Şaşırmadım, tahmin etmiştimKizmayin ama 18 yaşinda elinize erkek eli değmeden evlenmişsiniz. Bu tabi ki kimseyi ilgilendirmez ama konularda çok keskin genellemeleriniz oluyor erkekler hakkinda, iliskiler hakkinda...
O sapiklik, bu normal degil, ciddi dusunen erkek oyle konusur boyle konuşmaz tarzi yorumlariniz var.
Tabi ki yorum yapmak için sevgili kotasi yok ama deneyim sahibi olmayan biri için fazla kesin ve çok genelliyorsunuz sanki.
Ben de bu minvalde yazdım bir mesajımı eksiliyor birine gülüyorsunuz size ne hissedeceğimi şaşırdım jsjssjYa kızlarr amaan yaa. Erkekler bizim gibi değil bunu bi kabul edelim artık. Bizim gibi konuşmalarını resimlerini silmiyorlar. O telefonları Allaha emanet kullanıyorlar.
O fotoyu silmemiş olmadından daha doğal birşey yok bence. Uyarı verene kadar watsap yazılarını da silmezler. İnstalarına girin tüm dm ler orda duruyordur. Google geçmişine bakın çarşaf çarşaf.
Ya biz kadınlar nasıl çatır çatır herşeyi stalklayabiliyoruz. Bu yüzden işte. Ama onlar bizi stalklamaya çalıştıklarında koca bir duvar.Çünkü biz geride iz bırakmayız. Herşeyi düzenli sileriz.
Konuya gelince böyle şeyleri sevmiyorum. Çoğu erkek yapıyor birşey diyemem. Nişanlınızla konuşsanız bu konuyu altından daha neler çıkar. Hiç deşmeye gerek yok derim. Sizden sonrası önemli. İçinize kurt düştü artık yapacak birşey yok. Evlilik ciddi bir iş. İnsan evleneceği insanı dip bucak tanımak istiyor. Bunlrda şüpheli durumlar. Haklısınız. Kaldırabilirim diyorsanız konuyu açın ve konuşun. Çünkü altından başka şeyler çıkabilir. İnsanlar konuşa konuşa demişler. İnşallah nişanlınız da detay vere vere saçmalamaz.
Şaşırmadım, tahmin etmiştim
Ahahahh kadın her türlü fanteziye karşı demek kiUyeyi arastirmadim da geçenlerdeki jartiyer konusunda yazmisti oradan hatirladim. Erkeğin jartiyer gormek istemesine de sapiklik demişti.
Herkes sapik sanirsamUyeyi arastirmadim da geçenlerdeki jartiyer konusunda yazmisti oradan hatirladim. Erkeğin jartiyer gormek istemesine de sapiklik demişti.
Ahahahh kadın her türlü fanteziye karşı demek ki
Siz benim yazdıklarıma değilde karşı fikirde ki arkadaşları baz alıp yorumlamışsınızKizmayin ama 18 yaşinda elinize erkek eli değmeden evlenmişsiniz. Bu tabi ki kimseyi ilgilendirmez ama konularda çok keskin genellemeleriniz oluyor erkekler hakkinda, iliskiler hakkinda...
O sapiklik, bu normal degil, ciddi dusunen erkek oyle konusur boyle konuşmaz tarzi yorumlariniz var.
Tabi ki yorum yapmak için sevgili kotasi yok ama deneyim sahibi olmayan biri için fazla kesin ve çok genelliyorsunuz sanki.
Jartiyer giyenler sapik mi peki sence?Siz benim yazdıklarıma değilde karşı fikirde ki arkadaşları baz alıp yorumlamışsınız
Bu arada 18 yaşında ilk sevgilimle evlendim doğru bunları deneyimlemediğim için çok şanslı hissediyorum
Hiç birliktelik yaşamadığı kadından istemişti yani burda alkış alacaksanız diye yarım yamalak değilde tam anlatsanız bişi yapacaksınızUyeyi arastirmadim da geçenlerdeki jartiyer konusunda yazmisti oradan hatirladim. Erkeğin jartiyer gormek istemesine de sapiklik demişti.
Ne münasebet Farklı bi konuda eski konudan konuşmak ne kadar doğru olur bilmiyorum sapık dedim de vay jartiyer haa deyip değil di neyse kimseye kendimi açıklamak zorunda hissetmiyorumÂ
Jartiyer giyenler sapik mi peki sence?
Aciklama pekiNe münasebet Farklı bi konuda eski konudan konuşmak ne kadar doğru olur bilmiyorum sapık dedim de vay jartiyer haa deyip değil di neyse kimseye kendimi açıklamak zorunda hissetmiyorum
Hiç birliktelik yaşamadığı kadından istemişti yani burda alkış alacaksanız diye yarım yamalak değilde tam anlatsanız bişi yapacaksınız
Neyse gerçekten hiç önemsemiyorum bu tarz yorumları devam edebilirsiniz
Isteyen eşine yollar isteyen internete atar da bu normal bulunmadığı için karşıdaki insan neden dar görüşlü olup anormal karşılanıp dalga geçiliyor .
Bunun neresinde açık görüşlülük :)
Bana göre telefonum hacklenebilir ben bunu telefonumda saklamam
Fotoğraf paylaşılan sitelerde bile paylaşmaktan hoşlanmam neden bir data olayım çünkü
Ben resmen yüzümü bile atmadığıma göre aşssiri dar görüşlü müyüm?
Nişanlımin telefonunu alsam ve bu fotoğrafı görsem büyük ihtimal Instagram dan millete attığını ya da başka şeyler düşünürüm ve bu benim yaşamım için uygun değil .
Başkalarının düşüncelerine saygı duymayı öğrenmek gerekiyor
Yalnız onu kırk kere yazdım birine atıp sapıklık yapıyor manasındaydı taciz maksatlı yani ordan alıp oraya okadar saptırıldı ki"Sapıklar bunlar, normal değil sapık sapık ilişkiler" yazınca saygı duyulmuş olmuyor yalnız.
Cinsel organım bir yana, herhangi bir çıplaklık içeren fotoğrafımı çekmem, eşimle de böyle bir paylaşımım yok, tarzım değil. Aynı şekilde eşim böyle bir fotoğraf bana yollasa "Yapma" derim, sevmem. Ama bunu yapanlara kalkıp da "sapıklar" demiyorum. Böyle diyen birine de saygı gösterilmemesi gayet anlaşılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?