• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ayrıldık? Ben allakbullak oldum haksızmıym gerçekten?

Bak bu adam sana geri döner mi, döner. Evlenir mi, evlenir. Düzelir mi, düzelir. Ama ben diyim 5 sen de 10 seneye ancak. Hayatının en güzel 10 yılını geri vermişler sana, hiç üzülme derim. Denizde balık çok. Yürü git, dönüp de bakma bile geriye, ucuz kurtulmuşsun.

Ya şimdi çok kızgınsın anlaşılıyor ama kız kardeş tek başına evde nasıl kalsın, anne evlenecek abi evlenecek kız tek başına kalacak.. Hep başınızda kalacak hali yok ya illaki evlenir gider, sanki onları çaresiz mi bıraktın biraz..
Ana olaymış ta kızının başını bekleyeymiş. Anası ne ki danası ne ola.

Niye kendini savunmaya çalışıyorsun ki isterse melek olsun görümcen onunla yaşamak zorunda değilsin.
Açık açık diyecektin ben evliliğimi eşimle baş başa yaşamak isterim olmuyorsa evlenmem daha iyi.

Yani çok saçma barışmasaydı nişanlısıyla kurbanlık koyun gibi kurban edilmeyi mi bekleyecektin?

Ya şimdi çok kızgınsın anlaşılıyor ama kız kardeş tek başına evde nasıl kalsın, anne evlenecek abi evlenecek kız tek başına kalacak.. Hep başınızda kalacak hali yok ya illaki evlenir gider, sanki onları çaresiz mi bıraktın biraz..
Babası var bu kızın ya babasıyla kalsın yada karşılıklı alırız evleri ama aynı evde olmaz demiştim.

Babası var bu kızın ya babasıyla kalsın yada karşılıklı alırız evleri ama aynı evde olmaz demiştim.
Ne varmış bu düşüncenizde? Gayet haklısınız. Yani bunun konuşulması bile saçma. Kaçıncı yüzyılda yaşadığımızdan haberi yok galiba o görgüsüzlerin.

Niye kendini savunmaya çalışıyorsun ki isterse melek olsun görümcen onunla yaşamak zorunda değilsin.
Açık açık diyecektin ben evliliğimi eşimle baş başa yaşamak isterim olmuyorsa evlenmem daha iyi.

Yani çok saçma barışmasaydı nişanlısıyla kurbanlık koyun gibi kurban edilmeyi mi bekleyecektin?
Barışmasalardı nolcaktı hiç bilmiyorum ama kaynanam görümcemin nişanlısını sevmiyodu. Barışmaları benm başıma patladı sağolsun

Dimi kaynanam yaptı ikinci evliliğni gidiyo kızınıda bana bırakıyo. Sanki bekar adamla evlenmiyorumda boşanmış çocuklu adamla evleniyorum töbe yaa
Kaynana zevkinin peşinden taaa yurtdışlarına açılıyor, yeni gelin de görümceyle yaşamayı kabul etmediği için tu-kaka oluyor. Böyle aileleri toplayıp ıssız bi adaya bırakasım var. Orda ne halleri varsa görsünler. Milletin kızını alırlar, gururlarıyla oynar bırakırlar. Lanet olasıcalar.

Pff bayılıyorum bu adamlarım" sen benim anama ne demeye çalışıyorsun, sen benim bacıma ne demeye çalışıyorsun" şahlanmalarına.

Gücü sana mı yetiyormuş soğan cücüğünün?
Ağzına sağlık elune.:KK9::KK9:

iyiakşamlar herkese,
Diğer konumu okuyan varmı bilmiyorum ama özet geçim, kaynanam yurtdışında biriyle evlilik yaptı oraya taşınıcak. Görümcemde nişan atmıştı. Kaynanam nişanlıma evlenince eşin sen görümcen birlikte oturun demiş. (Bana sormak falan yok) nyse bnde nişanlıma olmaz demiştim falan çok uzun lütfen eski konuma 5 dakika bakın.

Nyse görümcem eski nişanlısıyla barıştı işte evlenicez nişanlım para biriktiriyo falan dedi bana. Bende ona iyi oldu yoksa aynı evde biz yeni evliyken olmazdı zaten sen evlenene kadar ben evlenmeyi düşünmüyodum yapamazdık dedim. Bu konuşma bikaç hafta önce geçti aramızda.
Nyse 7 8 gbi nişanlım aradı işte sen benim kardeşime ne dedin falan diye bna çıkıştı. Ne demişim ya dedim. Göya görümceme " sen evlen yoksa ben abinle evlenmiycem ayrılcam " falan diyip sanki nişanlısıyla görümcemi zorla sırf onla oturmamak için barıştırmışım gbi anlatmışlar. İşte sen kimsin bnm kardeşime böyle diosun diye bagırdı bna nyse sonuç olarak ayrıldık. Sonra görümcemi aradım "sen dedim abine ne söyledin? Sanki nişanlınla seni zorla ben mi barıştırdım" falan dedim. Oda
İşte ben bişey demedim ben annemle kavga ediodum annem Abimi arayıp kavga ederken bizi dinletmiş sonrada bak kardeşin sizin yüzünüzden eski nişanlısıyla barıştı falan fistan diyip beni şikayet etmiş kaynanam anladığım
Kadarıyla. Gerçekten ben yanlış bişeymi söylemişim gerçekten şoktatım.
çok kötü anlattım biliyorum 1 saat önce sakinleştirici içtim kendimde değilim bile. Anlamadıgnız yerleri sorarsanız tekrar anlatmaya çalışırım.

""""iyi oldu yoksa aynı evde biz yeni evliyken olmazdı zaten sen evlenene kadar ben evlenmeyi düşünmüyodum yapamazdık"""" demişsin canım da bu kadar da içinden geçen söylenmez ki.. barıştık dediğinde "hayırlısı canım" diyip geçiştirseydin keşke.. resmen senle oturacağıma evlenmem daha iyi beklerim sen evlenene kadar demişsin.. tabi sonrasında herkesin birbirine yetiştirmesi olayı büyütmeleri çok gereksiz olmuş orası da ayrı.. bence nişanlınla görümcenle konuş daha naif bir dille anlat aynı durumu.. nişanlını seviyorsan ve görümcenin dert olmasını istemiyorsan.. yoksa haksız değilsin tabiki ne alaka sizinle otursun..

Pff bayılıyorum bu adamlarım" sen benim anama ne demeye çalışıyorsun, sen benim bacıma ne demeye çalışıyorsun" şahlanmalarına.

Gücü sana mı yetiyormuş soğan cücüğünün?
Ahahahhaha hakketen öyle dedi bana : D 4 yıldır birlikteyiz nişanlım bize her geldiğinde sofrayı donatırız ama ben gidince onlara işten bile gelmiş olsam aç mısın diye sormazlardı (sormakta zorunda değiller) ben nişanlımla kendime hazırlayıp yerdim. O zamanlar siz bnm nişanlıma yemek hazırlamıyosunuz ben onlara gidince bana neler hazırlıyolar diye annesine kızan adam hangi ara böyle oldu bilemedim.

Size bu kadar yuklenilmesi ve ayrilik noktasina gelmesi olaylarin yanlis.
Ama siz de bu kadar acik konusmamaliydiniz gorumcenizle.
Karsida ki gorumceniz sonucta, ne guzel barismis siz de kurtulmussunuz, daha ustune yorum yapmaniz yanlis olmus.
Sozleriniz nereye cekilirse oraya gidecek cinsten.
Siz siz olun bu durumdan ders cikarin, bu kadar acik olmayin.

Bak bu adam sana geri döner mi, döner. Evlenir mi, evlenir. Düzelir mi, düzelir. Ama ben diyim 5 sen de 10 seneye ancak. Hayatının en güzel 10 yılını geri vermişler sana, hiç üzülme derim. Denizde balık çok. Yürü git, dönüp de bakma bile geriye, ucuz kurtulmuşsun.
Dimi bide konuyu o açıdan bakmak lazım. Bencede resmen allahın sevdiği kuluymuşum. Hep açıp okuycam bu yorumunuzu. Bencede hayatımın 10 yılını yok yere harcamakta vardı

Arkadaşlar görümceyle o şekilde konuşmasaydın deniliyor da bu insanların karakteri belli. Bu konu olmaz yarın başka bi konu çıkar. Olmaz yani. Bence konu sahibi açık açık söylemekle iyi etmiş.

Size bu kadar yuklenilmesi ve ayrilik noktasina gelmesi olaylarin yanlis.
Ama siz de bu kadar acik konusmamaliydiniz gorumcenizle.
Karsida ki gorumceniz sonucta, ne guzel barismis siz de kurtulmussunuz, daha ustune yorum yapmaniz yanlis olmus.
Sozleriniz nereye cekilirse oraya gidecek cinsten.
Siz siz olun bu durumdan ders cikarin, bu kadar acik olmayin.
Zaten başıma ne gelirse açık sözlülüğümden geldi. Ama gerçekten birlikte oturmak istemediğmi bilmelerini istedim yani birazda nolur nolmaz bana güvenmesinler diye

iyiakşamlar herkese,
Diğer konumu okuyan varmı bilmiyorum ama özet geçim, kaynanam yurtdışında biriyle evlilik yaptı oraya taşınıcak. Görümcemde nişan atmıştı. Kaynanam nişanlıma evlenince eşin sen görümcen birlikte oturun demiş. (Bana sormak falan yok) nyse bnde nişanlıma olmaz demiştim falan çok uzun lütfen eski konuma 5 dakika bakın.

Nyse görümcem eski nişanlısıyla barıştı işte evlenicez nişanlım para biriktiriyo falan dedi bana. Bende ona iyi oldu yoksa aynı evde biz yeni evliyken olmazdı zaten sen evlenene kadar ben evlenmeyi düşünmüyodum yapamazdık dedim. Bu konuşma bikaç hafta önce geçti aramızda.
Nyse 7 8 gbi nişanlım aradı işte sen benim kardeşime ne dedin falan diye bna çıkıştı. Ne demişim ya dedim. Göya görümceme " sen evlen yoksa ben abinle evlenmiycem ayrılcam " falan diyip sanki nişanlısıyla görümcemi zorla sırf onla oturmamak için barıştırmışım gbi anlatmışlar. İşte sen kimsin bnm kardeşime böyle diosun diye bagırdı bna nyse sonuç olarak ayrıldık. Sonra görümcemi aradım "sen dedim abine ne söyledin? Sanki nişanlınla seni zorla ben mi barıştırdım" falan dedim. Oda
İşte ben bişey demedim ben annemle kavga ediodum annem Abimi arayıp kavga ederken bizi dinletmiş sonrada bak kardeşin sizin yüzünüzden eski nişanlısıyla barıştı falan fistan diyip beni şikayet etmiş kaynanam anladığım
Kadarıyla. Gerçekten ben yanlış bişeymi söylemişim gerçekten şoktatım.
çok kötü anlattım biliyorum 1 saat önce sakinleştirici içtim kendimde değilim bile. Anlamadıgnız yerleri sorarsanız tekrar anlatmaya çalışırım.
gorumcen eski nişanlisiyla ne guzel barişmiş ortada sorun filan kalmamişimiş neden gorumcene boyle seyler soyleyerek ortaligi karıştırdınki olan sana olmuş ortaya seni atmişlar ne sanıyodun gorumcenin he dogru soluyon diyip susup oturxanimi bk hmn yetişyrmşlr her ç seyin bi yeri olur her sey her yerde soylnmz gereksz olmş

Kız Babasıyla hiç yaşamadıysa onunla kalmak istemeyebilir. Sen gemileri yakmışsın ama, Ortalık sakinleyince işler yoluna girer belki. İstenmeyen olmak ta zor bi durum, görümcenle anlaşıyo olsanız öyle yaşayan da çok aslında. Bi zararını değilde faydasını bile görüyorlar anlaşmaya bağlı tabi.
Açık sözlülükle kırıcı olmayı karıştırmamalı ama :)

Arkadaşlar görümceyle o şekilde konuşmasaydın deniliyor da bu insanların karakteri belli. Bu konu olmaz yarın başka bi konu çıkar. Olmaz yani. Bence konu sahibi açık açık söylemekle iyi etmiş.
Bide görümcem evlenmez falan en azından birlikte oturmak istemediğmi bilsinler istedim. Hata mı ettim bilmiyorum ki

Görümce evlenir çocuğu olur getirir bizim kıza, bizim kızın moreli zaten sifir:KK70::KK70::KK70:
Kocası şehir dışına çıkacak olur bu görümce hooop abisigile.
Ya da evleri yakın olur zırt pırt gelmek ister çatkapı.
Belli görgüsüzler.
Çok iyi olmuş baştan yüzlerini görmesi.

Back