cnmm teşekür edyrm öncelikle yorumun için...
sanada geçmiş olsun aynı şeyleri yaşamış olmamıza üzüldüm ama bi taraftan ayrılma yürekliliğini göstermiş kaderdaşlarız biz
cnm bişey sormak istrym sen ayrıldıktan sonra ailesi aradımı senii eski nişanlımın ailesinden kimse aramadı benii buda beni çok üzdü
Aradılar..Hemde 1 kez aramakla kalmadılar,ablası,babası annesi defalarca arayıp yalvardılar..
Eski nişanlımda dahi..
Pekii kim vardı karşılarında,o aileye kalmış "zavallı" birimi!
Benim olayımda altadma olduğu için,ailesini böyle geniş mezhepli bir düşünceyle,"oğlumuz alt tarafı seninle nişanlıyken,nikah gününüzü aldığınızın ertesi günü şehir dışına gidip,seni aldattığı kızın ailesiyle tanışmış,kıza ;"eski nişanlımdan ayrılalı çok oldu,zaten anlaşamıyorduk,ben seninle evlenmek istiyorum!" demesi gayet normal,sen onu affet diyecek kadar yüzssüz,basiretsiz insanlarmış!
Keşke hiç araypta,bana yalvarıpta barışmam için gözümden birde ailesi düşmeseydiler diyorum!
İnsanın yüzü olmazdı değil mi? Oğıllarının yaptıklarından sonra,bi mahçubiyet olurdu İNSANDA!
Aynı şeyi ben oğullarına yapsaydım,bana yine barışın diye yalvaracaklarmıydı acaba!
Ben sana gerçekten kızmaya başlıyorum.
Kendini bu kadarmı değersiz görüyorsun!
Böyle bi aile seni aramadı diye,kurtulduğuna şükretmek yerine oturup beni niye aramadılar diye ahkam kesip,hala onun sana bıraktığı enkazlarlamı yasıyorsun!
Mesleğin,güzel bir hayatın varken,kendini öyle çıkarçı,menfaatçi insanlaramı laık görmüştün!
Senin artık bu konuları çoktan kilitlemen,kendine yep yeni bir yön çizmen gerekirdi!
Beni yanlış anlama ama kendini değersiz gören zayıf kızlara hiç gelemiyorum, fazlada laf anlatasım gelmiyor,çünkü dinlemek,anlamak istemiyorlar!
Sende öylesin.
Sana, ben veya yada birbaşkası bunları söyleyince rahatlıyorsan eğer yazalım.
Ama sen böyle hala küçük şeyleri düşünüp düşünüp "hala düzelirmiydi,yok beni niye aramadılar"diye didiklersen,ben klavye basında daha fazla yorulmak istemem.
Biraz kendine saygın olsun lütfen...
Yatıp kalkıp şükretmen gerekiyor..Anormal bir insandan kurtulduğun için.