Nişanlımla ayrıldık? Ben allakbullak oldum haksızmıym gerçekten?

Yok hepsi eski nişanlısından. Ayrıldıktan sonra başkalarıylada oldu ama 3 kürtajdan sonra hamile kalması çok zor bence. Birazda b saçma yaşantısı yüzünden evimde istemiyodum zaten
boyle biriylede oturma zaten canim bu senide yoldan çikarmk ister bellimi olur aranızda geçimszlik olsa eşinize olur olmaz seyler soyleyebilşr iftira bile atabiir nişanlinda zaten şimdiden inaniyor onların dedigine arkana bile bakmadan kaç derim ben

Yahuu tum kaynanalar mi boyle sorunlu ? Hanimlar sorarim size sizlerinde evli nisanli sozlu erkek kardesi olan vardir illaki... sizlerinde annesi babasi bu sekilde problem yaratiyor mu ? valla benimde ins cocugum olursa gelinimi kendimden nefret ettirmeyecem arkadas gibi olacam bana yapilmasini istemedigim seyleri neden gelinime yapayim ki ? Hak ederse o ayri tabi

İşiniçine birazda menfaat giriyo. Ya kendi kızını rahat ettircek yada beni. Kim kendi kızı duruken el kızını seçerki. Onun şuan ki amacı nişanlımla benim aramı bozmak. Görümcemi yeni barıştıgı nişanlısından ayırmak. Abi kardeşi yurtdışına çıkmadan aynı evde muslu mesut bırakmaktı amacı bence

Bide kızlar nişanlımda bi mesajında sen kimsin ki kardşimi annemi begenmiyosun onlar seni begendide senin begenmen eksik kaldı falan diye baya agır konuşmuş.
O çok begendiğin kardeşin 3 çocuk aldırdı. En yakın kardeşim dediğin adamla bile çıktı diğer yediiği bokları saymıyorum bile çok begendiğin kardeşini al kafanın üstünde taşı dşye mesaj atmak geliyo içimden zor tutuyorum kendimi.

Görümcenle yaşamak istememekte çok çok haklısın zorla yamama yapmaya çalışıyorlardi resmen ama neden konu hazır hallolmusken görümcene böyle konuyu açıp sanki laf sokar gibi bir girişim de bulunma gereği duydun onu anlamadım yani çok gereksiz olmuş. sonucunda olanlarla da iyice batmışş hersey malesef

İşte olurda evlenemezlerse benim oturmak istemediğmi bilsinler diye söyledim. Belki söylememeliydim ama işte o kadar çok korkuyorum ki birlikte oturcaz diye ortadan birlite oturma ihtimalini tamamen kaldımak istedim

öyle konuşmasaydın demişler de
bugün bunları söylemezsin tamam problem olmaz
ama yarın başka bir laf edersin onu problem yaparlardı
yani sen içinden geldiği gibi doğal konuşmuşsun
her an tetikte olamazsın ya aman laf vermiyim ağızlarına diye

ayrıca bu hikayede ben en çok o düdüğü suçluyorum
hani nişanlın olan
"anama, bacıma saygı duyacahsın"
de git lo.
sanki bu kız da birinin bacısı değil.
saygısız

Bu ne ya ne demek sen kimsin ki? Bu ssygisizdan kurtulmussun ne guzel iste. Zatem anne baci ayri ariza. Gorumce evlenip gitse bile derdi bitmez.

Ne olursa olsun o şekilde mesaj atmayin.birakin kendisi duysun ya da duymasın.
Sorunlu bir aile var karşınızda.
Nisanliniz birlikte yaşama olayını size birakmadan kendi halledebilirdi.
Ama demek ki ailesinin sözleri daha önemli.
Kayinvaldeniz de kızını cok seviyorsa yaninda goturseymis

Allahimmmm ne insanlar var yaa ..nisanlin da neler demis sana iyi sabir varmis sende de.. daha simdiden bunlari yapan evlenince daha beterini yapaar

Bence hiçbir şey yazma bak
Bekle o kendi kendine veda etsin
Kendine kendine cevap beklesin
Sonra kendi kendine özlesin
Kendi kendine af dilesin
Yani ben olsam bakıp eğlenirim bu haline

İşte olurda evlenemezlerse benim oturmak istemediğmi bilsinler diye söyledim. Belki söylememeliydim ama işte o kadar çok korkuyorum ki birlikte oturcaz diye ortadan birlite oturma ihtimalini tamamen kaldımak istedim

Yapmak istediğin de haklısın ama görümcen de kaynanan da çirkefler zorla yeni gelinin evine yama yapmaya çalışmalarından belli..

O yüzden onlara karşı daha dikkatli davranmaliydin bu konuda koz vermemek için.
Olan olmuş nişanlında doluşa gelmeye hazırmis heralde ana baci edebiyatına başlamış hemen iki gün sonra yelkenleri iner ama bu yaptığı öyle kolay yanına kalmamali bence. Hayatını birleştirecegi insana yaptığı tavir bu olmamali

Yok hepsi eski nişanlısından. Ayrıldıktan sonra başkalarıylada oldu ama 3 kürtajdan sonra hamile kalması çok zor bence. Birazda b saçma yaşantısı yüzünden evimde istemiyodum zaten
ooo görümcen feleğin çemberinden geçmiş.
ne kız çocuğu ya.
annesini de abisini de bi güzel doldurmuş.
beraber yaşamak zorunda değilsin kesinlikle.
anası var babası var.
üstelik böyle bir görümceyle işin çok zor olurdu.
onu istemediğini bişekilde anlamaları iyi olmuş.
ama daha önceden nişanlına hiç bahsedemedin mi.kesinlikle yaşamam onunla diye.
anneleri çok vicdanlı bir anneyse kızını bırakıp yurtdışına gitmeseymiş.
fedakarlık yapılacaksa bu önce ana babaya düşer.
yeni evli bir çiftin başına böyle bi çirkefi sarmak ta neymiş.
kendileri zaptedememiş geline emanet edecekler.peh...
geri adım atma artık.barışma şartı olarak görümceni kabul etmeni isteyecektir heralde nişanlın.
bi müddet sessizde kal tavrın da net olsun.

Kaynananız için görümcenizin nişanlısıyla barışmasında ne gibi bir sakınca var anlamış değilim .

3 tane çocuk mu aldırdı
Kaç yaşında bu

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Önceki konunuza baktım ve benim anladığım şu;
Kaynananız evlenip giderken kızını size bırakmak niyetine girmiş, siz istemeyince aranızı bozmaya girişmiş ve bence görümceniz nişanlısından ya ayrıldı yada ayrılmaya niyeti var , konu sizde kalmaya geldiğine göre. Size gözdağı vermeye çalışıyorlar. Anlamadigim kızı madem yanlız kalamayacak durumda kaynananız yanına alsın. Yok kalabilecek durumdaysa ki evi varmış , kendi evinde kalsın niye size bırakılıyor ısrarla. Yada annesine babasına gitsin. Sanki sizi görümcenize bakmak şartı kaydıyla evlendiriyorlar.
Bende olsam kabul etmezdim yani bu şartlarda.

hiç üzülme senin için hayırlısı buymuş
ben böyle bir aileye gelin olmak istemezdim zaten
seende isteme
yerinde bir karar olur

nişanlınla barışırsan çok dikkat et anne kız yalancı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…