Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

cnm sen nişanlımısın ? evlendinmi?.. Allahım mutluluğunuzu daim etsin ..sorun yaşatmasın inş...

cnm ben herşeye rağmen çok severken bi anda ayrıldım... anneme yaptığı saygızılıkların yanısıra parmak sallayarak kadına kimse seni çekmez hele benim annem hiç çekmez gibi laf edince hasta yatağımda ne oluyo dedim ya... ama sesimde çıkmadı çünki sargılıydım...

kızkardeşim daha 12 yaşında.. evlense çocuk doğurur demesi...
hastanede deodorant istememem rağmen alıp getirememesi..
annem benden için bugün çikolata yedi diye sevindiğini gören kuzenimin bi poşet getirdiği çikolatayı hakan abimin (nişanlımın amcasının oğlu) çocukların götüreyim birazını demesi.. belki basit bişey ama altı üstü çikolata giderken git marketten al götür hastanedeki çikolataya niye tenezzül ediosun.. hem kendini hem beni küçük düşürüosun...
eve çıktıktan sonra sağır kızı bana verdiniz demesi...annemin tepki gösterdikten sonra aynı cümleyi anneanneme kurması...
annesi bana geçmiş olsuna geldi küçük oğluyla oğlan 8. sınıfta gelirken bir valiz çamaşır getiripte bunlar yıkancak gibi konuşması..
beni arayıp kardeşim ne yapıo diye sorduğunda dışarı çıktı biraz dolaşacakmış dediğimde dışarı soğuk o çocuk hasata öksürüo niye gönderiosunuz diye bağırması...( daha sonra sana bağırmadım orda anneme bağırdım dedi ama bana bağırması gereksizdi çünki ben hasta yatağımdaydım.)
işte güzelim bunların hepsi üst üste yaşanınca dedim kendi kendime nasıl olcak bu iş kötü günümde bana bunları yaşatıo.. ha bu arada ( çok uzatyrm kusura bakmayın ama anca buraya yazınca rahatlyrm) cuma ameliyattan çıktım cumartesi günü bana dioki internetten hesabını aç bakalım ne kadar paran var... 4 aydır söz verdin 500,500 biriktirsen 2 milyar para olcak hesabında hadi kalk aç varmı o kadar.. bu cümle beni o kadar yaraladıki bana ağrın varmı? kendini nasıl hissediosun? bi isteğin varmı gibilerinden sorması gerekirken bana hesabımdaki parayı soruo....
ameliyattan bir gün önce de bana dediki aslında senin adına kredi çekseydik ne olur ne olmaz !!!!!!!!!!
bu ne demek Allah aşkına ameliyatta ölürsen para bana kalır demek değilmi.. tabi sonra gülüo şaka yapyrm dio... ( ay şimdi bile nasıl sinirlendim)
bide ameliyata girmeden interaktif şifrelerini versen bana ne olur ne olmaz dio bende not et söylyrm dedim şaka yaptım dio....

işte bunların sonucunda annem ve benim patlamamla bitti...telefonda söyledim ayrıldım ben diye... kendi memleketine gitmişti.. 10 gün sonra çıktı geldi elinde bi çiçek....babam normal davrandı konuştu ama annem yüzüne bakmadı... bana dioki benim hastaneden çıktıktan 1 gün sonra 45 yaşlarında kanser hastası olan halasının oğlu vefat etmişti. cenezemiz vardı çok moralim bozuktu ne söylediğimi bilmydm psikoljim bozulmuştu kusura bakma beni affet... bundan sonra sen ne istersen nasıl istersen öyle olacak san akayseride düğünde yaparım ne istersen yaparım deyince zamanında tektaşı bile çok gördün sen bana dedim...eşekliğime ver dio...

1 kere eve 3 kerede iş yerime geldi iş yerime ilk geldiğinde 14 şubattı bak ayrıldık ama sevgililer gününü düşünyrm dedi..tektaşı,1 demet çiçek,resimli pasta yaptırmış getirmişti..(bunlarıda başkasından akıl alarak yaptığını düşünyrm çünki kendi düşüncesi olsaydı daha öncede yapardı böyle incelikler)... daha sonra 1 daha geldi en son 8 mart dünya kadınlar gününde geldi o günde kalpli kırmızı bir pasta ve çiçek getirmişti...ayrıldın ama kadınlar gününü bile düşünyrm dedi.. ama ben bu kadar olayın üstüne heyecanımı,güvenimi kaybettiğimi artık aileminde istemediğini söyledim...

1 hafta sonra falanda ondaki paramı istedim o zamana kadar mesaj atıodu barışma çabaları vardı parayı isteyince herşey bitti...

Evet canım nişanlıyım şuan evlilik eylülde inşallah.Sağol tatlım hayırlıysa Allah devamını erdirsin inş. Ya zaten biri senin gönlünü almak için böyle romantik yöntemler arıyorsa hiç yapmadığı davranışlarda bulunuyorsa haa bide ayrıldık ama bak hatırlıyorum muhabbeti yapıyorsa zaten bu içten değildir.Birlikteykende böyle romantik davranışlarını sürekli yapıyorsa anlarım onu, tarzı derim.Belki istediğin parayıda bu emeklere saymıştır.Boşver canım bence bidaha isteme o bu konuda dönmedikçe para konusunu açma çünkü çok sinirin bozulur iyice yıpranırsın.Olayı tamamen kapatırsan hiçbir görüşme bağın kalmazsa unutma evresinede o kadar çabuk geçersin.

Yaptıkları konuştukları bahane bulunacak şeyler değil,zor günde yanında olmayan adamı evlilikte ne yapcaksın.hepimiz biliyoruz evlenince bir süre sonra aşkın felan olmayacağını, insan olarak birbirini sevmek,değer verip dost olarak kalabilmek yoksa bu tip entrikalarla nasıl hayat arkadaşı olunur.Sen en doğru kararı almışsın.Kendin içinde ailen içinde.için rahat olsun.

Herşeyden önce senin annen eli öpülesi bir anneymiş gerçekten..her anne bu kadar iyi olmaz bunu unutma..çok şanslısın..annenin ailenin kıymetini bil..böyle bir beladan kurtulduğun için de hem şükret hem sadaka ver..başından sonuna kadar okudum yazıyı..aceba aceba aceba..hep şeytanın vesvesesi..allah inşallah kıymetini bilecek birisini şıkarır karşına..o adam senin hayatını tek kelimeyle mahvederdi..dua et ki rabbim buna izin vermemiş ..herkes seninkadar şanslı olmaz..bunu ilerleyen zamanlarda anlıcaksın..sabret-duat et..kendini yıpratma.kimse senden daha değerli değil

aynen cnm kimse kişinin kendiisnden değerli değil ama bazende insan bunu unutuo unutmasada başaramıo. Ama yardımlarınızla hallettim inş artık bu işi...
hani hep aceba aceba dedim diyosun ya sana bi acaba dedirtecek bi olay daha anlatayım siz yorumlayın artık...
nişanlımın bi akrabası vardı giymediği kıyafetlerini yolllamış onlara o da bana dediki sana getireyimmi...bende istemem başkasının kıyafetini dedim.. zaten sen çok havalısın falan gibi konuşmalar yaptı... neyse sen bilirsin dedim memleketten dönüşte bir koli 2. el çamaşır diyrm çünki öyle almış getirmiş bana.. Annem baban görmeden kaldır şunları dedi ama nasıl canım sıkıldı.. başkasının kıyafetlerini nişanlısına getiren varmıdır ya...

MERHABA CANIM
bence yat kalk Allah'a dua et sevdiği kuluymuşsun bu ne ya sana yaptığı saygısızlığı boşver o kim oluyor da ailene böyle saygısızlık yapıyor boşver hiç düşünme bile ya

Bu arada bu verdiğin ne parası..ne kadar verdin??

sözüm ona düğün için biriktirdiğimiz para canım. para biriktir para biriktir diye sürekli baskı yapıodu bana onun hesabına yollydm ben o ay ne kadra elimde kaldıysa100-200 toplamda 1300 gönderdim (yüzük parasıda dahil içinde yani) ama bana sürekli para biriktrmysn az biriktrysn diyodu bi gün dedim sen ne kadar biriktirdin? yani toplamda ne kadra paramız oldu? hiç dedi nasıl yani dedim o ara beyefendi arabasını değişmiştim orda kullandım parayı dedi. bende ama o bizim düğün için biriktirdiğimiz paraydı neden harcadın dediğimde senin benim mi var ayrı gayrımız mı var dedi. bende o zaman bundan sonra benim hesabıma yolla dedim. ben en azından dokunmam o paraya dedim ama yollamadı tabi.. ayrıldıktan sonra istedim parayı bana gelinlerine aldırdığı doğum günü hediyesi falan vardı parasını vermemişti , ses sistemi almıştım kendisine annesine pijama hepsini ekledim istedim parayı... benim amacım bu durumun karşısında ne yapacağıydı çünki bu konuda arkadaşım çok ısrar etti bu adamın derdi para böyle bi mesaj at bak göreceksin sonucu diye zor ikna oldum ama attım mesajı. ve karşılık mesajı olarak bana dediki kurban bayramında ortaklaşa kurban kesmiştik onu ve anneme bluz babama gömlek amlıştı onları düşmemeişin dedi :))) bende onlarıda düş kalan 900 tl onu yatır dedim ama hala ses yok...

Sadece yuhh diyorum arkadaşım kusura bakma, konunu yarısına okudum, yemin ediyorum dayanamadım kalanı okumaya.Olur mu ya ne demek, daha evlenmeden boşanırsak, nafaka vs.
Sakın sakın hiç üzülme, Söyledikleri çok çirkin şeyler..
Dua et Rabbim karşına kıymetini bilecek insanlar çıkarsın.

Amin arkadaşım. İnş Rabbim iyilerle karşılaştırır bundan sonra hepimizi.

ne demek daha evlenmeden boşanmak,nafaka falan demişin ya bu sözleri söylediğinde hep şaka yaptım diodu bende kendimi şaka olmasını inandrydm.. art niyet hiç düşünmydm.. keşke düşünseydim....

MERHABA CANIM
bence yat kalk Allah'a dua et sevdiği kuluymuşsun bu ne ya sana yaptığı saygısızlığı boşver o kim oluyor da ailene böyle saygısızlık yapıyor boşver hiç düşünme bile ya

cnm zaten kendime yapılana susydm annem ve kızkardeşim işin içine girince susamadım....

keşke kendimede susmasaydım...

onla ilgili içindeki herşeyi boşalt bence ve tamamen kapa bu defteri önüne bak...inan bana herkes ondan ayrıldığına seviniyordur her anne kızının rahat mutlu bi evlilik yapmasnı ister

valla arkadaşım içim yanıyor dedinya bu cümlen yüzünden benim acayip sinirim bozuldu.ben senin yerinde olsaydım bana yaptıkları bir kenara anneme karşı sarf ettiği,aklı sıra şaka kılıfının içine sakladığı cümleler yüzünden o nişan yüzüğünü yedirirdim ona.bence bu adamdan kurtulduğun için bir tane koyun al kes hayrına mahallenizdeki durumu olmayanlara dağıt.karşına hayırlı birisi çıkması için sana bol bol dua etsinler.bi hanzodan ayrıldım o yüzdende kestim diyede söyle.

Evet canım nişanlıyım şuan evlilik eylülde inşallah.Sağol tatlım hayırlıysa Allah devamını erdirsin inş. Ya zaten biri senin gönlünü almak için böyle romantik yöntemler arıyorsa hiç yapmadığı davranışlarda bulunuyorsa haa bide ayrıldık ama bak hatırlıyorum muhabbeti yapıyorsa zaten bu içten değildir.Birlikteykende böyle romantik davranışlarını sürekli yapıyorsa anlarım onu, tarzı derim.Belki istediğin parayıda bu emeklere saymıştır.Boşver canım bence bidaha isteme o bu konuda dönmedikçe para konusunu açma çünkü çok sinirin bozulur iyice yıpranırsın.Olayı tamamen kapatırsan hiçbir görüşme bağın kalmazsa unutma evresinede o kadar çabuk geçersin.

Yaptıkları konuştukları bahane bulunacak şeyler değil,zor günde yanında olmayan adamı evlilikte ne yapcaksın.hepimiz biliyoruz evlenince bir süre sonra aşkın felan olmayacağını, insan olarak birbirini sevmek,değer verip dost olarak kalabilmek yoksa bu tip entrikalarla nasıl hayat arkadaşı olunur.Sen en doğru kararı almışsın.Kendin içinde ailen içinde.için rahat olsun.

Cnm... Allah mutluluğunuz daim etsin eylülde çok güzel bi düğünle mutluluğunuz katlansın inş...

evet zor günümde yanımda olmadı ben ameliyattayken annemle beraber beni o kapıda beklemeliydi.. gidipte il müdürlüğüne oturmamalıydı... eş durumu için gitmişmiş... ne alaka ...benim 5.5 saat ağır ameliyatım süresince aklına eş durumu nasıl gelebilio. ameliyatı atlatalım sonrasında eş durumunu gider konuşuruz. ameliyattan çıktıktan yarım saat sonra yanımdaydı.. benim ameliyat kulaktan olduğu için ameliyattan 3 saat sonra su içmem serbestti.. 3 sat dolunca pipet pipet diye annem dolanmış ortalıkta odada kızkardeşim,annem ve o var gidipte alıp geleyim demeiş.. annem kızkardeşimi göndermiş... sonrasında istediğim bi deodarantı almadı.. bi çikolata istedim 1 tane alıp getirmiş ya bunlar laf olmaz ama yorumlarını merak ettiğim için anlatyrm. hani dolapta satılan kinder pinguler varya ( çok severdim onları artık yemek istemyrm) ondan istedim 1 tane aldı getirdi. zeytin almadı..ya o günki zor durumumda bana daha farklı davranabilirdi. milletin getirdiği çiçeği görünce gidip kendi basit bi çiçek aldı üzerinde yazısı bile yoktu...bi geçmiş olsun yazar yazdırı insan dimi .. ama belki kızacaksınız çok şey bekliosun diye ama olması gerkenler bunlar değilmi....

onla ilgili içindeki herşeyi boşalt bence ve tamamen kapa bu defteri önüne bak...inan bana herkes ondan ayrıldığına seviniyordur her anne kızının rahat mutlu bi evlilik yapmasnı ister

aynen canım annem sana değer vermediğini gördüm nasıl gözgöregöre ben bu adama güveneyim dio.. oda millete hep annesi ayırdı bizi diomuş...

valla arkadaşım içim yanıyor dedinya bu cümlen yüzünden benim acayip sinirim bozuldu.ben senin yerinde olsaydım bana yaptıkları bir kenara anneme karşı sarf ettiği,aklı sıra şaka kılıfının içine sakladığı cümleler yüzünden o nişan yüzüğünü yedirirdim ona.bence bu adamdan kurtulduğun için bir tane koyun al kes hayrına mahallenizdeki durumu olmayanlara dağıt.karşına hayırlı birisi çıkması için sana bol bol dua etsinler.bi hanzodan ayrıldım o yüzdende kestim diyede söyle.

canım içim yanıo çünki hem yapılanlar zoruma gidio hem hayallerim boşa çıktı .. hem benim çok ii diye bildiğim insan gözümün önünde değişti..
hala kendimi rüyada gibi hissettiğim zamanlar oluyo.. bunlar gerçek olmasaydı keşke bunlar yaşanmasaydı diorum....
bana yapmadığını yeni nişanlanacağı kişiye yapacak benim günahım neydi diorum... :KK43:((
bunların hepsine içim yanıooo...

bazen insan doğruyu görmek ve karar vermek için biraz desteğe ihtiyaç duyuyor..iyi ki varsınız..bu başlıktan bana destek olmaya, fikirlerinizi paylaşmaya devam ederseniz çok mutlu olurum..

ayyy okuyamadım sonuna kadar şiştim resmen !!!!

sen bu insana bu kadar sabrettin sabır küpü olman lazım ben çıldırırdım herhalde

ne demek ya senin maaşın sen haketmiyorsun eşşek gibi uyudun annen çamaşırlarını filan yıkıyor üstüne ukalalık diz boyu

Kusura bakma canım ama hata sende sınırlarını koruyamamışsın

Tamam sevgi önemli ama bir yere kadar sevmek aşkla ömür geçmez saygı olması lazım fedakarlık karşılık olması lazım

Yinede kınamıyorum başıma gelir filan Rabbim korusun mazallah

Şimdi yavru kuşum

Sen önce kendine değer ver kendini sev

Nişanı bozmakla uçurumun kenarından dönmüşsün HOŞGELDİN huzurlu yaşama

Hiç düzelirmiydi ben mi kuruntu yapıyordum gibi şeyler düşünme çünkü insanlar değişmez sadece kişiliklerini saklarlar o da bir yere kadar

Rabbim seni ve hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

SEVGİYLE KAL....

ayyy okuyamadım sonuna kadar şiştim resmen !!!!

sen bu insana bu kadar sabrettin sabır küpü olman lazım ben çıldırırdım herhalde

ne demek ya senin maaşın sen haketmiyorsun eşşek gibi uyudun annen çamaşırlarını filan yıkıyor üstüne ukalalık diz boyu

Kusura bakma canım ama hata sende sınırlarını koruyamamışsın

Tamam sevgi önemli ama bir yere kadar sevmek aşkla ömür geçmez saygı olması lazım fedakarlık karşılık olması lazım

Yinede kınamıyorum başıma gelir filan Rabbim korusun mazallah

Şimdi yavru kuşum

Sen önce kendine değer ver kendini sev

Nişanı bozmakla uçurumun kenarından dönmüşsün HOŞGELDİN huzurlu yaşama

Hiç düzelirmiydi ben mi kuruntu yapıyordum gibi şeyler düşünme çünkü insanlar değişmez sadece kişiliklerini saklarlar o da bir yere kadar

Rabbim seni ve hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

SEVGİYLE KAL....

cnm...hata sende sınırlarını koruyammaışın demişin... haklısın aslında ama ben hiçbişey bozulmasın.. birbirmize saygızılık olmasın nişalıyken saygızılık olursa evlenince ne olur diye hep sessizce bişeyleri halletmek istedim ama ... beceremedim.. yapamadım... yürütemedim... adını sen koy artık ....

düzelirmiydi derken benden sonraki nişanlısını mutlu edermi diye düşünüp canım sıkılıo :KK43:((

cnm...hata sende sınırlarını koruyammaışın demişin... haklısın aslında ama ben hiçbişey bozulmasın.. birbirmize saygızılık olmasın nişalıyken saygızılık olursa evlenince ne olur diye hep sessizce bişeyleri halletmek istedim ama ... beceremedim.. yapamadım... yürütemedim... adını sen koy artık ....

düzelirmiydi derken benden sonraki nişanlısını mutlu edermi diye düşünüp canım sıkılıo :KK43:((

Canım benim daha çok taze ayrılığınız....
Bunları düşünmen normal yani canın acıyor sonuçta
Ama emin ol o kişilikteki biriyle evlenip yuva kuran insana Rabbim akıl fikir ihsan eylesin..
Boşver seni üzmesin de kimi mutlu ederse etsin
Zaten bu süreçten sonra seni çok mutlu eden biriyle olur geleceğin...
Teselli etmek için söylemiyorum bunları çok yakınlarımdan hatta ablamdan biliyorum.
Şimdi kızı var eşi ile birbirlerine saygı sevgi her anlamda yetiyorlar bazen imreniyorum onlara...
Seni üzmek adına söylemedim sınırlarını koruyamamışsın diye. Tabiki bilmiyordun seni nelerin beklediğini.
Hatalara yanlışlara muhakkak göz yumacağız ama gerektiği kadar.
Bundan sonraki yaşantında tartışmaktan korkma canım..
Çünkü insanlar tartıştıkça birbirlerini daha iyi tanıyorlar ve taşlar daha iyi oturuyor buna inananlardanım.
Sıkma güzel canını senin için senden daha değerlisi olmasın hayatında.
Hep mutlu olman dileğimle :KK54:

Canım benim daha çok taze ayrılığınız....
Bunları düşünmen normal yani canın acıyor sonuçta
Ama emin ol o kişilikteki biriyle evlenip yuva kuran insana Rabbim akıl fikir ihsan eylesin..
Boşver seni üzmesin de kimi mutlu ederse etsin
Zaten bu süreçten sonra seni çok mutlu eden biriyle olur geleceğin...
Teselli etmek için söylemiyorum bunları çok yakınlarımdan hatta ablamdan biliyorum.
Şimdi kızı var eşi ile birbirlerine saygı sevgi her anlamda yetiyorlar bazen imreniyorum onlara...
Seni üzmek adına söylemedim sınırlarını koruyamamışsın diye. Tabiki bilmiyordun seni nelerin beklediğini.
Hatalara yanlışlara muhakkak göz yumacağız ama gerektiği kadar.
Bundan sonraki yaşantında tartışmaktan korkma canım..
Çünkü insanlar tartıştıkça birbirlerini daha iyi tanıyorlar ve taşlar daha iyi oturuyor buna inananlardanım.
Sıkma güzel canını senin için senden daha değerlisi olmasın hayatında.
Hep mutlu olman dileğimle :KK54:

ayyy ne güzel bi cümle BU SÜREÇTEN SONRA SENİ ÇOK MUTLU EDEN BİRİYLE OLUR GELECEĞİN :)))) İNŞŞŞŞŞŞŞ öyle olur...

ablandamı nişandan ayrılmıştı ?
tartışmaktan korkmak değilde canım bu adamla tartışamıyodunda... her söze verecek cevabı vardı.. ne bilimm hep o haklıydı hep mükemmeldi rahatca kızıp bağırabilioduu ....

ayyy ne güzel bi cümle BU SÜREÇTEN SONRA SENİ ÇOK MUTLU EDEN BİRİYLE OLUR GELECEĞİN :)))) İNŞŞŞŞŞŞŞ öyle olur...

ablandamı nişandan ayrılmıştı ?
tartışmaktan korkmak değilde canım bu adamla tartışamıyodunda... her söze verecek cevabı vardı.. ne bilimm hep o haklıydı hep mükemmeldi rahatca kızıp bağırabilioduu ....

evet çok zor toparladı kendisini..
yaklaşık 5 ay sonra tanıştı eniştemle..
Tam da olmaz dediği anda çıkıverdi karşısına şimdi ise ablam eniştem için Rabbim'im en güzel hediyesi diyor :)) Maşşallah..
Herşey iyi olur güzel olur hoş olur...
Senin için büyük bir sınavmış
Mükafatını görürsün.. Rabbim sana ayrılma gücünü verdiyse Seni çok seviyor belli :))
Bol bol dua et.. Ondan başkası hiçbir çare veremez bize...
İlerleyen süreçlerini takip edicem canım..
Olumlu düşün olumlu olsun herşey :KK66:)

Cnm... Allah mutluluğunuz daim etsin eylülde çok güzel bi düğünle mutluluğunuz katlansın inş...

evet zor günümde yanımda olmadı ben ameliyattayken annemle beraber beni o kapıda beklemeliydi.. gidipte il müdürlüğüne oturmamalıydı... eş durumu için gitmişmiş... ne alaka ...benim 5.5 saat ağır ameliyatım süresince aklına eş durumu nasıl gelebilio. ameliyatı atlatalım sonrasında eş durumunu gider konuşuruz. ameliyattan çıktıktan yarım saat sonra yanımdaydı.. benim ameliyat kulaktan olduğu için ameliyattan 3 saat sonra su içmem serbestti.. 3 sat dolunca pipet pipet diye annem dolanmış ortalıkta odada kızkardeşim,annem ve o var gidipte alıp geleyim demeiş.. annem kızkardeşimi göndermiş... sonrasında istediğim bi deodarantı almadı.. bi çikolata istedim 1 tane alıp getirmiş ya bunlar laf olmaz ama yorumlarını merak ettiğim için anlatyrm. hani dolapta satılan kinder pinguler varya ( çok severdim onları artık yemek istemyrm) ondan istedim 1 tane aldı getirdi. zeytin almadı..ya o günki zor durumumda bana daha farklı davranabilirdi. milletin getirdiği çiçeği görünce gidip kendi basit bi çiçek aldı üzerinde yazısı bile yoktu...bi geçmiş olsun yazar yazdırı insan dimi .. ama belki kızacaksınız çok şey bekliosun diye ama olması gerkenler bunlar değilmi....

İyi dileklerin için sağol canım :) inş hayırlıysa devam etsin..Saçmalama canım çok şey bekliyorsun diye düşünürmüyüm hiç normal şeyler bunlar zaten bunları bekleme durumundaysan bir tuaflık vardır kendi düşünmesi lazım sürekli bir isteğin varmı canın birşey istiyormu diye sorması sevdiğin şeyleri bilip getirmesi lazım bol bol,hastalık bu yani ağır ameliyat diyorsun üstelik koca adamlar bile hastayken bebek gibi oluyor bayanız yani ilgi bekleriz sevgi bekleriz çok normal.canım bu arada kaç keredir yazarken aklımda unutuyorum kulak ameliyatı demişsin iyi misin şimdi ? umarım geçmiştir tamamen rahatsızlığın çok geçmiş olsun. yaptığı şeyler formalite,para muhabbeti tam bir rezillik.biriktirdiğiniz paranın onun hesabında olması baştan saçmalık.canım merak etme senin için çoktan soğumuşturda sen hala farkında değilsin.kendinde sorunlar olduğuna inanmış henüz beklentilerinin gayet normal olduğunu kabullenememişsin.az kaldı az düzelceksin yakında :KK34:

mrb bayanlar yardımınıza sohbetinize ihtiyacım var ... 1 yıldır tandığım sevgilimle temmuz ayında nişanlandık 6 ay nişan sonucunda ocak ayının son haftasında benim kararımla ayrıldık yaşadığım olayları anlatayım sizlerde düşüncelerinizi söyleyin lütfen

:KK43: inanın nerden başlayacağımı bile bilmyrm anlatmaya başlayım eksik kalan yerler olursa (ki eminim olacak) yeni mesajlarla tamamlarım. Nişandan 2 ay sonra nişanlımdan bana bi tek taş almasını istedim çünki nişanda hiç takı falan yapılmadı adetlerinde yokmuş maddi durumlarıda iyi değilmiş bizde çok üstünde durmadık ama bi tektaşım olsun istedim . nişanlımda (eski nişanlım artık) :KK43: bende kamuda mühendis olarak çalışyrz , bana her ay maaşını ne yaptın ne kadar biriktirdin gibi sorular sorardı bende araba almıştım onu ödüodum ve para biriktiremiodum ( aslında daha önce para biriktirdim onun hesabına yolladım biriktirdiğim parayı bana sormadan harcamış o yüzden biriktirme hevesim kaçmıştı) her ayın 15 inde hesap günümüzdü ne yaptın? nereye harcadın? niye biriktirmiosun? tek taş istediğimdede bana dediki sen para biriktirmiosun o yüzden tek taşı haketmiosun. bende ben nişanlanmakla tektaşı hakettiğimi düşünym dedim tabi umursamadı.

nişanlandığımız hafta doğumgünümdü o aralar kendime telefon alacaktım nişanlım ben alayım sana doğum günü hediyesi dedi 6 ay nişanlılık süresi boyunca bi telefon alamadı. gidip bakyrz almadan dönüyoruz. telefon almadığı gibi 1 dilim pasta yiyelim bile demedi çok üzüldüm bu duruma ben onun doğumgününde özel pasta yaptırmıştım 2 ayrı pakette hediyesini almıştım doğumgününü kutladım ama onun umursamaması çok üzdü beni. ben sevmem doğumgünü hediyesi doğumgünü kutlamasını falan dede halbuki kardeşinin eşinin yani gelinlerinin doğumgününde ona hediye almıştı hatta bana aldırmıştı hediyesini memlekete giderken götürmüştü. onu neden düşünüosunda beni düşünmedin deyince ama o bana birsürü hediye aldı dio ve çok ısrar etti doğumgünümde hediye al diye dedi sanki ben ona hiç hediye almadım herneyse.

nişanlım annemin yanında bana sen kadrolu mühendissin ne olursan ol seninle evlenirim gibi bi cümle kurdu annemle gözgöze baktık şaşkınlığımzıdan sustuk. sonra ne demek istedin diye sordum şaka yaptım dedi ve sonraları hep kurdu bu cümleyi ve bunun yanısıra evlendiğimizde boşanırsak sana nafaka davası açarım artık erkeğinde nafaka alma hakkı var dedi sonra bunada şaka yaptım dedi.

yine annemin yanında evlendikten sonra kızını döversem ne yaparsın dedi annemde karşında beni bulursun dedi ama bunu bana sürekli evliliğimizde şiddet var diyerek hatırlattı. ve sonrasında bunada şaka dedi.ben kendi memlketimde çalşyrm bi ilçede hergün gidiş geliş yapyrm evimd ekalyrm nişanlım başka ilçede çalışıo hafta sonları geliodu bize kalmaya bi hafta sonu ben ondan sonra uyanmıştım kalktım mutfakta oturuolar annem kızkardeşim de var bana dediki eşek gibi yattın bende ona sende eşek gibi yattın dedin ama nasıl zoruma gitti ne demek ya eşek gibi yattın !! ocak ayının ilk haftası bi ameliyat geçirdim ameliyatım 6 saat sürdü ameliyata sabah 10-10.30 gibi alacaklardı beni sabah 9 da geldi doktor hazırlan diye aradım nişanlımı telefonu meşgule aldı ben gittim ameliyata. meşgule aldığı sıradan müdür yardımcısnın yanındaymış bana mesaj atıo o sabah benim ameliyata gireceğimi bile bile telefonu meşgule alması çok canımı sıktı ve o şekilde gittim ameliyata.

ameliyat bitipde çıktğımda yanımda sadece annemi gördüm nişanlım yoktu ben ameliyattaken beklemediğini zannediyodum beyefendi beklemiş bizim kurumun il müdürlüğüne gitmiş orda oturmuş falan fişman ben çıktıktan sonra geldi nerdesin dedim buurdaydım dedi bana ama ben orda olmadığını biliodum ve sonra itirafda etti. 10 gün yattımhastanede kendisine duş alamdığımı sürekli ilaç içtiğim içinde kötü koktuğumu ve gelirken bi deodorant almasını istedim ve almadı. kızkardeşimle markete gitmişler ablam bundan istio demiş boşver onların yarısı boş çıkıo demiş ve almamış!! yine hastanede 10 gün boyunca bişey yiyemedim ve songün akşamı canım zeytin istedi kahvaltıda verdikleir vardı onu yedim ama daha yiycem annem nişanlıma git alda gel dedi oda bana sordu ben kimseye git al diyemem gerek yok dedim ve gitmedi oturdu. belki ben suçluyum gerek yok dediğim için ama git al diyemem ki .

neyse hastaneden eve çıktık beni yatırdılar eve nişanlım anneme demişki sağır kızı bana verdiniz ( kulak ameliyatı geçirmiştim ) annemde sana kız falan vermedim kızım evimde istemezsen gidebiirsin demiş şaka yaptım demiş susmuş. anneannem benim yanımda oturuodu geldi içeri aynısını ona söyledi sağır torununu bana verdiniz diye ananemde o istermiydi hasta olmayı falan dedi ama benim nasıl zoruma gitti. şakaysa bile ben düzeldikten sonra yapmalıydı bu şakayı öyle değilmi !!!

o gün geçmiş olsuna çok samimi 2 komşumuz geldi oturuyorz anneme demişki nişanlım hastanın yanında oturmasınlar mikrop kapar ben kovacam bu kadınları demiş annemde sakın öyle bişey yapma çok ayıp olur kovmak ne demek falan demiş. nişanlımın annesi 5 gün sonra falan bana geçmiş olsuna geldi başka şehirden geldi belki ayıp diyeceksiniz bana ama gelirken insan bişey bekli bi terlik bi pijama takımı ne bilim bi geçmiş olsun hediyesi bide kayınvalide olduğu için hani bi değer bekliosun kadın gelirken 2 avuç bulgur,2 avuç mısır 1 su bardağı gelir gelmez 1 lt pet şişesinin dibinde pekmez , 5 kg süt getirmiş ama bunları getirene kadar bi terlik al gel hani durumları benim ailemden daha iyi maddi durumları olmasa anlycam. bid e kayınvalidem anneme maddi durumumuz iyi değil altın yapamadık falan deyince annem gençler anlaşsın benim altınım o demiş ve kadın bana geçmiş olsuna geldiğinde kolunda 3 adet trabzon burması ( 50 grmmış) madem yok sen nasl takıosun bid ebunlar benim dio ne bilim eşe dosta etrafa yardım ediolarmış durumu iyi olmayan insanlara onlardan bahsedio ama gelin kızlarına bi küçük altın bile yapmadıkları gibi oğlu bi tek taş bile alamadı. annesi hem bana geçmiş olsuna gelio hemde 1 valiz küçük oğlunun ( küçük dediğimd 15 yaşında) kirli kıyafetlerini getirmiş bunlar yıkanacak demiş anneme annem yıkamış onları kadın günlerdir ayakta gelen giden bende yatyrm yardım edemyrm zaten kış günü çamaşırları kurutmuş sonra oğlu giydiğindede ütüsüzmü giydin onları demiş. annem çıldırmış bu yorgunluğun üstünebide ütümü yapayım diye belli etmemiş tabi. bide nişanlım annesi bizdeyken nişanlım kendi evindeydi ilçede yani aradı beni napıosunuz diye kardeşide dışarı çıkmıştı onu söyledim bana bağırdı telefonda o çocuk hasta bu soğukta niye dışarı çıkıo dedim benim haberim bile yok annene sor. !! sonra kendikendime nişanlıyken kardeşi üşütecek dışarı soğuk niye dışarı çıkmasına izin verdin diye bana ameliyatlı yatağımda bağıran insan evlenince daha büyüğünü yapar dedim.!!!

Düğün konusundada anlaşamadık memlketlerinde 11 şubatta düğün salonu boşmuş ısrarla o tarihte yapalım diye ben ocakta büyük bi ameliyat geçircem nasıl olcak diyorum ne olcak dio e diyorum başka tarihte boş yer yokmu yok dio en son kesinlikle olmaz dedim. hem biz ailelerden hiç bişey beklemediğimiz gibi herşeyi biz yapalım demiştik 2 tarafta düğün yapmayalım masrafa gerek yok dedi bana bende çok istyrm kendi doğduğum büydüğüm yerd gelinlik giymeyi dedim kapının önünde kına yaparıuz orda giy gelnliği dedi.

nasıl olsa ikimiz de çalşyrz çok şükür maaşımız ii bi defa olcak ben istyrm düğün kred çekelim öderiz dedimsede ikna edemedim fazimi ödüycez kredi çekip dedi tamam dedeim sadece orda düğün olsun bu sefer gelinlik problem oldu kuzeninin eşi başka bi şehirde gelinlikçi ordan alalım dedei bende gelinlik için niye oraya gidyrz burda yokmu snaki gelinlikçi deidm gitmem gelinlik için oraya dedeim ve bana çok afedersiniz ama s..e s..k. ordan alacaksın gelinliği dedei ve ben şok oldum !!!

daha anlatacak çok şey var ama şuan işyerindeyim aklıma geldikçe yazarım herşeye bütün yaşadıklarıma rağmen içim acıo acaba düzelirmiydi diorum bu olayalar beni çok doldurdu ve bi anda attım nişanı ayrıldıktan sonra tektaş falan aldı ama benim için bi önemi kalmamıştı. Annemede bazı saygızılıkları oldu annem kilolu 50 yaşlarında bi kadın yakalarında leopar deseni olan bi bluz giymişti anneme çok sexy olmuşun dedi annem çok bozuldu. bide gelirken memleketinde bize dağ çayı getirişti annemde bunu demleyim dedi nişanlımda demleme kır at bardakta kendi rengini versin dedi annemde her ikisinide deneyim hangisi hoşumuza giderse öyle yapalım dedi annemin bu sözünün üstüne baş parmağını sallayarak anneme ' sen çok inat bi kadınsın ben seni denedim dedi . seni kimse çekmez hele benim annem hiç çekmez dedi ' biz bi şok daha hiçbişey diyemedik sadece annem oğlum annenle ne alaksı var niye beni çeksin falan dedi ama kadın şaşkınlıktan cümle kuramadı.işte bu olayların gelişmesiyle annem kızım sen bu çocukla yapamazsın bu hanzonun teki sana kıymet vermez değer vermez dedi bende dolmuştum zaten konuşma hakkı bile bırakmadan ayrıldım. sonrasında içim yandı acaba düzelirmiydi dedim ama bitti artık.

inş hakkımda hayırlısı olmuştur ..:KK43:(((

Ayy okurken çok sinir oldum kusura bakma canım ama hiç sevmem böyle hesapçı erkekleride insanlarıda senin bu eski nişanlı resmen hesapçı pinti paragöz herifin biriymiş emin ol maaşlı kamuda memur olarak çalışıyorsun diye nişanlanmışdır inceden inceye herşeyin hesaplarını yapar böyleleri şimdide seni kaçırdığına çok pişmandır böyleleri asla maaşı olmayan birileriyle evlenmez ne inceden hesap yapar onlar ığğğ böyle adam çekilirmi ömür boyu senin paranıda yerdi bu baksana kendinden bir kuruş para çıkmasın üstelik senin biriktirdiğin parayı harcamaya çekinmesin utanmasın sana alacağı bir deodorantın hesabını yapsın tektaş alırmı bu sana sen anlayamamışmısın canım birde kaba hanzonun biri annen doğru söylemiş elin oğlunu senmi eğitecen boşver işinmi yok kocamı yok adammı yok sevecek erkekmi yok dünyüdü bırak karşına hayat boyu nerden buldum ben bunu demeyeceğin birilerinin çıkmasını bekle asla ve aslada dönüp arkana bile bakma

canım içim yanıo çünki hem yapılanlar zoruma gidio hem hayallerim boşa çıktı .. hem benim çok ii diye bildiğim insan gözümün önünde değişti..
hala kendimi rüyada gibi hissettiğim zamanlar oluyo.. bunlar gerçek olmasaydı keşke bunlar yaşanmasaydı diorum....
bana yapmadığını yeni nişanlanacağı kişiye yapacak benim günahım neydi diorum... :KK43:((
bunların hepsine içim yanıooo...

Emin ol yeni nişanlanacağı kişiyede yapmaz yaparsada parasını bilki kız vermişdir yada kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyordur hesapçı o hesapçı hesaplamadan hiç birşey yapmaz

X