- 8 Kasım 2021
- 271
- 270
- 23
- 28
Çekebilmek ,bile bence çok büyük bir yetenekVajina, penis sanki cok estetik bişeymiş gibi birbirine göndermek nedir ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekebilmek ,bile bence çok büyük bir yetenekVajina, penis sanki cok estetik bişeymiş gibi birbirine göndermek nedir ya![]()
Ne diyorsun hemşerim ..İşte sizinde söylemiş olduğunuz gibi nişanlısı görmüşşşşşşşşş tesadüfennn
Vajina, penis sanki cok estetik bişeymiş gibi birbirine göndermek nedir ya![]()
O değil de sevgili nişanlı neyse de bir eş iş yerinde,yolda,orada,burada o resmi açıp mastürbasyon mu yapıyor ? Eğer ki uzak yerlerde ikamet ediyorsanız kocanizi çok şey etmeyin bak sonra o hırs ile başka kadına şey etmek istiyorlar, tecrübeyle sabitNerden biliyorsunuz belki gönderdiği kişi ile karşılıklı rızası vardır.Sapik şudur hanımefendi..Bilmeyen cahiller için yazayım.Ciplak fotoğrafları tanımadığı veya tanıdığı halde karsilikli rızası olmayan kadınlara atıyorsa.Sokakta kadınlara cinsel organını gösteriyorsa yada balkona çıplak vs çıkıyorsa bunun gibi.Tekrar ve son kez yazıyorum.Adam nişanlısı sevgilisi veya karısına karşılıklı istekle resim atabilir bu gayet normaldir.Sizin kocaniza atmiyorsam resim veya kocam size atmiyorsa bu sizi ilgilendirmez .Konu sahibi fotoğrafi görmüş sadece adamın kime niye attığı belli değil.
Nişanlısı dışında kime göndermişse bu sapıklığa girer diyorum,zaten sizi doğrulamış olarak da diyorum ki nişanlısına göndermiş olsaydı sapık demezdik hatta konu sahibi konu açmazdı sorun o fotoyu nişanlısı dışında birine yada birilerine göndermiş olması buda sapık oluyor dediiniz gibi karşıdaki istemiş yada istememiş buna bakılmaksızınNe diyorsun hemşerim ..
Önceden göndermiş adam önceden tarih eski diyor konu sahibi anladiniz mi.Yahu yetişkin erkek belki eski sevgilisi ile bazı şeyler paylaştı çekti resmini kadın istedi attı.Ben orda değildim siz ordaysaniz bilemem.Hala yok öyle yok böyleNişanlısı dışında kime göndermişse bu sapıklığa girer diyorum,zaten sizi doğrulamış olarak da diyorum ki nişanlısına göndermiş olsaydı sapık demezdik hatta konu sahibi konu açmazdı sorun o fotoyu nişanlısı dışında birine yada birilerine göndermiş olması buda sapık oluyor dediiniz gibi karşıdaki istemiş yada istememiş buna bakılmaksızın
Kafayı yemissiniz sanırım .Yani bunu buraya bağlamak için epey hastalıklı düşünceleriniz olmalı.O değil de sevgili nişanlı neyse de bir eş iş yerinde,yolda,orada,burada o resmi açıp mastürbasyon mu yapıyor ? Eğer ki uzak yerlerde ikamet ediyorsanız kocanizi çok şey etmeyin bak sonra o hırs ile başka kadına şey etmek istiyorlar, tecrübeyle sabit![]()
Tarihin eski olması neyi değiştiriyor ki hala bulundurmaması gerekmezmi silmesi gerekmez miÖnceden göndermiş adam önceden tarih eski diyor konu sahibi anladiniz mi.Yahu yetişkin erkek belki eski sevgilisi ile bazı şeyler paylaştı çekti resmini kadın istedi attı.Ben orda değildim siz ordaysaniz bilemem.Hala yok öyle yok böyle
Evet silmesi gerekir.Unutmus olabilir bilemem.Tarihin eski olması neyi değiştiriyor ki hala bulundurmaması gerekmezmi silmesi gerekmez mi
Lazer yaptırdığım kadın benim kukuyu bayağ övmüştüEciş bücüş olmayanlar gayet estetik ve seksi gorunuyor bence bi de nasıl çektiğine bağlı.Vulvayi seksi bulmuyorum hic bir turlu o ayri.
Çok şükür benim hiç böyle tecrübem olmadı sizin olmuş demek.O sizin probleminiz.O değil de sevgili nişanlı neyse de bir eş iş yerinde,yolda,orada,burada o resmi açıp mastürbasyon mu yapıyor ? Eğer ki uzak yerlerde ikamet ediyorsanız kocanizi çok şey etmeyin bak sonra o hırs ile başka kadına şey etmek istiyorlar, tecrübeyle sabit![]()
Unutamaz ,unutmamalı unutulacak birşey değilEvet silmesi gerekir.Unutmus olabilir bilemem.
İnsanların neleri unutabileceklerini tahmin bile edemezsiniz.Belki sildigini sandı bilemem.Unutamaz ,unutmamalı unutulacak birşey değil
Şüpheliİnsanların neleri unutabileceklerini tahmin bile edemezsiniz.Belki sildigini sandı bilemem.
Lazer yaptırdığım kadın benim kukuyu bayağ övmüştükararma vs yok faln filan die cok gülmüştüm vajinanın güzeli mi olur diye
ben sevmiyorum yaa. Ama taş gibi bi popo olsa ilgimi çeker
![]()
Noluyor yav mart ayının yaklaşması sadece kedileri etkilememiş anlaşılanErkek popişi evet onu da severizzzz.![]()
Yani benim olayda adam sevgilisiyle telde sanal sex yapıyormuş meğer,yeterli gelmeyince gerçek olan bende şansını denemeye kalkmıştı.Tabi ben sevgilisi olduğunu ve bunu yaptığını kendi araştırmalarım sonucu öğreniyorumKafayı yemissiniz sanırım .Yani bunu buraya bağlamak için epey hastalıklı düşünceleriniz olmalı.
Karşılıklı rıza varsa sapik değildir, nişanlısını aldatiyordur.Fakat nişanlı iken fotoyu nişanlısına değilde x kişiye gönderdiği için sapık oluyor.
Sapıklık kime göre, neye göre, sizin yatakta yaptığınız birşey başkasına "sapıkça" geliyor diye sapik olmazsınız. Birine göre çok uç gelen birşey başkasına göre çok normal gelebilir. Bu arada şimdiye kadar kimseye fotoğraf atmadım,kimseden almadım.Bu konuyu okuyunca "Meğer ne çok cinsel organını çekip birbirine atanlar varmış " dedim içimden.Ben atmam çünkü birinin eline fln geçer tel çalınır ne gerek var.Eger bunu normal görüp yapıyorsam da arkasında dururum biri buna sapıklık mi demiş sapiksam sapığım derim bozulmam.Sinirlenecek bir şey yok içinden sapıklık bu diyorsa dışına da vurmuş içi dışı bir.Herkes ne düşünüyorsa söyleyebilir şahsına hakaret etmedikçe.Sahsa hakaret ediliyorsa iş başka