- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Zamanla değişebilen birşey mi kiBence mide bulandirici 1 mevzu. Guvenim kirilirdi. Eski olsa anlardiniz sanirim. Guncel halini gordu iseniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanla değişebilen birşey mi kiBence mide bulandirici 1 mevzu. Guvenim kirilirdi. Eski olsa anlardiniz sanirim. Guncel halini gordu iseniz.
Saçları ağarmıştır, yaşlanmıştır az, kaz ayakları falan çıkmıştır.Zamanla değişebilen birşey mi ki![]()
Ben de şeyi düşündüm. Bunlar cinsellik yaşamıyorsa adamın şeyi olduğunu nereden anladı? Cinsellik yaşıyorlarsa böyle bir fotoğrafa neden şaşırdı?Yani tesadufe bak ki sen de tam onu gordun..
Birde soyle bir durum var,belki de kendisine ait degil.
Sen eminmisin nisanlina ait olduguna :)
Yahu telefon tesadufen dusecekte bu resim acilacakta sende ona bakip evhamlanacaksin da biz de bunun uzerine seni tesellimi edecegiz:)
Komik geldi bana,biraz da gerceklikten uzak.
Böyle resmin galeride olması normal değil bence ama siz bi iyice konuşun karşınıza alıpherkese merhaba, size danışmak istedigim bir konu var. Bunu ailemden birine anlatamıyorm kendi kendime sürekli düşünüyorum. Bikaç gün önce nişanlımla bulustuk aksam beni eve bırakmaya giderken telefonunu istedim araba kullandıgı icin telefonundan kendime bir video göndermem gerekiyordu. Normalde ne o ne ben telefonlarımızı asla karıştırmayız. Ben kendimw video atmaya ugrasırken internet cekmedi vs. Galeriye girip tekrar göndermeye calıstım bu sırada telefon kucagıma düşmüş galeri direk açılmıs ama ben farkında degildim yola bakıp nisanlımla konusuyordum. O o sırada telefon ekranını görüp ya ne karıstırıyosun telefonumu ne yapıyorsun dedi onun öyle söylemesiyle ekrana dokunup birini aradım zannettim. Birde baktım ki cinsel organının resmini cekmiş.sonradan fotograf tarihini gösterdi geçmiş yıllarda cekilmiş fakat içime bişey düstü. ne icin cekildi kime gönderdii hiç bilmiyorum. Geçmiş diyip görmemezliktenmi gelmem gerekir, nisan atmakmı? belki sorunum size sacma gelebilir ama ben hiç iyi degilim
![]()
Yani telefonunda baskasının seyini cekip saklayacagını düşünmedim hiç bu yüzden direk onun dedim. Bana yaptıgı savunmada kendine ait oldugu yönündeydiBen de şeyi düşündüm. Bunlar cinsellik yaşamıyorsa adamın şeyi olduğunu nereden anladı? Cinsellik yaşıyorlarsa böyle bir fotoğrafa neden şaşırdı?![]()
Ben şeyden dolayı düşünmüştüm ama yazmadim. Uygulama yüklerken galeriye erişim için izin istiyor ya ondan mı acaba? O da çok riskli değilmiş biraz araştırdım ama yine de soru işareti kalabilirİnsan hemen siler, eskiyse neden saklasın konusunda bir şey fark ettim. Bende gizli albüm var. Bu albümün içinde 242 öge var. Kendimin, erkek arkadaşımın ve ikimizin birlikte fotoğraflarımız ve videolarımız var. Özel olarak şifrelenmiş, gizli arşivde. Ancak bu resimler ve videolar birden fazla cihazda anlık olarak da bulundu, saklandı da. Başımıza bir şey gelmedi bugüne kadar. İnternete düşer diye neden bu kadar panikyapıldığını hiç anlamıyorum bu yüzden.
Resim acıldı demedim hiçbir zaman. Telefonlarda fotograflar kısmına girdiginizde albümler açılıyor. Bu albümler kısmında gördügümü söyledim. Tek fotograflık albümde de direk bu fotograf cıktıgı icin görmem normal. Teselli etmeyebilirsiniz, teşekkürler. :)Yani tesadufe bak ki sen de tam onu gordun..
Birde soyle bir durum var,belki de kendisine ait degil.
Sen eminmisin nisanlina ait olduguna :)
Yahu telefon tesadufen dusecekte bu resim acilacakta sende ona bakip evhamlanacaksin da biz de bunun uzerine seni tesellimi edecegiz:)
Komik geldi bana,biraz da gerceklikten uzak.
Hah evet ben tam olarak o durum olduğunu düşünüyorum. Cia peşimdeBen şeyden dolayı düşünmüştüm ama yazmadim. Uygulama yüklerken galeriye erişim için izin istiyor ya ondan mı acaba? O da çok riskli değilmiş biraz araştırdım ama yine de soru işareti kalabilir
Nurettin topalak from Kazlıçeşme olayı da olabilir tabi![]()
Evet, zamanla elbette ki degisime ugruyor. Bekarsaniz belki ne demek istedigimi cok iyi anlayamayabilirsiniz ancak yillar icinde bizde nasil yapisal degisimler oluyor ise karsi cinste de farkliliklar olusuyor. Cok detay veremiyorum ama 5 yil onceki hali ile simdiki hali ayni olmaz.Zamanla değişebilen birşey mi ki![]()
Bu gerçekten böyle. Bir ilişkide rahatsız olduğun durumdan sonra ayrılmayacaksan kimseye söylemeyeceksin. Özellikle de o anlatmak istediğin kişiler hayatında büyük bir yer kaplıyorsa.Ailene anlatma, sen 3 gün sonra unutur gidersin onlar bir ömür unutmaz.
Ahahah trajikomik. Ya tipitipler birbirini yiyip dert yanıp yanıp sonra gidiyor sevişiyor falan, ben sinir olduğumla kalıyorum.Bu gerçekten böyle. Bir ilişkide rahatsız olduğun durumdan sonra ayrılmayacaksan kimseye söylemeyeceksin. Özellikle de o anlatmak istediğin kişiler hayatında büyük bir yer kaplıyorsa.
Mesela benim bir arkadaşım var, sevgilisinden şiddet görüyor. Ben o herifin çıpışık gözlerini her gördüğümde aklıma bu geliyor. Herifin ne dediğine bile odaklanamıyorum. Ya da sevgi gösterileri inanılmaz yapmacık ve itici geliyor. Aileden biri bile değilim.
Harbi öyle. Ben bu kıza çok yardımcı olmaya çalıştım. Ama o şiddet gördükten birkaç dakika sonra o herifle seviştiğini söylediği gün bitti benim çabam. “Sado mazo seviyor demek ki bunlarAhahah trajikomik. Ya tipitipler birbirini yiyip dert yanıp yanıp sonra gidiyor sevişiyor falan, ben sinir olduğumla kalıyorum.![]()
Dayak yemek de tercih olabiliyormuş malesef napalım, inşallah canları tehlikeye girmez.Harbi öyle. Ben bu kıza çok yardımcı olmaya çalıştım. Ama o şiddet gördükten birkaç dakika sonra o herifle seviştiğini söylediği gün bitti benim çabam. “Sado mazo seviyor demek ki bunlar” dedim. O günden beri herhangi bir sözüm, eylemim yok bu konuda. Ama içimden hâlâ sövüyorum
![]()
Ben en son arkadaşımın döven sevgilisinin aldattığını da söylediğimde hem arkadaşımdan oldum, hem tehdit edildim. Sonra bi daha kimseye bulaşmadımHarbi öyle. Ben bu kıza çok yardımcı olmaya çalıştım. Ama o şiddet gördükten birkaç dakika sonra o herifle seviştiğini söylediği gün bitti benim çabam. “Sado mazo seviyor demek ki bunlar” dedim. O günden beri herhangi bir sözüm, eylemim yok bu konuda. Ama içimden hâlâ sövüyorum
![]()
Sizden önceki bi olaysa kurcalamayin bence önemli olan sizden sonra böyle bişey olmaması. Bende evlendikten sonra esimin laptopunda görmüstüm video falan sildim yani ergenlikten kalma eskidir kesin unutmus bile olabilir o yüzden silmemiştir.herkese merhaba, size danışmak istedigim bir konu var. Bunu ailemden birine anlatamıyorm kendi kendime sürekli düşünüyorum. Bikaç gün önce nişanlımla bulustuk aksam beni eve bırakmaya giderken telefonunu istedim araba kullandıgı icin telefonundan kendime bir video göndermem gerekiyordu. Normalde ne o ne ben telefonlarımızı asla karıştırmayız. Ben kendimw video atmaya ugrasırken internet cekmedi vs. Galeriye girip tekrar göndermeye calıstım bu sırada telefon kucagıma düşmüş galeri direk açılmıs ama ben farkında degildim yola bakıp nisanlımla konusuyordum. O o sırada telefon ekranını görüp ya ne karıstırıyosun telefonumu ne yapıyorsun dedi onun öyle söylemesiyle ekrana dokunup birini aradım zannettim. Birde baktım ki cinsel organının resmini cekmiş.sonradan fotograf tarihini gösterdi geçmiş yıllarda cekilmiş fakat içime bişey düstü. ne icin cekildi kime gönderdii hiç bilmiyorum. Geçmiş diyip görmemezliktenmi gelmem gerekir, nisan atmakmı? belki sorunum size sacma gelebilir ama ben hiç iyi degilim
![]()
Sevgiliyken atiyorduk dediniz diye hatırladım,yanlış mı okudum acabaYahu ben kocamla yaptım dedim ona bile kulp buldu yahu.Koca benim koca .Bazısı iyice şuursuz oluyor.Nikahli kocam.
İşte aynen bu şekilde birkaç kişiye aykırı gelen bir düşüncemden dolayı anında ötekileştirilmiştim.Hatta düşünceden ziyade bir kesme toplumdaki bakış açısına dikkat çekmiştim sadece.Vay sen bunu nasil dersin...Açık görüşlülük bence de bu değil.Kimsenin şahsına sapık demedim bu arada hayır kendiniz inandınız bide daha inandırmaya çalışıyorsunuz bu hırs bana gerçekten komik geliyo burası herkesin fikrini saygı çerçevesinde ifade ettiği bi site kimse size katılmak zorunda değil bence asıl dar görüşlülük bu
Yoo hayır kocam ile sevgili iken de birbirimize attik dedim.Sevgiliyken atiyorduk dediniz diye hatırladım,yanlış mı okudum acaba