Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Hanımlar neyi paylaşmıyorsunuz yine?
Herkes site kurallarına uyduğu sürece, kendi görüşünü yazabilir.
Bazı şeyleri normal gören de olur anormal gören de, hepinizin doğrusu kendisine niye kendi doğrularınız üzerinden başkalarını yeriyorsunuz ki

Rica ediyorum
polemiğe girmeyin lütfen.

Şaşırmadım, tahmin etmiştim

Ben de bu minvalde yazdım bir mesajımı eksiliyor birine gülüyorsunuz size ne hissedeceğimi şaşırdım jsjssj

Cinsel organını çektiyse resmi birine yollamıştır. Tarihi sizinle sevgili olmadan öncesiyse sizi ilgilendirmez. Sevgili olduktan sonraysa sıkıntı.

Siz benim yazdıklarıma değilde karşı fikirde ki arkadaşları baz alıp yorumlamışsınız
Bu arada 18 yaşında ilk sevgilimle evlendim doğru bunları deneyimlemediğim için çok şanslı hissediyorum

Uyeyi arastirmadim da geçenlerdeki jartiyer konusunda yazmisti oradan hatirladim. Erkeğin jartiyer gormek istemesine de sapiklik demişti.
Hiç birliktelik yaşamadığı kadından istemişti yani burda alkış alacaksanız diye yarım yamalak değilde tam anlatsanız bişi yapacaksınız
Neyse gerçekten hiç önemsemiyorum bu tarz yorumları devam edebilirsiniz

Eski konuyu tekrar tartismanin anlami yok. Adam ve kadin cinsellik konuşuyorlarmiş zaten o da cesit cesit camasir jartiyer giyilmesinden hoşlandigini soylemiş bunun neyi sapiklik?
Ha adam hödük gibi soylemek yerine bir iki takim hediye ederek soylese daha iyiymis o ayri ama o camasiri giy dedi diye sapik olmuyor herseye de sapik sapik demeseniz iyiydi.

Neyse merak eden konuya bakabilir burayi karistirmayalim eski konuyla.

"Sapıklar bunlar, normal değil sapık sapık ilişkiler" yazınca saygı duyulmuş olmuyor yalnız.

Cinsel organım bir yana, herhangi bir çıplaklık içeren fotoğrafımı çekmem, eşimle de böyle bir paylaşımım yok, tarzım değil. Aynı şekilde eşim böyle bir fotoğraf bana yollasa "Yapma" derim, sevmem. Ama bunu yapanlara kalkıp da "sapıklar" demiyorum. Böyle diyen birine de saygı gösterilmemesi gayet anlaşılır.

Yalnız onu kırk kere yazdım birine atıp sapıklık yapıyor manasındaydı taciz maksatlı yani ordan alıp oraya okadar saptırıldı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…