gerek yok dediğim için ama git al diyemem ki .

neyse hastaneden eve çıktık beni yatırdılar eve nişanlım anneme demişki sağır kızı bana verdiniz ( kulak ameliyatı geçirmiştim ) annemde sana kız falan vermedim kızım evimde istemezsen gidebiirsin demiş şaka yaptım demiş susmuş. anneannem benim yanımda oturuodu geldi içeri aynısını ona söyledi sağır torununu bana verdiniz diye ananemde o istermiydi hasta olmayı falan dedi ama benim nasıl zoruma gitti. şakaysa bile ben düzeldikten sonra yapmalıydı bu şakayı öyle değilmi !!!

o gün geçmiş olsuna çok samimi 2 komşumuz geldi oturuyorz anneme demişki nişanlım hastanın yanında oturmasınlar mikrop kapar ben kovacam bu kadınları demiş annemde sakın öyle bişey yapma çok ayıp olur kovmak ne demek falan demiş. nişanlımın annesi 5 gün sonra falan bana geçmiş olsuna geldi başka şehirden geldi belki ayıp diyeceksiniz bana ama gelirken insan bişey bekli bi terlik bi pijama takımı ne bilim bi geçmiş olsun hediyesi bide kayınvalide olduğu için hani bi değer bekliosun kadın gelirken 2 avuç bulgur,2 avuç mısır 1 su bardağı gelir gelmez 1 lt pet şişesinin dibinde pekmez , 5 kg süt getirmiş ama bunları getirene kadar bi terlik al gel hani durumları benim ailemden daha iyi maddi durumları olmasa anlycam. bid e kayınvalidem anneme maddi durumumuz iyi değil altın yapamadık falan deyince annem gençler anlaşsın benim altınım o demiş ve kadın bana geçmiş olsuna geldiğinde kolunda 3 adet trabzon burması ( 50 grmmış) madem yok sen nasl takıosun bid ebunlar benim dio ne bilim eşe dosta etrafa yardım ediolarmış durumu iyi olmayan insanlara onlardan bahsedio ama gelin kızlarına bi küçük altın bile yapmadıkları gibi oğlu bi tek taş bile alamadı. annesi hem bana geçmiş olsuna gelio hemde 1 valiz küçük oğlunun ( küçük dediğimd 15 yaşında) kirli kıyafetlerini getirmiş bunlar yıkanacak demiş anneme annem yıkamış onları kadın günlerdir ayakta gelen giden bende yatyrm yardım edemyrm zaten kış günü çamaşırları kurutmuş sonra oğlu giydiğindede ütüsüzmü giydin onları demiş. annem çıldırmış bu yorgunluğun üstünebide ütümü yapayım diye belli etmemiş tabi. bide nişanlım annesi bizdeyken nişanlım kendi evindeydi ilçede yani aradı beni napıosunuz diye kardeşide dışarı çıkmıştı onu söyledim bana bağırdı telefonda o çocuk hasta bu soğukta niye dışarı çıkıo dedim benim haberim bile yok annene sor. !! sonra kendikendime nişanlıyken kardeşi üşütecek dışarı soğuk niye dışarı çıkmasına izin verdin diye bana ameliyatlı yatağımda bağıran insan evlenince daha büyüğünü yapar dedim.!!!

Düğün konusundada anlaşamadık memlketlerinde 11 şubatta düğün salonu boşmuş ısrarla o tarihte yapalım diye ben ocakta büyük bi ameliyat geçircem nasıl olcak diyorum ne olcak dio e diyorum başka tarihte boş yer yokmu yok dio en son kesinlikle olmaz dedim. hem biz ailelerden hiç bişey beklemediğimiz gibi herşeyi biz yapalım demiştik 2 tarafta düğün yapmayalım masrafa gerek yok dedi bana bende çok istyrm kendi doğduğum büydüğüm yerd gelinlik giymeyi dedim kapının önünde kına yaparıuz orda giy gelnliği dedi.

nasıl olsa ikimiz de çalşyrz çok şükür maaşımız ii bi defa olcak ben istyrm düğün kred çekelim öderiz dedimsede ikna edemedim fazimi ödüycez kredi çekip dedi tamam dedeim sadece orda düğün olsun bu sefer gelinlik problem oldu kuzeninin eşi başka bi şehirde gelinlikçi ordan alalım dedei bende gelinlik için niye oraya gidyrz burda yokmu snaki gelinlikçi deidm gitmem gelinlik için oraya dedeim ve bana çok afedersiniz ama s..e s..k. ordan alacaksın gelinliği dedei ve ben şok oldum !!!

daha anlatacak çok şey var ama şuan işyerindeyim aklıma geldikçe yazarım herşeye bütün yaşadıklarıma rağmen içim acıo acaba düzelirmiydi diorum bu olayalar beni çok doldurdu ve bi anda attım nişanı ayrıldıktan sonra tektaş falan aldı ama benim için bi önemi kalmamıştı. Annemede bazı saygızılıkları oldu annem kilolu 50 yaşlarında bi kadın yakalarında leopar deseni olan bi bluz giymişti anneme çok sexy olmuşun dedi annem çok bozuldu. bide gelirken memleketinde bize dağ çayı getirişti annemde bunu demleyim dedi nişanlımda demleme kır at bardakta kendi rengini versin dedi annemde her ikisinide deneyim hangisi hoşumuza giderse öyle yapalım dedi annemin bu sözünün üstüne baş parmağını sallayarak anneme ' sen çok inat bi kadınsın ben seni denedim dedi . seni kimse çekmez hele benim annem hiç çekmez dedi ' biz bi şok daha hiçbişey diyemedik sadece annem oğlum annenle ne alaksı var niye beni çeksin falan dedi ama kadın şaşkınlıktan cümle kuramadı.işte bu olayların gelişmesiyle annem kızım sen bu çocukla yapamazsın bu hanzonun teki sana kıymet vermez değer vermez dedi bende dolmuştum zaten konuşma hakkı bile bırakmadan ayrıldım. sonrasında içim yandı acaba düzelirmiydi dedim ama bitti artık.

inş hakkımda hayırlısı olmuştur ..:KK43:(((

Merhaba

bende kendimden söz etmek istiyorum ve lütfen bana yardim edin gercekten icten cevab verin..

benim 5yildir süren bir iliskim var ben almanyada o türkiyede yasiyor. her sene gelip gidiyordum snralari ailemden gizli gizli gittim bi kac kere okul gezisi vs diye. ben onun icin maddi manevi bircok hemde bircok sey yaptim hep yanindaydim her zaman herseyde. simdi burda almanyada benimlen ayni sehirde buraya geldiginden beri tanisma yildönumuz dogum gunum gecti o gunler grstuk ama bana ne bir gül aldi nede baska birsey arkadasin dedigi gibi bir pasta yemeye gidelim bile demedi. 1aya kdr nisanimiz olucak aile arasinda ben varya eskiden ona tapiyordum bana bitti bu iliski dediginde tartistigimizda kac kere ayrilip baristik yani ayrilik en fazla 1 2 gun surmustur öyle oldugunda intihar bile etmeyi dusundum bu iliski hayatta bitemez gözüylen bakiodum biterse ölürüm saniyordum ama simdi icim bir tuhaf gercekten onu halen istiyormuyum seviyormuyum bilmiyorum nasil anlayabilirimde bilmiyorum bazen kaybetmek istemiyorum bazende ayrilmak bile geciyor aklimdan. son bi kac aydir fazlasiylan stressli gecti iliskimiz o buraya geldi bisürü evrak isleri falan bana hep diodu sunu yap bunu hallet bilmem ne calisiyorum isten dolayi firsat bulamayincada halledemeyince tersliodu veya bise yolunda gitmeyince hep tartisioduk hep bagiriodu son zamanlardir biz birbirimizi cok seven bir ciftik hemde cok onun sevgisini cok hissediyordum ama simdi bilmiyorum duygularim nelerdir bir tarafim ayril diyo bi tarafim biraz daha bekle diyor ama 1aya kdr nisan da var 1 1bucuk sne snrada dugun olur sizce ne yapayim ayrilip snradan pisman da olmak istemiyorum cunku cok iyi bir insan aslinda capkinlik icki sigara falan filan yok hic biraz sinirlidir ve cok inatcidir vede cok dik kafali bana bir akil verin lütfen..

ağzım açık kaldı. :S dicek bişeybulamıyorum.ben ne olursa olsun(aldatma hariç) sevgi varsa ilişkinin bitmemesi gerektiğini düşünürüm.ama şuan fikrim değişti :S:S iyi yapmışın.

Merhaba

bende kendimden söz etmek istiyorum ve lütfen bana yardim edin gercekten icten cevab verin..

benim 5yildir süren bir iliskim var ben almanyada o türkiyede yasiyor. her sene gelip gidiyordum snralari ailemden gizli gizli gittim bi kac kere okul gezisi vs diye. ben onun icin maddi manevi bircok hemde bircok sey yaptim hep yanindaydim her zaman herseyde. simdi burda almanyada benimlen ayni sehirde buraya geldiginden beri tanisma yildönumuz dogum gunum gecti o gunler grstuk ama bana ne bir gül aldi nede baska birsey arkadasin dedigi gibi bir pasta yemeye gidelim bile demedi. 1aya kdr nisanimiz olucak aile arasinda ben varya eskiden ona tapiyordum bana bitti bu iliski dediginde tartistigimizda kac kere ayrilip baristik yani ayrilik en fazla 1 2 gun surmustur öyle oldugunda intihar bile etmeyi dusundum bu iliski hayatta bitemez gözüylen bakiodum biterse ölürüm saniyordum ama simdi icim bir tuhaf gercekten onu halen istiyormuyum seviyormuyum bilmiyorum nasil anlayabilirimde bilmiyorum bazen kaybetmek istemiyorum bazende ayrilmak bile geciyor aklimdan. son bi kac aydir fazlasiylan stressli gecti iliskimiz o buraya geldi bisürü evrak isleri falan bana hep diodu sunu yap bunu hallet bilmem ne calisiyorum isten dolayi firsat bulamayincada halledemeyince tersliodu veya bise yolunda gitmeyince hep tartisioduk hep bagiriodu son zamanlardir biz birbirimizi cok seven bir ciftik hemde cok onun sevgisini cok hissediyordum ama simdi bilmiyorum duygularim nelerdir bir tarafim ayril diyo bi tarafim biraz daha bekle diyor ama 1aya kdr nisan da var 1 1bucuk sne snrada dugun olur sizce ne yapayim ayrilip snradan pisman da olmak istemiyorum cunku cok iyi bir insan aslinda capkinlik icki sigara falan filan yok hic biraz sinirlidir ve cok inatcidir vede cok dik kafali bana bir akil verin lütfen..

bence ayrılma. sevgi zor bulunuyor.seven de zor bulunuyor.biraz kafan karışmış.nerdeyse her ilişkide olur.ayrılmak en son düşünceğin şey olmalı.

Merhaba

bence ayrılma. sevgi zor bulunuyor.seven de zor bulunuyor.biraz kafan karışmış.nerdeyse her ilişkide olur.ayrılmak en son düşünceğin şey olmalı.

tsk ederim cevabin icin. evet kafam karisik sevgi zor mu kolay mi bulunur bilmiorum kendimi bildim bileli onunlayim cunku oda benimlen zaman herseyin ilacidir herkesin hakkinda hayirlisi olur insallah.

çok haklsınız.. ne zaman nişan takıldı çıktı gerçek yüzü ortaya .. hala inanamıyorum.. tekrar mutluluğu yakalamana çok sevindim.. illa bi sıkıntı oluyor dimi :KK43: evinin içinde mutluysan diğerleri tabiki etkiler ama çok takmamak lazım sanırım... ben ona benim insanlara olan güvenimi kırdığı için hakkımı helal etmiyorum. bidaha güvenemem gibi geliyor... ama geçecek allahın izniyle buda geçecek..

hak hukuk bunları boşver bence. rahmetli dedem söylerdi kabak razı olsada kökü razı olmaz diye. sen razı olsanda Hakk razı olmaz zaten. ben her zaman verilmiş sadakam varmış diyorum ve 8 yılımı çöpe attığım için pişman değilim. insan sevdiği için birşeyleri hep gözardı ediyor malesef. bu yapılmaması lazım çünkü sevgi biryerde bitiyor. bence ilişkilerde en önemli şey saygı. sen hep verici olupta ondan birşey göremezsen bence buda saygısızlık. inan bana düşünceli erkek çok çok önemli. tabi bunları kaybetme korkusuyla yapmaması lazım. onuda anlamak sanırım biraz zor. biz şanslıyızki nişanda anlaşıldı. evlenmiş olabilirdik o insanlarla. ve bir hatamız daha bu bayanların çoğunda vardır eminim. biz erkekleri getirip hayatımızın merkezine oturtuyoruz. değer görmememizin ve bittiği zaman bocalamamızın nedeni bu aslında. ben evliliğimdede yaşıyorum bunu. aslında en doğrusu hayatının merkezi değil sadece bir parçası yapmak. yani herzaman onlardan ayrıda bir çevren bir hayatın olması..

Merhaba

öncelikle çok akıllı olmalısın ve çok çok ii gözlemlemelisin. içki sigara yok diyorsunda bazı alışkanlıklar emin ol bunlardan kötüdür. çapkınlığa gelincede ben 8 yıllık ilişkim sonucu nişanlandım 8 ay sonra ayrıldım. ve ayrıldıktan sonra "ben aldatırım o beni asla aldatmaz" dediğim insanın beni aldattığını öğrendim. o yüzden bu konuda hiçbir erkeğe güvenme derim. sen onun için birşeyler yaparken onun sana bağırması çok yanlış. her ilişkide tartışma olur. kimsenin bir günü bir gününü tutmaz. ama her seferinde haksız yere bağırıyorsa sıkıntı vardır. bunun ayrımınıda en güzel sen yaparsın. nişana kadar bekle bence zaten hemen evlilikte yok anladığım kadarıyla. ama dediğim gibi çok iyi gözlemle. bazen rol yap bakalım aynı şekilde seni çekebiliyormu. nişanlılık çok farklı bir olay banada derlerdide ne alakası var o eskidenmiş rahat gezemedikleri için öyleymiş diyodum ama inan öyle değilmiş. yüzük takıldımı gerçek yüzünü gösterenler var. bence nişanlan ve çok çok iyi gözlemle. bunun cevabını en iyi kendin verirsin. olmıyacağını düşündüğün andada millet ne der diye düşünme sakın hayat senin hayatın evlenip boşanmak yerine nişandan ayrılmak inan bana çok çok daha iyi. umarım hakkında hayırlısı olur. tekrar söylüyorum akıllı ve mantıklı düşün lütfen

öncelikle çok akıllı olmalısın ve çok çok ii gözlemlemelisin. içki sigara yok diyorsunda bazı alışkanlıklar emin ol bunlardan kötüdür. çapkınlığa gelincede ben 8 yıllık ilişkim sonucu nişanlandım 8 ay sonra ayrıldım. ve ayrıldıktan sonra "ben aldatırım o beni asla aldatmaz" dediğim insanın beni aldattığını öğrendim. o yüzden bu konuda hiçbir erkeğe güvenme derim. sen onun için birşeyler yaparken onun sana bağırması çok yanlış. her ilişkide tartışma olur. kimsenin bir günü bir gününü tutmaz. ama her seferinde haksız yere bağırıyorsa sıkıntı vardır. bunun ayrımınıda en güzel sen yaparsın. nişana kadar bekle bence zaten hemen evlilikte yok anladığım kadarıyla. ama dediğim gibi çok iyi gözlemle. bazen rol yap bakalım aynı şekilde seni çekebiliyormu. nişanlılık çok farklı bir olay banada derlerdide ne alakası var o eskidenmiş rahat gezemedikleri için öyleymiş diyodum ama inan öyle değilmiş. yüzük takıldımı gerçek yüzünü gösterenler var. bence nişanlan ve çok çok iyi gözlemle. bunun cevabını en iyi kendin verirsin. olmıyacağını düşündüğün andada millet ne der diye düşünme sakın hayat senin hayatın evlenip boşanmak yerine nişandan ayrılmak inan bana çok çok daha iyi. umarım hakkında hayırlısı olur. tekrar söylüyorum akıllı ve mantıklı düşün lütfen

cok tsk ederim cevabin icin. evet haklisin erkeklere güven olmaz dogrudur..yasayip görücem artik dügüne en az 1 bucuk yil var daha o zamana kdr bir yol bulurum elbet ayrilirsak sadece kaybettigim yillarima acirim. birde nisanlanalim zaten öyle aile arasi ufak birsey olucak yuzuk takilcak o kdr zaten ondan snrada devam ederse böyle yurutmenin anlami yok coktandir sabrediyorum ve bekliyorum sadece..tavsiyelerin icin tsk ederim.

X