Buyrun yol sizin hanımefendi"Sana sormadım" cümlesi. Evet gayet düzgün, net bir üslup.
"Aaa herkes çirkeeff" diyen gelmiş bana üslup dersi veriyor.
Allah'ım yarabbim kimlere laf anlatmaya çalışıyorum şu hale bak. He tamam sabır hayatımdakilere evet. Laf soktu ay çok büyük bir laf altında kaldım tamam. Hadi sal.
Neden çeker ki organın resminiNormal insanlar cinsel organın resmini çekmez
bi dakka gülmemem lazım o zaman işler değişir tövbeee yarabbimmmmBelki kendinin ki değildir. Baskasinindir whatsaptan gelmiştir.
Görse cok duygulanirdi ama göremezMillet nişanlısının cükünun derdinde olan size olcak. Siz banlancaksiniz
Albümde kapak fotosu olmuş yani. Parti kursa kazanacak haberi yokarkadaslar teşekkür ederim tüm yorumları tek tek okudum. Konuya girmedigim cevaplara bakmadıgıma deginilmiş, konu artık benden cıkıp o kadar farklı bir olaya geçmiş hızınıza yetişemiyorum.ben olayı oldugu gibi anlattım direk fotograf degil albüm kısmı açılında oradaki bir albümde görünüyordu dedim. Her neyse çku gördüm sonuç itibariyle, evet garipsedim şaşırdım uzun yıllar saklamasını ve böyle bir fotografın varlıgını. sevgiliyken baskaydı simdi aileler isin icine girince herşey degişiyor, içime kuşku düştü bende kimseye söyleyemedigim icin konu açtım siz olsanız ne yapardınız diye. Düşünceleriniz cevaplarınız icin teşekkür ederim.
Mesajlarınızı okurken hissettiğim.O kadar boş bir yazı ki umarım kendi yazını tekrar okuyup ne yazmışım ben ya dersin. Bu ne kadar bol emoji senin için bu kadar uğraşmazdım bence fazla garip bir hareket. Sen kendine üzül bence müvekkillerimi ben düşünürüm. Mesleğim konusunda yorum yapacak hadde sahip olamazsın, kimsin beni nereden tanıyorsun?
Çok düşünce özgürlüğü savunucuysusan benim yorumlarıma ne hakla karışıyorsun? O da böyle düşünüyor diyip geçemedin mi sayın özgürlük savunucusu? Bahsettiğim şey üslup falan değil düpe düz düşünce. Gerçekten ne yazıldığını anlamakla alakalı ciddi problemlerin var çok yazık ama yineliyorum zihniyetlerinizi temizleyeceğiz merak etme. Her şeye o öyle düşünüyor saygı duyacaksanız diyip geçemeyeceksiniz asıl o öyle yaşıyor siz saygı duyacaksınız!
valla o kadar tartıştık teşekkür etmiş gitmişYa adam ne aciklama yaptı bir yazsanıza allaşkina burada Rusya Ukrayna savaşı yaşandı
Uyanık birde safa yatiyorvalla o kadar tartıştık teşekkür etmiş gitmiş
göreceğini görmüş bizi burda birbirimize düşürdü :))Uyanık birde safa yatiyor
Artık nasıl hosuna gittiyse bana da komik emoji atmıs :dgöreceğini görmüş bizi burda birbirimize düşürdü :))
sürprizi kaçtı amaArtık nasıl hosuna gittiyse bana da komik emoji atmıs :d
Yazdığıma pişman oldum sonradan konu sahibi üzüldü belki valla özür dilerim konu sahibindenbi dakka gülmemem lazım o zaman işler değişir tövbeee yarabbimmmm
arkadaslar teşekkür ederim tüm yorumları tek tek okudum. Konuya girmedigim cevaplara bakmadıgıma deginilmiş, konu artık benden cıkıp o kadar farklı bir olaya geçmiş hızınıza yetişemiyorum.ben olayı oldugu gibi anlattım direk fotograf degil albüm kısmı açılında oradaki bir albümde görünüyordu dedim. Her neyse çku gördüm sonuç itibariyle, evet garipsedim şaşırdım uzun yıllar saklamasını ve böyle bir fotografın varlıgını. sevgiliyken baskaydı simdi aileler isin icine girince herşey degişiyor, içime kuşku düştü bende kimseye söyleyemedigim icin konu açtım siz olsanız ne yapardınız diye. Düşünceleriniz cevaplarınız icin teşekkür ederim.
Hanginiz bilmem bakamadım çünkü:) baştan alıntıları yanlış almış sonra hepinizin alıntıları hatalı olmuşBu mesajlar niye böyle gözüküyor yavMune
İşte senin de saygın bu kadar, şikayet edersin :))) Benim senin için söylediklerim seni rahatsız ediyor ki çok normal cümleler hepsi ama bir insanın başka insana sapık demesi, sapık ilişkiler demesi rahatsız etmiyorsa düşünceyi ifade etmeye duyduğun saygıyı yeniden sorgula. Başkaları hakkında ne düşünürlerse düşünsünler bana bulaşmasınlar mıMesajlarınızı okurken hissettiğim.
Bn ne yazarsam yazayım duvardan sekiyor sanki.Problemli de olduk. zihniyetim de sıkıntılı. Uğraşılmaz sizinle. Şikayet ettim. Uslübunuzu değerlendirsinler. Sıkıntı yoksa devam. Yazdıklarımla yazdıklarınızın bir bağlantısı olsa devam edeceğim. Cevap vermek de bir saygıdır ama üzgünüm. Aynı yerde değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?