- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke mide bulanma emojisi olsa. Yetkililere sesleniyorum lütfen mide bulanma emojisi atabilelim yoruma.
Valla beni daraltan herkesin diledigi gibi kafa bulup, istedigini soyleyip sonra karsi tarafta cirkinlesince vay onu diyemezsin diyip duyar kasmasi. Feci ikiyüzlülük var. Duyarsa duyarli davran herkese. Sonra istedigini soyleyen istemedigini duyar diyolar, istemedigini duyucak hale getirme o zaman. Kimse buranin kralicesi, koguş agasi degil.Aslında düşünceyi dile dökerek eylemek boyuta kavuşturuyorsun. Yani mantıken düşüncesel boyutta kalmıyor. Bir de ceza kanununda zaten Nefret söylemi diye geçer suçun adı.
Bu arada dediklerinize katılıyorum ifade özgürlüğü denen bir şey var ama sadece bu özgürlüğü bizim düşüncemizden olanlara tanıyoruz. Bu çok sığ bir hareket. İnsanlara saygı duymuyoruz. 30 yaşından sonra da kimseye bunu öğretemezsiniz böyle gelmiş, böyle de gidecek yormayın ruhunuzu.
Ama işte buradaki ince ayrıntı hakaret içermesi. Örneğin siyahileri sevmiyorum demek ayrı siyahileri lanetlidir demek ayrı. İkisi de kanaat açıklaması ama biri hakare içeriyor.
Hayııııır direkt mesaja atmak istiyorum. Like gibi gülücük gibi direk atıp geçmek istiyorumbu işini görür mü
![]()
Yani uzun lafin kisasi o kadar duyarliysan, o kadar saygiliysan oyle davran da gorelimAslında düşünceyi dile dökerek eylemek boyuta kavuşturuyorsun. Yani mantıken düşüncesel boyutta kalmıyor. Bir de ceza kanununda zaten Nefret söylemi diye geçer suçun adı.
Bu arada dediklerinize katılıyorum ifade özgürlüğü denen bir şey var ama sadece bu özgürlüğü bizim düşüncemizden olanlara tanıyoruz. Bu çok sığ bir hareket. İnsanlara saygı duymuyoruz. 30 yaşından sonra da kimseye bunu öğretemezsiniz böyle gelmiş, böyle de gidecek yormayın ruhunuzu.
Ama işte buradaki ince ayrıntı hakaret içermesi. Örneğin siyahileri sevmiyorum demek ayrı siyahileri lanetlidir demek ayrı. İkisi de kanaat açıklaması ama biri hakare içeriyor.
Aman sende o işin " ben aslaaa ellemem kimsenin telefonunu " bahanesi yoksa bu olay ancak Hint dizilerinde olur .ben geçen hafta çekildiğim fotoyu bulamıorum siz maşallah ne beceriklisiniz
pardon kucagınızda açılmıştı değil mi
Aynı şey yaşatılmış biri olarak o kadar haklısınız ki. Birini delirtip delirtip aa delirdi demek, psikolojik şiddet uygulamak... Çoğu üyenin amacı bu galiba. Gözardı edip rahat edin vallahi. Her neyse iyi forumlar dilerim:)Valla beni daraltan herkesin diledigi gibi kafa bulup, istedigini soyleyip sonra karsi tarafta cirkinlesince vay onu diyemezsin diyip duyar kasmasi. Feci ikiyüzlülük var. Duyarsa duyarli davran herkese. Sonra istedigini soyleyen istemedigini duyar diyolar, istemedigini duyucak hale getirme o zaman. Kimse buranin kralicesi, koguş agasi degil.
O kadar boş bir yazı ki umarım kendi yazını tekrar okuyup ne yazmışım ben ya dersin. Bu ne kadar bol emoji senin için bu kadar uğraşmazdım bence fazla garip bir hareket. Sen kendine üzül bence müvekkillerimi ben düşünürüm. Mesleğim konusunda yorum yapacak hadde sahip olamazsın, kimsin beni nereden tanıyorsun?Meslek bilgileri güncellendi. Sen ne bilirsin moduda açılmış.
Bir avukatın düşünce sınırlarını bilmemesikeşke mesleğinizi söylemeseydiniz.
Toy geldin bana. Ben senin için açıkça yazayım. İnsanlar gördükleriyle yaşadıklarıyla kendilerine bir kimlik oluştururlar. Bazı şeyleri çok sever bazı şeylerden nefret ederler. Çünkü insanlar. Anlatabiliyor muyum. Ömürlerini harcarlar ve zamanla doğrularını yanlışlarını biriktirirler. Her türlü düşüncesini istedikleri gibi yayarlar. Ne düşüneceğine kimsenin karışamazsınız.
Sapla saman karışmış onu düzelteyim. Savunduğunuz şey düşünce özgürlüğü adı altında Üslupbu plartformda düşünce alışverişi yapılır. Robot değiliz ya tekrar edeyim belki anlaşılır.
insanlar istediği kadar bu olayı sapıkça bulabilir. Yapanları sapık olarak görebilir. Çok normal karşılayıp görmeyebilir de. Nolmuş. Kimene. Kaç düşünce çıktı. Ki bu fikir uçuşması benim çok hoşuma gidiyor. Tekrar edeyim belki anlaşılır.
Düşünce özgürlüğü diye akşamdan beri üsluptan bahsediyorsun.
3. Kişi olarak üslup dersi vermek bana düşmez. İçimden yererim devam ederim. Sana düşmüş kolay gelsin ne diyim. Bu konuda site yönetimini çok beğeniyorum. Tek tek incelerler. Gerekirse uzaklaştırmayı yaparlar. Ortada ben bir hakaret görmüyorum. Herkes kendi üslubuyla kendi düşüncesini yazmış. Düşüncesine karışmak da bana düşmez. Bende kendi düşüncemi yazarım. Üslubuna da karışmam. Ben kendi üslubuma bakarım.
Umarım meslek hayatınız size düşünce özgürlüğü ile üslup arasındaki farkı öğretir zira müvekkillere üzüldüm.
Ay senin için ne çok yazmışım bak. Üstelik bana anlayışı kıt muamelesi yapmışken. Bak üsluba karışmıyorum.![]()
gerçekten bende bu sitede bunu anlamıyorumYani uzun lafin kisasi o kadar duyarliysan, o kadar saygiliysan oyle davran da gorelim
Yok herkes marjinal olacak, ooo beybisi burda da bi adet pipi resmin varmis diyip sakizini patlatacak gorunce, anormal bulmak yasak, cok dardi beni bu konu gercekten.gerçekten bende bu sitede bunu anlamıyorum
yani vbiri cinsel organını saklıyor deyince aklıma benim
ya instagramda kız taciz ediyor
ya parayla birileriyle birlkte olmak için atıyor
ya da şeklini şemaline bakıyor
belki başka birinin geliyor
normal gündelik yaşamda çünkü bu fotoğraflar başkalarını tehtid etmek için kullanılır bu yazdıklarımın hepsi de adamın sapık olma ihtimali akla geliyor
mesele nasıl siz normalsiniz en iyisi sizsiniz e geliyor anlamıyorum konularda
birini tutup sen cinsel terapist misin dar görüşlümüsün sen en normalsin vs vs noluyoruz anlamıyorum ben bazen
niye insanlar farklı düşünemez mesela ?
senin özgürlüğünü kısıtlamıyorsa sen niye onunla dalga geçersin gerçekten anlamıyorum
tüm bunları geçelim belki de kadın başkasına cinsel organını atan sextinng yapan bir adamla evlenmek istemiyor
bir çok erkek nişanlısının telefonun da görse ne olaylar çıkar ne olaylar
belki nasıl erkekler önceden cinsellik yaşamamış biriyle evlenmek istiyorsa
kadın da önceden cinsellik yaşamamış biriyle evlenmek istiyor
bu dünyanın en şaşılası olayı mı yani?
gerçekten biri çıkıp sen nasıl sexting yaparsın pis sapık Allah sizi yakacak dese burda ben de tepki veririm karışamazsın başkasının yaşamına diyeYok herkes marjinal olacak, ooo beybisi burda da bi adet pipi resmin varmis diyip sakizini patlatacak gorunce, anormal bulmak yasak, cok dardi beni bu konu gercekten.
Kendi kafasına göre bir eylemi sapıklık olarak adlandırırsa ben de cinsel terapist misin diye sorarım. Sapık sıfatı bir hakaretken terapist misin sorusunda ne bir hakaret ne bir aşağılama var. Ki birisi hakaret ettiyse kendisi de karşılık bulabilir bundan doğal bir şey yok. Burada eğitim yetkinlik falan yarıştırmak istemiyorum ama ben cinsel terapi eğitimlerine katılmış biriyken kimsenin cinsel davranışları hakkında asla kesin yargılarda bulunamam zaten hocalarımız da bulunmak istemezlerdi. Bazıları bir rahatsızlığa tanı koymaya bile karşılardı. Ben doğru bildiğimi anlatmakla mükellef hissediyorum bazi konularda. Bu demek degil ki KK azizesiyimgerçekten bende bu sitede bunu anlamıyorum
yani vbiri cinsel organını saklıyor deyince aklıma benim
ya instagramda kız taciz ediyor
ya parayla birileriyle birlkte olmak için atıyor
ya da şeklini şemaline bakıyor
belki başka birinin geliyor
normal gündelik yaşamda çünkü bu fotoğraflar başkalarını tehtid etmek için kullanılır bu yazdıklarımın hepsi de adamın sapık olma ihtimali akla geliyor
mesele nasıl siz normalsiniz en iyisi sizsiniz e geliyor anlamıyorum konularda
birini tutup sen cinsel terapist misin dar görüşlümüsün sen en normalsin vs vs noluyoruz anlamıyorum ben bazen
niye insanlar farklı düşünemez mesela ?
senin özgürlüğünü kısıtlamıyorsa sen niye onunla dalga geçersin gerçekten anlamıyorum
tüm bunları geçelim belki de kadın başkasına cinsel organını atan sextinng yapan bir adamla evlenmek istemiyor
bir çok erkek nişanlısının telefonun da görse ne olaylar çıkar ne olaylar
belki nasıl erkekler önceden cinsellik yaşamamış biriyle evlenmek istiyorsa
kadın da önceden cinsellik yaşamamış biriyle evlenmek istiyor
bu dünyanın en şaşılası olayı mı yani?
Kendi kafasına göre bir eylemi sapıklık olarak adlandırırsa ben de cinsel terapist misin diye sorarım. Sapık sıfatı bir hakaretken terapist misin sorusunda ne bir hakaret ne bir aşağılama var. Ki birisi hakaret ettiyse kendisi de karşılık bulabilir bundan doğal bir şey yok. Burada eğitim yetkinlik falan yarıştırmak istemiyorum ama ben cinsel terapi eğitimlerine katılmış biriyken kimsenin cinsel davranışları hakkında asla kesin yargılarda bulunamam zaten hocalarımız da bulunmak istemezlerdi. Bazıları bir rahatsızlığa tanı koymaya bile karşılardı. Etiketlemeden alıntılamadan arkamdan konuşmayın rica edeceğim.bu dünyanın en şaşılası olayı mı yani?
sapık dememiş ona göe normal insanlar cinsel organının resmini çekmiyormuşNormal insanlar cinsel organın resmini çekmez
Foto eskiyse Bosver ya olur öyle şeylerherkese merhaba, size danışmak istedigim bir konu var. Bunu ailemden birine anlatamıyorm kendi kendime sürekli düşünüyorum. Bikaç gün önce nişanlımla bulustuk aksam beni eve bırakmaya giderken telefonunu istedim araba kullandıgı icin telefonundan kendime bir video göndermem gerekiyordu. Normalde ne o ne ben telefonlarımızı asla karıştırmayız. Ben kendimw video atmaya ugrasırken internet cekmedi vs. Galeriye girip tekrar göndermeye calıstım bu sırada telefon kucagıma düşmüş galeri direk açılmıs ama ben farkında degildim yola bakıp nisanlımla konusuyordum. O o sırada telefon ekranını görüp ya ne karıstırıyosun telefonumu ne yapıyorsun dedi onun öyle söylemesiyle ekrana dokunup birini aradım zannettim. Birde baktım ki cinsel organının resmini cekmiş.sonradan fotograf tarihini gösterdi geçmiş yıllarda cekilmiş fakat içime bişey düstü. ne icin cekildi kime gönderdii hiç bilmiyorum. Geçmiş diyip görmemezliktenmi gelmem gerekir, nisan atmakmı? belki sorunum size sacma gelebilir ama ben hiç iyi degilim
![]()
Valla beni daraltan herkesin diledigi gibi kafa bulup, istedigini soyleyip sonra karsi tarafta cirkinlesince vay onu diyemezsin diyip duyar kasmasi. Feci ikiyüzlülük var. Duyarsa duyarli davran herkese. Sonra istedigini soyleyen istemedigini duyar diyolar, istemedigini duyucak hale getirme o zaman. Kimse buranin kralicesi, koguş agasi degil.
Bence size demedi ama yine de siz bilirsinizNerede "Onu diyemezsin, duyarlı ol" demiş kafa bulmuşum pardon?
Ben dedim istediğini söyleyen istemediğini işitir diye.
Bana, dalga geçtiğim ve "Sapık diyemezsin saygı duyacaksın!" yazdığım yerleri bul getir hadi nerede yazmışım konuda?
Kaçtır "İki yüzlü, iki yüzlü fikir" filan yazılıyor, diğer tip de yazmış görmezden geldim, kim nasıl davranıyorsa onun şahsına yaz bir zahmet. Böyle benim kurduğum cümleler üzerinden ayar çekmeye çalışacaksan da getir koy tüm dediklerimi.
Göz göre göre şu yapılana bak ya.