• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Normal insanlar cinsel organın resmini çekmez

Kizmayin ama 18 yaşinda elinize erkek eli değmeden evlenmişsiniz. Bu tabi ki kimseyi ilgilendirmez ama konularda çok keskin genellemeleriniz oluyor erkekler hakkinda, iliskiler hakkinda...
O sapiklik, bu normal degil, ciddi dusunen erkek oyle konusur boyle konuşmaz tarzi yorumlariniz var.
Tabi ki yorum yapmak için sevgili kotasi yok ama deneyim sahibi olmayan biri için fazla kesin ve çok genelliyorsunuz sanki. 😬

Bakın adam ne niyetle yapmış bilmiyoruz tabi ki normal değil silmek gerekir.Hic birimiz özel şeyleri tutmuyoruz galeride.Unutmus olabilir veya konu sahibini aldatıyor olabilir.Bunu da yazdım zaten nişanlısını en iyi o tanır.
Sen ne dedin ki, onu da hatırlamıyorum

Otoseksüellik gibi bir kavram var ve ben de arada yapıyorum kendinden zevk alıyorsun ama bence sizinkisi geçmiş sexting macerası
Aaay ben bunu da yazacaktım bak fırsat olmadı. Buna Emre Altuğ sendromu da diyorum. Yıllaaar önce ben ortaokuldayken açıklama yapmıştı aynaya bakınca tahrik oluyorum diye öyle öğrenmiştim jsjshs

Herkesin yorumunu tek tek okudum teşekkür ederim, elimden düşüp özellikle o fotograf acılmadı fotograf kısmı açılıp albümler geliyor ya orda gördüm bir albümde. Başta o fotografın varlıgından haberim bile yok dedi. Tamam tarih eski, eski sevgilisine falan göndermiştir onada tamam ama neden hala duruyor galeri belkide görmemem gereken bir sürü fotografla dolu😔 böyle bir fantzisi falan mı var ben mi tanıyamamısım yoksa gerçekten abartmam önemsizmi bilemiyorum bunu aileme anlatsam nasıl söyleyebilirim
Ya kusura bakmayın da ailenize ne nisanlinizin pipisinden. Ya görmezlikten gelecekseniz ya da bana ters deyip ayrılacaksınIz. Neden ısrarla ailenize anlatmak istiyorsunuz?

Kimsenin şahsına sapık demedim bu arada hayır kendiniz inandınız bide daha inandırmaya çalışıyorsunuz bu hırs bana gerçekten komik geliyo burası herkesin fikrini saygı çerçevesinde ifade ettiği bi site kimse size katılmak zorunda değil bence asıl dar görüşlülük bu

Niye çekmesin derken niye çeksin yahu yaşamak istiyorsa gitsin yaşasın cinsellik hayatında kimse yokken fotoğrafla yapılan normal mi bu tür sapkınları normalleştirmek başka bişi değil gerçekten bazı konularda çok iki yüzlü oluyor burda ki fikirler
İcimden gecenler.git sevis abi direk psligin anlamı yok yani. Belki yemek yiyorum o an senin kokmuş pipini gormek zorundamiyim :KK51:

Ya kızlarr amaan yaa. Erkekler bizim gibi değil bunu bi kabul edelim artık. Bizim gibi konuşmalarını resimlerini silmiyorlar. O telefonları Allaha emanet kullanıyorlar. :KK70::KK70:

O fotoyu silmemiş olmadından daha doğal birşey yok bence. Uyarı verene kadar watsap yazılarını da silmezler. İnstalarına girin tüm dm ler orda duruyordur. Google geçmişine bakın çarşaf çarşaf. :silah::silah:

Ya biz kadınlar nasıl çatır çatır herşeyi stalklayabiliyoruz. Bu yüzden işte. Ama onlar bizi stalklamaya çalıştıklarında koca bir duvar. :kızgın:Çünkü biz geride iz bırakmayız. Herşeyi düzenli sileriz. :cool::cool:

Konuya gelince böyle şeyleri sevmiyorum. Çoğu erkek yapıyor birşey diyemem. Nişanlınızla konuşsanız bu konuyu altından daha neler çıkar. Hiç deşmeye gerek yok derim. Sizden sonrası önemli. İçinize kurt düştü artık yapacak birşey yok. Evlilik ciddi bir iş. İnsan evleneceği insanı dip bucak tanımak istiyor. Bunlrda şüpheli durumlar. Haklısınız. Kaldırabilirim diyorsanız konuyu açın ve konuşun. Çünkü altından başka şeyler çıkabilir. İnsanlar konuşa konuşa demişler. İnşallah nişanlınız da detay vere vere saçmalamaz.

Back
X