Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

Anaaam bu ne beee Tövbe tövbe ne günlere kaldık, manyağa bak sen.. Terbiyesiz, ahlak yoksunu bir adammış.. Annene ettiği laflara bak sen.. Ama senin annen iyi dayanmış, benim annem olsa evire çevire döverdi yemin ederim (eli maşalıdır biraz).. Aman kurtulduğun iyi olmuş, hiç üzülme boşver..

konu sahibi arkadaşım öncelikle ucuz kurtulmuşsun diorum bugün tesadüfen gördüm konuyu okudum baştan sona bazı yerlerde kendimi gördüm yazmak istedim bende sözlümden ayrıldım 3 ay olcak nerdeyse ve hala özlüorum onu ama biliorumki haketmio beni. benim ayrılma sebebim ilahi bi adaletle face şifresini buldum ve bazı kızlarla samimi konuşmalarını yakaladım bana sölemeden dısarlarda gezip tozduğunu yakaladım sordugumda da normal ne varkı cevabını aldım ki ben bunların hiçbirini yaoamazken o yapmış hazmedemedim aptal yerine konmayı ve bitirdim ama kolay kolay bitemedik arada hep aradı fılan ben ters yapınca çirkefleşti altınlarını istedi gönderdim sora yine aradı senden baskasını sevemem dedi sora bi gün ablam abim diebilceğim insanlarla dısarı cıktım etıketlendım dıe sen gıt onlarda teslli bul die hakaret dolu mesajlar attı ki o bunları benle beraberken gizlice yaptı ben ayrıldıktan sora alenen yaptım ve cidden ailem gibi gördüğüm kişilerdi onlar beni. dayanamadım artık hakaretlerine babama arattım bi daa kızıma hakaret ettiğini duymıcam arama artık dedi bu kızın sana ne yanlısı oldu dedı verdıgı cevap o benle hemen evlılık ıstıo ben zaten onun yüzünden dıl sınavımıda gecemedım fılan gıbı seyler geveledı sölencek lafmı bunlar evlılık delısı gıbı sankı zorakı taktırdım o yüzüğü çok incindim ben seni cok sevıorum baba fln yaptı ok bende sevıorum senı ama madem bıttı artık arama kızımı dedı ve 10 gündür hiç haber yok. aileler konuşmadılar aratmadı bende bişiy demedim aratamaz cunku bılıokı susmam konusurum yaptıklarını tek tek anlatırım işine gelmedi ailesine kimbilir ne söledi nasıl haksız yerıne koyarak anlattı beni. ben bunca olanlara rağmen hala belki hatasını anlarda birleşiriz die düşünürken bugün öğrendiğim bi haberle yıkıldım faceden konuşmalarını yakaladıgım kızları gerı eklemiş bu kadar fırsat kolluyomus yanı sorsan diceği şey belli madem sen gezip tozuyon bende hayatıma bakarım olcak... cidden dedim içimden bu adam hiçmi değer vermemiş bana ben ona 6yılımı verdım bumuydu karsılıgı cidden tek dileğim bana yasattıklarını biride ona yaşatsın hissettiklerimi hissetsin... demem o ki canım kimse için değmezmiş sende kesinlikle hakettiğin değeri görmemişsin sakın daa fasla üzülme ve beklenti içine girme allahım inş karsımıza onları unutturcak birilerini cıkarsın...

canım yazdıklarının bi kısmını okdum tamamını okumayı sinirilerim kaldırmadı sen bu adamı başından attığına yat kalk dua et daha da pişman olma seni sevmediği sana değer vermediği çok belli ama malesef sen ona hak etmediği değeri vermişssin Allah daha karşına seni sevecek senin kıymetini bilecek ne insanlar çıkarır unut gitsin bu yaramaz adamı.

cnm sanada çok geçmiş olsun... senin durumdada güven sarsılmış anladığım kadarıyla... yaşadıklarımdan şunu öğrendimki ilişkide saygı ve güven yoksa bitmeye mahkum oluyor..
aminnn inşşş onları unutturacak iyiki ayrılmışız diyeceğimiz kişiler çıkar...

haklısın cnm şimdi verdiğim değer için kendime kızyrm zaman zaman.. ama ne yapimm o zamanki içimde hissettiğim duygularla çok değer verdim kırmamaya çalıştım ama o kendini hiç üzmedi yormadı.. ne deyim Allah a havale edyrm...

Sızın adınıza cok sevındım, cok ıyı yapmıssınız

başlarda içim çok yanıodu ama zaman herşeyin hakikaten ilacıymış artık kalmadı içimin acıması o kadar....

artık bende iyiki ayrılmışım diorum.. yazdıklarımı yabancı biriymişim gibi okyrm baya çekmişim yaa

Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim,
Ya da asla birini severken karşılığını beklemedim.
Dostluğuma değer biçmedim,sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim.
Sevdiysem sonuna kadar gittim, bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim.
Bazen çok kırıldım, bazen belki de kırdım.
Ama hata insana mahsustur dedim.
Affettim, af diledim.
Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yinede affettim.
Onlar belki beni saflıkla yargıladılar.
Belki de içten içe sinsice güldüler.
Ama asıl unuttukları şuydu;
Ben aldanmadım..!
Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar.
Bir insan kaybının ne olduğu bilemedikleri için,
Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için.
Oysa ben hiç insan kaybetmedim.
Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim o kadar..

Canım, başından sonuna kadar okudum. İlk öncelikle merak ediyorum ne burcu bu adam ?

Çok patavatsız ve çok çocuk biri bence ...

Anlattıkların karşısında şok geçirdim. Kesinlikle , daha o ameliyat günü bitmesi gereken bir ilişkiymiş bu.

Anlattığın kadarı ile baştan sona kadar yetersiz biri nişanlın.

Biriktirdiğin parayı harcaması, sonra niye biriktirmiyorsun diye kızması... Bu onun kendi yanlışlarını görmeyen biri olduğunu gösterir.

Bir nişanlı çift ! Ve adam kalkıp bir tek taş almayı akıl edemiyor ve hak edecek naptın ? diyorsa, baştan sona kadar fiyasko ve yürümeyecek bir ilişkidir bu.

Ne demek yani ... Yarın bir gün evlendiniz, bir şey istiyorsun, "İlk önce hak et!" diyecek demek ki. Ha bir de şöyle bir durum var, onun kafasında "hak etmen için" napman gerekiyor acabaaa ? Mesela her gün , o istediğinde, sen istemesen bile onunla sevişeceksin ki öyle hak edeceksin herhalde.

Seven bir insanın gözünde, sevdiği her şeyi zaten bir şey yapmasa bile hak ediyor demektir ...

Senin nişanlın işi ticarete, pazarlama ya dökmüş ...

Bence iyi ki kurtulmuşsun. Hani derler ya, sana ondan ne köy olur, ne kasaba ! Hah işte aynen öyle.

Ne güzel mesleğin var, senden 100 gömlek eksik bir erkekle olmaz emin ol canım.

koç burcuydu canım...
bu arada teşekkür ederim yorumun için.... inş benden sonrada kimseyle yapamaz..ettim yine beddua etmycm diorum ama olmuo

koç burcuydu canım...
bu arada teşekkür ederim yorumun için.... inş benden sonrada kimseyle yapamaz..ettim yine beddua etmycm diorum ama olmuo

Evet, benim eskisini görmüştüm senin eski nişanlında. Benimkinin yükselen burcu da koçtu:)

Bak canım, sakın beddua etme. Yani gerek yok. Çünkü enerjiyle ilgilenen biri olarak söyleyebilirim ki, senin ona ettiğin bedduanın enerjisi senin hayatına da uğrar,

seni de kötü etkiler.

Onun gibi biri zaten kimseyle yapamaz emin ol :)

haklısın canım bedduanın beni etkileyeceğini düşünerek etmek istemyrm zaten hani bi laf vadır bedduaya sormuşlar nereye gidiosun diye çıktığım yere demiş..o yüzden ama bazen cnm çok yanıo beddua etmeden duramyrm..

inşş dediğin gibi kimseyle yapamaz....

cnm yazının her satırını şoklarla okudum inan çk ii etmişsin verilmiş sadakan varmış..cimri kocayla asla huzur bulunmaz bu bir..bir ömür o insanın iğneleyici laflarıyla uğraşılmaz bu da iki..

bnm işyerimde bi ark. var ünv. de çk aşık olarak evlenmiş eşi tam bi odun senin anlattıklarının eksiği var fazlası yok..kız sürekli durgun mutsuz..sbhları gözleri şiş gelio hap kullanıo..çocuğu olduğu için çekio sadece..eşi hepimizin içinde laf sokuo kızın hiç suçu yok ken bile.ailesinn yanında kızı yerin dibine sokacak konuşmalar yapıomuş..
ikisi de öğretmenler maaşı çeken kocası ve hesaplarının ekside olduğunu görmüş bi ark. eşi kızın ruhu duymuyo maaş nereye gidio..borsa oynuo dio o kdr..

hiç üzülme hakkında hayırlısı olsun..beterin beteri var dua et Allah gönlüne göre versin amin inş...

Aminn arkadaşım.. Allah arkadaşınında yardımcısı olsun...
bundan sonra karşıma iyisi çıkmaz diye düşünyrm çıkanda nişandan ayrılmış bu kız kendi çok mu iyiyimiş diyecekler..
kendimi tek başıma bi hayat yaşamaya alıştrcmm :44:

perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye bir atasözü var.
en doğrusunu yapmışsın. sana edilen o lafların telafisi yok. şaka yaptım adı altında söyledikleri yenir yutulur şeyler değil.
senin hatan, onun hesabına para yatırman olmuş. ne kolay harcamış o da senin emeğini.
yazdıklarından belli, olgun,aklıbaşında bir kızsın. karşına sana gerçekten değer veren biri çıktığındaeski nişanlının çirkin yüzünü daha net anlayacaksın.
allah'ın sevgili kuluymuşsun, evlenseydiniz daha beter şeyler yaşacaktın.

o nasıl laf? elbette senin de karşına "doğru" insan çıkacak. millet kaçıncı evliliğini yapıyor, sen nişanlıdan ayrılmışsın.

o nasıl laf? elbette senin de karşına "doğru" insan çıkacak. millet kaçıncı evliliğini yapıyor, sen nişanlıdan ayrılmışsın.

Bence de canım ya düşünme öyle şuanki duygularınla çok saçma şeyler düşünüyorsun.nişanlılık zaten tanıma süresi ayrılmak çok normal.benim ablamda ayrıldı nişanlıdan 1 yıl sonra melek gibi bir insanla evlendi.2 arkadaşım şuanda 2 . kez nişanlılar.bak benim de nişanım bitebilir kritik bir dönemdeyim şuan.üzülmüyomuyum ? üzülüyorum,kızıyorum,bazen bunalıp ağlıyorum ama düşüneceğim en son şey ben nişandan döndüm artık kimse iyi gözle bakmaz olur inan.sen karşına çıkan insana dürüstçe yüzeysel olarak sorunu anlatırsan hiçbirşey olmaaz.bidaha böyle şeyler düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…