• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Yazdığıma pişman oldum sonradan konu sahibi üzüldü belki valla özür dilerim konu sahibinden
yaa evet aslında üzücü kız burda yaşadığı şeyi yazmış bizde gırgır geçiyoruz da aman ne bilim yaa aslında içimizden geçenleri yazıyoruz karşı taraf üzülüyor ama her açıdan düşünür belki

konu benim sordugumdan bambaska bi yere tartısmaya gitmiş. 23 sayfa tek tek okudum, komik olanlara güldüm bile. Ben sorunumu dile getirdim benim konuma yardımcıda olmussunuz,dalgada geçmişsiniz. Ben burda herkesi birbirine katmadım öyle bir amaçla konu açmadım. Ama kişisel tartısmalarınıza ne gibi yorum yapmamı beklerdiniz onu anlayamadım? Herkesi birbirine düşürüp teşekkür etmem yanlıs anlasılmıs. Gerçekten ben samimi olarak yzmıstım, vakit ayırıp cevap vermişsiniz ona teşekkür ettim.
Sonuç olarak ayrılmayı düşünüyrum.

konu benim sordugumdan bambaska bi yere tartısmaya gitmiş. 23 sayfa tek tek okudum, komik olanlara güldüm bile. Ben sorunumu dile getirdim benim konuma yardımcıda olmussunuz,dalgada geçmişsiniz. Ben burda herkesi birbirine katmadım öyle bir amaçla konu açmadım. Ama kişisel tartısmalarınıza ne gibi yorum yapmamı beklerdiniz onu anlayamadım? Herkesi birbirine düşürüp teşekkür etmem yanlıs anlasılmıs. Gerçekten ben samimi olarak yzmıstım, vakit ayırıp cevap vermişsiniz ona teşekkür ettim.
Sonuç olarak ayrılmayı düşünüyrum.
Dilediğiniz zaman konunuzu yorumlara kapattırma hakkınız var.
Konunuzdaki tartışmalar için şahsen özür dilerim, maalesef bazen arkadaşlarımız nerede duracaklarını bilmiyorlar.

E sonuç? O kadar insanlar birbirine girmiş siz tesekkur etmişsiniz ama keşke sonucu da yazsaydınız.
Aynen dün geceden beri herkes birbirine girmiş beğenmedimler havada halen şu saat olmuş beğenmedimler devam bende konu iki sayfayı okudum yorum yazdım baktin ki konu da neler olmuş

Illaki benim dediğim deyip ortada sapık lafı yokken herkes sapık lafina çevirip bide illede kendi fikirlerini savunup özgür düşünce hanı saygı deyip dalga konusu yapılması da cabasi pes vallahi

Nişanlımla konustum. Kendisi hala geçmişte oldugunu asla birine göndermedigini hatta fotografı tüylerini aldıktan sonra cektigini söyledi. Fotografın varlıgından haberinin olmadıgından bahsetti. Sonuc olarak ben ayrılmayı düşünüyorum cok mantıklı gelmedi.
geçmişte olduğu ne demek yani geçmişte unutamadığı biri mi varmış yoksa eski gezgin bekarlık dönemini mi unutamamış

Aynen dün geceden beri herkes birbirine girmiş beğenmedimler havada halen şu saat olmuş beğenmedimler devam bende konu iki sayfayı okudum yorum yazdım baktin ki konu da neler olmuş

Illaki benim dediğim deyip ortada sapık lafı yokken herkes sapık lafina çevirip bide illede kendi fikirlerini savunup özgür düşünce hanı saygı deyip dalga konusu yapılması da cabasi pes vallahi

bütün yorumları okumadım ama ortalık fena karışmış :)

geçmişte olduğu ne demek yani geçmişte unutamadığı biri mi varmış yoksa eski gezgin bekarlık dönemini mi unutamamış
yanlıs anlatmısım. Yani fotografın Geçmişte çekilmiş bir oldugunu cok eski oldugunu ama kimseye göndermedigini söyledi. Niye öyle bir fotograf varmıs kendide bilmiyormus. Sayemde ögrenmiş.

Sapık dendi. Diyen banlanmış. Bir de konuşmayı baştan okuyup öyle karar verin dediğim yorumumu eksilemişsiniz. Sonra da eksilemeyi elestiriyorsunuz. Önemli evet bir tartışmaya bir yerden dahil olacaksanız üşenmeden bastan sona okumanız lazım sonra böyle yanlış yaziyorsunuz işte. Bunu da eksilersiniz simdi😂

Eklentiler

• Screenshot_20220221-013154_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20220221-013154_Samsung Internet.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
yanlıs anlatmısım. Yani fotografın Geçmişte çekilmiş bir oldugunu cok eski oldugunu ama kimseye göndermedigini söyledi. Niye öyle bir fotograf varmıs kendide bilmiyormus. Sayemde ögrenmiş.

Bana söylediği saçma geldi.Eğer dediği gibi temizlikten sonraysa geçmişin geleceğin ne önemi var? Belli ki birisine göndermiş.

fotoğrafın tarihine baksaydın keşke mutlaka bilgilerde vardır ama nişanlanmışsın ne bilim aynı eve girmek için bir adım atmışsın telefon kurcalamakta aslında kötü bişey yok bence sonuçta telefonda neler var neler yok bakarsın benim şahsi fikrim ben öyle yaptım şüphe kalacağına içim rahatlar diye düşündüğüm için herşeyine bakmıştım kimlere istek atmış kimleri takip ediyor kimlerin resimlerini beğenmiş vs vs daha neler neler :KK48::KK48::KK48:nişanlılıkta ciddi bişey sonuçta

fotoğrafın tarihine baksaydın keşke mutlaka bilgilerde vardır ama nişanlanmışsın ne bilim aynı eve girmek için bir adım atmışsın telefon kurcalamakta aslında kötü bişey yok bence sonuçta telefonda neler var neler yok bakarsın benim şahsi fikrim ben öyle yaptım şüphe kalacağına içim rahatlar diye düşündüğüm için herşeyine bakmıştım kimlere istek atmış kimleri takip ediyor kimlerin resimlerini beğenmiş vs vs daha neler neler :KK48::KK48::KK48:nişanlılıkta ciddi bişey sonuçta
Evet kac gündür düşünüyorum bi ikilemdeyim. Güvenip devam edebilirmiyim bilemiyorum, ayrılmak daha baskın geliyor.

Evet kac gündür düşünüyorum bi ikilemdeyim. Güvenip devam edebilirmiyim bilemiyorum, ayrılmak daha baskın geliyor.
geçmişte kaldığını söylemiş ya şöyle yap kestirip atma biraz uzak kal ondan bakalım tepkisi ne olacak yada telefonunu kurcalayacağım de tepkisini ölç bakalım ne yapacak sen daha iyi tanırsın onu

Sapık dendi. Bir de konuşmayı baştan okuyup öyle karar verin dediğim yorumumu eksilemişsiniz. Sonra da eksilemeyi elestiriyorsunuz. Önemli evet bir tartışmaya bir yerden dahil olacaksanız bastan sonra okumanız lazım sonra böyle yanlış yaziyorsunuz işte. Alın bunu da eksileyin😂
Sapık lafı denmiş zaten ama ilk yorumda bu yokken konu buraya kadar gelmiş sapık lafi denmiş

Ha bide bana da ters tuhaf insanın organını çekmesi heleki telde durması başkasına yollaması normal değil
Ben buna normal değil derim bir başkası o ne öyle sapık gibi der burdaki sapık gibi yı alıp cımbız gibi başka.anlama yüklenirse konu zaten buna yatkın konu başka boyuta gider
Ilk başta bana normal gelmiyor diyen üye ve diğer üyelerle dalga geçilmiş üstüne gidilmiş sonra olan olmuş
Şimdi de yarısı ban aldı zaten

Sapık lafı denmiş zaten ama ilk yorumda bu yokken konu buraya kadar gelmiş sapık lafi denmiş

Ha bide bana da ters tuhaf insanın organını çekmesi heleki telde durması başkasına yollaması normal değil
Ben buna normal değil derim bir başkası o ne öyle sapık gibi der burdaki sapık gibi yı alıp cımbız gibi başka.anlama yüklenirse konu zaten buna yatkın konu başka boyuta gider
Ilk başta bana normal gelmiyor diyen üye ve diğer üyelerle dalga geçilmiş üstüne gidilmiş sonra olan olmuş
Şimdi de yarısı ban aldı zaten
Tam zamaninda kacmisim 😳

Back
X