• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Bana ters gelse de cinsel organının çekmeyi direkt sapıklık demem ama burada ve normal hayatta çoğu kişi yapıyor bunu, kendinden farklı düşünüp yaşayanlara. Burada sapıklik ifaresinden rahatsız olan, başka konuda kendi hayat görüşünün zıttı biriyle gayet güzel dalga geçiyor. O yüzden bazı savunmalar çok samimiyetsiz geliyor okuyunca.

Bana ters gelse de cinsel organının çekmeyi direkt sapıklık demem ama burada ve normal hayatta çoğu kişi yapıyor bunu, kendinden farklı düşünüp yaşayanlara. Burada sapıklik ifaresinden rahatsız olan, başka konuda kendi hayat görüşünün zıttı biriyle gayet güzel dalga geçiyor. O yüzden bazı savunmalar çok samimiyetsiz geliyor okuyunca.
Kim?

Ben de bu minvalde yazdım bir mesajımı eksiliyor birine gülüyorsunuz size ne hissedeceğimi şaşırdım jsjssj😂
Kişilere değil msjlara emoji bırakıyorum. 😉 kullanıcı isimlerine hiç bakmıyorum. Beni hunharca eksileyenleri de hunharca beğendiğim oluyor. Tam tersi de. :confused::KK39:

Işte neden isim yazmıyorsunuz ortaya konuşunca kimse üstüne alınmayınca boşa gidiyor eleştiri sonuçta

Önemli değil boşa gidip gitmemesi benim için.
Yorumu o şekilde yazmak istedim ve yazdim. Üzerine ekstra kafa yormaya gerek yok diye düşünüyorum. :)

Ortaliği kariştircan illa. 😁
Bu konuya epey mesai harcadığım için bana diyor olabilir mi dedim ama isim vermemekte ısrar ettiğine göre ben değilim😁 Vallahi yeri geliyor kocam açılmamı istiyor konusunda kadına seni böyle sevdi değişme diyorum hakkım yensin istemem😂😂

Konunun yarısında araba sallandı kucağıma düştü galeri açıldı vs vs diye mazeret sıralamanıza gerek yok bence baktım diyin geçin😁
Evet birine göndermek için de çekmiş olabilir. Sizinle sevgili olmadan önceki bir tarihse sorun yok bence.
Aslaaa karıştırmaz bakmaz ya onu vurguluyor 😂

Back
X