• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Yani benim olayda adam sevgilisiyle telde sanal sex yapıyormuş meğer,yeterli gelmeyince gerçek olan bende şansını denemeye kalkmıştı.Tabi ben sevgilisi olduğunu ve bunu yaptığını kendi araştırmalarım sonucu öğreniyorum 😊Ha sanal sex ha vajina fotosu,ikisi de aynı amacı taşımıyor mu ? Eğer yanlış ise bu kafayı yedigimden değil bu durumu ablamlandiramadigimdandir.Gerci siz boyke yazınca da kızıyorsunuz ama neyse 😏
Don yazdığın yazıya bir daha bak.Bana yazdığına lafı nereye getiriyorsun .Sen abazalara denk gelmişsin diye milletin kocası şeyini tuta tuta kadın kız peşinde gezmiyor.Su mesaja kadar sabrımı korudum anlamayan kit akıllılara defalarca yazıp anlattım .

Sapıklık kime göre, neye göre, sizin yatakta yaptığınız birşey başkasına "sapıkça" geliyor diye sapik olmazsınız. Birine göre çok uç gelen birşey başkasına göre çok normal gelebilir. Bu arada şimdiye kadar kimseye fotoğraf atmadım,kimseden almadım.
Sapık diyen ben değilim,sapıklık olarak adlandırmadim ben bu durumu,sadece tuhaf geldi bana ve de ergence..
Üstteki üye ile konuştuğumuz şey şu : Birisi çıkmış buna sapıklik demiş ,onun düşüncesi,siz niye takılıyorsunuz dedim

Don yazdığın yazıya bir daha bak.Bana yazdığına lafı nereye getiriyorsun .Sen abazalara denk gelmişsin diye milletin kocası şeyini tuta tuta kadın kız peşinde gezmiyor.Su mesaja kadar sabrımı korudum anlamayan kit akıllılara defalarca yazıp anlattım .
Evet bayağı bir abaza kalmıştı o kişi.
Kimsenin kocası öyle olmasın elbette.
Neyse yorumlarını dikkatle okuduğum bir üyeydiniz,kendi konularımda özellikle,bu konuşmanın da sonu yok,iyi forumlar size gittim ben

Yanlış anladım o halde. Cevremde yapanlar var, bana da tuhaf geliyor o kadar cesur olmayı bende isterdim bana estetikte gelmiyor zaten ama onlara geliyor demek ki.
Birini biliyorum netten biriyle tanışıyor kamera açacaklar,adam kamerayı bir acıyor p..is karşınızda 😮işte sapıklık bu

Birini biliyorum netten biriyle tanışıyor kamera açacaklar,adam kamerayı bir acıyor p..is karşınızda 😮işte sapıklık bu
Evet, ya bir penis, ortada meme yada vajina benim libidomu düşürür mesela. Dekolteli kıyafet, gecelik ciplakliktan daha çekici bence ama son dönemin modası bu galiba.

Yok herkes marjinal olacak, ooo beybisi burda da bi adet pipi resmin varmis diyip sakizini patlatacak gorunce, anormal bulmak yasak, cok dardi beni bu konu gercekten.
Ya offf soylemeden duramayacagim. Burada nisani at tabi diye dalga gecen uye kocasinin eski videosunu bulsa net bosayacagini iddia ediyordu. (Hatirlarsaniz bir konu vardi, kocasi kadinin eski sevgiliyle yakinlastigi video, fotolarini bulmustu) Konu acanlara muhalefet olmak icin ciddi bir cabasi var bazilarinin. Cok baydilar gercekten.

Back
X