• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Sevgiliyken atiyorduk dediniz diye hatırladım,yanlış mı okudum acaba
Bir üye dedi ki bunu yapmak sapikliktir (ismini hatırlamıyorum sayfalarda var)bende ilk mesajımda dedim ki ; niçin sapıklık olsun yani telefonunda böyle fotoğraf volan herkes sapik mi olacak dar çerçeveden bakıyorsunuz ,ben eşime eşim bana göndermiştir hatta sevgiliykende gönderdik evlendik arada yine göndeririz heyecan olur.O da "hiç böyle heyecanlar ihtiyacimiz olmadı " diye yazdı.Vallahi bizim oldu kime ne .Hayır öyle dar bir zihinle olaya bakılıyor ki sanki bunu yapanlar eli seyinde geziyor çeke çeke foto.Bunca yıldır evliyiz dört bes kez olmuş olaydır bu.

Bir üye dedi ki bunu yapmak sapikliktir (ismini hatırlamıyorum sayfalarda var)bende ilk mesajımda dedim ki ; niçin sapıklık olsun yani telefonunda böyle fotoğraf volan herkes sapik mi olacak dar çerçeveden bakıyorsunuz ,ben eşime eşim bana göndermiştir hatta sevgiliykende gönderdik evlendik arada yine göndeririz heyecan olur.O da "hiç böyle heyecanlar ihtiyacimiz olmadı " diye yazdı.Vallahi bizim oldu kime ne .Hayır öyle dar bir zihinle olaya bakılıyor ki sanki bunu yapanlar eli seyinde geziyor çeke çeke foto.Bunca yıldır evliyiz dört bes kez olmuş olaydır bu.
Aslinda bunun bir siniri yok.Eger var ise bunu sahislar cizebilir.
Yani ona cok tuhaf ve rahatsiz edici gelen,bize dogal ve heyecan verici gelebilir..
Bu fotoyu benimle evliyken Komsunun karsina atarsan ben buna sapiklik derim.
Ama konu sahislar arasindaki ilişki ise onlarin almis olduklari haz karsiliki olarak kabul goruyorsa buna sapiklik denmez\denemez bencede.

Aslinda bunun bir siniri yok.Eger var ise bunu sahislar cizebilir.
Yani ona cok tuhaf ve rahatsiz edici gelen,bize dogal ve heyecan verici gelebilir..
Bu fotoyu benimle evliyken Komsunun karsina atarsan ben buna sapiklik derim.
Ama konu sahislar arasindaki ilişki ise onlarin almis olduklari haz karsiliki olarak kabul goruyorsa buna sapiklik denmez\denemez bencede.
Aynen öyle elalemin karısına atmadiktan sonra kime ne.Yani ben bu adamı çıplak görmedim mi .Dediğim gibi belki yılda bir kez olan birşey bu zaten.

Ya kızlarr amaan yaa. Erkekler bizim gibi değil bunu bi kabul edelim artık. Bizim gibi konuşmalarını resimlerini silmiyorlar. O telefonları Allaha emanet kullanıyorlar. :KK70::KK70:

O fotoyu silmemiş olmadından daha doğal birşey yok bence. Uyarı verene kadar watsap yazılarını da silmezler. İnstalarına girin tüm dm ler orda duruyordur. Google geçmişine bakın çarşaf çarşaf. :silah::silah:

Ya biz kadınlar nasıl çatır çatır herşeyi stalklayabiliyoruz. Bu yüzden işte. Ama onlar bizi stalklamaya çalıştıklarında koca bir duvar. :kızgın:Çünkü biz geride iz bırakmayız. Herşeyi düzenli sileriz. :cool::cool:

Konuya gelince böyle şeyleri sevmiyorum. Çoğu erkek yapıyor birşey diyemem. Nişanlınızla konuşsanız bu konuyu altından daha neler çıkar. Hiç deşmeye gerek yok derim. Sizden sonrası önemli. İçinize kurt düştü artık yapacak birşey yok. Evlilik ciddi bir iş. İnsan evleneceği insanı dip bucak tanımak istiyor. Bunlrda şüpheli durumlar. Haklısınız. Kaldırabilirim diyorsanız konuyu açın ve konuşun. Çünkü altından başka şeyler çıkabilir. İnsanlar konuşa konuşa demişler. İnşallah nişanlınız da detay vere vere saçmalamaz.
Ben erkeğim sanırım 2016 hazirandan beri her şey duruyor. Telefon değiştirdim, aynen yenisine aktardım. Önceki telefonumdan erkek arkadaşıma attığım ilk mesaj bile var :D

Ben erkeğim sanırım 2016 hazirandan beri her şey duruyor. Telefon değiştirdim, aynen yenisine aktardım. Önceki telefonumdan erkek arkadaşıma attığım ilk mesaj bile var :KK70:
Ben de saklarım. İstifçilik var zaten biraz. Telefon konusunda da kendisini gösteriyor.

Eşim de tam tersi düzenli olarak telefonunu bilgisayara aktarır temizler.

Ben de saklarım. İstifçilik var zaten biraz. Telefon konusunda da kendisini gösteriyor.

Eşim de tam tersi düzenli olarak telefonunu bilgisayara aktarır temizler.
Ben bilgisayara da aktarıyorum ama telefondan silmiyorum. Hatta tablette de var çoğunlukla. Galerimde 6 bin öge var 😅.

Bana yazisip fotograf atmak sacma geliyor. nisanliniz bundan keyif almis, yapmis buna birsey demiyorum. Herkesin keyif aldigi aktivite farklı olabilir. Ama neden o fotografi silmemis o kismi anlamadim. Su an hala ayni fotografi birilerine atiyor olma ihtimali var mi?

Bu konuyu okuyunca "Meğer ne çok cinsel organını çekip birbirine atanlar varmış " dedim içimden.Ben atmam çünkü birinin eline fln geçer tel çalınır ne gerek var.Eger bunu normal görüp yapıyorsam da arkasında dururum biri buna sapıklık mi demiş sapiksam sapığım derim bozulmam.Sinirlenecek bir şey yok içinden sapıklık bu diyorsa dışına da vurmuş içi dışı bir.Herkes ne düşünüyorsa söyleyebilir şahsına hakaret etmedikçe.Sahsa hakaret ediliyorsa iş başka

Bu konuyu okuyunca "Meğer ne çok cinsel organını çekip birbirine atanlar varmış " dedim içimden.Ben atmam çünkü birinin eline fln geçer tel çalınır ne gerek var.Eger bunu normal görüp yapıyorsam da arkasında dururum biri buna sapıklık mi demiş sapiksam sapığım derim bozulmam.Sinirlenecek bir şey yok içinden sapıklık bu diyorsa dışına da vurmuş içi dışı bir.Herkes ne düşünüyorsa söyleyebilir şahsına hakaret etmedikçe.Sahsa hakaret ediliyorsa iş başka
Kimse bana sapik diyemez .Uysal koyun deyilim cevabıni alır.Akli ve söyleyecek mantıklı iki lafı olan yazar.Ben kendimi bilirim bu bana yeter

Bu ne saçma bir cevaptır ya? Birisi yaptığımız bir şeye sapıklık diyecek biz de bu yakıştırmayı kabullenip evet sapıksak sapığız diyeceğiz?

Son düzenleme:
Kimse bana sapik diyemez .Uysal koyun deyilim cevabıni alır.Akli ve söyleyecek mantıklı iki lafı olan yazar.Ben kendimi bilirim bu bana yeter
Bluegitar sapık biri derse uysal olmayın tabi ama böyle her şeyi de üzerinize çekerseniz bu forumda çok üzülürsünüz

Bu ne saçma bir cevaptır ya? Birisi bir şeye sapıklık diyecek biz de bu yakıştırmayı kabullenip evet sapıksak sapığız diyeceğiz?
Saçma oluşu sizin düşünceniz,saygı duyuyorum,begenmesem de.
Tek tip düşünemez insanlar.
Bu arada bisry sorcam ,buraya rahatça yazıyorsunuz da gercek hayatta birine söyleyebiliyor musunuz bu düşüncenizi ?
Ben cinsel organımin resmini çekerim atarim kocama sevgilime vs diyebilir misiniz

Bluegitar sapık biri derse uysal olmayın tabi ama böyle her şeyi de üzerinize çekerseniz bu forumda çok üzülürsünüz
Tipik bir boğa burcuyum oldukça kindarimdir bunu genelde mesajlarda yeri gelince yazarım.Sinirlerim sağlamdır kolay pes etmem.Aksine konuşup, tartışmayı severim aklını beğendiğim diyecek lafı olanı seve seve dinlerim.

Tipik bir boğa burcuyum oldukça kindarimdir bunu genelde mesajlarda yeri gelince yazarım.Sinirlerim sağlamdır kolay pes etmem.Aksine konuşup, tartışmayı severim aklını beğendiğim diyecek lafı olanı seve seve dinlerim.
Of aynı ex eş..o da boğa🤦🏻‍♀️
Biraz da ikizler karışımı.
Keşke benim de sinirlerim sağlam olsa

Fakat nişanlı iken fotoyu nişanlısına değilde x kişiye gönderdiği için sapık oluyor.

Saçma oluşu sizin düşünceniz,saygı duyuyorum,begenmesem de.
Tek tip düşünemez insanlar.
Bu arada bisry sorcam ,buraya rahatça yazıyorsunuz da gercek hayatta birine söyleyebiliyor musunuz bu düşüncenizi ?
Ben cinsel organımin resmini çekerim atarim kocama sevgilime vs diyebilir misiniz

Fakat nişanlı iken fotoyu nişanlısına değilde x kişiye gönderdiği için sapık oluyor.
Nerden biliyorsunuz belki gönderdiği kişi ile karşılıklı rızası vardır.Sapik şudur hanımefendi..Bilmeyen cahiller için yazayım.Ciplak fotoğrafları tanımadığı veya tanıdığı halde karsilikli rızası olmayan kadınlara atıyorsa.Sokakta kadınlara cinsel organını gösteriyorsa yada balkona çıplak vs çıkıyorsa bunun gibi.Tekrar ve son kez yazıyorum.Adam nişanlısı sevgilisi veya karısına karşılıklı istekle resim atabilir bu gayet normaldir.Sizin kocaniza atmiyorsam resim veya kocam size atmiyorsa bu sizi ilgilendirmez .Konu sahibi fotoğrafi görmüş sadece adamın kime niye attığı belli değil.

Niye çekmesin derken niye çeksin yahu yaşamak istiyorsa gitsin yaşasın cinsellik hayatında kimse yokken fotoğrafla yapılan normal mi bu tür sapkınları normalleştirmek başka bişi değil gerçekten bazı konularda çok iki yüzlü oluyor burda ki fikirler
Ya şimdi şuda var mesela esim sehir dısında falansa özlediysek o durumda olan bir gafletle birbirimize atabiliriz.cinsellik yasamak istiyorsam ve esim yanımda yoksa napabilirim baska😊 ama sevgiliyken atmak ne kadar dogru bilemiyorum biizm tanıstıgımzda dha akıllı telefonum yoktu smsle konusurduk 😄

Konu sahibi nişanlınızın yolladıgı tarihte sizinle de bir bagı baglantısı varmıydı yani sizle sevgiliyken falan mı atmıs baskasına öyleyse aldatmaya girer ama siz yokken önceki ilişkilerine attıysa sizi ilgilendirmez sadece hala telefonda tutması garip ya Allah etmeye kaza falan gecirse ailesinin eline gecse o telefon herkes onun cinsel organının goruntusune sahit olacak .ben hiç tutmam telde virgun telefon bozuldu tamire verdim telde vişey yoktu ama ablam bizi video alıyor benle kardesımde ortada göbek atıyoruz ben belime esarp baglamısım ustumde sütyen var shakiraya falan özeniyorum dansına😄 telefoncuya giriyordum adamda tam kapının yannda oturmus benim galerime bakıyor videoyu şzliyor ben arkadan girince kapattı.bende telefona baktım butun uygulamalar calısıyor mu diye dedi.yani birnm eline gecse ayıptır.birde sey var ben galeriden sildigimi sandıgım fotograflar mesela esime yolluyorum arada siliyorum hemen wp dosyasına girdim medyaya giriyorsun sent kısmında galeriden sildign halde orda duran fotolar var illaki ordanda silmek gerekiyor belki unutmustur kalmıstır.

Nerden biliyorsunuz belki gönderdiği kişi ile karşılıklı rızası vardır.Sapik şudur hanımefendi..Bilmeyen cahiller için yazayım.Ciplak fotoğrafları tanımadığı veya tanıdığı halde karsilikli rızası olmayan kadınlara atıyorsa.Sokakta kadınlara cinsel organını gösteriyorsa yada balkona çıplak vs çıkıyorsa bunun gibi.Tekrar ve son kez yazıyorum.Adam nişanlısı sevgilisi veya karısına karşılıklı istekle resim atabilir bu gayet normaldir.Sizin kocaniza atmiyorsam resim veya kocam size atmiyorsa bu sizi ilgilendirmez .Konu sahibi fotoğrafi görmüş sadece adamın kime niye attığı belli değil.
İşte sizinde söylemiş olduğunuz gibi nişanlısı görmüşşşşşşşşş tesadüfennn

Back
X