• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

herkese merhaba, size danışmak istedigim bir konu var. Bunu ailemden birine anlatamıyorm kendi kendime sürekli düşünüyorum. Bikaç gün önce nişanlımla bulustuk aksam beni eve bırakmaya giderken telefonunu istedim araba kullandıgı icin telefonundan kendime bir video göndermem gerekiyordu. Normalde ne o ne ben telefonlarımızı asla karıştırmayız. Ben kendimw video atmaya ugrasırken internet cekmedi vs. Galeriye girip tekrar göndermeye calıstım bu sırada telefon kucagıma düşmüş galeri direk açılmıs ama ben farkında degildim yola bakıp nisanlımla konusuyordum. O o sırada telefon ekranını görüp ya ne karıstırıyosun telefonumu ne yapıyorsun dedi onun öyle söylemesiyle ekrana dokunup birini aradım zannettim. Birde baktım ki cinsel organının resmini cekmiş. 😩 sonradan fotograf tarihini gösterdi geçmiş yıllarda cekilmiş fakat içime bişey düstü. ne icin cekildi kime gönderdii hiç bilmiyorum. Geçmiş diyip görmemezliktenmi gelmem gerekir, nisan atmakmı? belki sorunum size sacma gelebilir ama ben hiç iyi degilim😞
Çok anormal bir durum.

Simdi soyle anlatayim, diyelim ust kat komsum homofobik, gelmis bana escinsellik sapikliktir diye anlatiyo, simdi ben buna ne dersem diyim ki zamaninda lgbt yuruyuslerine katilmis insanim, bence dedigi yerde bana b.k yemek duser, cunku adamin sahsi fikri yani, tum escinselleri tutuklayip hapse attiramiyosa benim icin istedigi fikre sahip olmakta ozgur, sen boyle dusunemezsin de var sikinti. Kadin telinde pipi fotosuyla gezen adamlarin sapik oldugunu dusunuyo, sen boyle dusunemezsin demek asil sacmalik.

Acces, bazı düşünceler nefret söylemidir ve risklidir. Bu yüzden bencesi sencesi olmaz.
Homofobi, ırkçılık, cinsiyetçilik... Cana kast edebilecek potansiyeli olan, bir arada yaşamayı zorlaştıran, düşmanlaştıran tehlikeli düşünceler bunlar. İşitilen yerde de itiraz edilmeli, sana mok yemek düşmüyor, itiraz etmek düşüyor.

Ananiz kadir gecesi dogurmus sizi.allah gostermis adamin pis sapik oldugunu. Ayrilin gitsin. Evlendikten sonrada devam eder. Eski sevgilim de boyleydi yakaladim yabanci birine benim dicki gormek istermisin yazmis mal demekki gosteriyordu allahtan foto gormedim adfbdsff. Neyse sonuc olarak sevgilim maldi.

Ananiz kadir gecesi dogurmus sizi.allah gostermis adamin pis sapik oldugunu. Ayrilin gitsin. Evlendikten sonrada devam eder. Eski sevgilim de boyleydi yakaladim yabanci birine benim dicki gormek istermisin yazmis mal demekki gosteriyordu allahtan foto gormedim adfbdsff. Neyse sonuc olarak sevgilim maldi.
😂😂😂😂😂

Acces, bazı düşünceler nefret söylemidir ve risklidir. Bu yüzden bencesi sencesi olmaz.
Homofobi, ırkçılık, cinsiyetçilik... Cana kast edebilecek potansiyeli olan, bir arada yaşamayı zorlaştıran,ben düşmanlaştıran tehlikeli düşünceler bunlar.
Strobe valla daral geldi, kadin dedi ki telinde pipisinin fotosunu gezdiren normal degildir, saniyorum daha sonra normal degildir sapiktir dedi, simdi bu kadinin kendi fikri midir? Beni baglar mi? Benim cebimde pipi fotosu tasimama engel midir? Benim cebimde bu fotoyu tasimama mudahil olmadigi sürece istedigini soylesin, soyluyo zaten bisey yapilabiliyo mu? Bana gore bunu soylemeye hakki var mi? Düşünce tarzima hic uymamakla beraber var. Cunku bunu hakaret anlaminda soylemedi, bu fiilin hastalikli bi düşünce olduguna inaniyo kendi capinda, ne diycez inanamazsin mi diycez? Adamin cebinde pipi fotosu tasiyan modelinin, sapik olduguna inanmak da nefret soylemiyse, sikayet et butonuna basin. Daha da bunun uzerine yazmiycaam.

Homofobi, ırkçılık, cinsiyetçilik... Cana kast edebilecek potansiyeli olan, bir arada yaşamayı zorlaştıran, düşmanlaştıran tehlikeli düşünceler bunlar. İşitilen yerde de itiraz edilmeli, sana mok yemek düşmüyor, itiraz etmek düşüyor.
Yahu tehlikeli düşünceler dediğimizde nişanlı olduğu halde cinsel organın resmini galeride gezdiren adam
Bazı düşüncelerin elbet sencesi bencesi olmazda sapla samanı da karıştırmayalım ki benim sapık dediğim kısımda milleti mi taciz ediyor bu resimlerle diye düşündüğüm yer yani gerçekten bu iki yüzlü fikirleri anlamak çok zor

Karşındaki insanın fikrini değiştiremiyorsan itiraz etmek de bir işe yaramaz Strobe.
Evet bazı düşünceler nefreti körükleyici ve tehlikelidir, bir homofobik yolda gördüğü bir eşcinseli taşlayın şunu diyecek kadar da ileri gidebilir, ki bu nefreti tüm canlılara duyan insanlar da mevcut.

Yalnız bu konu üzerinden gidersek, ki konu içeriğinden örneklemek daha uygun gibi sanki, eşin, nişanlının, sevgilinin telefonunda kendi organını çekip sakladığı bir albümü sapıklık olarak görmek nefret söylemi değildir bence, adamın telefonu istediği fotoyu saklar o onun bileceği iş, fakat saklama maksadını sorgulamak da suç değil, eğri oturalım doğru konuşalım, o fotoları çekip kendine saklayan da var, bizim foruma gelip terlikler ayağıma büyük geldi içeriğiyle tüm kadınlara gösteren de var, ki o en örtülü çekilmiş haliyle paylaşılmış bir görseldi, biz neleri sildik çoğunuz görmeden.

Kendine saklıyorsa özelidir, forum sitelerinde orada burada kadınlara teşhir etmek için kullanıyorsa sapıktır.

Ya burada nelerini gördük, çok afedersiniz telefonundaki çıplak kadın fotolarını atanlar oldu, bu normal değil işte.
Bence normal değil diyenler de bu yönünü düşünüp cevap yazıyor zira KK'da bile başımıza gelmeyen bir durum değil bunlar.

Strobe valla daral geldi, kadin dedi ki telinde pipisinin fotosunu gezdiren normal degildir, saniyorum daha sonra normal degildir sapiktir dedi, simdi bu kadinin kendi fikri midir? Beni baglar mi? Benim cebimde pipi fotosu tasimama engel midir? Benim cebimde bu fotoyu tasimama mudahil olmadigi sürece istedigini soylesin, soyluyo zaten bisey yapilabiliyo mu? Bana gore bunu soylemeye hakki var mi? Düşünce tarzima hic uymamakla beraber var. Cunku bunu hakaret anlaminda soylemedi, bu fiilin hastalikli bi düşünce olduguna inaniyo kendi capinda, ne diycez inanamazsin mi diycez? Adamin cebinde pipi fotosu tasiyan modelinin, sapik olduguna inanmak da nefret soylemiyse, sikayet et butonuna basin. Daha da bunun uzerine yazmiycaam.

Homofobi örneğine dedim nefret söylemi diye. Hafife alma yani onu "Sadece düşünce ve özgürler" diye. İnsanlar bu yüzden dışlanıyor, sosyal hayatta yok sayılıyor, öldürülüyorlar.

Ha bu konudaki laf için şunu söyleyebilirim ki düşüncen senden farklı bir hayata saygı barındırmıyorsa, o zaman "Düşüncemi söyledim" diyerek saygı da bekleme yani o kadar. :)

Homofobi örneğine dedim nefret söylemi diye. Hafife alma yani onu "Sadece düşünce ve özgürler" diye. İnsanlar bu yüzden dışlanıyor, sosyal hayatta yok sayılıyor, öldürülüyorlar.

Ha bu konudaki laf için şunu söyleyebilirim ki düşüncen senden farklı bir hayata saygı barındırmıyorsa, o zaman "Düşüncemi söyledim" diyerek saygı da bekleme yani o kadar. :)
Iyi de burda homofobi yok ki, pipi var Strobe, bi nefret soylemi tutturuldu gidiyo

Back
X