Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

bu konu hakkında yorum yazmıştım 2tane 2side yok neden silindi bir cevap verirmisiniz ?

banamı soruyosunuz yönetimemi anlamadım ama zaten bizim silme yetkimiz yok ..ayrıca sadece sizin değil bazı yazılarında olmadığını farettim ama başka yerlerdemi okudum acaba diye kendimden emin olamadım...neden silinirkii:KK43:

Geçen gün oldu ama bi sorun. 2 gün önce. Sabahtan akşama kadar yapılan tüm yorumlar silindi. teknik aksaklık nedeniyle. ogün yazdıysanız eğer silinmiştir ozaman. ama ondan önceki günlerde ise silinmez

Geçen gün oldu ama bi sorun. 2 gün önce. Sabahtan akşama kadar yapılan tüm yorumlar silindi. teknik aksaklık nedeniyle. ogün yazdıysanız eğer silinmiştir ozaman. ama ondan önceki günlerde ise silinmez

evet salı günü beni bahsettiğim yazılar ama bu nickmiydi tam hatrlymyrm yazdı konuma 2 defa bende yazdım sonra bulamadım onları..

Son düzenleme:
konunu okudum canım....günümüzde erkeklerin çalışan kdından beklentileri malesef maddi boyut olarak daha çok ön planda.aslında hatayı sen en başında yapmışsın haketmeyene hakettiğinden fazla değer vererek..nişanlın oldu diye ne hakla hangi vasıfla sanaemek vererek kazandığın paranın hesabını sorar artı yengesine alacağı hediyeden sanane,sen yengeden daha ön planda olmalıydın.
annene kurduğu cümleler,ameliyatında kurduğu cümleler,şiddeti konuşması....tuhaf..bence allahın sevgili kuluymuşsun ki sana gerçek yüzünü göstermiş....sakın pişman olma...arkana bile bakma.yolunda yürü başını eğme..sakın barışmak gibi bir hatada yapma..yolun açık olsun...

konunu okudum canım....günümüzde erkeklerin çalışan kdından beklentileri malesef maddi boyut olarak daha çok ön planda.aslında hatayı sen en başında yapmışsın haketmeyene hakettiğinden fazla değer vererek..nişanlın oldu diye ne hakla hangi vasıfla sanaemek vererek kazandığın paranın hesabını sorar artı yengesine alacağı hediyeden sanane,sen yengeden daha ön planda olmalıydın.
annene kurduğu cümleler,ameliyatında kurduğu cümleler,şiddeti konuşması....tuhaf..bence allahın sevgili kuluymuşsun ki sana gerçek yüzünü göstermiş....sakın pişman olma...arkana bile bakma.yolunda yürü başını eğme..sakın barışmak gibi bir hatada yapma..yolun açık olsun...

teşekür ederim arkadaşım.. yengesine pek bi önem veriodu diodiki bana o annemleri kendi anne babasından üstün tutar.. hep güleryüzlüdür hepimie karşı çok iidr..
ama ben ailenin içine girdikçe pekde öyle olmadığını anladım.. sen nişanlanmışın ve yengeni övüosun bana oda küçük kardeşinin eşi...anlayamadığım bi çok şey içinde bu konuda..
iştee bazenn acaba arsızlık yapsaydım biraz arsız davransaydım toplarmıydı kendini çeki düzen verirmiydi diye üzyrm kendimi...:KK43:

evet cnm aynen öyleydi bendim ama şuan ne senin bana yazdığın cvplar var nede bnm sana =(
malesef canım hatta o kadra hoşuma gitmiştiki yorumun sabah işe geldim açtım tekrra okumak için ama bulamadım ve çok şaşırdım...
emindim yazılandanda sitede bi sorun olduğu aklıma geldi bugün yine baktım ama gitmiş..:44:

sen bulamamışsındır. yorumlar silinmez bu sitede.

evet salı günü beni bahsettiğim yazılar ama bu nickmiydi tam hatrlymyrm yazdı konuma 2 defa bende yazdım sonra bulamadım onları..

arkadaşım salı günümü yazmıştın hatta saatt 17.00 a doğru 2 defa yazdın vbende cevap yazdım eğer o kişi isen bende aradım senin yazını bulamadım..

evet arkadaşın dediği gibi yazdım 2kere ve evet bu nickti başka hesabım yok zaten sitede...
üzüldüm boşa gitti desenize okadar yazı neyseki arkadaşım demek istediğimi anladı inş. daha emin adımlar atarsın canım ...

evet arkadaşın dediği gibi yazdım 2kere ve evet bu nickti başka hesabım yok zaten sitede...
üzüldüm boşa gitti desenize okadar yazı neyseki arkadaşım demek istediğimi anladı inş. daha emin adımlar atarsın canım ...

bende üzüldüm ama yazının özünü hala hatrlyrm :KK34:
ama içim sıkıldıkça yada kendimi kötü hissettikçe açıp açıp tekrar aynı yorumları okyrm öyle rahatlyrm o açıdan üzüldümm.. neyse sağlık olsun arkadaşım...

yazdıklarının hepsini tek tek okudum sen ne nişanlınla ne de onun ailesi ile yapamazmışsın mümkün değilmiş..akıllı bir kıza benziyorsun okumuşsun elinde işin kolunda altın bileziğin var ne mutlu yanında da sana destek olan seven koruyan bir ailen var.. sen böyle bir kadından nişanlandığın hanzoya bakarmısın!!! sen kendini kurtarmışsın eğer evlenseymişsin kesin boşanırdın ben sana söliyimm yada hayatın boyunca mutsuz eşine ve onun ailesine bakan her türlü lafı yutan bir kadın olurdun.. ezerlerdi seni bir süre sonrada kendi içine sinerdin hatta zamanla alışırdın bile ama kadınlık gururundan hayata bakış açılarından saygından kendinden hatta yeri geldiğinde ailenden vazgeçmiş olurdun geriye dönüp baktığında da hayatın keşkelerle dolu olmuş olurdu..çok iyi yapmışsın ayrılmakla hatta sana diyebilirimki hayatının en doğru en mantıklı kararını vermişsin..sakın arkanada dönüp bakma bakılcak birşey kalmamış çünkü..yok..bundan sonra önüne geleceğine mutluluğuna bakmalısın benden sana tavsiye..böyle bir erkeği tanımış olmanda sana iyi bir tecrübe olmuş hayatına düzen verirken değerlendirmelerini daha iyi ve doğru yaparsın..

yazdıklarının hepsini tek tek okudum sen ne nişanlınla ne de onun ailesi ile yapamazmışsın mümkün değilmiş..akıllı bir kıza benziyorsun okumuşsun elinde işin kolunda altın bileziğin var ne mutlu yanında da sana destek olan seven koruyan bir ailen var.. sen böyle bir kadından nişanlandığın hanzoya bakarmısın!!! sen kendini kurtarmışsın eğer evlenseymişsin kesin boşanırdın ben sana söliyimm yada hayatın boyunca mutsuz eşine ve onun ailesine bakan her türlü lafı yutan bir kadın olurdun.. ezerlerdi seni bir süre sonrada kendi içine sinerdin hatta zamanla alışırdın bile ama kadınlık gururundan hayata bakış açılarından saygından kendinden hatta yeri geldiğinde ailenden vazgeçmiş olurdun geriye dönüp baktığında da hayatın keşkelerle dolu olmuş olurdu..çok iyi yapmışsın ayrılmakla hatta sana diyebilirimki hayatının en doğru en mantıklı kararını vermişsin..sakın arkanada dönüp bakma bakılcak birşey kalmamış çünkü..yok..bundan sonra önüne geleceğine mutluluğuna bakmalısın benden sana tavsiye..böyle bir erkeği tanımış olmanda sana iyi bir tecrübe olmuş hayatına düzen verirken değerlendirmelerini daha iyi ve doğru yaparsın..

çoook teşekür ederim zaman ayırp okuduğun yorum yazdığın için....:21:

çok şükür işim var mesleğimi sevyrm ailem hep yanımda hatta babam bana dediki geç bile kalmışın kızım sana ayrılırsan ayrıl bende 1 ay içinde gider evlenirim dediğinde yüzüğü verip yollayacaktın niye bu kadar çektin dedi.. ama işte bende düzelirmi acabalar ve kaybetmeyi göze alamamak sevgi hepsi vardı ama artık son noktaya geldim taştım ve bitti nerdeyse 7 ay bitecek hala mücadele etmesi acaba gerçekten seviodua benmi göremedim diye düşündürüo bana..tabi bunun yanısırada onunhesaplarını bildiğim için onlarıda düşünyrmm ...

Allah sonumuzu hayır etsinn..:KK43:

çoook teşekür ederim zaman ayırp okuduğun yorum yazdığın için....:21:

çok şükür işim var mesleğimi sevyrm ailem hep yanımda hatta babam bana dediki geç bile kalmışın kızım sana ayrılırsan ayrıl bende 1 ay içinde gider evlenirim dediğinde yüzüğü verip yollayacaktın niye bu kadar çektin dedi.. ama işte bende düzelirmi acabalar ve kaybetmeyi göze alamamak sevgi hepsi vardı ama artık son noktaya geldim taştım ve bitti nerdeyse 7 ay bitecek hala mücadele etmesi acaba gerçekten seviodua benmi göremedim diye düşündürüo bana..tabi bunun yanısırada onunhesaplarını bildiğim için onlarıda düşünyrmm ...

Allah sonumuzu hayır etsinn..:KK43:

kızım bun un mücadelesi mi kalmış adam sana neler yapmış neler benim eşim bana bunları söylese ki su an evliyim vururum adamı alnının ortasından ben! sen sadece nişanlanmışsın ne gerek var çekmeye..dünyada adammı kalmadı ki sen onla uğraşıyorsun bırak yaa cehennem olsun gitsin yakcaksada senin başını yakmasın..sen kurtarmışsın kendini hemde ucundan sıyrılmışsın hatanın..ben senin yerinde olsam onun mücadele etmesine bile izin vermem!!

kızım bun un mücadelesi mi kalmış adam sana neler yapmış neler benim eşim bana bunları söylese ki su an evliyim vururum adamı alnının ortasından ben! sen sadece nişanlanmışsın ne gerek var çekmeye..dünyada adammı kalmadı ki sen onla uğraşıyorsun bırak yaa cehennem olsun gitsin yakcaksada senin başını yakmasın..sen kurtarmışsın kendini hemde ucundan sıyrılmışsın hatanın..ben senin yerinde olsam onun mücadele etmesine bile izin vermem!!

bana ne dio biliomusun en son ameliyat olmuştum ben 6 saat sürmüştü benim ameliyatım doktorlarla görüşmüş 5 saatten fazla narkoz alanlar iyi bi insansa kötüye dönüşüomuş bende melekmişim ameliyattan sonra (ayrıldım) kötü bi insan olmuşum iileri göremymşm hep kötü düşünüomuşum..eylülde bi ameliyat daha olcam o zaman ii olcakmışım tekrar:26:

Eşinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum............

İnsanlar zamanla değişebiliyor malesef.

En iyi tanıyorum dediğiniz insan bile bi bakıyosunuz farklı bi karaktere bürünebiliyo..

Tamamını okumam mümkün olmadı ama başlangıçta anlattığın şeyler de pek hoşuma gitmedi.

Para hesabı yapmak nedir yaa Allah aşkına daha sana bi nişan yüzüğü tek taş bile almamışken ve yaptığı onca şeye onca patavatsız laflarına rağmen.

Yerini bilmeliydi o yaptıklarından sonra siz de bildirmişsiniz.

Düzelir miydi inanmıyorum ben bu olasılığa pek fazla.Zaten hep elbet düzelir diye susup sabreden kadınlar ve evlendikten sonra dünyası evliliği yıkılanlar yok mu ?

İçini ferah tut sen kardeşim eminim karşına çok daha iyileri çıkacaktır.

Ben şunu bilir şunu söylerim insanlar neyse odur değiştiremezsin ki ameliyatın için neler söylemiş.

Neyse yazdıkça o malum şahsa daha da sinirleniyorum.

Hayatın sana vereceği güzel sürprizlerin yolunu tıkama bence acabaları beyninde dolaştırarak.

Sevgiyle ve umutla kal...

İnsanlar zamanla değişebiliyor malesef.

En iyi tanıyorum dediğiniz insan bile bi bakıyosunuz farklı bi karaktere bürünebiliyo..

Tamamını okumam mümkün olmadı ama başlangıçta anlattığın şeyler de pek hoşuma gitmedi.

Para hesabı yapmak nedir yaa Allah aşkına daha sana bi nişan yüzüğü tek taş bile almamışken ve yaptığı onca şeye onca patavatsız laflarına rağmen.

Yerini bilmeliydi o yaptıklarından sonra siz de bildirmişsiniz.

Düzelir miydi inanmıyorum ben bu olasılığa pek fazla.Zaten hep elbet düzelir diye susup sabreden kadınlar ve evlendikten sonra dünyası evliliği yıkılanlar yok mu ?

İçini ferah tut sen kardeşim eminim karşına çok daha iyileri çıkacaktır.

Ben şunu bilir şunu söylerim insanlar neyse odur değiştiremezsin ki ameliyatın için neler söylemiş.

Neyse yazdıkça o malum şahsa daha da sinirleniyorum.

Hayatın sana vereceği güzel sürprizlerin yolunu tıkama bence acabaları beyninde dolaştırarak.

Sevgiyle ve umutla kal...

teşekür edyrm arkadaşım yorumun için..
umarım dediğin gibi hayat güzel süprizzlerle gelir...:KK34:

konunu okudum canım ama diğer yorumlara ve yazdıklarına bakamadım..

ayrıldıktan sonra pişman oldu sanırım ve seninle barışmak istiyor çyle değil mi?

senin yerinde olsam onunla asla muhatap bile olmam..bakma telefonlarına,mesaj çektiğinde karşılığınıdayazma..seni hakettiğini sanmıyorum..

daha nişanlıyken bunları yapıyorsa bu çocuk evlendikten sonra emin ol daha rahat at koştururdu..çünkü istediğini aldı artık resmi nikahlı karısı oldun..tepe tepe kullanırdı seni..
iyikide evlenmemişsin..

düzelirmiydi acaba diye düşünüpte kendine vicdan yapma..onun en düzelmiş hali bile, bir kadını mutlu etmeye yetmez..

sakın geri vites yapma ve yoluna devam et..şimdi sen, bundan sonrası için karamsar düşüncelere kapılıyor olabilirsin..en fazla bir yılın böyle geçsin..sonunda seni hakeden biriyle evlenecek ve mutlu olacaksın..bbu nişanlılık olayıda senin için bir imtihan bir tecrübe olsun canım..

mutlu ol..keyfine bak..hatta dua et böyle yobaz ve bencil birinden ayrıldığın için..

üzgün olduğunu pişman olduğunu söylemesine fırsat verme..asla dinleme onu...

sen onun yüreğinde bir vicdan azabı olarak kal..içini rahatlatmasına fırsat verme..

X