Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Valla beni daraltan herkesin diledigi gibi kafa bulup, istedigini soyleyip sonra karsi tarafta cirkinlesince vay onu diyemezsin diyip duyar kasmasi. Feci ikiyüzlülük var. Duyarsa duyarli davran herkese. Sonra istedigini soyleyen istemedigini duyar diyolar, istemedigini duyucak hale getirme o zaman. Kimse buranin kralicesi, koguş agasi degil.

Yani uzun lafin kisasi o kadar duyarliysan, o kadar saygiliysan oyle davran da gorelim

ben geçen hafta çekildiğim fotoyu bulamıorum siz maşallah ne beceriklisiniz

pardon kucagınızda açılmıştı değil mi
Aman sende o işin " ben aslaaa ellemem kimsenin telefonunu " bahanesi yoksa bu olay ancak Hint dizilerinde olur .

Hanımefendi bence ayrılın, yani bu size konu açtırıyorsa ayrilmalik birşey.

Aynı şey yaşatılmış biri olarak o kadar haklısınız ki. Birini delirtip delirtip aa delirdi demek, psikolojik şiddet uygulamak... Çoğu üyenin amacı bu galiba. Gözardı edip rahat edin vallahi. Her neyse iyi forumlar dilerim:)

O kadar boş bir yazı ki umarım kendi yazını tekrar okuyup ne yazmışım ben ya dersin. Bu ne kadar bol emoji senin için bu kadar uğraşmazdım bence fazla garip bir hareket. Sen kendine üzül bence müvekkillerimi ben düşünürüm. Mesleğim konusunda yorum yapacak hadde sahip olamazsın, kimsin beni nereden tanıyorsun?

Çok düşünce özgürlüğü savunucuysusan benim yorumlarıma ne hakla karışıyorsun? O da böyle düşünüyor diyip geçemedin mi sayın özgürlük savunucusu? Bahsettiğim şey üslup falan değil düpe düz düşünce. Gerçekten ne yazıldığını anlamakla alakalı ciddi problemlerin var çok yazık ama yineliyorum zihniyetlerinizi temizleyeceğiz merak etme. Her şeye o öyle düşünüyor saygı duyacaksanız diyip geçemeyeceksiniz asıl o öyle yaşıyor siz saygı duyacaksınız!

Yani uzun lafin kisasi o kadar duyarliysan, o kadar saygiliysan oyle davran da gorelim
gerçekten bende bu sitede bunu anlamıyorum
yani vbiri cinsel organını saklıyor deyince aklıma benim
ya instagramda kız taciz ediyor
ya parayla birileriyle birlkte olmak için atıyor
ya da şeklini şemaline bakıyor
belki başka birinin geliyor
normal gündelik yaşamda çünkü bu fotoğraflar başkalarını tehtid etmek için kullanılır bu yazdıklarımın hepsi de adamın sapık olma ihtimali akla geliyor
mesele nasıl siz normalsiniz en iyisi sizsiniz e geliyor anlamıyorum konularda
birini tutup sen cinsel terapist misin dar görüşlümüsün sen en normalsin vs vs noluyoruz anlamıyorum ben bazen
niye insanlar farklı düşünemez mesela ?
senin özgürlüğünü kısıtlamıyorsa sen niye onunla dalga geçersin gerçekten anlamıyorum
tüm bunları geçelim belki de kadın başkasına cinsel organını atan sextinng yapan bir adamla evlenmek istemiyor
bir çok erkek nişanlısının telefonun da görse ne olaylar çıkar ne olaylar
belki nasıl erkekler önceden cinsellik yaşamamış biriyle evlenmek istiyorsa
kadın da önceden cinsellik yaşamamış biriyle evlenmek istiyor
bu dünyanın en şaşılası olayı mı yani?

Yok herkes marjinal olacak, ooo beybisi burda da bi adet pipi resmin varmis diyip sakizini patlatacak gorunce, anormal bulmak yasak, cok dardi beni bu konu gercekten.

Yok herkes marjinal olacak, ooo beybisi burda da bi adet pipi resmin varmis diyip sakizini patlatacak gorunce, anormal bulmak yasak, cok dardi beni bu konu gercekten.
gerçekten biri çıkıp sen nasıl sexting yaparsın pis sapık Allah sizi yakacak dese burda ben de tepki veririm karışamazsın başkasının yaşamına diye
isteyen marjinal isteyen mutasıp olsun ama alıntılayıp alıntılayıp dalga geçme hakkımız yok bence
haklısınız bu arada beni de dardı ama aynı düşündüğümüzü görünce dayanamadım :))

[/QUOTE] Kendi kafasına göre bir eylemi sapıklık olarak adlandırırsa ben de cinsel terapist misin diye sorarım. Sapık sıfatı bir hakaretken terapist misin sorusunda ne bir hakaret ne bir aşağılama var. Ki birisi hakaret ettiyse kendisi de karşılık bulabilir bundan doğal bir şey yok. Burada eğitim yetkinlik falan yarıştırmak istemiyorum ama ben cinsel terapi eğitimlerine katılmış biriyken kimsenin cinsel davranışları hakkında asla kesin yargılarda bulunamam zaten hocalarımız da bulunmak istemezlerdi. Bazıları bir rahatsızlığa tanı koymaya bile karşılardı. Ben doğru bildiğimi anlatmakla mükellef hissediyorum bazi konularda. Bu demek degil ki KK azizesiyimTövbe est Etiketlemeden alıntılamadan arkamdan konuşmayın rica edeceğim. Çünkü bu konularda duyarlı ama diğer konularda zebani gibi yorumunu kime yapıyorsunuz bilmiyorum. Bence herkes açık konuşsun.

Yine en başından ne dediysem aynısını diyorum..Adam ne niyetle çekmiş bilemeyiz, niye silmemis unutmuş mu yeni mi eski mi bunlar muğlak.Nisanlisi konu sahibi karar verecek ne yapacağına.Ama tekrar diyorum ben eşime gönderirim eş benim eşim esimde bana gönderebilir .Başkasına göndermediğimiz sürece bu kimi ilgilendirir.Yani biz hiç böyle şeyler yapmayız çık cık cikslama ne oluyor.Kocama ne göndereceğimi de kimseye sormayacagim.

bu dünyanın en şaşılası olayı mı yani?
Kendi kafasına göre bir eylemi sapıklık olarak adlandırırsa ben de cinsel terapist misin diye sorarım. Sapık sıfatı bir hakaretken terapist misin sorusunda ne bir hakaret ne bir aşağılama var. Ki birisi hakaret ettiyse kendisi de karşılık bulabilir bundan doğal bir şey yok. Burada eğitim yetkinlik falan yarıştırmak istemiyorum ama ben cinsel terapi eğitimlerine katılmış biriyken kimsenin cinsel davranışları hakkında asla kesin yargılarda bulunamam zaten hocalarımız da bulunmak istemezlerdi. Bazıları bir rahatsızlığa tanı koymaya bile karşılardı. Etiketlemeden alıntılamadan arkamdan konuşmayın rica edeceğim.
[/QUOTE]
Normal insanlar cinsel organın resmini çekmez
sapık dememiş ona göe normal insanlar cinsel organının resmini çekmiyormuş
bana göre de çekmiyorlar
çeken eşine sevgilisine gönderen varmış
ben çevremde duysam deli misin ya birinin eline geçerse yapma derdim mesela
bunu ahlaka bağlamazdım
bana göre normal insan bunu yapmaz
bir insanın düşüncesiyle dalga geçmenin mantığını anlamıyorum kaç defa alıntılamayın düşüncem bu demiş
mesele sadece bu konu da değil
genel olarak siz bu konuda eğitim aldıysanız ve bilgiliyseniz bu gayet doğal yazabilirdiniz
bunun toplum içinde birileri tarafından normal bulunmaması neden eleştirilir?
konu mini eteğe kadar gelmiş ne alakası vardı mesela
bende açık biriyim tatil bölgelerinde açık da giyinirim
ama datalarımın kullanılmasını istemem
başka başka düşüncelerimde yukarda
velhasıl ötekileştirmeyi görünce sinirlerim zıplıyor hanımefendi
sapıklık olarak görsem başkasına ne bana göre cinsellikte onu da geçtim
dışarda öpüşmek sapıklıktır tahrik eder dersem başkasına ne
gidip öpüşene müdahele etmediğim sürece değil mi bakın çok çok uç bir örnek veriyorum
kürtaja karşıyım bu cinayettir dersem bana göreyse kürtaj yaptıranı ilgilendirmiyor onu benim söylemim katil mi ediyor
etik , ahlak düşünce kişiseldir bu arada verdiğim örnektekiler gibi de düşünmüyorum şimdi yine linçlenirim :))

Yahu sizi linçledim mi ben? Yine anlamıyorum benden mi bahsediyorsunuz
Ayrı fikirlerdeyiz ben hakareti düşünce özgürlüğünden saymıyorum. Siz de fiziksel müdahale yoksa sorun değil diyorsunuz ok. Ama bu şekilde düşünenlere de çeşitli yakıştırmalar yapıldığında veya linçlendiğinde şikayet etmemeleri gerek Vallahi dün kapandı sandım konu bir baktım 35 bildirim. Iş yapamıyorum valla yeter gari alıntılar bile birbirine girdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Foto eskiyse Bosver ya olur öyle şeyler

Nerede "Onu diyemezsin, duyarlı ol" demiş kafa bulmuşum pardon?
Ben dedim istediğini söyleyen istemediğini işitir diye.
Bana, dalga geçtiğim ve "Sapık diyemezsin saygı duyacaksın!" yazdığım yerleri bul getir hadi nerede yazmışım konuda?
Kaçtır "İki yüzlü, iki yüzlü fikir" filan yazılıyor, diğer tip de yazmış görmezden geldim, kim nasıl davranıyorsa onun şahsına yaz bir zahmet. Böyle benim kurduğum cümleler üzerinden ayar çekmeye çalışacaksan da getir koy tüm dediklerimi.

Göz göre göre şu yapılana bak ya.

Bence size demedi ama yine de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…