Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye bir atasözü var.
en doğrusunu yapmışsın. sana edilen o lafların telafisi yok. şaka yaptım adı altında söyledikleri yenir yutulur şeyler değil.
senin hatan, onun hesabına para yatırman olmuş. ne kolay harcamış o da senin emeğini.
yazdıklarından belli, olgun,aklıbaşında bir kızsın. karşına sana gerçekten değer veren biri çıktığındaeski nişanlının çirkin yüzünü daha net anlayacaksın.
allah'ın sevgili kuluymuşsun, evlenseydiniz daha beter şeyler yaşacaktın.

teşekkür ederim arkadaşım yorumun için... hep içimde acabalarım vardı düzelirmiydi gibi o yüzden çok sıkıntı çektim... şimdilerde o kadar kalmadı ama yinede arada geliolar:KK14:

Bence de canım ya düşünme öyle şuanki duygularınla çok saçma şeyler düşünüyorsun.:KK45:nişanlılık zaten tanıma süresi ayrılmak çok normal.benim ablamda ayrıldı nişanlıdan 1 yıl sonra melek gibi bir insanla evlendi.2 arkadaşım şuanda 2 . kez nişanlılar.bak benim de nişanım bitebilir kritik bir dönemdeyim şuan.üzülmüyomuyum ? üzülüyorum,kızıyorum,bazen bunalıp ağlıyorum ama düşüneceğim en son şey ben nişandan döndüm artık kimse iyi gözle bakmaz olur inan.sen karşına çıkan insana dürüstçe yüzeysel olarak sorunu anlatırsan hiçbirşey olmaaz.bidaha böyle şeyler düşünme :KK20:

canım o 2.kez nişanlı olan arkadaşlarında mı 1 yıl sonra nişanlandılar yada ayrılma sebeleri benimkine benziomuydu?

senin hakkındada umarım hayırlısı olurr cnm..

Canım walla Allah kurtarmış seni, yazdıklarını baştan sona kadar okudum ve resmen kanım dondu.Bende 5 aylık evliyim ve evlilik inanılmaz kutsal bişey başta sevgi saygı çok önemli.Bu çocuğun başta ne sana ne annene saygısı var o kadar sinirlendim ki aynı şey benim anneme yapılsa dünyayı başına yıkardım.Annende sende çok bile sabretmişsiniz.Bi insan 7 sinde neyse 70indede odur hayatta değişmez.Arkana dönüp bakma bile hayatın kararır kesinlikle pişmanlıkların olmasın aksine yeniden doğmuş gibi özgür ve huzurlu ol.Hayatınada bi süre kimseyi sokma derim ruhun dinlensin tazelensin yanlış kararlar verebileceğin bir dönemdesin dikkatli ol arkadaşım ve hayata gülümse şükrettki Allahın sevdiği kuluymuşsun seni korumuş.Karşı tarafın ailesindede iş yok sen yeni nişanlısın sana değer vermeleri ve bunu hissettirmeleri gerekirdi tamam hiç birimizin gözünde altındı hediyeydi yok ama bunlar olması gereken önemli şeyler oğulları evleniyo azıcık borcada gircekler parada harcıycaklar yok öle bedavaya kız almak herşeyin iyisi olsun demiyoruz ama bi çeyrek altın takmayan adamada kız verilmez.Elde avuçta olmayanlar bile takarken sen durumları çok kötüde değil diyosun demekki işlerine gelmemiş aman diyim uzak dur kardeşim buda sana ders olsun aile çok önemli saygı çok önemli umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsın iyi kısmetler çıkar.

Canım walla Allah kurtarmış seni, yazdıklarını baştan sona kadar okudum ve resmen kanım dondu.Bende 5 aylık evliyim ve evlilik inanılmaz kutsal bişey başta sevgi saygı çok önemli.Bu çocuğun başta ne sana ne annene saygısı var o kadar sinirlendim ki aynı şey benim anneme yapılsa dünyayı başına yıkardım.Annende sende çok bile sabretmişsiniz.Bi insan 7 sinde neyse 70indede odur hayatta değişmez.Arkana dönüp bakma bile hayatın kararır kesinlikle pişmanlıkların olmasın aksine yeniden doğmuş gibi özgür ve huzurlu ol.Hayatınada bi süre kimseyi sokma derim ruhun dinlensin tazelensin yanlış kararlar verebileceğin bir dönemdesin dikkatli ol arkadaşım ve hayata gülümse şükrettki Allahın sevdiği kuluymuşsun seni korumuş.Karşı tarafın ailesindede iş yok sen yeni nişanlısın sana değer vermeleri ve bunu hissettirmeleri gerekirdi tamam hiç birimizin gözünde altındı hediyeydi yok ama bunlar olması gereken önemli şeyler oğulları evleniyo azıcık borcada gircekler parada harcıycaklar yok öle bedavaya kız almak herşeyin iyisi olsun demiyoruz ama bi çeyrek altın takmayan adamada kız verilmez.Elde avuçta olmayanlar bile takarken sen durumları çok kötüde değil diyosun demekki işlerine gelmemiş aman diyim uzak dur kardeşim buda sana ders olsun aile çok önemli saygı çok önemli umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsın iyi kısmetler çıkar.

arkadaşım yorumun için çok teşekkür ederyrmm duygularıma tercüman olmuşun.. ağzına sağlık...
evliliğinde ömür boyu mutluluklar diliyorum.. Evet cnm durumları kötü değil baba emekli 2 evleri var arabaları var 4 kardeş 3ü memur..ayrıca annesi diğer yazlık evinde ekip biçtiklerini satıo..biz bunların evine gitmiştik annemle akrabalarının düğünü vardı beni kuaföre bile götürmediler..annesi koluna taktı bilezikleri düğüne gitti ya ben orda gelinkızlarımıyım neyim hiçbbişey hissettirmediler bana....nişanda keza aynı şekilde hiç bi takı hediye yapılmadı...ama ben bunlara hiç takımadım... olsun yapmazlarsa yapmasınlar dedimm bizim mutluluğumuzun altınla bağlantısı yok dedimm.. ama saygısını bozmasaydı kardeşime anneme o lafları etmeseydi.. ameliyatta işte bu adam benim her anımda yanımda durur diyebilseydim:KK45: ama hiçbirini diyemedim...

Çok teşekkür ediyorum canım Allah sanada seni hakeden biriyle evlenmeyi nasip etsin inşş.Hiç canını sıkma üzülmeye bile değmez sen ve ailen o kadar erdem sahibi insanlarmışsınız ki çok sabretmiş ve alttan almışsınız ama gerçekleri görüp tüm kararlılığınla bütün bunlara son vermenide gerçekten taktir ettim.Çünkü ne yazıkki bir çok arkadaşım gözü kapalı evleniyo bişekilde yapılanları göz ardı ediyo seviyorum diyo ama sonunçta böyle yapılan evlilikler hep hüsranla bitiyo.
Bütün nişanlı ve genç kızlarmıza örnek olsun inş kimse kimse katlanmak ve boyun eğmek zorunda değil.Eğer sizi mutsuz ediyorsa kestirip atın çünkü evlenince hiç bişey değişmez aksine atı alan üsküdarı geçmiştir daha bile kötü olur.

Çok teşekkür ediyorum canım Allah sanada seni hakeden biriyle evlenmeyi nasip etsin inşş.Hiç canını sıkma üzülmeye bile değmez sen ve ailen o kadar erdem sahibi insanlarmışsınız ki çok sabretmiş ve alttan almışsınız ama gerçekleri görüp tüm kararlılığınla bütün bunlara son vermenide gerçekten taktir ettim.Çünkü ne yazıkki bir çok arkadaşım gözü kapalı evleniyo bişekilde yapılanları göz ardı ediyo seviyorum diyo ama sonunçta böyle yapılan evlilikler hep hüsranla bitiyo.
Bütün nişanlı ve genç kızlarmıza örnek olsun inş kimse kimse katlanmak ve boyun eğmek zorunda değil.Eğer sizi mutsuz ediyorsa kestirip atın çünkü evlenince hiç bişey değişmez aksine atı alan üsküdarı geçmiştir daha bile kötü olur.

arkadaşım çok teşekkür ederim snein mesajından sonra güven geldi kendime:KK34:

Merhaba canım,mesaj sayım 100 ü hala bulmadığı için özelden yazamıyorum.
Tesadüf ki konunu daha evvel okumuştum,söylenecek o kadar çok şey vardıki konunla ilgili cevap vermemiştim.

Bende şubat ayında nişan attım.Ve yasadıklarında eşdeğer sorunlarımız vardı desem asla abartmış olmam.
O yüzden belkide şuan içinde bulunduğun durumu iyi anlıyorum.

Asla sevilmediğini düşünüyorsun,ve kendini sevilecek niteliklerde hissetmiyorsun.
Bu geçici bi evre..

Canım konunu nisan ayında açmışssın ve şuana dek o kişiyle ilgili içinde en ufak keşken kalmamalıydı.
Ama iyi niyetlisin ki hala "acaba düzelimiydi?" repliğini tekrarlıyosun sürekli.
"şükür kurtuldum"demen gerekirken oysa!

Eski nişanlın erkeklik kavramında biraz uzak.
Kendisine eş değil,hayatını kolaylaştıracak kadrolu maaşçı arıyormus.
Ağır gelicek ama bende aynı sorunları atlattım birebir.

Silkelen,kendine gel.
Yazdıkların her okunduğunda "bu kadar olmaz" dedirtecek cinsten.
Ve hala anlamış değilim,niçin bu doğruları göremeyecek,yada ona konduramayacak kadar sislendin.

Konuya gelen yorumları okumaya fırsatım olmadığından sadece konunu baz alarak yorum yapıyorum.
Gelişmelerden habersizim anlayacağın.
Hayal kırıklıklarıyla yıllarını heba etmek istemiyorsan 1 gün daha düşünme.
İnan bana o akdar iyi niyetliymişsin ki böyle bir insandan sıyrılmışssın.
Düzelir mi düzelmezmi sorularını artık sil aklından.
O insan iflah olmazdı emin ol.

Karakteri,kişiliği oturan bir insanı zaten ne kadar düzeltebilirsin?
Ayrıca gelişim evrelerini çoktan tamamlamış bi birey.
Böyle yetişmiş..Onun doğruları da onlarmış!

Harika bir mesleğin,tertemiz düşüncelerin var.
O insandan hayat boyu uzak durman senin yararına.

Biraz zaman...Biraz sabır.
Bekle canım,karşına bambaşka bir insan çıktığı anda ne kadar doğru bi karar vermiş olduğunu daha iyi anlayacaksın..

Son düzenleyen: Moderatör:
önceliklee konunu baştan sona okudum ..noktasından virgülüne kadarr...

empatı yapıyorum genelde ben yorum yapacagım zaman ...
senın konunada empati yaptım , bende senın gıbı sabrederdım

duzelırmı dıye beklerdim ...

ama sonu ne mı olurdu aynı senın yaptıgın gıbı ayrılırdım

aferın sana yolun neresınden dönersen kardır bunu asla unutma

nişamlın nasıl desem resmen ODUNMUŞŞŞŞ

evlenınce degısmıyor böyle tıpler emın ol ( aynısı bende de varda üstelık ben nısanıda bozamadım ne kadar ugrastıysamda olmadı babam sagolsun hep barıstırdı )

o yuzden sakın sakın gerıye dönme canım gercekten suan dusunuyorum eger bu adamla evlenseydın suan buraya o kadar cok konu acardınkıı

bence kurtulduguna sevınmelısın

dahaa onunde cookk guzel gunler var emın ol

hıc yasanmadı farzett

belkıde rabbım tarafından bır sınavdan gectın bellımı olurr umarım en guzel mukafatınıda alırsın

ben kendımı hala sınavda goruyorum canımm ama sabırrr sabırr sabırrrrr (çeke çeke bır hal oldum )

benım gıbı olmak mı ıstıyorsun salla gıtsın yaa ne guzel bak bır meslegın var

benden üstünsün kültür olarak ne ıstersen yaparsın eşinin bır kuruşuna bıle talım olmaz avuc acmazsın
rabbımın ne guzel kuluymussunkı böyle bır ımkanı sana nasıp etmıs

bence kafana bıle takma benım meslegım olsa bır dakıka durmam emın ol bunaa

artık aklını basına al gulum yaa neyın dogru neyın yanlış oldugunu ıdrak edebılecek kapasıtedsın

belkıde benım akıl vermek haddıme bıle degıl ama

destek olmak bırazcık olsun ıcın ferahlasın dıye yazıyorum ..

yoksa emın ol sen herseyın farkındasın guzelım guçlüsün bır kere ....

ALLAHIM GÖNLUN KADAR SAF TEMIZ BIR INSAN CIKARSIN KARSINA UMARIM ...

HERSEY GÖNLUNCE OLSUN BEBEĞİMM

Son düzenleme:
Merhaba canım,mesaj sayım 100 ü hala bulmadığı için özelden yazamıyorum.
Tesadüf ki konunu daha evvel okumuştum,söylenecek o kadar çok şey vardıki konunla ilgili cevap vermemiştim.

Bende şubat ayında nişan attım.Ve yasadıklarında eşdeğer sorunlarımız vardı desem asla abartmış olmam.
O yüzden belkide şuan içinde bulunduğun durumu iyi anlıyorum.

Asla sevilmediğini düşünüyorsun,ve kendini sevilecek niteliklerde hissetmiyorsun.
Bu geçici bi evre..

Canım konunu nisan ayında açmışssın ve şuana dek o kişiyle ilgili içinde en ufak keşken kalmamalıydı.
Ama iyi niyetlisin ki hala "acaba düzelimiydi?" repliğini tekrarlıyosun sürekli.
"şükür kurtuldum"demen gerekirken oysa!

Eski nişanlın erkeklik kavramında biraz uzak.
Kendisine eş değil,hayatını kolaylaştıracak kadrolu maaşçı arıyormus.
Ağır gelicek ama bende aynı sorunları atlattım birebir.

Silkelen,kendine gel.
Yazdıkların her okunduğunda "bu kadar olmaz" dedirtecek cinsten.
Ve hala anlamış değilim,niçin bu doğruları göremeyecek,yada ona konduramayacak kadar sislendin.

Konuya gelen yorumları okumaya fırsatım olmadığından sadece konunu baz alarak yorum yapıyorum.
Gelişmelerden habersizim anlayacağın.
Hayal kırıklıklarıyla yıllarını heba etmek istemiyorsan 1 gün daha düşünme.
İnan bana o akdar iyi niyetliymişsin ki böyle bir insandan sıyrılmışssın.
Düzelir mi düzelmezmi sorularını artık sil aklından.
O insan iflah olmazdı emin ol.

Karakteri,kişiliği oturan bir insanı zaten ne kadar düzeltebilirsin?
Ayrıca gelişim evrelerini çoktan tamamlamış bi birey.
Böyle yetişmiş..Onun doğruları da onlarmış!

Harika bir mesleğin,tertemiz düşüncelerin var.
O insandan hayat boyu uzak durman senin yararına.

Biraz zaman...Biraz sabır.
Bekle canım,karşına bambaşka bir insan çıktığı anda ne kadar doğru bi karar vermiş olduğunu daha iyi anlayacaksın..

cnmm teşekür edyrm öncelikle yorumun için...
sanada geçmiş olsun aynı şeyleri yaşamış olmamıza üzüldüm ama bi taraftan ayrılma yürekliliğini göstermiş kaderdaşlarız biz:KK34:
cnm bişey sormak istrym sen ayrıldıktan sonra ailesi aradımı senii eski nişanlımın ailesinden kimse aramadı benii buda beni çok üzdü :KK43:

önceliklee konunu baştan sona okudum ..noktasından virgülüne kadarr...

empatı yapıyorum genelde ben yorum yapacagım zaman ...
senın konunada empati yaptım , bende senın gıbı sabrederdım

duzelırmı dıye beklerdim ...

ama sonu ne mı olurdu aynı senın yaptıgın gıbı ayrılırdım

aferın sana yolun neresınden dönersen kardır bunu asla unutma

nişamlın nasıl desem resmen ODUNMUŞŞŞŞ

evlenınce degısmıyor böyle tıpler emın ol ( aynısı bende de varda üstelık ben nısanıda bozamadım ne kadar ugrastıysamda olmadı babam sagolsun hep barıstırdı )

o yuzden sakın sakın gerıye dönme canım gercekten suan dusunuyorum eger bu adamla evlenseydın suan buraya o kadar cok konu acardınkıı

bence kurtulduguna sevınmelısın

dahaa onunde cookk guzel gunler var emın ol

hıc yasanmadı farzett

belkıde rabbım tarafından bır sınavdan gectın bellımı olurr umarım en guzel mukafatınıda alırsın

ben kendımı hala sınavda goruyorum canımm ama sabırrr sabırr sabırrrrr (çeke çeke bır hal oldum )

benım gıbı olmak mı ıstıyorsun salla gıtsın yaa ne guzel bak bır meslegın var

benden üstünsün kültür olarak ne ıstersen yaparsın eşinin bır kuruşuna bıle talım olmaz avuc acmazsın
rabbımın ne guzel kuluymussunkı böyle bır ımkanı sana nasıp etmıs

bence kafana bıle takma benım meslegım olsa bır dakıka durmam emın ol bunaa

artık aklını basına al gulum yaa neyın dogru neyın yanlış oldugunu ıdrak edebılecek kapasıtedsın

belkıde benım akıl vermek haddıme bıle degıl ama

destek olmak bırazcık olsun ıcın ferahlasın dıye yazıyorum ..

yoksa emın ol sen herseyın farkındasın guzelım guçlüsün bır kere ....

ALLAHIM GÖNLUN KADAR SAF TEMIZ BIR INSAN CIKARSIN KARSINA UMARIM ...

HERSEY GÖNLUNCE OLSUN BEBEĞİMM

cnmm çok içten çok güzel yorum yapmışın teşekür ederim ama bana benden üstünsün demişin kesinlikle öyle bişey yok keşke her üniversite okuyan her mesleği olan insan senin gibi düşünebilse....

okumuş insandan zarar gelmez derler büyükler bu eskidenmiş eski nişanlımda sonuçta mühendisti... :KK4:

hakkımızda hayırlısı umarım sende en kısa zamanda sabır çekmeyi bırakır istediğin gibi bi hayat yaşarsın...

cnmm teşekür edyrm öncelikle yorumun için...
sanada geçmiş olsun aynı şeyleri yaşamış olmamıza üzüldüm ama bi taraftan ayrılma yürekliliğini göstermiş kaderdaşlarız biz:KK34:
cnm bişey sormak istrym sen ayrıldıktan sonra ailesi aradımı senii eski nişanlımın ailesinden kimse aramadı benii buda beni çok üzdü :KK43:

Aradılar..Hemde 1 kez aramakla kalmadılar,ablası,babası annesi defalarca arayıp yalvardılar..
Eski nişanlımda dahi..
Pekii kim vardı karşılarında,o aileye kalmış "zavallı" birimi!

Benim olayımda altadma olduğu için,ailesini böyle geniş mezhepli bir düşünceyle,"oğlumuz alt tarafı seninle nişanlıyken,nikah gününüzü aldığınızın ertesi günü şehir dışına gidip,seni aldattığı kızın ailesiyle tanışmış,kıza ;"eski nişanlımdan ayrılalı çok oldu,zaten anlaşamıyorduk,ben seninle evlenmek istiyorum!" demesi gayet normal,sen onu affet diyecek kadar yüzssüz,basiretsiz insanlarmış!

Keşke hiç araypta,bana yalvarıpta barışmam için gözümden birde ailesi düşmeseydiler diyorum!
İnsanın yüzü olmazdı değil mi? Oğıllarının yaptıklarından sonra,bi mahçubiyet olurdu İNSANDA!
Aynı şeyi ben oğullarına yapsaydım,bana yine barışın diye yalvaracaklarmıydı acaba!

Ben sana gerçekten kızmaya başlıyorum.
Kendini bu kadarmı değersiz görüyorsun!
Böyle bi aile seni aramadı diye,kurtulduğuna şükretmek yerine oturup beni niye aramadılar diye ahkam kesip,hala onun sana bıraktığı enkazlarlamı yasıyorsun!

Mesleğin,güzel bir hayatın varken,kendini öyle çıkarçı,menfaatçi insanlaramı laık görmüştün!
Senin artık bu konuları çoktan kilitlemen,kendine yep yeni bir yön çizmen gerekirdi!
Beni yanlış anlama ama kendini değersiz gören zayıf kızlara hiç gelemiyorum, fazlada laf anlatasım gelmiyor,çünkü dinlemek,anlamak istemiyorlar!
Sende öylesin.
Sana, ben veya yada birbaşkası bunları söyleyince rahatlıyorsan eğer yazalım.
Ama sen böyle hala küçük şeyleri düşünüp düşünüp "hala düzelirmiydi,yok beni niye aramadılar"diye didiklersen,ben klavye basında daha fazla yorulmak istemem.
Biraz kendine saygın olsun lütfen...

Yatıp kalkıp şükretmen gerekiyor..Anormal bir insandan kurtulduğun için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradılar..Hemde 1 kez aramakla kalmadılar,ablası,babası annesi defalarca arayıp yalvardılar..
Eski nişanlımda dahi..
Pekii kim vardı karşılarında,o aileye kalmış "zavallı" birimi!

Benim olayımda altadma olduğu için,ailesini böyle geniş mezhepli bir düşünceyle,"oğlumuz alt tarafı seninle nişanlıyken,nikah gününüzü aldığınızın ertesi günü şehir dışına gidip,seni aldattığı kızın ailesiyle tanışmış,kıza ;"eski nişanlımdan ayrılalı çok oldu,zaten anlaşamıyorduk,ben seninle evlenmek istiyorum!" demesi gayet normal,sen onu affet diyecek kadar yüzssüz,basiretsiz insanlarmış!

Keşke hiç araypta,bana yalvarıpta barışmam için gözümden birde ailesi düşmeseydiler diyorum!
İnsanın yüzü olmazdı değil mi? Oğıllarının yaptıklarından sonra,bi mahçubiyet olurdu İNSANDA!
Aynı şeyi ben oğullarına yapsaydım,bana yine barışın diye yalvaracaklarmıydı acaba!

Ben sana gerçekten kızmaya başlıyorum.
Kendini bu kadarmı değersiz görüyorsun!
Böyle bi aile seni aramadı diye,kurtulduğuna şükretmek yerine oturup beni niye aramadılar diye ahkam kesip,hala onun sana bıraktığı enkazlarlamı yasıyorsun!

Mesleğin,güzel bir hayatın varken,kendini öyle çıkarçı,menfaatçi insanlaramı laık görmüştün!
Senin artık bu konuları çoktan kilitlemen,kendine yep yeni bir yön çizmen gerekirdi!
Beni yanlış anlama ama kendini değersiz gören zayıf kızlara hiç gelemiyorum, fazlada laf anlatasım gelmiyor,çünkü dinlemek,anlamak istemiyorlar!
Sende öylesin.
Sana, ben veya yada birbaşkası bunları söyleyince rahatlıyorsan eğer yazalım.
Ama sen böyle hala küçük şeyleri düşünüp düşünüp "hala düzelirmiydi,yok beni niye aramadılar"diye didiklersen,ben klavye basında daha fazla yorulmak istemem.
Biraz kendine saygın olsun lütfen...

Yatıp kalkıp şükretmen gerekiyor..Anormal bir insandan kurtulduğun için.

cnmm artık enkaz menkaz yaşmyrm bu mesajın üstüne söz veryrmm.
sizlerin mesajlarını okuyunca evet çok rahalyrm...
çok teşekür ederymm sana ve buraya yazan herkese.....

Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş....

canım öncelikle yazdıklarını bastan sona okudum.. empati yaptım. inan iyi bile dayanmıssın.sabırlı olmussun. o kisiyi sevsen de bazı seyleri görmezden gelmeyip gözlemlerini iyi yaptıgın icin tebrik ediyorum seni.Allahın sevgili kuluymussun inan. zor günler gecirmişsin ama zararın neresinden dönersen kardır. yasadıkların kolay degil gecmisiniz var ailelerin dahil oldugu sürecler var bazı seyleri kabul etmek kolay degil. ama su yönden bak sen bu dünyaya cile cekmeye mi geldin can arkadasım ?? hayat yeterince zor zaten insanın yanında olan kişi ona hayatı daha da zorlastıracak degil kolaylastıracak biri olmalı. gelin ata binmiş ya nasip demiş.. bu kişi senin için hayırlı degilmiş inan. iyi ki gercek yüzünü de göstermiş. ya evlenip böyle yapsaydı bazı seyler o zaman daha da zor olurdu. aileni de tebrik ettim ayrıca kimi aileler var yok olmaz nisan oldu millet ne der.yok düzelir abartma vs tarzı ile davranıyor. kızların hayatları daha da kararıyor.

çözülecek düzelecek birsey yok ki düzelsin afedersin ama insan kılıklı odunmuş yani. iyi ki olmamıs. her serde bir hayır vardır derler.sana suan belki olumsuz geliyor ama cidden hayırlı olan olmus senin için. bunalımda olup düsünmen acaba vs demen normal ama lütfen gecmise bakıp hayatı kendine zindan etme. senin canın kıymetli. önüne bak.Allah karsına seni senden sevecek degerini bilecek seni el üstünde tutacak birini cıkarır insallah. :nazar::nazar:

ve ayrıca okumakla adam olunmuyor maalesef.öncedenmiş o okumus tahsilli olsun diye. ama günümüzde kadına siddet gösteren yüzdelik dilimin en büyük kısmında üniversite mezunu insanlar var!! okumakla birsey olmuyor. insanın kendini geliştirmesi,vicdani deger ve yargılara sahip olması.insanlıgının olması önemli.. o da eski nisanlında yokmus.saka yapsa da belli süre sonra insan o sakanın ardında baska birsey arar .. saglıkla dalga gecmiş, degersiz bir obje gibi konusmaları hic hosuma gitmedi sen yine iyi sukunetini koruyup gözlemine devam etmişssin.Allah umarım o kişiyi saglıkla vs imtihan etmez.. o zaman anlar.

çoookk gecmiş olsun. inan üzülmeye degmez o döktügün yaslara degmez. acaba düzelir miydi demişssin düzelmezdi canım.
asla düzelmezdi.. belli yasa gelmiş karakter oturmus..(onda karaktersizlik oturmus)

ilk kendine deger ver dik ol.. kimse seni degersiz önemsiz göremez. sen kendini degerli hisset ki etrafındakiler de bunu hissetsin.

bunu bu boyutla atlattıgına sükret.. hergün kk'da nelerle karsılasıyoruz.her gün yeni bir ders cıkarmamız gerek. Meslegin de elinde kimseye muhtaç da degilsin ailen sevdiklerin de yanında daha ne..:KK34: kıymetini bilecek biri de cıkacak ins karsına inanıyorum.:nazar:

merhaba güzel kardeşim...
özelime mesaj atmışsın ben burda yeniyim yeni farkettim mesajını ve yazdıkalrını okudum...
hem gülerek hem de ddüşünerek okudum...
ve bir şey anladım...demek ki insanlar olayın içindeyken kesinlikle mantıklı düşünemiyor..eğer mantıklı düşünsen o adamdan!!!!sana hiçbir hayır gelmeyeceğini karakterinin feci şekilde bozuk olduğunu ve seni sadece ama sadece paran için istediğini anlardın..
acaba ben de mi böyle bir durumdayım da göremiyor yani benimle evlnemk isteyip de boşandığımı duyunca defolan adam için üzülüyorum ya ben de mi böyle saçmalıyorum diye düşünmeye başladım şimdi:KK43:((((((
kardeşim bu adam hiç düzelmezdi emin ol ve göremiyor musun ALLAH seni çok seviyor ki öyle bir insandan uzak tutmuş..
adama çok cimri baksana?bununla bir ömür geçer miydi, sence?

Allahım böyle görgüsüz cimri menfaatçi insanlardan korusun bizi yarabbbimmmm.. Diyecek başka şey bulamadım konunuza.

ömrümü yedi nasılsın? daha iyisin sanki öyle hissediyorum :KK76: ya bak bir de ne dicem bence nick ini değiştir ne o öyle ömrümü yedi hala o salağın yasını tutar gibi :KK53:

Çok isabetli bir karar vermişsin inşallah.
Ay iğrenç ya laflara bak. Seni her ortamda yerin dibine sokar sokar çıkartır o gerizekalı.
Boşver.
Düzelir mi dersen. Asla...

ömrümü yedi nasılsın? daha iyisin sanki öyle hissediyorum :KK76: ya bak bir de ne dicem bence nick ini değiştir ne o öyle ömrümü yedi hala o salağın yasını tutar gibi :KK53:

mrb cnmm çok şükür daha iyiyim tatile gittim geldim 2 hafta çok ii geldi bana ....

nick değiştirme fikri çok hoşuma gitti o zamna ortak kararla nick bulalım bana yardımcı olurmusun?

bide siteden aynı yazılarımla değiştirebilymym ?

X