Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

arkadaslar teşekkür ederim tüm yorumları tek tek okudum. Konuya girmedigim cevaplara bakmadıgıma deginilmiş, konu artık benden cıkıp o kadar farklı bir olaya geçmiş hızınıza yetişemiyorum. ben olayı oldugu gibi anlattım direk fotograf degil albüm kısmı açılında oradaki bir albümde görünüyordu dedim. Her neyse çku gördüm sonuç itibariyle, evet garipsedim şaşırdım uzun yıllar saklamasını ve böyle bir fotografın varlıgını. sevgiliyken baskaydı simdi aileler isin icine girince herşey degişiyor, içime kuşku düştü bende kimseye söyleyemedigim icin konu açtım siz olsanız ne yapardınız diye. Düşünceleriniz cevaplarınız icin teşekkür ederim.

Ya sen araya girip niye çirkef mirkef diyorsun, niye polemiğe çekmeye çalışıyorsun?
Neye ve kime tepki gösterdiğim gayet ortada, sana noluyor yahu?
Forum ya hani burası. Hani herkes istediğini yazabilir ya. Eğer öyle olmasa yazılanların altında alıntı-cevapla yazmaz demişti birisi bu konuda. Hah aynen ondan.
Polemiğe çekmeye değil ortalığı yatıştırmaya çalıştım ama o kadar gerginsiniz ki (hala saygımdan aksinize, siz diye hitap ediyorum) anlayamadınız.

Eeee demek düğün hazırlıkları tam gaz .Belli ki soru işaretleri dagilmis

Napıyon şimdi evleniyon mu nedir?

Neyse sekerim gerdegi beklemeye gerek kalmadı diyelim ..tuhh sürprizi kaçtı.

Neyse sekerim gerdegi beklemeye gerek kalmadı diyelim ..tuhh sürprizi kaçtı.
Yalnız hala başkasının çkü olma ihtimali var bunun birisi yazmıştı ya whatsapptan geldiyse başkasınınsa diye.

Ya adam ne aciklama yaptı bir yazsanıza allaşkina burada Rusya Ukrayna savaşı yaşandı

Çirkef niye yazıyorsun gergin olduğumu düşünerek yatıştırmaya çalışıyorsan o zaman? Çok şahane bir yatıştırma yöntemi evet. Yazmışsın, "Sana sormuyorum" demişim, üzerine de çirkef, şimdi de "Anlayamadın".

Ya sen anlasan da bi salsan mı?

"Sana mı sordum" cümlesi çok düzgün bir uslüpla söylenmiş evet haklısınız hayatınızdaki insanlara sabırlar diliyorum efendim.

"Sana mı sordum" cümlesi çok düzgün bir uslüpla söylenmiş evet haklısınız hayatınızdaki insanlara sabırlar diliyorum efendim.

"Sana sormadım" cümlesi. Evet gayet düzgün, net bir üslup.
"Aaa herkes çirkeeff" diyen gelmiş bana üslup dersi veriyor.
Allah'ım yarabbim kimlere laf anlatmaya çalışıyorum şu hale bak. He tamam sabır hayatımdakilere evet. Laf soktu ay çok büyük bir laf altında kaldım tamam. Hadi sal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…