- Emoji Skoru
- 303
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi BenimMorelimsifirsifir
-
Eeee kız kendi öz babasını istemiyoken ben niye görümcemi istiyim ki?Kız Babasıyla hiç yaşamadıysa onunla kalmak istemeyebilir. Sen gemileri yakmışsın ama, Ortalık sakinleyince işler yoluna girer belki. İstenmeyen olmak ta zor bi durum, görümcenle anlaşıyo olsanız öyle yaşayan da çok aslında. Bi zararını değilde faydasını bile görüyorlar anlaşmaya bağlı tabi.
Canım kesinlikle hata etmedin. Seni seven adam zaten seni bırakmazdı. Ortada bi kabahat yok. Hem suçlular hem güçlü.Bide görümcem evlenmez falan en azından birlikte oturmak istemediğmi bilsinler istedim. Hata mı ettim bilmiyorum ki
Pff bayılıyorum bu adamlarım" sen benim anama ne demeye çalışıyorsun, sen benim bacıma ne demeye çalışıyorsun" şahlanmalarına.
Gücü sana mı yetiyormuş soğan cücüğünün?
Valla böyle bişi hiç aklıma gelmedi 7 yıllık arkadaşım ben onun hiç bişiyini söylemezken anasıyla beni madara etti beş dakikadagorumcen eski nişanlisiyla ne guzel barişmiş ortada sorun filan kalmamişimiş neden gorumcene boyle seyler soyleyerek ortaligi karıştırdınki olan sana olmuş ortaya seni atmişlar ne sanıyodun gorumcenin he dogru soluyon diyip susup oturxanimi bk hmn yetişyrmşlr her ç seyin bi yeri olur her sey her yerde soylnmz gereksz olmş
Zaten mecbur bıraktımda 4 yılım gitti ya hiç böyle hayal etmemiştim resmen ben daha yuvamı kuramadan yuvamı dagıttılaramaaaan bırak canım bunları kendi çöplüklerinde yasasınlar
ınsan zaten verdıgı emege degere acıyo ama bosver onuda sadakan olsunZaten mecbur bıraktımda 4 yılım gitti ya hiç böyle hayal etmemiştim resmen ben daha yuvamı kuramadan yuvamı dagıttılar
allah morelimi sıfır yapanları komple sifirlar inşallahNe guzel kurtulmussun iste. Hasta ruhlu bunlar yaaa. Okurken benimde morelim sifir sifir oldu
Aminnnnn
allah morelimi sıfır yapanları komple sifirlar inşallah
Gerçekten tamda kurtulmuş gbi değildim daha ailelere söylememişlerdi bide bayadır içimde tutuyodum onla oturmak istemediğmi kaynanamın falanda duymasını istiyodu çünkü evlenmezlerse yine benim başıma kalcaktı biliyorum benden birazda ünidi kessinler istedim bide ikiyğzlülük yapmdakta istemedim çünkü her konu açıldıgında sanki onla oturmaya evet demişim gbi konuşuyolardı.Beraber oturmak istememek sizin hakkiniz, sahsen ben de istemezdim.
Eger oturacak olsaydi ve siz tepki gosterseydiniz, fikrinizi acik acik soyleseydiniz hakliydiniz.
Ama zaten kurtulmussunuz bu durumdan, gorumcenizin suratina bunlari soylemeniz bence yanlis ve gereksiz.
Dedigim gibi nereye cekersen de oraya gider.
Bir de gorumceniz tarafindan bakin olaya, resmen seni yanimizda istemiyordum, iyi ki baristiniz gibi birsey olmus, bunu duyan kimsenin hosuna gitmez.
Tabi ki istememek sizin hakkiniz ama muhatabiniz nisanliniz.
Siz ne guzel halolmus bir mevzuyu kurcalamissiniz gereksiz yere.
Yok hepsi eski nişanlısından. Ayrıldıktan sonra başkalarıylada oldu ama 3 kürtajdan sonra hamile kalması çok zor bence. Birazda b saçma yaşantısı yüzünden evimde istemiyodum zatenyalnız gorumcede çk fındıkkıranmiş bu uç çocugu nişanlisindanmi olmuş ayrı ayrımı
İşte ne diyip nasıl doldurdular nişanlımı bilmiyorum kiEski konunu hatirliyorum, cokta haklisin oturmak istememekle.
Nisanlin ne tuhaf insan ya , sirf sen istedin diye kimse nisanlisiyla barismaz bunu bilmiyorlarmi ?
Nisanlin kendi kulagiyla duymadigi seye neden hemen inaniyorki , demekki evlenseniz kiz.kardesi birsey soylerse , hemen ona inanacak sana dogrusunu yanlisini sormayacak...
Millet bu zamanda evladina laf geciremiyor, senin lafinla nisanlisiyla barisiyormus ...
Hayret birsey ... birak ne halleri varsa gorsunler ..
Alsin bacisiyla yasasin madem oyle , bir omur boyuda bacisi bakar artik ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?