- 6 Nisan 2012
- 440
- 0
- Konu Sahibi omrumu_yedi
konunu okudum canım ama diğer yorumlara ve yazdıklarına bakamadım..
ayrıldıktan sonra pişman oldu sanırım ve seninle barışmak istiyor çyle değil mi?
senin yerinde olsam onunla asla muhatap bile olmam..bakma telefonlarına,mesaj çektiğinde karşılığınıdayazma..seni hakettiğini sanmıyorum..
daha nişanlıyken bunları yapıyorsa bu çocuk evlendikten sonra emin ol daha rahat at koştururdu..çünkü istediğini aldı artık resmi nikahlı karısı oldun..tepe tepe kullanırdı seni..
iyikide evlenmemişsin..
düzelirmiydi acaba diye düşünüpte kendine vicdan yapma..onun en düzelmiş hali bile, bir kadını mutlu etmeye yetmez..
sakın geri vites yapma ve yoluna devam et..şimdi sen, bundan sonrası için karamsar düşüncelere kapılıyor olabilirsin..en fazla bir yılın böyle geçsin..sonunda seni hakeden biriyle evlenecek ve mutlu olacaksın..bbu nişanlılık olayıda senin için bir imtihan bir tecrübe olsun canım..
mutlu ol..keyfine bak..hatta dua et böyle yobaz ve bencil birinden ayrıldığın için..
üzgün olduğunu pişman olduğunu söylemesine fırsat verme..asla dinleme onu...
sen onun yüreğinde bir vicdan azabı olarak kal..içini rahatlatmasına fırsat verme..
arkadaşım çook teşekkür ederimmm içimi rahatlattın wallahi..
bu adamın düzelmiş hali bile bi kadını mutlu etmeye yetmez çok hoşuma gitti bu..
inş kalırım yüreğinde vijdan azabı olarak inş başkasıylada mutlu olamaz...
bana mesajlar atıo neymiş efendim hadilserimizde nişanlı sözlü çiftler arayı uzatmasın bir an önce evlensin gibi sözler varmış oda düğün tarihi uzadığı için sıkıntı yapmış stres yapmış.
bende ona dedim peki bir kadını ağlatmayın çünki Allah onun gözyaşlarını sayar. kadın erkeğin kaburgasından yaratılmıştır ezilmesin diye..gögüs hizasından yaratılmıştır eşit olsun diye... bu sözü yazdım ben hep değer verdim hep sevdimm bi şans daha vermedinki, seni mutlu edeyim ayrılmadan önce sana söz vermiştim yemin etmiştim herşey senin istediğin gibi olacak demiştim ama fırsat tanımadın dio....
6 ay nişanlılık süresi sanki fırsat değildi