- 22 Mart 2021
- 2.858
- 22.590
- 258
Karşındaki insanın fikrini değiştiremiyorsan itiraz etmek de bir işe yaramaz Strobe.
Evet bazı düşünceler nefreti körükleyici ve tehlikelidir, bir homofobik yolda gördüğü bir eşcinseli taşlayın şunu diyecek kadar da ileri gidebilir, ki bu nefreti tüm canlılara duyan insanlar da mevcut.
Yalnız bu konu üzerinden gidersek, ki konu içeriğinden örneklemek daha uygun gibi sanki, eşin, nişanlının, sevgilinin telefonunda kendi organını çekip sakladığı bir albümü sapıklık olarak görmek nefret söylemi değildir bence, adamın telefonu istediği fotoyu saklar o onun bileceği iş, fakat saklama maksadını sorgulamak da suç değil, eğri oturalım doğru konuşalım, o fotoları çekip kendine saklayan da var, bizim foruma gelip terlikler ayağıma büyük geldi içeriğiyle tüm kadınlara gösteren de var, ki o en örtülü çekilmiş haliyle paylaşılmış bir görseldi, biz neleri sildik çoğunuz görmeden.
Kendine saklıyorsa özelidir, forum sitelerinde orada burada kadınlara teşhir etmek için kullanıyorsa sapıktır.
Ya burada nelerini gördük, çok afedersiniz telefonundaki çıplak kadın fotolarını atanlar oldu, bu normal değil işte.
Bence normal değil diyenler de bu yönünü düşünüp cevap yazıyor zira KK'da bile başımıza gelmeyen bir durum değil bunlar.
Konuda sarf edilen kelime için söylemedim. Verilen homofobi örneği için söyledim hafife alınıp geçilsin istemedim, yukarıda da yazdım.