• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Geç kaldın. Bu konuları geçtik.:işsiz: Öff aman yaa aşın artık. Burası özgür bir plartform. Herkes ağzından çıkana yazılı onay mı alsın. Saygı çerçevesinde herşey yazılır çizilir. Milyon tane hayat var burda. Okumak istemediklerinizi pas atın geçin.
Sana mı soracaktım ne zaman yorum yapacağımı? Ortada bir saygı yok. Fotoğraf çekene sapık denilmesi var, çekin boynunuza astırın denilmesi var, çekin o zaman buradan paylaşın denilmesi var, bana göre normal değil sapık ilişkiler denilmesi var. Bu söylemler insanı rahatsız edici söylemler her şeye düşünce özgürlüğü diyip geçemeyiz. Düşünce özgürlüğü adı altında başkalarının tercihlerine saldırmamayı öğrenmeli herkes.

Biz komple farkli algilamisiz heralde. Hic sizin uzattiginiz yerlere kadar cekmedim ben konuyu kafamda. Bi durumu normal bulmamis, oraya buraya mi atiyo sapik mi bu adam demiş ? Normal bulmamis, normal bulmamaya hakki var. Sapik demis, onun da aciklamasini yapti zaten. Yazdiginiz kelaka soylemler beni rahatsiz eder ama onun bunla alakasi yok bence

Nasıl alakası yok? :)
Sonradan "Sapık mıdır bu adam nedir ondan dedim" yazdıysa çevir kazı yanmasın yapmıştır çünkü baştaki yorumları ortada.
Ayol "Mahremiyetiniz yok, forumun ortasına da atarsın oranın buranın fotoğraflarını sen" demeye getirmiş tepki gösterenlere. Daha ne desin? Neyse uzamasın daha fazla. İstediğini söyleyen, istemediğini işitir diyelim.

Sonradan "Sapık mıdır bu adam nedir ondan dedim" yazdıysa çevir kazı yanmasın yapmıştır çünkü baştaki yorumları ortada.
Ayol "Mahremiyetiniz yok, forumun ortasına da atarsın oranın buranın fotoğraflarını sen" demeye getirmiş tepki gösterenlere. Daha ne desin? Neyse uzamasın daha fazla. İstediğini söyleyen, istemediğini işitir diyelim.
O cevap sana yazilmadi, seni nasi alnitilandim bil.iyorum, burda nerdeyse sabah olucak artik corba oldum, alakasizliktan kasit diger arkadasin mesajinda yazdigi degisik biseyler, su an unuttum mini etek miydi neydi

Kendi yorumlarınızı katmadan savunun düşüncenizi benim yazdıklarım bu söyledikleriniz değil yeter haddinizi aşmayın her yazılan satır satır duruyor haklı çıkacaksınız diye iftira etmeyin

Bu tarz çılgınca savunmalardan gözüm korkmuyor zerremin umrunda değil komik duruma düşüyorsunuz başka bişi değil istediğimiz kadar çarpıtın yazılanlar ortada iftiralarınızlada ilgilenilecektir diye düşünüyorum

Sana mı soracaktım ne zaman yorum yapacağımı? Ortada bir saygı yok. Fotoğraf çekene sapık denilmesi var, çekin boynunuza astırın denilmesi var, çekin o zaman buradan paylaşın denilmesi var, bana göre normal değil sapık ilişkiler denilmesi var. Bu söylemler insanı rahatsız edici söylemler her şeye düşünce özgürlüğü diyip geçemeyiz. Düşünce özgürlüğü adı altında başkalarının tercihlerine saldırmamayı öğrenmeli herkes.
Ay bi de ezberledin mi 🥴 Senin bu yaptığın ne. Sende onu bastırmaya çalışıyorsun. Sende ona saygı duy o zaman. O da onun tercihi. Yok illa kendi perspektifiniz.

Bak burda çeşit çeşit fikir türüyor. Robot gibi aynı şeyleri mi söyleyelim. Ben keyif alıyorum okurken. Bu kadarı kalbe zarar bak ben diyim.

Bu arada söylemden, sozel siddetten bahsediyoken bi donup ilk sayfayi oku istersen.kadinin sadece ben normal bulmuyorum lafi üstüne ona da neler neler denmis.
[/QUOTE]
Kusura bakma yatmak zorundayim. Ama kadinla sadece normal bulmuyorum lafinin ustune dalga gecildigini de ilk sayfa icin soyledim ben, bunlar sonra cildirmasi muhtemelen. Saygidan bahsediliyo, onun o fiktine de saygi duyulsaydi o zaman

Kendi yorumlarınızı katmadan savunun düşüncenizi benim yazdıklarım bu söyledikleriniz değil yeter haddinizi aşmayın her yazılan satır satır duruyor haklı çıkacaksınız diye iftira etmeyin

Ayol "Mahremiyetiniz yok, forumun ortasına da atarsın oranın buranın fotoğraflarını sen" demeye getirmiş tepki gösterenlere.

Mahremiyete önem vermiyor olmak sizin sorununuz arkadaşlar istediğiniz yerinizi çekip boynunuza astırın Bana ne normal değil hiç bi şekilde normal değil sapık ilişkiler başka bişi değil

🤣🤣🤣 inşallah o resimleri burda paylaşmak istemez canınız

Neyse ki yazılanlar duruyor.

Aynen öyle nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlıyorsunuz doğrusunu anlayanda var neyse ki

Şu ayol uslubu asla bana uymaz ki orda üyenin yazdığı çirkinlik karşısında bişi diyemezsin okurken bile midem bulanmıştı

Seninle polemiğe girip banlanırsam en değmez banlarımdan biri olacağı için üzüleceğim. O yüzden he diyorum, tamam sensin şahane düşüncelerinle en haklı en mükemmelsin. Tamam.

Ay bi de ezberledin mi 🥴 Senin bu yaptığın ne. Sende onu bastırmaya çalışıyorsun. Sende ona saygı duy o zaman. O da onun tercihi. Yok illa kendi perspektifiniz.

Bak burda çeşit çeşit fikir türüyor. Robot gibi aynı şeyleri mi söyleyelim. Ben keyif alıyorum okurken. Bu kadarı kalbe zarar bak ben diyim.
Ezberim su gibidir avukatım fakülteyi dereceyle bitirdim çok şükür de ama yoooo bu boş cümleleri ezberlemedim sağolsun bir arkadaş ayıplarını yüzlerine vurmak için hemen üst mesajımda alıntılamıştı ondan gördüm de senin aklına gelmez bu ihtimal :)

Fikir ayrılığı olabilir, sence ben herkes aynı şeyi savunsun mu diyorum? Neyse okuduğunu anlamayana bu kadarı çok bile. Yine tekrarlıyorum saygısızlığınıza düşünce özgürlüğü diyemezsiniz size insanların tercihlerine saygı duymayı ve size ters gelen şeyleri hakaret etmeden anlatmayı öğreteceğiz. Tabi hakaret etmeden cümle kuracak düzeye gelebilirlerse :)

Seninle polemiğe girip banlanırsam en değmez banlarımdan biri olacağı için üzüleceğim. O yüzden he diyorum, tamam sensin şahane düşüncelerinle en haklı en mükemmelsin. Tamam.
Gerçekten tanımadığınız birini böyle aşağılamanızdan belli diyorum bende hiç üzerime alınmıyorum bu girdiğiniz tribi

herkese merhaba, size danışmak istedigim bir konu var. Bunu ailemden birine anlatamıyorm kendi kendime sürekli düşünüyorum. Bikaç gün önce nişanlımla bulustuk aksam beni eve bırakmaya giderken telefonunu istedim araba kullandıgı icin telefonundan kendime bir video göndermem gerekiyordu. Normalde ne o ne ben telefonlarımızı asla karıştırmayız. Ben kendimw video atmaya ugrasırken internet cekmedi vs. Galeriye girip tekrar göndermeye calıstım bu sırada telefon kucagıma düşmüş galeri direk açılmıs ama ben farkında degildim yola bakıp nisanlımla konusuyordum. O o sırada telefon ekranını görüp ya ne karıstırıyosun telefonumu ne yapıyorsun dedi onun öyle söylemesiyle ekrana dokunup birini aradım zannettim. Birde baktım ki cinsel organının resmini cekmiş. 😩 sonradan fotograf tarihini gösterdi geçmiş yıllarda cekilmiş fakat içime bişey düstü. ne icin cekildi kime gönderdii hiç bilmiyorum. Geçmiş diyip görmemezliktenmi gelmem gerekir, nisan atmakmı? belki sorunum size sacma gelebilir ama ben hiç iyi degilim😞
Delimi ne nıye cekmıs ki

Sanal sex yaparken birine yollamışta olabilir daha kötüsü instada falan taciz etmek amaçlı birilerine göndermişte olabilir. Geçmişte çektiyse neden silmemiş. Eskiden çektiği resmi hala birilerine gönderiyor olabilir

Normal fotoğraf mantığıyla düşünürsek , en iyi fotosu ; o olduğu için olabilir.

Ezberim su gibidir avukatım fakülteyi dereceyle bitirdim çok şükür de ama yoooo bu boş cümleleri ezberlemedim sağolsun bir arkadaş ayıplarını yüzlerine vurmak için hemen üst mesajımda alıntılamıştı ondan gördüm de senin aklına gelmez bu ihtimal :)

Fikir ayrılığı olabilir, sence ben herkes aynı şeyi savunsun mu diyorum? Neyse okuduğunu anlamayana bu kadarı çok bile. Yine tekrarlıyorum saygısızlığınıza düşünce özgürlüğü diyemezsiniz size insanların tercihlerine saygı duymayı ve size ters gelen şeyleri hakaret etmeden anlatmayı öğreteceğiz. Tabi hakaret etmeden cümle kuracak düzeye gelebilirlerse :)
Meslek bilgileri güncellendi. Sen ne bilirsin moduda açılmış. :KK70:
Bir avukatın düşünce sınırlarını bilmemesi :olamaz:keşke mesleğinizi söylemeseydiniz.

Toy geldin bana. Ben senin için açıkça yazayım. İnsanlar gördükleriyle yaşadıklarıyla kendilerine bir kimlik oluştururlar. Bazı şeyleri çok sever bazı şeylerden nefret ederler. Çünkü insanlar. Anlatabiliyor muyum. Ömürlerini harcarlar ve zamanla doğrularını yanlışlarını biriktirirler. Her türlü düşüncesini istedikleri gibi yayarlar. Ne düşüneceğine kimsenin karışamazsınız.

Sapla saman karışmış onu düzelteyim. Savunduğunuz şey düşünce özgürlüğü adı altında Üslup 🥴 bu plartformda düşünce alışverişi yapılır. Robot değiliz ya tekrar edeyim belki anlaşılır. 🥴 insanlar istediği kadar bu olayı sapıkça bulabilir. Yapanları sapık olarak görebilir. Çok normal karşılayıp görmeyebilir de. Nolmuş. Kimene. Kaç düşünce çıktı. Ki bu fikir uçuşması benim çok hoşuma gidiyor. Tekrar edeyim belki anlaşılır. 🥴 Düşünce özgürlüğü diye akşamdan beri üsluptan bahsediyorsun. 🥴🥴 3. Kişi olarak üslup dersi vermek bana düşmez. İçimden yererim devam ederim. Sana düşmüş kolay gelsin ne diyim. Bu konuda site yönetimini çok beğeniyorum. Tek tek incelerler. Gerekirse uzaklaştırmayı yaparlar. Ortada ben bir hakaret görmüyorum. Herkes kendi üslubuyla kendi düşüncesini yazmış. Düşüncesine karışmak da bana düşmez. Bende kendi düşüncemi yazarım. Üslubuna da karışmam. Ben kendi üslubuma bakarım.

Umarım meslek hayatınız size düşünce özgürlüğü ile üslup arasındaki farkı öğretir zira müvekkillere üzüldüm. 😉

Ay senin için ne çok yazmışım bak. Üstelik bana anlayışı kıt muamelesi yapmışken. Bak üsluba karışmıyorum. 😉🤗

Yani herkesin hayatina kimse karisamaz, herkes istedigi gibi yasamakta özgür, ama diyosunuz ya belki hobi olarak cekti kendi bakiyo arada diye, benim kocam hobi olarak canim pipim diye arada acip baksa bana bi gülme gelir, adamdan da soğuma gelir, sexting yaptiysa eyvallah ama guvenlik acisindan silmediyse de cok tedbirsiz, öngörüsü yok diye düşünürüm, hele cok uzun zaman once yaptigini varsayarak konusuyorum, hayatina birini almissin, eline gecip gorme ihtimaline karsi sil bi zahmet. Sapiklik degilse bile gereksiz bence galerimde kukumun resminin olmasi 🤣
Ya cok uzun zamna once cekilen fotoğrafı acmak icin galeride epey asagi inmek lazim. Kucağına telefonu düşürmekle nasil acilacak ki cok eski fotograf? Ben eskiligine pek inanmadim.

Içın rahat edecekse karıştır telefonunu bak herşeye.. o anda kesin senden önce olduğuna eminmisin?şu anlattığına göre herşey anlik olmuş..

Düşünce suc olamaz, eyleme döküp gelip senin dekoltene saldiriyo suctur ama. Dedigin dunya da herkes birirlerinin soylediginden rahatsiz olursa o isin sonu yok. Suc olsa zaten hergun o kadar abuk subuk seyler soyleniyo ki, ac TV ye bak, sokakta insan kalmaz.
Aslında düşünceyi dile dökerek eylemek boyuta kavuşturuyorsun. Yani mantıken düşüncesel boyutta kalmıyor. Bir de ceza kanununda zaten Nefret söylemi diye geçer suçun adı.

Bu arada dediklerinize katılıyorum ifade özgürlüğü denen bir şey var ama sadece bu özgürlüğü bizim düşüncemizden olanlara tanıyoruz. Bu çok sığ bir hareket. İnsanlara saygı duymuyoruz. 30 yaşından sonra da kimseye bunu öğretemezsiniz böyle gelmiş, böyle de gidecek yormayın ruhunuzu.

Ama işte buradaki ince ayrıntı hakaret içermesi. Örneğin siyahileri sevmiyorum demek ayrı siyahileri lanetlidir demek ayrı. İkisi de kanaat açıklaması ama biri hakare içeriyor.

Back
X