- Emoji Skoru
- 303
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi BenimMorelimsifirsifir
-
Gerçekten amaçlarını anlayamadım? Kaynanam gerçekten kızını mı şilayet etmek istedi yoksa benimi anlamadım? Yada yurt dışına taşınmadan bizim aramızı bozmak mı istedi şaştım kaldımGörümcedeki başka birinin banyo malzemelerini kullanma huyundan, nişan bozmaya uzanan manyaklığa ne diyeceğimi şaşırdım. Anasına bak kızını al gerçekten.
aynı burda anlattıgım gbi söyledim böyle böyle oldu diye ama nato mermer nato kafa neymiş kardeşini annesini begenmiyomuşum falan fistan bi sürü şey söyledi. Şimdi aralarında ne konuştular ne söylediler hiç bilmiyorum.Nisanlin oyle her duydugunun hesabini bu sekilde sana soracaksa isin cok zor. Bir durup dinlersin degil mi nedir ne degildir diye?? Bu ne fevrilik boyle. Gelip insan gibi sorarsa sakince aciklarsin durumu. Kardesiyle konusmasini soylersin. Adam dinlememis bile seni. Sakin sen arayip da laf anlatmaya calisma. Ulasma bile ona. Gelsin gelecekse tipis tipis, ozrunu dilesin senden. Bir ozur bekliyor olmalisin yani su an. "Sen kimsin" lafini nasil affettirir bilemem gerci.
Gerçekten amaçlarını anlayamadım? Kaynanam gerçekten kızını mı şilayet etmek istedi yoksa benimi anlamadım? Yada yurt dışına taşınmadan bizim aramızı bozmak mı istedi şaştım kaldım
Görümcem nişanlısıyla barıştıktan sonra iyi oldu barışmanız yoksa biz evlenemezdik yeni evliyken aynı evde oturamazdık demiştim ama onlar öyle bi yere çekmiş ki konuyu sanki git eski nişanlınla barış yoksa senin yüzünden evlenemiycez diyip sanki onları zorla barıştırmışım gbi lanse edilmiş.Siz kardesine hakikaten oyle dediniz mi yoksa kulliyen iftira mi ? Yoksa bu adam bi sozle hic olmayan biseye nasil.bukadar inaniyor sizi dinlemeden..
Güvrnmeyi geçtim birdaha suratlarına bakmayı düşünmüyorum resmen kuyumu kazmışlar ya ben görümcemle konuştugmuz hiç bişiyi abisine söylemedim 3 tane çocuk aldırdı agzımı açmadım kimseyi birbirine düşürmedim ama benim görümcemle aynı evde oturmak istememem ne boyutlara geldiZamanında bir de arkadaşınızdı değil mi? Nişanlınız da annesini, kardeşini sizden iyi tanıyordur. Ne desek boş yani, yalvararak özür dilemedikleri takdirde nasıl bir daha güvenebilirsiniz ben bilemedim
Güvrnmeyi geçtim birdaha suratlarına bakmayı düşünmüyorum resmen kuyumu kazmışlar ya ben görümcemle konuştugmuz hiç bişiyi abisine söylemedim 3 tane çocuk aldırdı agzımı açmadım kimseyi birbirine düşürmedim ama benim görümcemle aynı evde oturmak istememem ne boyutlara geldi
Bence bu aileden kurtulduğunuza şükredin.iyiakşamlar herkese,
Diğer konumu okuyan varmı bilmiyorum ama özet geçim, kaynanam yurtdışında biriyle evlilik yaptı oraya taşınıcak. Görümcemde nişan atmıştı. Kaynanam nişanlıma evlenince eşin sen görümcen birlikte oturun demiş. (Bana sormak falan yok) nyse bnde nişanlıma olmaz demiştim falan çok uzun lütfen eski konuma 5 dakika bakın.
Nyse görümcem eski nişanlısıyla barıştı işte evlenicez nişanlım para biriktiriyo falan dedi bana. Bende ona iyi oldu yoksa aynı evde biz yeni evliyken olmazdı zaten sen evlenene kadar ben evlenmeyi düşünmüyodum yapamazdık dedim. Bu konuşma bikaç hafta önce geçti aramızda.
Nyse 7 8 gbi nişanlım aradı işte sen benim kardeşime ne dedin falan diye bna çıkıştı. Ne demişim ya dedim. Göya görümceme " sen evlen yoksa ben abinle evlenmiycem ayrılcam " falan diyip sanki nişanlısıyla görümcemi zorla sırf onla oturmamak için barıştırmışım gbi anlatmışlar. İşte sen kimsin bnm kardeşime böyle diosun diye bagırdı bna nyse sonuç olarak ayrıldık. Sonra görümcemi aradım "sen dedim abine ne söyledin? Sanki nişanlınla seni zorla ben mi barıştırdım" falan dedim. Oda
İşte ben bişey demedim ben annemle kavga ediodum annem Abimi arayıp kavga ederken bizi dinletmiş sonrada bak kardeşin sizin yüzünüzden eski nişanlısıyla barıştı falan fistan diyip beni şikayet etmiş kaynanam anladığım
Kadarıyla. Gerçekten ben yanlış bişeymi söylemişim gerçekten şoktatım.
çok kötü anlattım biliyorum 1 saat önce sakinleştirici içtim kendimde değilim bile. Anlamadıgnız yerleri sorarsanız tekrar anlatmaya çalışırım.
Bence bu aileden kurtulduğunuza şükredin.
Kaynanan manyak, görümce ondan da manyak, nişanlı zırmanyak.
Otursunlar 3'ü bi arada. Keyfinize bakın. Üzülmenize değmez.
Şuan gerçekten şükrediyorum ama haksızlıga ugramış kazık yemiş sırtımdan vurulmuş gni hissediyorumSenin bu nisanlindan ve ailesinden ne koy olur nede kasaba ! simdiden onlarin soyledikleriyle onlara inanip seni dinlemeden etmeden seni yargiliyorsa sana gelip puskuruyorsa isin cok zor vallahi ! bir iliskinin temeli saglam olucak baksana simdiden sallanmaya baslamis arkadasim ki karsindaki insan tipik anne kiz kardes kuzusu ! annesi ve kiz kardesi resmen sizin huzurunuzu alt ust etmis gayelerine ulasmis ! ne diyeyim sen bilirsin ama kurtulduguna sukret bence
Bide nişanlım en son bana mesaj attı işte allah yolunu açık etsin diye valla delirmek üzerim resmen üzerime oynadılar yaBence bu aileden kurtulduğunuza şükredin.
Kaynanan manyak, görümce ondan da manyak, nişanlı zırmanyak.
Otursunlar 3'ü bi arada. Keyfinize bakın. Üzülmenize değmez.
Benim yolum açık, sen kendi yolunu düşün deseydin. Denyo.Bide nişanlım en son bana mesaj attı işte allah yolunu açık etsin diye valla delirmek üzerim resmen üzerime oynadılar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?