Nişanlımın yanına gidiyorum, ortada ne ev var , ne kalacağım yer ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunca masrafı iyi bi otele tatil yapmaya harcasaydı en azından gezdim yedim derdi. ordan düzgün birini bulma ihtimali daha yüksekti hem 😄 en azından düzgün bi cinsellik yaşardı. Bat yine bat ama kendine harcamış olarak, küçük şehrinde kalarak toparlama ihtimali içinde bat.

Onu henüz yeni öğrendim, başka kim var?Ben zorunlu ile nuranı biliyorum sadece 😄 bi de ferhans.
Vanessa minnoşumdan mahrum kalmışsınız :KK53:

Size artık ne yazacağımı ben bile bilmiyorum. Üyelik adınız gibi her şeyi ittire ittire yapıyorsunuz yapmaya çalışıyorsunuz. Gelinliği neden siz aldınız nişanlınız gelmedi mi bakmaya yada ailesinden herhangi biri öylece gidip seçip beğendiniz mi. Çok fazla değer vermişsiniz ama aynı değeri görmüyorsunuz. Nedir bu evlilik merakı. Nişanlın biliyor senin tez canlı olduğunu ve her şeyi halletmeye çalıştığını bildiği gibi at koşturuyor bak bu adamla olmaz evlenme başını yakma yol yakınken dön bunlardan ne köy olur ne kasaba.

Gelinlik ve kınayı çok uyguna almışsınız. Bu arada tayincilerin işin hep zor oluyor ama bir anda hal oluyor. Üzülmeyin olacak olan iyiysiyle kötüsüylee yine oluyor nişanlınız çok olumlu yazmıs bekleyin. Şimdiden allah tamamını erdirsin
Ya kızlar buna kahkaha atmışsınız ama ben nerede neyi kaçırdım ya? :) kına kıyafetini uygun almıs ona mı güldünüz ne oldu ya ?aydınlatın beni lütfen 🙏🏼 😀

Ya kızlar buna kahkaha atmışsınız ama ben nerede neyi kaçırdım ya? :) kına kıyafetini uygun almıs ona mı güldünüz ne oldu ya ?aydınlatın beni lütfen 🙏🏼 😀
saflığına ve bihaber oluşuna güldük canım
zira zorunlu buraların gediklisi.hata üstüne hata yapan abuk subuk adamlarla saçma sapan ilişkiler kuran uçurumdan yuvarlanmasın diye kk olarak yalvarmamıza rağmen tuhaf şekilde bildiğini okuyan bir kızımız. ortak kanaatimiz nişanlısı dolandırıcı
siz de normal yorum yapınca komik geldi tabi 😁

Ben memleketlerimize uzak yerde çalışıyordum , düğün yapıldıktan sonra nişanlım yanıma gelecekti. Ancak benim ikinci el eşyalarım ile evliliğimize devam edecektik. Tayin konusunda çok kararsız kalıp onun işinin olduğu yere tayin istedim. Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil , adam taktıracakmış o taktırmaz ise kayınvalidem yapıp kira ödemeyecekmişiz . Kira da beş bin tl istemiş . Henüz bu ev belli değil ve ben 27 Temmuz da goreve başlamam gerekiyor. Ben nerede kalacağım o da belli değil , gelinlik bak dedi istediğine bak dedi bende baktım gelinlik ve kınalığı 26 bine buldum . Yarı kaporasını verdim. 13 bin tl yi Kayınvalidem henüz göndermedi , göndereceklermiş . Ancak iyice bu durumlara canım sıkıldı. Bana sürekli dert etme hallolur diyorlar . Ev olsun iş olsun ama bi türlü istediğimiz gibi olmuyor ya . Nişanlım ben hepsini halledeceğim diyor bana bunları yazıyor ben sordukça Eki Görüntüle 3268931
Bunlar fragman mi ne? 20 gün kaldi ise gitmene falan dimi? 😬 Allah yardimciniz olsun gelincik botc harc bilmem ne..

Vanessa minnoşumdan mahrum kalmışsınız :KK53:
ay deme bakıyorum hemen 😄
ironi yaptığını düşünüp yine kahkahayı bastım, değilse de belli olur zamanla 😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X