Nişanlımla ayrıldık? Ben allakbullak oldum haksızmıym gerçekten?

keşke aynı evde yapamazdık falan hiç karıştırmasaydın. zaten barışmışlar o ihtimal kalmamış boşuna suları bulandırmışsın

Olur böyle seyler ,üzerinde çok düşünme,ayrlrsan pişman olacak yapın var anladığım kadariyla.olur böyle durumlar

sonuna kadar haklisin da gorumceni taniyosun niye ona icinden geceni soyluyosun kardes azicik kim ne yapar tahmin etmek ona gore saglam basmak gerek nisanlin sirf bu yuzden ayrilacaksa hic durmasin zaten

aynı evde kalmama konusunda haklısın, ama o şekilde denmez görümcene, kusura bakma alınmakta haklı, demene ne gerek vardı ki zaten ben onu anlamadım

ya şahsi fikrim görümceyi evlenince evinde uzun zaman istemezsin ona bir şey diyemem, ama kızın yüzüne gidip de sen iyi ki evleniyorsun, bizimle yaşaman olmazdı, sen evlenmeseydin zaten bende sen bizimle yaşayacağın için evlenmezdim demek sanki pek olmamış gibi ??

aynı evde zaten oturamazdınız, ne kadar zor olurdu düşünsene... o tarz bir görümce herzaman sorun çıkarır. o işin sonu yok gibi yani...

Onu da görümcene direkt dile getirmesen iyiymiş. Hoş olmamış bence.
Nişanlına söylemişsin zaten istemediğini.

evli çift + görümce aynı evde olmazdı zaten bu insanlardan kurtulmaya bak bence

Canım en büyük sorun görümcene güvenip onunla açık konuşman olmuş. Sonrada kulaktan kulağa gibi başta söylenen laf ile sonra söylenen lafın alakası kalmamış. Kaynanan ballandırıp anlatmıştır nişanlına. Aşılmıycak bir sorun değil barışırsınız sanırım ama kiminle ne konuştuğuna dikkat et canım...

cnm eski konunu da okumuştum biliyorum. yorumum hatalısın afedersin ama biraz boşbuğazlık etmişsin. kız barışmış sorun çözülmüş ne diye o sözleri söylüyorsun ki?

kime desen bozulur

aynı evde kalmama konusunda haklısın, ama o şekilde denmez görümcene, kusura bakma alınmakta haklı, demene ne gerek vardı ki zaten ben onu anlamadım
Benim tek oturmak istediğni anlasınlar istedim. 14 yaşında bide kaynım var oda kaynanamla yurtdışına gitcek belki kaynanam durup duruo işte oda 18 yaşına gelince isterse türkiyeye döncek diyo. Eeee bu çocuk türkiyeye gelince napcak çocuk oda bizim eve gelcek. 18 yaşında kocaman erkek olmuş olcak onu bile şimdiden bna yama yapmaya çalışıyo şimdiden benden komple ümidi kessinler istedim açıkcası o yüzden söyledim birazda

Keşke bu konu ilk açıldığında, gündeme geldiğinde nişanlını karşına alıp açık açık söyleseydin. Böyle hiç iyi olmamış. Sen istemediğimi anlasın diye o şekilde konuşmuşsun ama çok gereksiz olmuş. Görümcende olayı yanlış aksettirince kaçınılmaz olmuş bu durum.

Yine de bence ayrılmanız isabet olmuş. Zaman içerisinde yine onlarla yaşamak zorunda kalabilirdin.

Neden böyle birşey söyleme gereği duydun.Ne gerek vardı.Ben olsam ben de üzülürüm.Söylediklerin doğru olabilir ama her doğru da her yerde pat diye söylenmez.

Maalesef sizde de hata var kim olsa kızar kardeşine bunun denmesine. Tamam birlikte oturmak istemeyebilirsin ama nişanlsıyla barışmış evlenecekler zaten sizinle oturmayacaklar sorun ortadan kalkmışken sizin iyi oldu barışmanız yoksa yeni evliyken bizde kalman olmazdı ben evlenemezdim dersen zaten sanki görümceyle kalırsan ayrılacakmışsın manası çıkar çok ayıp olmuş bana söylense bende çok alınırdım kardeşim de duysa o da aynı tepkiyi nişanlısına verirdi çok gereksiz bir konuşma olmuş susabilirdiniz yorum yapmayabilirdiniz. Orası ağabeyinin de evi yeni evliyken olmazdı da evlenemezdik zaten de ne gerek var bu konuşmayı yapıp kalp kırmaya içinizden geçirirdiniz dile getirmezdiniz ben olsam adımımı atmam bir daha o eve asla.

Eski konunu hatırlıyorum.Gerçekten ayrıldıysan senin adına çok sevindim.

Diğer konuna baktım zor bi durum, Türkiye'de ki anne şubesi olacaksın gibi bişey. Görümcen de fazlasıyla rahat tasasız biri yazdıklarına bakılırsa. Senin de yaşın çok genç o da öyle sen bu yaşta bu halleri çekemezsin görümcenden olgun davranış beklenir mi o da zor... Nişanlınla konuş bence bu yaşta koskoca kıza annelik yapamıcağını söyle, saygılı sorumluluk sahibi düzgün bi kız olsa neyse. Hem evde sana yardımcı da olurdu ama böyleyse zor yıpratır seni. İnşallah hallolur gönlünce olsun herşey.

valla canım, al herkesi topla bir araya.. döksün herkes eteğindeki taşı.. o zaman kime ne demişsin çıkar ortaya.. sen kötü bir niyetle dememişsin ama görümcen değil öz annen olsa bu kadar güvenip her şeyi söyleme.. böyle kendine çeviriyor sonra insanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…