• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın tacizine uğradım..

bedeninize size saygı duymayan birini eş yapmayın yazık etmeyin kendinize
beyniyle bi tarafı yer değiştirmiş insana lütfen taviz vermeyin
hemen ayrılın kolaymı kolay değilmi bilemem ama evlenince daha zor olucağı kesin
gerçek yüzünü göstermiş size bekaret konusunda çok bilgim yok ama kanama yoksa bozulmamıştır diye düşünüyorum
geçmiş olsun umarım bi an önce kendinize gelir doğru kararlar alırsınız hyrlısı olsun..
 
Psikolojinini bozulması normal
yaşadıgın gerçekten çok zor bişi
ama bekaretin bozulmamıştır ama psikolojının bozuldugu kesın
psikologla görüşsen iyi olurrr
 
bişey olmamıştır ama sana böyle davranan bir insan seni hakediyor mu bunu düşün bence
 
allahımmmmm !!! sen bana sabır ver yahu... ya sen bunları yaşayan sadece ilk kadın değilsin canım. o tr erkekler aramızda dolaştıklarını düşündükçe deliriyorum ben ya.. tiksiniyorum onlardan. o elleri kırılsın ya valla. senin ne bedenine ne kişiliğine saygısı kalmamış. bizi motor gibi mi görüyor bazı erkekler anlamıyorum. evlenmeden önce bedenine sahip olmak istemesi hemde zorla... ağzını burnunu kırıcam çok sinirlendım :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
 
canim benim bak muhafazakar diosun dikkat! madem bu kadar tutucu ikisi yalniz evde ne isi var???ates ile barut yanyana durmaz bunu herkes bilir.bana oyle gelio ki bu kizin yasi kucuk ve nisanli diil.basina boyle birsey geldi laf cakmasinlar die nisanliyim die yazdi buyuk bir ihtimal

nedense bende aynen böyle düşündüm :)
 
Merhaba, hiç iyi değilim napacağımı bilemiyorum. Bunları yazarken çok utanıyorum ama kimseyle paylaşmam. Samimiyetimden lütfen şüpheniz olmasın.
3 gün önce nişanlım olacak insanın saldırısına maruz kaldım :( yakınlaştığımız bir anda birden gözü döndü çok direndim ama elle taciz etmesini engelleyemedim :((((((( Kendine gelmesi için yalvardım, ellerimin birini boynunun altına aldı bir eliyle diğerini tuttu.
Hatırladıkça elim ayağım titriyor :((( kendimi çok kötü hissediyorum. Kendine gelmesi için yalvardım ağlamaya başladım benim için ve ailem için bekaret önemli. Resmen duymuyor sus rahat bırak kendini filan diyor ve eliyle edep bölgeme ellemeye çalışıyordu. Ben zaten minyon bir kızım beni tutarak bunu başardı. Birden canım çok yandı ve çığlık attım. Sesimin etkisiyle biraz kendine geldi elinden kurtuldum. Ağlayarak kaçtım. Psikolojim çok bozuldu 3 gündür kendimde değilim napacağımı şaşırdım.

Sizlere iki sorum var:

1. Maddi durumum iyi değil babam emekli ve bende iş arıyorum. Kadın doğum uzmanına gidecek paramda yok. Anneme söyleyemem. Olay sonrasında kanamam olmadı bekaretimi kaybetmemişimdir değil mi??? Ama canımda cok yandı :((( LÜTFEN CEVAPLAYIN.

2. Nişanlım çokk özür diledi, evleneceğiz nasılsa diye klasik laflar söyledi. Ama artık ondan korkuyorum görmek istemiyorum.Yaptıkları normal gelmiyor ayrılmak istiyorum, siz olsanız napardınız??

Lütfen yardım edin çok yalnız ve değersin hissediyorum kendimi.. Allah düşmanıma böyle birşey yaşatmasın :((((((


Korkma canim, birsey olmamistir, bekaret öyle cabuk bozulmaz.
Kendini degersiz hissetmene hic gerek yok, tüm bunlar nisanlin olacak gereksiz insanin adiligi.
Eger biri kendini degersiz hissedecek o tamamiyle nisanlin olmali.
Aile cevreni , yetistigi ortami bilmiyorum seni destekleyecek insanlar varsa ve mümkünse en yakin zamanda sikayet et.
Ya da 183 Alo Kadın Çocuk Danışma Hattıni ara, orada seni daha iyi yönlendirirler.
Korkma, hic birsey senin hatan degil.
Sahsen bu insanla evlenme derim, cünkü bugün seni taciz eden eden yarin tecavüz eder, öbürgün döver, incitir.
Bir kadin kendisine dokunulmasini istemiyorsa ve zorla dokunan kocasi bile olsa bunun adi tacizdir, tecavüzdür.
Bu ülkede kanun var adalet var, hakkini sonuna kadar savun ve vücudunu istemedigin hic bir insanla paylasma.


Siz olsaniz ne yaparsiniz diye sormussunuz, benim gözüm karadir, bütün kadin dayanisma derneklerini ayaga kaldirir, baronun bana bedava
avukat verme hakkini kullanir onu mahkemede süründürürdüm ve asla evlenmezdim.
 
Aklinizda bulunsun!

tacize veya tecavüze ugradiginizda sonrasinda ellerinizi yikamayin, banyo yapmayin.
( böylece tirnak aralanizdaki deri dokularindan ve üzerinizdeki sivilardan dna analizi yapilabilsin ve tecavüze ugradiginiz isbatlanabilsin)
Üzerinizdeki kiyafeti cikarin ve fazla dokunmadan naylon bir posete koyun ve dogruca savciligin yolunu tutun.
(yine o kiyafetlerdeki sivilardan ve sac telinden dna analizi yapilabilir).
Böyle durumlarda Alo 183 hattini arayin orada size manevi destek, rehberlik yapilacaktir.
Kadin dayanisma derneklerini arayin, mutlaka oradan da size manevi destek gelecektir.
Baro maddi durumu olmayanlara avukat tahsis ediyor bu hakkininizi kullanin.
Bunlarin hic biri olmadi mi, buraya mesaj atin, mutlaka biri sizi dogru yere yönlendirecektir.
SUS MA YIN!
Boyun egmeyin!
 
sevdiğinin mahremiyetine önem vermeyen adamdan koca olmaz insana.bugün böyle ise yarınını hiç kestiremezsin ne yapacağınıda bilemezsin.allahın sevdiği kulu imişsinki herifin gerçek yüzünü göstermiş sana.yinede karar senin ama böyle bir insan hiç bişeye değmez ne sana nede evliliğe. bak yanlış anlama ama bu konuda bile kendine hakim olamamış kim bilir belki başka hangi konularda da hakim olamıcak. ii düşün gözden geçir aklına yatmıyosa BİR DAKİKA BİLE DÜŞÜNME bırak onu.
 
çok zor günler yaşadım ama AYRILDIM kızlar. o günlerden sonra hep ayrılacağımı söyledim tacizciye ve asla yanlız görüşmedim. herkes barıştırmaya çalıştı, ailem tepki gösterdi ilk başta ne demekmiş nişanı atıcam diye. günlerce eve kapandım (dışarı çıktığımda karşıma çıktı. en sonuncusunda senin hakkında öyle şeyler anlatırım ki ne sen nede ailen el içine çıkamazsın dedi), kimseyle konuşmadım. çok kötü günlerdi. 7 kilo verdim yaşadığım üzüntüden, stresten :( baktılar ki gittikçe kötüleşiyorum ailem özellikle annem bana destek verdi. anneme sonunda bitti kabus gibi günler.

doktora hala gidemedim :( cesaretimi toplayamıyorum. parayı tam toparlamışken korktuğum için bahaneler bulup bi kısmını harcıyorum. sizin yorumlarınıza bakıyorum bişey olmamamıştır diyenler olunca seviniyorum. çünkü ben istemedim bu şekilde bekaretimi kaybetmeyi ve olduysa bunu nasıl kaldırırım bilmiyorum.

o pislikten kurtulduğum için mutluyum. kafama takılan şuanda erkeklerden korkuyorum ve ileride biriyle evlenirsem anlatmalı mıyım anlatmamalı mıyım bilmiyorum???

Esin nasılsın ? En doğrusunu yapmışsın olabildiğince o hayvanla bağlarını koparmaya çalış o ve ailesiyle . Psikolojin için maddi anlamda biraz birikim yapıp bir psikologla görüşmeni tavsiye ederim . Doktora git canım inşallah birşey olmamıştır ama bir şey olmuşsa bile bunu ilerde anlatırsın zorla olduğunu vesaire hatta ayrıldığını . Seni yadırgayacak değil senin yaralarını sarıcak bir eş lazım sana çok ama çoook dua et derim . nişanlın bile olsa arada nikah yok başbaşa kalma .. dinimizde bazı kurallar var bunlar nekdr özgürlüğü kısıtlıyor gibi görünsede aslında bir elmas kadar değer verilen kadının zarar görmesi engellenmeye çalışılıyor
 

Nasıl bir cesaret, nasıl bir güven bu ? Nişanlınım istediğimi yaparım ! Oldu daha başka ?
Böyle bi varlıktan kocayı bırak, kum tanesi bile olmaz.
Böylelerini toplayıp ibret-i alem olsun diye sopayla bir güzel dövmek var ... :47:
 
Son düzenleme:

Nasıl bir cesaret, nasıl bir güven bu ? Nişanlınım istediğimi yaparım ! Oldu daha başka ?
Böyle bi varlıktan kocayı bırak, kum tanesi bile olmaz.
Böylelerini toplayıp ibret-i alem olsun diye sopayla bir güzel dövmek var ... :47:

ıslatıp ıslatıp döveceksin bunları varya taksimde sallandıracaksın sonra o kıza uzattığı elleri kıracaksın . Ama nişanlısıyla başbaşada kalmaması gerekiyordu evli değiller sonuçta
 
"Ama nişanlısıyla başbaşada kalmaması gerekiyordu evli değiller sonuçta" şaka mısın arkadaşım? nasıl bir mantıktır bu.? sen hayatında hiçbir erkekler başbaşa kalmadın mı????ne demek başbaşa kalmaması gerekiyordu!? başbaşa kalınan her anda taciz riski mi var yani. sen sokağa çıkma o zaman.
 
Peygamberimiz bir erkege helalinle birlikte olacağın zaman
önce oturun kadınına hoş sohbet et rızasını al ve sonra birlikte olun demiş
bu nasıl bir aptallık bence hiç bişeyi düşünme ayrıl emin ol kıymetini
bilecek biri çıkar karşına allah gönlüne göre verir
şuan bence nişanlım gözüyle bakma o adama tecavüzcü o resmen
 
canım ya ayrıldığına sevindim ma kolay atlatmazsın bende taciz değil ama eski nişanlımı öptüğüm ikin bile pişmanlık duyuyorum şimdi 1 sene oldu hala tam anlamıyla atlatamadım . ama kurtuldum Allaha şükürler olsun öyle bir insandan ve ailesinden
 
parça parça buz gibi yorum yapmışım, siz en doğrusnu yapmışsınz, üzmemeye çalışın kendinizi. Rabbim yardımcınız olsun.
 
Back