Nişanlımla aramızda çözemediğimiz evlilik öncesi eşya problemi:(

bendede bu adam sıze bakmaz iki gün calışmayınca kapının önüne koyar yada babanda iste der

Ne kadar tuhaf bir istek, bugün baban iyi eşya alsın diyen yarın daha neler neler ister... Birde babanıza üzülmüş gibi yapmanızı istiyor çok saçma... Nişanlının tavırarından hoşlanmadım. bu durumu göz ardı etmeyin...

Böylesine erkek değil erkek müsveddesi denir anca. Ne demek kaliteli eşya alsın baban? Erkek ol da kızın babasına değil de kendi babana aldır. Kusura bakma da nişanlın sanki seninle babanın parası için evleniyo gibi geldi bana.

offf çok itici be
evlenirken gelin bohçasına victoria secret iç çamaşırı mac güzellik ürünleri isteyen nişanlı kızlar kadar itici
karşı tarafı yolunacak kaz olarak görmenin bir kendini akıllı sanmanın verdiği görgüsüz bir iticilik
ben çok düşünürdüm eşya konusunu değil ama bu evleneceğim adam nasıl biri böyle konusunıu

Cok utanmazmiş nisanlin ben bile kalkip oyle laf etmedim kaldiki benim cogu esyami benim ailem aldi esimde kari gibi kalkip karismadi.Cok biliyorsa kendi alsin.
Soyle cakal gibi bekleyen tipler ne igrenc ya.

Kayınpederin malı, damadı germiş.

Adam yıllarca çoluğuna çocuğuna yedirmemiş. Şimdi kızım mutlu olsun diyerek damada yedirecek malı mülkü

konu sahibi cevap yazmadigina gore nisanlisini hakli cikaracak sebep sunmadigimiz icin kizgin...ben onu cok seviyorumm vs demeye hazirlaniyodu sanirim.

Bence sizin nişanlınıza ailenizi ifade edişinizde bir sorun var..

Düpedüz babam pinti ve düşüncesiz demişsiniz Ada'ma sanki. Zenginiz ama fakir gibi yasatıyor diyerek..

Ada'mda spottan eşya gelecek diye tırsmış sanki ..
Ben elbetteki patavatsız buldum nişanlınızı ama cok art niyetli değil bence . Öyle olsa çalışma garantisi olan kız bulurdu ..

Yerinizde olsam bekle atanayım öyle ne istersek alalım derdim.

Valla kuzenim evlendi 25 bin liraya bile yatak odası gördük biz. 10 bin liraya da gördük. Dayımın maddi durumu çok iyi kuzenimin aklı hala o 10 bin liralık oda da eşi 5 bin liralık olanı aldırdı. Baban bize bunu almak zorunda değil diye.
Hayır ben anlamıyorum yatak odasını lüks alsan ne olur.

Valla kızlar erkek tarafından herşeyin en iyisini isteyince hak görülüyor ama

Bence ne kız ne erkek ağzını açıp densizlik etmemeli tabi ama..

Ben olsam babam ne alırsa tamam derdim. Kaliteli olmazsa olmasın nişanlinız babanıza mı güvendi. Sen de dersine sağlam çalış atan kaliteliyi al. Açıkçası bu tarz başkasından beklentisi olanlar sürekli beklenti içinde oluyor. Evlenirsin bir an maddi sıkıntınız olsa hemen sana babandan para iste diyecek. Bu benim fikrim takdir senin. Bence baştan şunu söyle ben babamdan böyle birşey istemem, evlendikten sonra da bunu benden bekleme. Nişanlın ek olarak özel ders felan versin. En kalitelisini alsın çok çok biraz yorulur.

Ay daha neler görcez. Normal erkek tipi kendi durumu kötü olduğu için kıza da abartılı eşya alma ezik hissederim der. Ben böylesini ilk kez gördüm

Oha ohaaa diyorum daha da bişey demiyorum. Canım benim sevgilin öğretmen aşağı yukarı 3000 maaşı var ve resmen seni korkutmus. Ve bana kalırsa kesinlikle babanı sömürmeye çalışıyor kusura bakma. Sana da duygu sömürüsü yapmış gözünü korkutmus sana dese ki aşkım ben senin istediğin herseyi alamayabilirim o yüzden eğer imkaniniz varsa babana söylersin o sana istediğin eşyayı alsın eğer problem olmazsa. Böyle dese başım gözüm üstüne de en iyisini aldir en güzelini aldir ne demek yaaa

Nisanlinizin tavri cok cok cirkin...hic yakisiyor mu..? 5.5 yillik emek var lakin ayril diyemem ama tavrim oyle bi olurduki utanirdi o lafi soyledigine.
Evlilik karari alirken babanizami guvendi

bir baba durumu varsa zaten evladı için en iyisini alır en mükemmelini yapmak ister
ben şuna takıldım nişanlınızın vurguladığı iyisini alsından kastı ne siz babanızı şimdiye kadar nasıl anlattınızda böyle bir düşünceye kapılmış baba hakkında
babanız eve birşey aldığında hep kötüsünü ucuzunu mu alır bunu bildiği için mi iyisini alsın diyor
10 binliralıkta 5 binlıralıkta iş görür zırt pırt taşınmadıktan sonra eşyalara hiçbişey olmaz

Bence realist bir yaklaşımla doğruları söylüyor nişanlınız ama üslubu yanlış sanırım problem burda. Öğretmen maaşıyla geçinmek çok zor. Ama bakış açısı ne koparsak o kar şeklindeyse (bunu en iyi sen anlarsın arkadaşım) çoookkk büyük ayıp ve açgözlülük ediyor demektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…