- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
- Konu Sahibi omrumu_yedi
Bence ayrılmanız çok yerinde bir karar olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok zor toparladı kendisini..
yaklaşık 5 ay sonra tanıştı eniştemle..
Tam da olmaz dediği anda çıkıverdi karşısına şimdi ise ablam eniştem için Rabbim'im en güzel hediyesi diyor :)) Maşşallah..
Herşey iyi olur güzel olur hoş olur...
Senin için büyük bir sınavmış
Mükafatını görürsün.. Rabbim sana ayrılma gücünü verdiyse Seni çok seviyor belli :))
Bol bol dua et.. Ondan başkası hiçbir çare veremez bize...
İlerleyen süreçlerini takip edicem canım..
Olumlu düşün olumlu olsun herşey )
İyi dileklerin için sağol canım :) inş hayırlıysa devam etsin..Saçmalama canım çok şey bekliyorsun diye düşünürmüyüm hiç normal şeyler bunlar zaten bunları bekleme durumundaysan bir tuaflık vardır kendi düşünmesi lazım sürekli bir isteğin varmı canın birşey istiyormu diye sorması sevdiğin şeyleri bilip getirmesi lazım bol bol,hastalık bu yani ağır ameliyat diyorsun üstelik koca adamlar bile hastayken bebek gibi oluyor bayanız yani ilgi bekleriz sevgi bekleriz çok normal.canım bu arada kaç keredir yazarken aklımda unutuyorum kulak ameliyatı demişsin iyi misin şimdi ? umarım geçmiştir tamamen rahatsızlığın çok geçmiş olsun. yaptığı şeyler formalite,para muhabbeti tam bir rezillik.biriktirdiğiniz paranın onun hesabında olması baştan saçmalık.canım merak etme senin için çoktan soğumuşturda sen hala farkında değilsin.kendinde sorunlar olduğuna inanmış henüz beklentilerinin gayet normal olduğunu kabullenememişsin.az kaldı az düzelceksin yakında
Ayy okurken çok sinir oldum kusura bakma canım ama hiç sevmem böyle hesapçı erkekleride insanlarıda senin bu eski nişanlı resmen hesapçı pinti paragöz herifin biriymiş emin ol maaşlı kamuda memur olarak çalışıyorsun diye nişanlanmışdır inceden inceye herşeyin hesaplarını yapar böyleleri şimdide seni kaçırdığına çok pişmandır böyleleri asla maaşı olmayan birileriyle evlenmez ne inceden hesap yapar onlar ığğğ böyle adam çekilirmi ömür boyu senin paranıda yerdi bu baksana kendinden bir kuruş para çıkmasın üstelik senin biriktirdiğin parayı harcamaya çekinmesin utanmasın sana alacağı bir deodorantın hesabını yapsın tektaş alırmı bu sana sen anlayamamışmısın canım birde kaba hanzonun biri annen doğru söylemiş elin oğlunu senmi eğitecen boşver işinmi yok kocamı yok adammı yok sevecek erkekmi yok dünyüdü bırak karşına hayat boyu nerden buldum ben bunu demeyeceğin birilerinin çıkmasını bekle asla ve aslada dönüp arkana bile bakma
Emin ol yeni nişanlanacağı kişiyede yapmaz yaparsada parasını bilki kız vermişdir yada kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyordur hesapçı o hesapçı hesaplamadan hiç birşey yapmaz
agzım acık okudum vallaha canım cok ıyı yapmıssın bu kadar kaba bırı olurmu sen naısl sevıdn boyle bırını bu adam evlensne daha beter olurdru hele o annen soyledıgı syeler ınanamadım ne akdar saygısız bıde hangı adette nısanda bır sye takılmazmıs sacmalamıslar en azıdan anası babası ana bır blezık takmalılardı o zaman nıye nısana gelmsıler ıkı yuzuk takın yeter aranızda cok salakca bence bu adamın aılesının yaptıkları sana sunu dıyım kadınlar ılıskılerde erkeklere daha cok deger veren taraf olur ben evlılıgım ve 30 yasıma kadar gordugum konuda savundugum bır ata sozu var Deveye diken İnsana s.ken yarasırmıs bu erkekler boyle deger verınde bı tarafları kalkıyor cok ıyı etmıssın ayrılmakla sakın uzulme kızım muhtesem yuzyılı ızlmeıyormusun pargalının kafa gıdecektı hatıce askından ne oldu sonra nıgar kalfaya yamuldu yanı ask yıne karına bırı cıkar hem bır sye dıyımmı ondan daha ıyısı cıkacgınada emınım cunku bu herıfe 10 uzerınden -10 verıyorum yanı her halukarda daha ıyısı cıkıcak o zaman bunlaır hatırladıkca ben safmısım dıyeceksın bu herıfı nasıl cekmısım dıyeceksın bu arada cok gecmıs olsun ..o dangalak eskı nısanlın senı sagır dıye dalga gecıyormus ya sana bır arkadasımı soylıyım kız seker hastası ıelrı duzeyde cocugu olmaması cok yuksek ve svegılısı olucumde vazgecmeme dedı evlendıler ve cok mutlular yanı gercek sevgı o yzudne uzulme cıkar karsına bırı
agzım acık okudum vallaha canım cok ıyı yapmıssın bu kadar kaba bırı olurmu sen naısl sevıdn boyle bırını bu adam evlensne daha beter olurdru hele o annen soyledıgı syeler ınanamadım ne akdar saygısız bıde hangı adette nısanda bır sye takılmazmıs sacmalamıslar en azıdan anası babası ana bır blezık takmalılardı o zaman nıye nısana gelmsıler ıkı yuzuk takın yeter aranızda cok salakca bence bu adamın aılesının yaptıkları sana sunu dıyım kadınlar ılıskılerde erkeklere daha cok deger veren taraf olur ben evlılıgım ve 30 yasıma kadar gordugum konuda savundugum bır ata sozu var Deveye diken İnsana s.ken yarasırmıs bu erkekler boyle deger verınde bı tarafları kalkıyor cok ıyı etmıssın ayrılmakla sakın uzulme kızım muhtesem yuzyılı ızlmeıyormusun pargalının kafa gıdecektı hatıce askından ne oldu sonra nıgar kalfaya yamuldu yanı ask yıne karına bırı cıkar hem bır sye dıyımmı ondan daha ıyısı cıkacgınada emınım cunku bu herıfe 10 uzerınden -10 verıyorum yanı her halukarda daha ıyısı cıkıcak o zaman bunlaır hatırladıkca ben safmısım dıyeceksın bu herıfı nasıl cekmısım dıyeceksın bu arada cok gecmıs olsun ..o dangalak eskı nısanlın senı sagır dıye dalga gecıyormus ya sana bır arkadasımı soylıyım kız seker hastası ıelrı duzeyde cocugu olmaması cok yuksek ve svegılısı olucumde vazgecmeme dedı evlendıler ve cok mutlular yanı gercek sevgı o yzudne uzulme cıkar karsına bırı
walla nasıl sevdim bilmyrm ama aşk insanın gözünü kör edio ondanmıdır yoksa her söylediğine inandım ben şöyleyim ben böyleyim diye anlattıklarına safca kandım ondanmı bilemyrm cnm. bana yaptğı bu şeylerin ardından hep şaka yaptım ne varbunda dediğinde şaka olmasına yada niyetinin o olmamasına inandırdım kendimi.
nişanda takı takılmamaı adet olmadığından değilde durumları iyi değilmiş ondanmış, yok ne gerek varmış...
değer verdimki bende değer görüyim diye ama göremedim (( o benim evleneceğim insan aramızda sıkıntı olmasın saygımız bozulmasın dedim hep ama sen bozma dur karşıdaki anlamadıktan sonra....
inşşş ondan iyisi çıkar bu günlerime gülerim. beddua etmek istemyrm ama benim yaşadıklarımdan ondan çıksın yanına kar kalmasın yaşattıkları inş....
bana diomuşki onu ailesi evlendirmez çünki maaşı var. ben 4 yıldır çalşyrm 2 yıl özel sektörde 2 yıldırda kamudayım daha ailem benim ne kadar maaş aldığımı bilmezler..sorrmazlar.
sağır kız meseleside şakaymış amannn...hepsi şaka işte bulmuş bi enayi her lafı söylüo.. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın..
Nickin "Ömrümü yedi" sen böyle bir dağ adamıyla evlenseydin yiyecek ömrün kalmazdı..
eş dediğin değer verecek bunu gösterecek.. senin nişanlın deger vermek ne kelime her ortamda seni utandırmış..
bence hiç üzülme..
hayatta verdiğin en dogru kararı vermişsin..
iyi anlarını aklına getirme... üzülürsün.. sevin.. böyle birinden kurtulduguna..
Herkesi kendi gibi sanıyor terbiyesiz.Niye evlendirmesin ki evlenince ailene hiç destek olmyacakmısın ne yani.bu sana evlenince annene babana bir hediye tişört bile aldırmazdı canım bu söyledikleinden açık.benim ailem emekli şuan kpss ye çalışıyorum inş.atanırım ama atanırsamda evlendikten sonra atanırım.haa anneme gidip harçlıkmı vermicem çalışmıyosam bile? eşimin parası yada benim farketmez o eve giren ikimizindir canım onun annesinede benim annemede durumumuz müsaitse verilmelidir.benim nişanlım benden önce düşünür böyle şeyleri.demek istediğim bu anlayış onda yok gerçekten seven insan ailenin mutluluğunu ferahınıda düşünür en azından okuttukları yetiştirdikleri evlatlarının ailesine destek olmasına karışmaz.büyüttüler okuttular tabiki vericez destek olucaz evlensekte...bunun zihniyetiyle çok üzülürdün ve ailen çok üzülürdü canım.bahar geldi bak hava güzel güneş yüzünü gösterdi eee her kışın sonu bahardır :) gökyüzüne bak derin bir nefes al iyi bir ailen olduğu için ve hayatta edindiğin güzel herşey için şükret iyi gelecektir
insan kesinlikle evlenirken o kişiden yüzde yüz emin olmalı ve üstelik evleneceği kişinin ailesine de bakmalı inan o kadar çok paragöz, sadece kendi çıkarını düşünen insan var ki senin mutluluğun onların umrunda bile olmaz böyle kaba saba cimri bir insanın ailesi de böyledir ve evlenseydin eminimki sana ve ailene çektiriceklerdi çok doğru bir karar vermişin. Ben her zaman ailenin yol gösterdiğine inanıyorum annen de sana uygun olmadığını söylemiş zaten böyle durumlarda kesinlikle ailenin dediklerine güvenmelisin çünkü onlar çok şey görmüş oluyorlar ve bizim göremediklerimizi görebiliyorlar. Umarım sen de kendine uygun doğru dürüst bir insan bulabilirsin ama lütfen biraz siz de akıllı olun insanların sizi kullanmasına izin vermeyin.
allah kurtarmış bacım seni
bu adamdan hayatta hayır gelmezdi
daha nişanlıyken böyle yapan evlenince ne odunluklar yapardı kim bilir
onu de şaka bunu de şaka
şaka diye diye sinyalleri vermiş işte
okurken sinirden gözüm seyirdi resmen yaaaa
en doğrusunu yapmışsın hiiiç arkana bakma..........
canım hep ailelerimizi düşünelim onlara yardımcı olalım diye konuşurdu. ama kendisinin arabası vardı benim aldığım arabada benim üzerime babamın arabası yok bana dioduki babanın arabası olsaydı bu ikisini satar üzerine kredi çekerdik babanın arabasına binerdik..sanki kendi babasının arabası yok.. yada ikisini satalım daha iyi bi araba alalım diodu ben ameliyattayken bile bu konuyu konuşmuş insanlarla. ailemin arabası olmadığını biliodu bu arabayı sen bekarken almışın karar senin demesi gerekirken habire hesap yapıodu..bide beni istediklerinde babam hayırlısıysa olsun falan dediği anda annem ağlamıştı daha sonra bana dediki annen gün paralarım gidio diye ağladı dedi..( ne büyük bi terbiyesizlik bi anne o durumda parayı nasıl düşünür) . hep para biriktirelimn derdindeydi alacaklarımzıı evlendikten sonraya saklayalım evlendikten sonra alalım hep böyle diodu..
cnm inş sınavın iyi geçer bi an önce atanırsın. dua etcem senin için :))
Teşekkür ederim canım eksik olma :) bende senin için dua edicem , Allah karşına iyi bir insan çıkarsın bunları unut,sağlığınada kavuş diye.
yalan canım işte göz boyama lafa gelince ailene destek olalım uygulamaya gelince kendi çıkarları,nasıl aklına gelmiş öyle şeyler annein gün paraları gitcek ondan ağladı felan Allahım düşman başına vermesin ya ne kadar ürkütücü bir tip yalnız benim aklıma gelen bişey var bu çocuk bu tarz fikirleriyle kolay kolay kimseyle nişanlılığa bile geçemez,saf kalpli, iyi niyetli,sakin biri olması gerekiyor seninde öyl olduğunu düşünüyorum canım,her neyse ben onu ikna etmeliyim diye düşünüp seni tekrar arayabilir aman sakın düşme tuzağına,yaptığı planlı romantikliklere.Bir dah bakma arkana aman.
keşke benimlede nişanlılığa geçemeseydi,keşke bende biraz uyanık davranabilseydim...ama artık keşkelerin anlamı yok malesef ((
beddua etmek istemyrm ama kimseyle mutlu olamasın diyrm tutamyrm kendimi. bu bencillikle be benbildimcilikle başkası nasıl yapar onunla merak edyrm açıkcası...
Allahım beni bugünlerden bi an önce kurtarsın ve hepimizin karşısına iileri çıkarsın inş...