Nişanlımın yanına gidiyorum, ortada ne ev var , ne kalacağım yer ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
28
Ben memleketlerimize uzak yerde çalışıyordum , düğün yapıldıktan sonra nişanlım yanıma gelecekti. Ancak benim ikinci el eşyalarım ile evliliğimize devam edecektik. Tayin konusunda çok kararsız kalıp onun işinin olduğu yere tayin istedim. Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil , adam taktıracakmış o taktırmaz ise kayınvalidem yapıp kira ödemeyecekmişiz . Kira da beş bin tl istemiş . Henüz bu ev belli değil ve ben 27 Temmuz da goreve başlamam gerekiyor. Ben nerede kalacağım o da belli değil , gelinlik bak dedi istediğine bak dedi bende baktım gelinlik ve kınalığı 26 bine buldum . Yarı kaporasını verdim. 13 bin tl yi Kayınvalidem henüz göndermedi , göndereceklermiş . Ancak iyice bu durumlara canım sıkıldı. Bana sürekli dert etme hallolur diyorlar . Ev olsun iş olsun ama bi türlü istediğimiz gibi olmuyor ya . Nişanlım ben hepsini halledeceğim diyor bana bunları yazıyor ben sordukça
0170D508-8B79-4607-A774-66FFCC0804A5.jpeg

Adam bana bırakın demiş ona bırakın? neden karın ağrısı yapıyorsunuz bırakın ona dert olsun. herşeyi fazla üzerinize almışsınız . ben bakarım ben yaparım tavrınız ironik-hatta özür dileyerek söylüyorum ama kezbanca geldi- olmamış hiç yani

Nişanlınıza sanki güvenmiyorsunuz gibi hissettim. Başta o gelecekmis sizin bulundugunuz yere, sanki gelmeyeceğini dusunup siz ondan önce davranıp onun yaşadığı yere almışsınız tayininizi. Bu şartta bir anda düzen de degismis olmalı. Size ev bakılması ve düzenlenmesi gerekmiş. Her seyin bir anda olması da mümkün değil. Nisanlınız ben halledeceğim diyor ama siz ona guveniyor musunuz? Daha önceden halledeceğim diyip zor durumda bıraktığı oldu mu sizi? Eğer ona güveniyorsanız bu kadar içinizde buyutmenize gerek yok. Ama eğer guvenmiyorsanız, güvenmediginiz insanla evlilik kararı almak da ileride sizi zorlayacaktır

Bu süreçte ben nerede hata yapıyorum ;( şimdiden ayarlansa konuşulsa her şey iyi olmaz mı
Özellikle evlenmeye çalışmakla hata yapıyorsun canım. Acılara yürüyüp korkmuyorsun. Evlenince açacağın konuları heyecanla bekliyoruz burada, balık baştan kokar. Sonu belli oluyor buradan🥺

5 bin tl ye bulduğu ev bu mu, dört duvarı çakmışlar ev diye satıyorlar. Konum neresi aşko tam olarak? Ev sahibi razı gelecek mi kira karşılığı tadilata? Ohooo ölme eşeğim yaz gelecek yonca bitecek. Üstüne düşme yakında ağız yapmaya başlayacak senin olduğun yerde yaşasak olmuyor mu aşqoom diye. İstanbul bir hayal aşko.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X