- 15 Şubat 2013
- 25.271
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.128
- 798
Kimin şahsina? Ben satir satir okumadim, detayini bilmiyorumŞahsına sapık denildi. Bence siz takip etmediniz. Düşünce özgürlüğü hakareti içermez hiçbir zaman
Bu tarz heyecanlara gerek duymuyoruz dedim kulp bulmadım ne hırssa doymadınız gülünç gerçektenYahu ben kocamla yaptım dedim ona bile kulp buldu yahu.Koca benim koca .Bazısı iyice şuursuz oluyor.Nikahli kocam.
+1Normal insanlar cinsel organın resmini çekmez
Normal insanlar cinsel organın resmini çekmez
Sen ne dedin ki, onu da hatırlamıyorumBakın adam ne niyetle yapmış bilmiyoruz tabi ki normal değil silmek gerekir.Hic birimiz özel şeyleri tutmuyoruz galeride.Unutmus olabilir veya konu sahibini aldatıyor olabilir.Bunu da yazdım zaten nişanlısını en iyi o tanır.
Vallahi gayette kinayeli bir şekilde öyle dediniz .Bu tarz heyecanlara gerek duymuyoruz dedim kulp bulmadım ne hırssa doymadınız gülünç gerçekten
Aaay ben bunu da yazacaktım bak fırsat olmadı. Buna Emre Altuğ sendromu da diyorum. Yıllaaar önce ben ortaokuldayken açıklama yapmıştı aynaya bakınca tahrik oluyorum diye öyle öğrenmiştim jsjshsOtoseksüellik gibi bir kavram var ve ben de arada yapıyorum kendinden zevk alıyorsun ama bence sizinkisi geçmiş sexting macerası
Ya kusura bakmayın da ailenize ne nisanlinizin pipisinden. Ya görmezlikten gelecekseniz ya da bana ters deyip ayrılacaksınIz. Neden ısrarla ailenize anlatmak istiyorsunuz?Herkesin yorumunu tek tek okudum teşekkür ederim, elimden düşüp özellikle o fotograf acılmadı fotograf kısmı açılıp albümler geliyor ya orda gördüm bir albümde. Başta o fotografın varlıgından haberim bile yok dedi. Tamam tarih eski, eski sevgilisine falan göndermiştir onada tamam ama neden hala duruyor galeri belkide görmemem gereken bir sürü fotografla doluböyle bir fantzisi falan mı var ben mi tanıyamamısım yoksa gerçekten abartmam önemsizmi bilemiyorum bunu aileme anlatsam nasıl söyleyebilirim
Koç burcuyuz ondanAaay ben bunu da yazacaktım bak fırsat olmadı. Ben buna Emre Altuğ sendromu da diyorum. Yıllar önce açıklama yapmıştı aynaya bakınca tahrik oluyorum diye öyle öğrenmiştim jsjshs
Hadi buyrun simdi napicaz mesela, aksini dusunen herkese igrenc mi demis oldu? Hepimiz alinicak miyiz, bly manor boyle dedi diye, sen bunu diyemezsin mi diycez, abi bunun sonu yok.+1pipiyi çekmek nedir yav iğrenç
İcimden gecenler.git sevis abi direk psligin anlamı yok yani. Belki yemek yiyorum o an senin kokmuş pipini gormek zorundamiyimNiye çekmesin derken niye çeksin yahu yaşamak istiyorsa gitsin yaşasın cinsellik hayatında kimse yokken fotoğrafla yapılan normal mi bu tür sapkınları normalleştirmek başka bişi değil gerçekten bazı konularda çok iki yüzlü oluyor burda ki fikirler
Yoo adamin bizzat kendisine igrenc dedim... O an yemek yiyor olabilirimHadi buyrun simdi napicaz mesela, aksini dusunen herkese igrenc mi demis oldu? Hepimiz alinicak miyiz, bly manor boyle dedi diye, sen bunu diyemezsin mi diycez, abi bunun sonu yok.
Bu ne demektir ya öyle demediğini kendi anlamdırmanızla kanıtladınız zatenVallahi gayette kinayeli bir şekilde öyle dediniz .
Ne pipiymis kardesim
Yaptirmiyollaa hdjdjüzülme kiz olabilir pipi sonuçta yorum yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?