- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Olsun yine de boşansın benceKız nişanlı başlıkta yazıyor zaten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun yine de boşansın benceKız nişanlı başlıkta yazıyor zaten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vuhuuuValla ben yaptırdım façayı çizdirmedimTaş gibi duruyor
![]()
O espri değil miydi yaniNoldu yoksa zaten boşandı mı![]()
![]()
![]()
Ne kaçırdım çabuk söyleyin
![]()
Espiriye espiri dersek espirinin ne anlamı kalır diyymi amaO espri değil miydi yani![]()
Sen de haklısın bebeyim ne diyim şimdivuhuuu
amann ben o kadar uğraşıyım doğurmak için beğenmeyen beğenmesin
neyse konu saptı ..
Sakin burada yazilanlari da nisanlina anlatma..
Hayati boyunca penisi hakkinda bu kadar konusulduguna sahit olmamistir. :)
Sonrasinda havaya girmesin :)
Bence adamla bir odaya gir aç bakayım de. Açsın. Elindede fotoğraf kalsın, ikisine bak. Aynı mı değil mi anlarsın.
İkinciside güzel bi açı yakalamıstır, temizlenmistir hazır güzel bi kareyi yakalamısken anlık adı altında gönderdikleride olabilir.
Normalde özel fotoğraflar gizli, şifreli klasörlerde bulunur. Normali bu bence bana göre.
Kimileride hiç tınlamaz ne çekmiş etmiş vs.
Haklısınız biraz uzak kalmak düşünmek suam yapmam gereken en mantıklı şey olur sanırım sagolsun kuskuyu düşürdü içime.geçmişte kaldığını söylemiş ya şöyle yap kestirip atma biraz uzak kal ondan bakalım tepkisi ne olacak yada telefonunu kurcalayacağım de tepkisini ölç bakalım ne yapacak sen daha iyi tanırsın onu
Temiz yikanmis, trasini olmus, kravatini takmis, bi vesikalik cektirmis küçük enisteyani en iyi siz tanırsınız tabi ki de çekip niye saklar bir insan :))
çok beğendi sanırsam hatıralık saklamışşşşTemiz yikanmis, trasini olmus, kravatini takmis, bi vesikalik cektirmis küçük eniste
Katılıyorum. Ata demirerin gosterisindeki karabaşa döner sonraSakin burada yazilanlari da nisanlina anlatma..
Hayati boyunca penisi hakkinda bu kadar konusulduguna sahit olmamistir. :)
Sonrasinda havaya girmesin :)
Arkaya bi fon koysaydıçok beğendi sanırsam hatıralık saklamışşşş![]()
Milletin bayram hatirasi yuzunden olan KK'ya olduçok beğendi sanırsam hatıralık saklamışşşş![]()
çok kötüüüüArkaya bi fon koysaydı
Istanbul hatırası falan daha bir al benisi olurdu
gerçekten öyle olduMilletin bayram hatirasi yuzunden olan KK'ya oldu
Arkaya bi fon koysaydı
Istanbul hatırası falan daha bir al benisi olurdu
Boynu bükük müydü kız kücük enistenin? Yoksa ayrılmak istemene baska anlam vermek istemiyorumevet fotograf klasörü şifreli zaten ama wp üzerinden fotograf göndermeye girince e haliyle görünüyor
![]()
Fotonun geçmişte çekilmiş olması şu an kullanılmadıgı anlamına gelmez ama.. belki de kullanmaya devam ettiği ve tesadüfen görülürse kullanmıyorum demek için silinmemiş olabilir. şu an bile birilerine göndermeye devam ediyor olabilir..Bana göre evet. Ayrıca ne olduysa geçmişte olmuş bitmiş. Konu sahibinin hesap sormaya hakkı yok bence.
Geçmişi hakkında hesap sorulan hemcinslerim için de aynısını söylüyorum her zaman.
Zaten pipi, bu forum basligi altinda, konu sahibinin nisanlisindan ayri bi karaktere büründü, kendi cekip saga sola atiyo bile olabilir.Fotonun geçmişte çekilmiş olması şu an kullanılmadıgı anlamına gelmez ama.. belki de kullanmaya devam ettiği ve tesadüfen görülürse kullanmıyorum demek için silinmemiş olabilir. şu an bile birilerine göndermeye devam ediyor olabilir..