• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

"Sana sormadım" cümlesi. Evet gayet düzgün, net bir üslup.
"Aaa herkes çirkeeff" diyen gelmiş bana üslup dersi veriyor.
Allah'ım yarabbim kimlere laf anlatmaya çalışıyorum şu hale bak. He tamam sabır hayatımdakilere evet. Laf soktu ay çok büyük bir laf altında kaldım tamam. Hadi sal.
Buyrun yol sizin hanımefendi😂

511C9A23-7C6B-4EB1-80B6-EB84C8FB9204.webp

Normal insanlar cinsel organın resmini çekmez
Neden çeker ki organın resmini
Ne düşünerek çeker
Bugün nasıl görünüyor demez her halde
Cidden düşünüyorum bulamıyorum
Ve bunu bile eleştirenler olmuş
Pes yani tamam herkesin düşüncesi ama insan ne düşünerek ne aklına gelerek çeker ben düşünemiyorum aynen hiç normal değil
Bide tepki veriliyor tepki ye tepki ye de kızıyorlar bu daha ilginç

arkadaslar teşekkür ederim tüm yorumları tek tek okudum. Konuya girmedigim cevaplara bakmadıgıma deginilmiş, konu artık benden cıkıp o kadar farklı bir olaya geçmiş hızınıza yetişemiyorum. 😂 ben olayı oldugu gibi anlattım direk fotograf degil albüm kısmı açılında oradaki bir albümde görünüyordu dedim. Her neyse çku gördüm sonuç itibariyle, evet garipsedim şaşırdım uzun yıllar saklamasını ve böyle bir fotografın varlıgını. sevgiliyken baskaydı simdi aileler isin icine girince herşey degişiyor, içime kuşku düştü bende kimseye söyleyemedigim icin konu açtım siz olsanız ne yapardınız diye. Düşünceleriniz cevaplarınız icin teşekkür ederim.
Albümde kapak fotosu olmuş yani. Parti kursa kazanacak haberi yok 😂 onca fotoğraf içinde görünmesi falan.
Şimdi siz buradaki görüşleri aldınız ne yapardık i ogrendiniz, ne yapmayı düşünüyorsunuz? Nisanlinizla konuşacak misiniz?

O kadar boş bir yazı ki umarım kendi yazını tekrar okuyup ne yazmışım ben ya dersin. Bu ne kadar bol emoji senin için bu kadar uğraşmazdım bence fazla garip bir hareket. Sen kendine üzül bence müvekkillerimi ben düşünürüm. Mesleğim konusunda yorum yapacak hadde sahip olamazsın, kimsin beni nereden tanıyorsun?

Çok düşünce özgürlüğü savunucuysusan benim yorumlarıma ne hakla karışıyorsun? O da böyle düşünüyor diyip geçemedin mi sayın özgürlük savunucusu? Bahsettiğim şey üslup falan değil düpe düz düşünce. Gerçekten ne yazıldığını anlamakla alakalı ciddi problemlerin var çok yazık ama yineliyorum zihniyetlerinizi temizleyeceğiz merak etme. Her şeye o öyle düşünüyor saygı duyacaksanız diyip geçemeyeceksiniz asıl o öyle yaşıyor siz saygı duyacaksınız!
Mesajlarınızı okurken hissettiğim. 🥴🥴🥴🥴🥴

Bn ne yazarsam yazayım duvardan sekiyor sanki.:işsiz:Problemli de olduk.🤣 zihniyetim de sıkıntılı. Uğraşılmaz sizinle. Şikayet ettim. Uslübunuzu değerlendirsinler. Sıkıntı yoksa devam. Yazdıklarımla yazdıklarınızın bir bağlantısı olsa devam edeceğim. Cevap vermek de bir saygıdır ama üzgünüm. Aynı yerde değiliz.

Konuya yorumları okumadan yorum yaptım oysa konu içinde neler olmuş neler cidden
Başka konu olunca bunun konuyla ne ilgisi var diyenlerin konuyu başka yere götürmelerine artık alıştık

Yine yazayım insan kendi organın fotosunu niye çeker hiç olmayacak şey
Bu yazildi diye neden bir başkası dalga konusu yapılır bu zaten hiç anlamadigim şey
O çekmez ben çekmem böyle saçma normal olmayan şeyi
Çekenlerde boy boy ceksinler sanki kötü bir şey yazılmış gibi polimik yapamak dalga konusu yapmakta ne bileyim
Bazen cocuk zekası oluyor...garip

Yani egolara bak ya :rolleyes:bakayım şeyim ne kadar güzel. Hımm kalsın bu burda lazım olur. Aaa ben bunu unuttum . Wallahi geçmişten kalma.... Kafa aynı yerde duruyor ama onu napsak ki??:KK67:

arkadaslar teşekkür ederim tüm yorumları tek tek okudum. Konuya girmedigim cevaplara bakmadıgıma deginilmiş, konu artık benden cıkıp o kadar farklı bir olaya geçmiş hızınıza yetişemiyorum. 😂 ben olayı oldugu gibi anlattım direk fotograf degil albüm kısmı açılında oradaki bir albümde görünüyordu dedim. Her neyse çku gördüm sonuç itibariyle, evet garipsedim şaşırdım uzun yıllar saklamasını ve böyle bir fotografın varlıgını. sevgiliyken baskaydı simdi aileler isin icine girince herşey degişiyor, içime kuşku düştü bende kimseye söyleyemedigim icin konu açtım siz olsanız ne yapardınız diye. Düşünceleriniz cevaplarınız icin teşekkür ederim.

E sonuç? O kadar insanlar birbirine girmiş siz tesekkur etmişsiniz ama keşke sonucu da yazsaydınız.

Mesajlarınızı okurken hissettiğim. 🥴🥴🥴🥴🥴

Bn ne yazarsam yazayım duvardan sekiyor sanki.:işsiz:Problemli de olduk.🤣 zihniyetim de sıkıntılı. Uğraşılmaz sizinle. Şikayet ettim. Uslübunuzu değerlendirsinler. Sıkıntı yoksa devam. Yazdıklarımla yazdıklarınızın bir bağlantısı olsa devam edeceğim. Cevap vermek de bir saygıdır ama üzgünüm. Aynı yerde değiliz.
İşte senin de saygın bu kadar, şikayet edersin :))) Benim senin için söylediklerim seni rahatsız ediyor ki çok normal cümleler hepsi ama bir insanın başka insana sapık demesi, sapık ilişkiler demesi rahatsız etmiyorsa düşünceyi ifade etmeye duyduğun saygıyı yeniden sorgula. Başkaları hakkında ne düşünürlerse düşünsünler bana bulaşmasınlar mı 😂

Ciddi bir problem var ama yine de anlatayım tekrar belki anlaşılır; hiç kimse hiç kimsenin başkasına zararı olmayan davranışları için bu tarz yaftalamalar yapamaz. En fazla doğru bulmayabilir kendince. Diyebilir ki o onun yaşantısı ama ben böyle bir fotoğraf çekemem, kendince de belli başlı sebepleri olur. Şimdi ortada bunları yazanlara zararı olmayan hatta tanımadıkları bir adamın yaptığı küçücük bir hareket bu kadar büyük şeyler düşündürüp bir de üstüne sapık damgası yapıştırmasını sağlıyorsa sence kimin özgürlüğüne saldırı var ortada?

Her düşünce aman saygı duyalım denilecek düşünceler değildir. Kaldı ki burada söylediği için artık düşüncede kalmıyor düşüncesini ifade etmiş oluyor. Yolda yürürken atıyorum dar pantolon giydin diye senin (tırnak içinde) yollu olduğunu düşünüp bir de arkandan bu şekilde hitap ederek bağırsalar aman onların düşüncesi diyip saygı mı duyacaksın? Yoksa öfkelenecek misin? Ben yanımdan geçene ya da bu forumda fark etmez kimin tercihlerine saldırı olursa sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. Ve evet bu saldırı zihniyetini kirli buluyorum. Bak kendin benim işime saldırma hakkını kendinde bulup sana yazdığım sıradan cevaba tahammül edemedin daha. İstersen otur özgürlük nedir nerede başlamalı nerede bitmeli bir daha düşün.

Çok vakit harcadım, bir kişinin daha başkaları hakkında bu tarz söylemlerin savunulacak söylemler olmadığını anlayabilmesi içindi bu çabam. Ama işin doğrusu herhangi bir ışık göremediğim için bu size son cevabım. Dilerim kendi tercihleriniz için yaftalamalara uğramazsınız. Çünkü bu tarz düşüncelere saygının sonu yok maalesef.

Back
X