- Konu Sahibi omrumu_yedi
cnm sen nişanlımısın ? evlendinmi?.. Allahım mutluluğunuzu daim etsin ..sorun yaşatmasın inş...
cnm ben herşeye rağmen çok severken bi anda ayrıldım... anneme yaptığı saygızılıkların yanısıra parmak sallayarak kadına kimse seni çekmez hele benim annem hiç çekmez gibi laf edince hasta yatağımda ne oluyo dedim ya... ama sesimde çıkmadı çünki sargılıydım...
kızkardeşim daha 12 yaşında.. evlense çocuk doğurur demesi...
hastanede deodorant istememem rağmen alıp getirememesi..
annem benden için bugün çikolata yedi diye sevindiğini gören kuzenimin bi poşet getirdiği çikolatayı hakan abimin (nişanlımın amcasının oğlu) çocukların götüreyim birazını demesi.. belki basit bişey ama altı üstü çikolata giderken git marketten al götür hastanedeki çikolataya niye tenezzül ediosun.. hem kendini hem beni küçük düşürüosun...
eve çıktıktan sonra sağır kızı bana verdiniz demesi...annemin tepki gösterdikten sonra aynı cümleyi anneanneme kurması...
annesi bana geçmiş olsuna geldi küçük oğluyla oğlan 8. sınıfta gelirken bir valiz çamaşır getiripte bunlar yıkancak gibi konuşması..
beni arayıp kardeşim ne yapıo diye sorduğunda dışarı çıktı biraz dolaşacakmış dediğimde dışarı soğuk o çocuk hasata öksürüo niye gönderiosunuz diye bağırması...( daha sonra sana bağırmadım orda anneme bağırdım dedi ama bana bağırması gereksizdi çünki ben hasta yatağımdaydım.)
işte güzelim bunların hepsi üst üste yaşanınca dedim kendi kendime nasıl olcak bu iş kötü günümde bana bunları yaşatıo.. ha bu arada ( çok uzatyrm kusura bakmayın ama anca buraya yazınca rahatlyrm) cuma ameliyattan çıktım cumartesi günü bana dioki internetten hesabını aç bakalım ne kadar paran var... 4 aydır söz verdin 500,500 biriktirsen 2 milyar para olcak hesabında hadi kalk aç varmı o kadar.. bu cümle beni o kadar yaraladıki bana ağrın varmı? kendini nasıl hissediosun? bi isteğin varmı gibilerinden sorması gerekirken bana hesabımdaki parayı soruo....
ameliyattan bir gün önce de bana dediki aslında senin adına kredi çekseydik ne olur ne olmaz !!!!!!!!!!
bu ne demek Allah aşkına ameliyatta ölürsen para bana kalır demek değilmi.. tabi sonra gülüo şaka yapyrm dio... ( ay şimdi bile nasıl sinirlendim)
bide ameliyata girmeden interaktif şifrelerini versen bana ne olur ne olmaz dio bende not et söylyrm dedim şaka yaptım dio....
işte bunların sonucunda annem ve benim patlamamla bitti...telefonda söyledim ayrıldım ben diye... kendi memleketine gitmişti.. 10 gün sonra çıktı geldi elinde bi çiçek....babam normal davrandı konuştu ama annem yüzüne bakmadı... bana dioki benim hastaneden çıktıktan 1 gün sonra 45 yaşlarında kanser hastası olan halasının oğlu vefat etmişti. cenezemiz vardı çok moralim bozuktu ne söylediğimi bilmydm psikoljim bozulmuştu kusura bakma beni affet... bundan sonra sen ne istersen nasıl istersen öyle olacak san akayseride düğünde yaparım ne istersen yaparım deyince zamanında tektaşı bile çok gördün sen bana dedim...eşekliğime ver dio...
1 kere eve 3 kerede iş yerime geldi iş yerime ilk geldiğinde 14 şubattı bak ayrıldık ama sevgililer gününü düşünyrm dedi..tektaşı,1 demet çiçek,resimli pasta yaptırmış getirmişti..(bunlarıda başkasından akıl alarak yaptığını düşünyrm çünki kendi düşüncesi olsaydı daha öncede yapardı böyle incelikler)... daha sonra 1 daha geldi en son 8 mart dünya kadınlar gününde geldi o günde kalpli kırmızı bir pasta ve çiçek getirmişti...ayrıldın ama kadınlar gününü bile düşünyrm dedi.. ama ben bu kadar olayın üstüne heyecanımı,güvenimi kaybettiğimi artık aileminde istemediğini söyledim...
1 hafta sonra falanda ondaki paramı istedim o zamana kadar mesaj atıodu barışma çabaları vardı parayı isteyince herşey bitti...
Evet canım nişanlıyım şuan evlilik eylülde inşallah.Sağol tatlım hayırlıysa Allah devamını erdirsin inş. Ya zaten biri senin gönlünü almak için böyle romantik yöntemler arıyorsa hiç yapmadığı davranışlarda bulunuyorsa haa bide ayrıldık ama bak hatırlıyorum muhabbeti yapıyorsa zaten bu içten değildir.Birlikteykende böyle romantik davranışlarını sürekli yapıyorsa anlarım onu, tarzı derim.Belki istediğin parayıda bu emeklere saymıştır.Boşver canım bence bidaha isteme o bu konuda dönmedikçe para konusunu açma çünkü çok sinirin bozulur iyice yıpranırsın.Olayı tamamen kapatırsan hiçbir görüşme bağın kalmazsa unutma evresinede o kadar çabuk geçersin.
Yaptıkları konuştukları bahane bulunacak şeyler değil,zor günde yanında olmayan adamı evlilikte ne yapcaksın.hepimiz biliyoruz evlenince bir süre sonra aşkın felan olmayacağını, insan olarak birbirini sevmek,değer verip dost olarak kalabilmek yoksa bu tip entrikalarla nasıl hayat arkadaşı olunur.Sen en doğru kararı almışsın.Kendin içinde ailen içinde.için rahat olsun.