Kim?Bana ters gelse de cinsel organının çekmeyi direkt sapıklık demem ama burada ve normal hayatta çoğu kişi yapıyor bunu, kendinden farklı düşünüp yaşayanlara. Burada sapıklik ifaresinden rahatsız olan, başka konuda kendi hayat görüşünün zıttı biriyle gayet güzel dalga geçiyor. O yüzden bazı savunmalar çok samimiyetsiz geliyor okuyunca.
Şaka mıUyeyi arastirmadim da geçenlerdeki jartiyer konusunda yazmisti oradan hatirladim. Erkeğin jartiyer gormek istemesine de sapiklik demişti.
İsim yazmak isteseydim direkt mesaj alıntılardım. Bir kişi ve sadece bu konuda değil. Genel bir durum yazdığım.
Işte neden isim yazmıyorsunuz ortaya konuşunca kimse üstüne alınmayınca boşa gidiyor eleştiri sonuçtaİsim yazmak isteseydim direkt mesaj alıntılardım. Bir kişi ve sadece bu konuda değil. Genel bir durum yazdığım.
Işte neden isim yazmıyorsunuz ortaya konuşunca kimse üstüne alınmayınca boşa gidiyor eleştiri sonuçta
Kişilere değil msjlara emoji bırakıyorum.Ben de bu minvalde yazdım bir mesajımı eksiliyor birine gülüyorsunuz size ne hissedeceğimi şaşırdım jsjssj
Işte neden isim yazmıyorsunuz ortaya konuşunca kimse üstüne alınmayınca boşa gidiyor eleştiri sonuçta
Konu sahibi galeriyi taramaya gittiHala konu sahibi yok.konu bitterin konusu oldu sanki.
He kiz simdi baktim hakket yaptirmamislar. allah onlari affetsin ne diyimYaptirmiyollaa hdjdj
DoğruHala konu sahibi yok.konu bitterin konusu oldu sanki.
Bi telefonu ele geçirse kronolojisini çıkarır da. Neyse susayım. Şimdi onun özel alanı neden karıştırıyor flan derler. Amaan banane ben olsam karıştırırdım.Konu sahibi galeriyi taramaya gitti
Bu konuya epey mesai harcadığım için bana diyor olabilir mi dedim ama isim vermemekte ısrar ettiğine göre ben değilimOrtaliği kariştircan illa.
Aslaaa karıştırmaz bakmaz ya onu vurguluyorKonunun yarısında araba sallandı kucağıma düştü galeri açıldı vs vs diye mazeret sıralamanıza gerek yok bence baktım diyin geçin
Evet birine göndermek için de çekmiş olabilir. Sizinle sevgili olmadan önceki bir tarihse sorun yok bence.
İnşallah oturmuş kara kara annesine nasıl söyliyceğini düşünmüyordur.
Konu Sahibi kusura bakmasın bi da sapık demicemHala konu sahibi yok.konu bitterin konusu oldu sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?