- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.173
- 798
gecmis olsun ne yaaa.sanki yoldan gecen biri tecavuz etmis gibi.nisanlilik doneminde olur boyle seyler adamin cani istemis nisanlimi opim sevim demis.zaten cok ileriyede gitmezdi kanimca.amma abartilmis olay tobeee tobeeee.nisanliniz size dokunmasa bu seferde benden hoslanmio mu beni begenmio mu baska biri mi var die konu acarsiniz buraya...
gecmis olsun ne yaaa.sanki yoldan gecen biri tecavuz etmis gibi.nisanlilik doneminde olur boyle seyler adamin cani istemis nisanlimi opim sevim demis.zaten cok ileriyede gitmezdi kanimca.amma abartilmis olay tobeee tobeeee.nisanliniz size dokunmasa bu seferde benden hoslanmio mu beni begenmio mu baska biri mi var die konu acarsiniz buraya...
Ama aynı şey değil canım ya,sonuçta kız istememiş ,kızı korkutmuş ,canını yakmış.Normal bir öpme sevme olayı değil yani.Kızcağız adam elle tacizde bulunduğunda bile bekaretini kaybedeceğini düşünmüş.Yani demekki çok muhafazakar bir çevrede bulunuyorlar.Nişanlısının bu kızı tanıyor olması gerekirdi.Yaptığı şeyin onun istemeyeceğini onu korkutacağını bilmesi gerekirdi.Bence normal bir olay değil düpedüz taciz etmiş.Aradaki yorumları okumadım ama konu sahibi ayrıldıysa en doğru kararı vermiş demektir.
bana oyle gelio ki bu kizin yasi kucuk ve nisanli diil.basina boyle birsey geldi laf cakmasinlar die nisanliyim die yazdi buyuk bir ihtimal
Haklı olabilirsin ,öyle de olabilir, o zaman da ona asıl sormak istediği şeyin cevabını verelim:Bu şekilde bişey olduysa bekareti bozulmaz.Eğer biri o istemediği halde bu tip bişey yaptıysa da o kişiden uzak dursun.(nişanlısı veya değil)
yangina korukle gitmesine bayiliosunuz valla.evli misin degil misin bilmiorum ama kocan isteyince olmaz demene ragmen yapmicak mi?bu kafayla giderseniz coookkk da aldatilirsiniz.yok hemen at nisani yok evlenilmez bu ne arkadas??adam sanki kizi aldatmis ya da kumarbaz..aman nese karismiorumm.
evliyim, sadece kocamın istediği benim hasta ya da başka sebeple istemediğim zamanlarda, istemediğimi söylüyorum. eşim istemedğimde yapmayacak mı nasıl bir sorudur? senin eşin sen istemesen de mi yapıyor yani? (senin uslubunla cevap veriyorum).
kadın istemedği halde, kadın ağlamasına hayır demesine rağmen eş ya da değil erkek devam ediyorsa bu hukuken tecavüzdür. kocan sen hayır demene rağmen canını yakarak nefsini üstünde köreltiyorsa, ondan davacı olabilirsin.
aklı başında hiç bir koca, karısı istemezken zorlamaz. benim eşim de dahil. nişanlılıkta yakınlaşma olması ayrı. karşılıklı rıza ile olur bu. isteyen cinsellik yaşar. ama kız istemiyorsa zorla yapılmaz.
Hala doktora gidemiyorum korkuyorum ve utanıyorum. düşünüyorum Allah korusun ama bişey olduysa demek ki kocamla yaşadığımda da kanamam olmayacakmış. aklım karışıyor. ne kötü birşey insanın bedeninin en özel haliyle ilgili birilerine hesap vermek zorunda olması
yorumlarınızı okudum şüphelenen insanlar var. nişanlı olmadığımı söyleyenler var. neden inanmak zor anlamış değilim.evde yalnız nasıl bırakılır diyenler var eve oturmaya gelmedi beni almaya geldi. annemlerde ogün o gelmeden çıkmak zorundaydılar nerden bilebilirsin sütsüz olduğunu. fırsat kolluyordu demekki.
yorgun ve herşeye karşı isteksizim. bekaretim gitti veya gitmedi bilmiyorum ama yaşananlardan insanlara güvenim, güzel bir yuva ümidim bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?